Barcelona çok para istiyor Bu konuda diretirlerse hepsi elinde kalacak :)
Printable View
Barcelona çok para istiyor Bu konuda diretirlerse hepsi elinde kalacak :)
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...im_lw_Samp.jpg
İspanya Ligi yine yıllarca konuşulacak bir mücadeleye sahne olarak sona erdi. Mallorca karşısında son 25 dakikaya mağlup giren Real Madrid, 3-1 galip gelerek tarihinin 30. şampiyonluğunu elde etti. Son maçın yıldızı ise 25 dakikida 2 gol atan Reyes oldu.
La Liga'nın 38. haftası da tüm sezon gibi unutulmayacak anlara sahne oldu. Teşvik söylentileriyle geçen bir haftanın ardından Real Madrid, Mallorca maçına her zamanki gibi başladı. Bu sezon maçların çoğunda yenik duruma düşen Merengues, yine bu geleneği bozmadı ve Arango, Mallorca'yı 1-0 öne geçiren isim oldu. Real Madrid'in yenik duruma düştüğü anda Tarragona'dan da bir gol haberi geldi. Messi'nin hazırladığı pozisyonu değerlendiren Puyol, skoru 1-0 yaptı. artık şampiyonluk Barcelona'nındı. Barca, ardından Messi ile 2 ve Ronaldinho ile 3. golü buldu. Bu dakikilarda Madrid'te Santiago Bernabeu'yu şoka sokan bir gelişme daha yaşandı. 25 gollü yıldız van Nistelrooy sakatlanarak yerini Higuain'e bıraktı.
İlk yarılar Real Madrid 0-1 Mallorca, Gimnastic 0-3 Barcelona ve Sevilla 0-0 Villarreal olarak sona erdi.
Barcelona ikinci yarıya da golle başladı. Messi sezonun 14. golünü atarak skoru 4-0'a getirdi. Real Madrid bir türlü istediği pozisyonları bulamıyordu. 62. dakikada Don Capello, Reyes'i oyuna aldı ve Beckham'ın Galacticos günlerine son noktayı koydu. Bu dakikadan sonra oyunun ve ligin kaderi değişti. 65. dakikada Higuain'in çevirdiğ topu ağlayara gönderen Reyes, skora denge getirdi. Ardından baskısını artıran Beyaz Şimşekler, 80. dakikada Diarra'nın kafa vuruşuyla 2-0 öne geçti ve şampiyonluk şarkıları söyleme başladı. Reyes iki dakika sonra bir kez daha sahneye çıktı ve Maçın sonucunu 3-1 olarak belirledi. Barcelona maçı ise 5-1 Katalanlar'ın üstünlüğüyle sona erdi.
2003'teki şampiyonluğun ardından hiçbir kupa kazanamayan Galacticos, 4 yıl sonra La Liga şampiyonluğuna ulaştı. Fabio Capello, Real'e 1997'den sonra ikinci zaferini yaşattı. Tarihindeki 30. şampiyonluğunu yaşayan Madrid ekibi, PSV'yi geride bırakarak Avrupa'nın ençok şampiyonluk yaşayan ekibi durumuna yükseldi. Artık Madrid sokakları şampiyonluğun muhteşem görüntülerine sahne olacak.
La Liga'da Barcelona, 2. olurken, Sevilla 3. Valencia ise 4. sırada sezonu tamamladı. Gimnastic, Real Sociedad ve Celta, 2. ligin yolunu tuttu.
(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi
Oyunculara talip çok ama fiyatta indirim yapmaları lazım.
Tebrikler Real... Şampiyon Real Madrid...30.Şampiyonluk...
C.Vigo ilginç bir takım CL ye gitti kümeye düştüler... UEFA ya gittiler küme düştüler... Sociedad da 2003den beri mum gibi eriyodu ve sonunda söndü...
indirime gitmeleri şart fiyatlarda yoksa zor...
Mallorco ilk yarı çok direndi.Para aldıkları beliiydi...Maçı gerçek bir Madridli gibi izledim.Muhteşemdi be...
Tebrikler İspanya'nın hatta Dünya'nın en büyüğüne.
Real Madrid'te oynarken çok övülmüştü bir türlü kendini gösteremedi yavaş yavaş harcanıyor gibi.
Ronaldinho Fener'e,Eto'o Beşiktaş'a,Deco G.Saray'a haberleri çıkmaya başlar yakında yine...
