Adam çıkar çıkmaz,taraftarlar taciz eti herifi :n: Cidden sol bek görmemiş taraftarız :D
Printable View
Adam çıkar çıkmaz,taraftarlar taciz eti herifi :n: Cidden sol bek görmemiş taraftarız :D
Ciddi ciddi sol bek aldık ya la :zuhaha
İlk oynadığımız maçta sakatlarlar bu adamı dış güçler ve futbol lobisi olaya el atabilir :D
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayseri Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.750.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 600.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 1.200.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 1.300.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 1.500.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.600.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,
ödenecektir.
Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun 2013-2014 sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 100.000 TL, ekstra ücret ödenecektir. 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 sezonlarının herbirinde aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 15 puan elde etmesi halinde 150.000-TL, 25 puan elde etmesi halinde 100.000-TL ekstra ücret ödenecektir.
Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332990
2.750 :eek: 27.500'dür o :zuhaha Salih'i bu kadar ucuza nasıl bıraktı Kayseri hayret.
Şaka maka Alex Telles'i aldık ya la
Bu Alex Telles olayı çok abartıldı. Birçoğumuz daha tek bir maçını bile izlemedik adamın, ama öyle bir hava oluşturuldu ki sanırsın dünyanın en büyük futbol starı geliyor. Umarım elimizde patlamaz kendisi.
Yalnız ben fikrimin sonuna kadar arkasındayım, Riera en azından Şampiyonlar Ligi maçlarında devam etmeli.
Aynen arkadaşın dediği gibi.Bence taraftarın %95 i toplam 2-3 maçını izlememiştir zaten.Herkes sol bek geldi diye seviniyor isme bakmadan :D
Salih'i nasıl bu kadar ucuza bıraktı Kayseri yahu?
Bu kafa yapısıyla bakarsan Bony Wilfried'in de şuan İngiltere ligi gol kralı olması gerekiyordu.
İngiltere gol krallığını açıp bakarsan adını bile bulamazsın ama. :)
Ligler arası farklar çok çok büyük. Bu sebeple izlemeden yorum yapmak imkansız bana kalırsa elbet bir klası vardır ancak bazı oyuncular ne kadar iyi olurlarsa olsun özellikleri gittikleri lige yetmiyor.
Caner kadar iyi diyebilmen için bu adamı izlemiş olman gerek.
Brezilya ligi bizim ligden aşağı değil. Şimdi bu oyuncuyu ben mi alıyorum ? Hayır. Galatasaray kulübü alıyor. Ee oyuncunun bantları yok mu ? İllaki vardır. O zaman Galatasaray gözlemcileri ligde en iyi sol bek olarak seçilen adamı izlemişmidir ? Ee illaki. Taraftarın da bu oyuncunun bütün maçlarını izleme gibi bir lüksü olamadığı için herhangi bir sıkıntınında olamaması gerekiyor. Ha bu adam buraya geldikten sonra oradaki performansın aynısı vermezse o zaman deriz ki bu adam burada oynayamadı. Misal Torres örneği. Ama sonuçta kaliteli bir ligin en iyi sol beki seçilmiş bir futbolcusudur.
Bant illa ki vardır ama taraftar gözünden izlenen bir oyuncuya gelen yorumlar daha farklı.
Son yılların en iyi oyuncusuymuşta biz izlememişiz gibi bir hava hakim kaç gündür. Ben şahsen tanımıyorum ve Galatasaray ile yazılana kadar adını bir kere bile duymadım.
Galatasaray kulübü illa ki izlemiştir ama izlenmeyen bir oyuncu hakkında Brezilya'nın en iyisi ise sorun yok. Bizim ligdeki Caner ile eşittir demek çok saçma olur.
Yarın hem Salih,hem Umut ilk maçlarına çıkarlar herhalde.
Bruma reyize herkes destek veriyor.Adamsınız ^^
La bu Telles niye hala açıklanmıyor :eek:
Aynı mantıkla Chedjou da geldi. Thiago Silva'nın olduğu ligde en iyi stoper seçildi diye aldık, adam Dany 1.0.1 çıktı resmen.
İzlemediğim adam isterse galaksinin en iyisi seçilsin, yine şüpheyle yaklaşırım. Bence siz de öyle yapın, sonra kötü oynayınca hayal kırıklığı büyük oluyor. Varsın iyi oynasın şüphelerimizi boşa çıkarsın, o zaman da çok güzel bir sürpriz olur. Ama benden burada sanki dünya çapında bir adam alınmış gibi sevinmemi beklemeyin şu aşamada. Hele ki Brezilya ligi gibi fiziksel mücadelenin oldukça zayıf olduğu bir ligden gelen, profesyonel geçmişi 37 maçtan ibaret olan 21 yaşındaki bir oyuncu için 6-7 milyon euro gibi miktarlar konuşulurken.
Bu Telles ligde ya fırtınalar estirir ya da orta halli top oynar. Çünkü bu oyuncu oldukça ofansif oynayan bi oyuncu. Biz de lig maçlarında oyunu ileri yıktığımız için pek sorun yaşamaz. Ama Avrupa'da ya orta halli oynar ya da bizi çileden çıkarır. Araya atılan toplar, çok fazla ileri çıkıp geriye gelmemesi, eğer bi de o kanatta oynayan etkili bi oyuncu olursa bu adama bol bol söveriz avrupa maçlarında. Tabi kendini geliştirirse o başka. Insua gibi olmaz bi de bu bebe inşallah :)
Yukarıda da dediğim gibi. Buna örnek Chedjou olabilir, Chedjou demek ki burada oynayamıyor. Daha öncede örnek verdim Torres. Bu adamı biliyoruz değil mi bize kendini kanıtlamış bir futbolcu. Neden çünkü çoğu maçlarını izleme fırsatı bulduk. Liverpool aldı ne oldu ? Chelsea ? Bu takımın taraftarları sevinmedi mi Torres'i alırken? Kısa lafım özü, dediğin gibi- 37 maçtan ibaret olan 21 yaşında- ki Brezilya liginin en iyi sol beki seçilen topcusu. Daha da açıklayıcı olunamazdı herhalde.
Biz Fm oynarken açıyoruz Scout programını bakıyoruz PA-CA değerlerine, eğer yüksekse ve yaşı küçükse wonderkid diyoruz :) Bu çok mu etik? Değil ama oyun bu. Gerçekte böyle bir şeyin olması imkansız. Oyuncuyu izleyeceksin, antrenmanına gizlice gideceksin, üstüne çalışacaksın ve istatistiklerine bakacaksın.( Biz bu oyuncunun istatistiklerini biliyoruz sadece. Gözlemciler ise her şeyini biliyorlardır. Eğer izlenmeden araştırılmadan sadece ligin en iyi sol beki seçilmiş diye alınmışsada o zaman dediğin gibi sıkıntı yaşanır.)
Mancini sabah gstvye açiklama yapmis. telles ile ilgili
Alex Telles'in çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Kendisini 3-4 aydır takip ediyoruz ancak ben öncesinde de tanıyordum. Asıl mevkisi sol bek olan ve sol ayağını çok iyi kullanan bir futbolcu. Telles genç olabilir ama Gremio gibi bir takımda bir süredir forma giyiyor. Takıma büyük katkıda bulunacaktır. Bu arada
başka bir transfer yapıp yapmayacağımızı sorarsanız, bilmiyorum ancak belki savunmaya tecrübeli bir ismi takviye edebiriz. " şeklinde konuştu.
Sol bek bitti.
Şimdi tecrübeli stoperi 2 hafta boyunca her gün bekleyeceğim.
Rdolfho diyorlar brezilyadan stoper icin