Ne kadarlık bir indirim?
Printable View
Ne kadarlık bir indirim?
Vieri ben Playstore'dan aldım, TTNet faturama yansıyacak. 6TLx12 şeklinde. Bende yararlanabiliyor muyum?
yehuuuuuuuuuuuuuuuu..... şifrem D&R dan geldi. başlıkta "Ön Sipariş Şifresi- Football Manager 2013" yazıyor. bu maili kaçırmasın sipariş verenler. spam mıpam her inbox ınıza bakın :)
vatandan hafta sonu alanlar varsa 52tl ye onlar kargo ucreti olmayabilir bunu soylemek istedim cunku ayni gun 56 tl yede pes 2013 siparis verdim ayri olarak bugun elime ulasti ve kargo gorevlisine odemesi var mi diye sordugumda yok dedi oyun totalde 56ya geldi fmde de kargo ucreti olmayabilir bu durumda 52tl super fiyat ama beta keyden bahsetmiyo benim icin cokta acelesi yok full ciksin oynariz. Vatanda kargo ucreti var denmistide o yuzden yazdim
Şifre geldi ama aktivasyon yapılmıyor şu anda.
Henüz bir ses yok :icon_mad:
D&R bize de yollayaydı iyiydi.Gerçi ne zaman aktive edebileceğiz o da belli değil.
Geldi bana da şimdi :)
Bana henüz gelmedi.
Yalnız değilsin abi :n:
football manager 2013 pre order olarak steama eklendi.fakat indirilmiyor daha.
ne zaman indirmeye açılır sizce?
Ben de ekledim steam'e , şuan beklemede bakalım :)
D&R'dan kod gelmeyenler var di mi hâlâ, kendimi yalnız hissettim nedense :D
19'u falan gibi aktif olacak heralde
Steam'dan oyunu ön sipariş edenlerin herhangi birşey yapması gerekiyormu arkadaşlar aktivasyon gibi.
Yahu bize niye gelmiyor bu :)
Bana gelmiş kod, D&R bu işe önem vermiş gerçekten, tebrikler...
arkadaşlar spam maillerinizide kontrol edin. bu aradaoyun ayın 19 u gibi steam de aktiv olacağı için ancak o zaman indirebileceğiz. fakat şifrelerde geldiğine göre sadece beklemek kaldı. birde mailde şöyle bir hatırlatma var. beta oynadığımız oyunu aynen full gelen oyunda da dilersek devam edebileceğiz. :D valla çok mutluyum. Teşekkürler D&R...
Vatan'dan aldımda key gelecek mi bilen var mı?
vatanda hiç bir bilgi yazmıyor. büyük ihtimalle göndermeyecektir.