yani geçen sezon 1.ligde mi oynadı?
Printable View
yani geçen sezon 1.ligde mi oynadı?
Luca Toni de 30 yaşında ona bakarsan..
Grafite birinci ligde oynadı.
Bak bakalım beğenecek misin :D
scouttan falan da bak :)
Forcimbom bırakalım sunları....Türkiyeye dedigin türde adam getirmek zor.Tartısma baslatma yine..Ben izledım oadamı gecen sene sakat idi ama iyilesince baya gol attı...Romaricle iyi ikili kuruyor..
biraz önce postigaya kötü diyodun şimdi 2 sene sonra iyi paraya satarız diyon .
Ulen hani beğenmiyordun Postiga'yı...
http://www.sporbul.com/spor/e/kone-postiga-grafite suratı al burada, LE Mans gibi bir takımda oynuyor, ve 28 yaşında.. Yeter mi ??
Kabze'den Galatasaray'a veda
Kabze, Galatasaray'dan olması gerektiği şekilde ayrıldığını söyledi.
Rusya'nın Rubin Kazan Kulübü ile anlaşan Hasan Kabze, Galatasaray'dan olması gerektiği şekilde ayrıldığını söyledi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısıyla sarı-kırmızılı kulübe veda eden Hasan Kabze, Rubin Kazan ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, şunları kaydetti:
''2.5 yıl içinde Galatasaray'da çok güzel ve mutlu günler geçirdim. Zaman zaman mutsuz günlerim de oldu. Burada bulunduğum süre içerisinde Galatasaray camiasında gerek yönetim, gerek futbolcu arkadaşlarım gerekse de çalışan personelle olsun, hiç kimseyle olumsuz bir olay yaşamadığım için ve buradan negatif bir düşünce ile ayrılmadığım için çok mutluyum. Futbolcu olmak sadece sahada oynamak değildir. Ben saha dışında da Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Galatasaray'dan olması gerektiği şekilde ayrıldığıma inanıyorum. Çünkü Galatasaray'da bir Türkiye Kupası bir de lig şampiyonluğu mutluluğu yaşadım. Bunlar hayatımdaki en güzelbaşarılardır. Galatasaray'da güzel günlerim geçti. Şu anda da ayrılıyorum
Haber koymanın vaktı gelmıstı
Oley be çok mutluyum çok bilgi verdin ;;) Şimdi sen açarsın Youtube'den bir kaç tanede video koyarsın ;;) süper olur ..
ben fırsat buldukça avrupadan futbol özetlrini izlerim.. bazen kanal a dan tam maçı.. neyse bu grafite bire birde çok etkili iyi forvet bana göre necati den iyi(form olarak)
bu arada hasan kabze den 700.000€ kazanmışız sporx de yazıyo...
İnşallah abi hemde haberi TSİ'den duyduk :) Yoksa Selman Abi'nin parmağımı var :p :)
Galatasaraya Yakın burda Selman Abi var....Benim bildigim..
18 gol atmış geçen sezon bu arada fm de fena deil amauri
bnm oyunda Amauri suan Barcelona da:zuhaha
Amauri süper adam ama zor bence.
evet kardeş baya zor transfer ;;)
Valla Olma ihtimali var.........
Bu arada forum sessizlik oldu bir anda....
İtalya' da 18 gol atan, GS de...
Amauri olursa süper olur...
Postiga ve Grafite'den iyi olur;)
Cimbom bombayı patlattı
Cimbom sonunda bombayı patlattı. Altın çocuk Cimbom'a geliyor.
G.Saray, Porto ile bonservisteki son pürüzleri de çözdü. Postiga, Ç. Rize maçında tribünde, haftaya sahada olacak.
Postiga tamam
G.Saray, Porto ile bonservisteki son pürüzleri de çözdü. Postiga, Ç. Rize maçında tribünde, haftaya sahada olacak.
G.SARAY transferde Lincoln'den sonra ikinci bombasını da patlatmak üzere... Uzun süredir santrfor arayışını sürdüren yönetimin, Portekiz Milli Takımı ve Porto'nun yıldız golcüsü Helder Postiga'nın işini dün bitirdiği bildirildi. Porto ile yapılan görüşmelerde tarafların bonservis için anlaşmaya vardığı öğrenildi. İkinci başkan Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin bugün Porto'lu yöneticilerle son kez bir araya gelip, resmi sözleşmeyi imzalayacaklar.
LAKABI: ALTIN ÇOCUK
Sarı-kırmızılı takımın, Postiga için Porto'ya 5 milyon euro ödeyeceği ifade edildi. Altın Çocuk diye çağrılan Portekizli yıldızın pazar günü İstanbul'a geleceği ve aynı akşam oynanacak Ç. Rize maçını tribünden izleyeceği vurgulandı. 25 yaşındaki Postiga geçen sezon Porto forması ile 21 maçta 10 gol attı. PSV'li Kone'den vazgeçilirken, A. Madrid'li Mista da kulübünde kalacağını açıkladı.
Kaynak:FotomaÇ,İnternetHaber
Şu Video İzleyin..,
http://www.youtube.com/watch?v=evh87oXFoV8
Gelirse Lincoln le samba yaparlar:D:D
gelsin artık transferler
Yukarda internethaber.com kaynaklı bir haber var..
14 Tmmuzda GS Morientesle anlaştı. İmzalandı falan gibi haberler yapmışlardı..
İnternet haberi savunim iyiligimi unutmasınlar........
İnternet haber Atv yi kaynak gösterdi:)
Ah su amauri gelse..........
ah abi ahhh :) bir gelse
video da süpermiş.
inşallah gelir.
Turksportal haberi nerden duymuş? Diğer sitelerde de var mı bu haber :)