Çok kaliteli bir futbolcu.Bence artık tutunması lazım..
hela olsun capello ya bu takım 10 hafta önce ıslıklanıyodu şimdi sampiyon oldular :) tebrikler madrid
tebrikler madrid e
Madrid'i tebrik ediyorum.Bu kupayı haketmişlerdi.:)
Gerçekten fiyatlar çok tuzlu böyle giderse bu oyuncular ellerinde patlayacak 35 yaşına kadar saklarlar :)
kafayı yemiş olmalılar cl yi getiren laligayı aldıran adamları yolluyolar en az 1-2 sene daha duırmaları lazım bence
Salak mı bu yönetim ya..
Seneye Barcelona ilk 4'e kalma mücadelesi verecek galiba -.-
Yüreğimden Real Madrid geçiyordu.Ama aklım Barcelona olur diyordu.Real oldu sevindim Tebrikler
Yüreğimden Real Madrid geçiyordu.Ama aklım Barcelona olur diyordu.Real oldu sevindim Tebrikler
Fifa tarafındanda 100 yılın en büyük kulübü olarak seçildi ki bana göre de dünyanın en büyük kulübü.R.Carlos'u havaya attılar askere gider gibi sakatlanıcak diye korktum :D Güzel organizasyon hazırlamışlar yöneticiler ntv'de verdi nerdeyse hepsini.
Madrid son 15dk'da attığı gollerle sezonu kurtardı resmen.Tebrikler.
Şampiyon olduk bu takıma da bu yakışıyordu.Ben esas Santander-betis maçında sinir oldum Santander'de gerekli parayı almış ki gol yememk için ellerinden geleni yaptılar.Ancak80.dakikada Edu çok güzelkafa vuruşuyla attı golü daha sonra kornereden Xisco'nun getirdiği top gol oldu.Çok sevindim.Zaten sevmezdim Santander'i iyice sevmiyorum artık umarım seneye kümeye düşerler.
Tebrikler Real Madrid.
Hakettiler bence tebrikler R.Madrid...
Gerçekten sanki Mallorca 'ya teşvik primi verilmişti.Çok hırslı oynuyorlardı
Ben maçları seyredemedim nedense bizim Tv'de maç sırasında yayın yoktu:mad:
Neyse istediğim gibi Madrid şampiyon oldu tebrikler..
Reyes attığı 2 golle takımda kalmayı garantiledi..Harika oynadı bence...
Ruud çok şanssız bi şekilde sakatlandı.Avrupa gol kralı Totti oldu....
Tebrikler Real Madrid,hak ettiği bir şampiyonluk kazandı.
Günün kahramanLarından bir diğeri de GonzaLo Higuain di.3 güzeL asist yaptı ve ReaL i ipten aLdı.Bırakmaz demiştim ReaL için bırakmadı da.Artık geLecek yıL umarım Barca siLkinir.
Barcelona Adrian Mutu'ya Talip
Barcelona, Fiorentina'nın ofansif oyuncusu Adrian Mutu'yu kadrosuna dahil edebilmek için Fransız orta saha oyuncusu Guily'i takasta kullanacak.
Tuttosport gazetesinde yer alan haberde Barcelona'nın, Fiorentina'nın ofansif oyuncusu Romen Adrian Mutu'yu kadrosuna dahil edebilmek için, 10 milyon € ve bunun yanında Ludovic Giuly'i önerdiği iddia edildi.
Mor Menekşeler ise Barcelona'nın orta saha oyuncusu Ludovic Giuly'e 3 yıllık kontrat teklifi yapmıştı. Kulüpler bu iki transfer seçeneklerinden birisini önümüzdeki günlerde karara bağlayacaklar. Ya Guily Fiorentina'ya satılacak yada Mutu Barca'ya verilip Guily Fiorentina'ya takas olarak verilecek.
Bence Barcelona ama avantajını kullanan real madrid maçı kazandı
Carlos gayet iyi performans gösterdi.
Yaşasın LOS GALACTİCOS!
Sociedad'ı Nihat taşıyormuş.Bu ortaya çıktı
barca transfere başlıyo bakalım kimleri alıcak hangi yıldızı satıcak.Eto'o yu satmasınlar
Deliye bile sorsan sana torresin manchester'a gideceğini söyler
Mutu yararlı olabilir ama palacio almak istiyorlardı odaha iyi olur
Real şansı ile olsada hak ettiği bir şampiyonluk aldı barca şu kadroyu bir daha düzenlemesi gerekiyor bence