Oyunu yükledikten sonra bilgisayarda donmalar başladı böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?
Printable View
Oyunu yükledikten sonra bilgisayarda donmalar başladı böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?
Henüz bende hata almadım bakalım.
Bu arada gözlemci bölümüne girip oyuncu aradığımızda çok donuyor çözülür inş.
Birde geçen serilerde olduğu gibi oyuncu arama ekranı artık sadece "gözlemci" kısmında mı olacak..
Bende bursa harika gidiyor
bu arada tablodaki rakamlara fareyi getirdiğimizde otomatik istatistikler geliyor bu çok iyi olmuş FM 14 oynamadım onda da var mıydı bilmiyorum
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...5c&oe=54F6A0D5
enteresan birşey oldu
3-1 öndeyim
golü göstermeden tekrarı oldu 3-2
aynı şekilde gene gol olmadan gol tekrarı oldu 4-2
ve aniden maç 90 dkye geldi ve maçı 5-2 aldım
5.golü göstermedi bile tekrarını dahi
Şu an oyuncuların ca pa değerlerini öğrenme imkanım var mı?
Bu ikinici soruşum, birisi teknik heyet görevlerini nereden ayarladığımızı yazabilir mi rica etsem :) Bir türlü bulamadım.
antrenmana tıklıyorsun yukarsaki listenin en sonunda
http://i.hizliresim.com/EE0D0D.jpg
anladım onu da biliyorum oyunu açayım dur
Kulüp Çalışanları > Sorumluluklar > As takım
Soldaki menüden Kulüp Çalışanları'na giriyorsun. Üstteki Sorumluluklar kısmından halledebilirsin.
Herkes hevesli oynarken bi turnuva olsa fena olmaz hani :zuhaha
Ben DnR dan aldım. Kodu yollamadılar. Oradan alan varsa ne zaman gönderdiğini söyleyebilir mi?
Bu koşu mesafelerine ülke olarak bir tek biz mi takıyoruz yoksa FM'de problem mi var? Sanki oyunda savsaklanmış gibi. Galatasaray'ı takım olarak ortalama 125 km koşturabiliyorum ki 137 km koşulduğunu bile gördüm. Karşımdaki rakip de 3 aşağı 5 yukarı aynı seviyede koşabiliyor. Yani antrenman seviyesini çok iyi ayarlayıp rakibini fiziksel olarak ezebilme gibi bir durum söz konusu değil oyunda anladığım kadarıyla. Türkiye'de maç başına ortalama 125 km koşabilen bir takım var mı merak ediyorum.
Daha önce de temayı beğenmediğimi söylemiştim.
Oynadıkça belli oluyor ki maç motorunun da ciddi zaafları var; çok kolay gol oluyor. En basitinden sağdan soldan bir orta kesseniz içerde oyuncunuz olmasa bile rakip defansa kaleciye vs. çarpıp gol oluyor ve bu çok fazla oluyor. Kaleci ve defanslarda problem var.
Genç yogunluguna sahip başlangıc için önereceginiz takım varmı?
Anderlect ve Ajax var aklımda suan
TTNET üzerinden 52 TL ile 6 taksitle ilk defa hayatımda CM ve FM serisinde bir orjinal oyun almış oldum :)
Hayırlı olsun değse bari.
Arkadaşlar kod hemen geldi bu sadece beta için midir yoksa full oyun geldiğindede bu kod olucak bilgisi olan kardeşler bir yardımcı olsun lütfen :)
Arkadaşlar offline oynayan varmı ortak alalım 2 yıldır alıyorum kendim ama bu yıl lise sondayım almak istemiyorum ama fm bağımlılığı malumunuz :( çok oynamayacağım için biriyle ortak alabilirim.
http://i.hizliresim.com/G1JGX7.png
Bunlar dalga geçiyor bizimle :)
En ufak bir yama vb. şey kurmadım. Bu konuda acil bir açıklama gelmeli. Konuyu okuduğum kadarıyla genel bir sorun ve şuan benim de başıma geldi.