ya onu bende çok merak ediyorum. Yasaklandığı içinde başka bir şey yapıyorlarmış.
Printable View
ya onu bende çok merak ediyorum. Yasaklandığı içinde başka bir şey yapıyorlarmış.
Dünkü maçtaki olay da aynı mı bilmiyorum ama Brezilya maçında bunu yapmışlar. Kelimenin ispanyolcası "puto"Quote:
When Brazil's goalie Julio Cesar prepared to blast a goal kick during last Tuesday's game against Mexico, fans raised their pitch and, just before the point of contact, took a big collective breath and screamed the Spanish word for male prostitute or whore.
Cüneyt Çakır Rusya-Cezayir maçını yönetecekmiş.
Cüneyti inşallah yarı finale vermezler.
Adam hep yarı final yönetiyor yalnız. ŞL Yarı Finali yönetti UEFA Avrupa Ligi Yarı finali yönetti bu sene. Bu turnuvada şu ana kadar izlediğim tüm hakemler berbat bana kalırsa. Kötünün iyisi diyebildiklerimizden en beğendiklerim Çakır'la Mazic oldu. Bu ikiliden biri almalı bence finali.
Ahahahah Snickers hemen yapıştırmış reklamı :zuhaha
https://pbs.twimg.com/media/Bq7AZT0CAAAxeAU.jpg:large
Brezilya - Şili
Hollanda - Meksika
Kosta Rika - Yunanistan
Kolombiya - Uruguay
kaldı 4 eşleşme.
Samimi söylüyorum, şu ana kadar netleşen hiçbir eşleşmenin favorisi yok bence. Kolombiya-Uruguay ise en ilgi çekici olanı.
Brezilya - Şili >> brezilya
Hollanda - Meksika >> ? [meksika ciksin isterim]
Kosta Rika - Yunanistan >> yunanistan [dilegim kostarika]
Kolombiya - Uruguay >> kolombiya
Brezilya , Hollanda , Uruguay , Kosta Rika bunlar benim favorilerim. Ama yine de sürpriz bir turnuva ve sürpriz olabilir yine. Kolombiya - Uruguay harika olacak gerçekten de ama Uruguay turnuva tecrübesiyle eler Kolombiya'yı. Yunanlıların ise şansı son bulur organize savunma ekibi var karşılarında sadece 1 gol gördüler kalelerinde o da penaltıdan. Hollanda ise onlar da tecrübesiyle geçer gibi geliyor ama bu eşleşme de Kolombiya - Uruguay maçı gibi kafa kafaya geçecektir.
kolombiya bu eslesmelerde bana en net olani gibi gorunuyor, bakalim nolcak. james rodriguez bu kupanin yildizi olmaya aday. uruguay rakip olamaz gibi duruyor hocam. hele bi de goruntulerden ceza falan gelirse luiz suareze, hic sanslari yok :)
Yalnız bu Kosta Rika Yunanistan'ı çiğ çiğ yer :)
https://vine.co/v/MtJwm0p3Jwh
Suarez'in ısırma şovları :)
Luis Suarez, yaptığı raşist hareketten ötürü ağır bir ceza almazsa ben bu turnuvanın kalanını izlemem. Bu da böyle biline ...
Bu suarez niye ısırıyor lan kuduzmu bu :D
Olası Çeyrek Final eşleşmelerine bakarsak Almanya-Fransa erken final yapıyor. En rahatı Hollanda olacak. Belçika Yarı Finali görebilir Arjantin'i neden geçmesinlerki Kurto Messi'yi sever. :) Ama diğer taraf tam ölüm eşleşmeleri olmuş Brezilya-Kolombiya-Uruguay üçlüsü ve Almanya-Fransa çok fena.
Valla bu turnuvada her şeyin olabileceğini gördük. Bakarsınız ilk turdan bütün favoriler elenir öyle bi turnuva var. :D Almanya-Fransa çeyrek finalde eşleşirlerse bu eşleşmenin yeneni kazansın isterim ben kupayı oyun anlamında zaten bu 2 takım fazlasıyla hakediyor şampiyonluğu.
diğer son eşleşmeleri
İsviçre-Arjantin
Fransa-Nijerya
Almanya-Rusya
ABD-Belçika olur gibi
Rusya yerine Cezayir olabilir, bi de düşük bir ihtimal olsa da Nijerya ve Arjantin yer değiştirebilir. bunların dışında değişiklik olmaz.
:D raşist ? adam İtalyan olduğu için mi ısırmış Chiellini'yi ?
Suarez ısırma konusunda din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaz :)
Ekvador teknik yönetimi ya İsviçre maçını takip ettirmiyordu yada matematik bilmiyorlar. Devre arası olana kadar beraberliğe oynamak nedir?
suarez kupayi kapatti deniyor, ciddi bir ceza sozkonusuymus. uzuldum.
ekvador disinda tum guney amerika ulkeleri gruptan ciktilar. kuzey ve orta amerikadan da honduras haric hepsi cikabilir, abd de tur atlarsa. esas maclar simdi basliyor, cok keyifli eslesmeler var.
Tabiki de kapatacak. Hatta öbür turnuvayı kapsayacak kadar uzun bi ceza alır inşallah.
Brezilya - Şili 1
Hollanda - Meksika 1
Kosta Rika - Yunanistan 1
Kolombiya - Uruguay 1
Fransa - Nijerya 1
Arjantin - İsviçre 1
Dünya Kupası'nda Uruguay - İtalya maçında Chiellini'nin omzunu ısıran Luis Suares'e FIFA tarafından 9 maç ceza ve 4 ay futboldan men cezası verildi!..
Ah Suarez vah Suarez neyse no problem Forlan reis ne güne duruyor. :D
lugano hala isirmadi diyor :n:
brezilya basininin abartmasiymis :D