demekki iyi takip etmiyosun (c) biraz araştırr (f) gutierrez G.Amerika ülkesi Bolivya da bolivar takımında forma giyiyor. ve ülkenin en iyi oyuncusu diye adlandırılıyorr (d) +resmini buraya koyamıyorumm çünkü yapıştır çıkmıyooo
Printable View
demekki iyi takip etmiyosun (c) biraz araştırr (f) gutierrez G.Amerika ülkesi Bolivya da bolivar takımında forma giyiyor. ve ülkenin en iyi oyuncusu diye adlandırılıyorr (d) +resmini buraya koyamıyorumm çünkü yapıştır çıkmıyooo
Beklemede kalın lütfen
G.Saray'ın her şartına 'okey' verdiği Gallardo, "Ancak Avrupa'da bir takımla anlaşamazsam gelirim" dedi.
Cimbom'un geçen yıldan bu yana gözdeleri arasında yer alan Gallardo'nun Türkiye'ye ancak Avrupa'da başka bir takımla anlaşamaması durumunda gelebileceğini söylediği öğrenildi. Gallardo'nun her şartını kabul eden sarı-kırmızılılar, bu açıklama ile beklemeye çekildi. Orta sahadaki sorunu çözmesi beklenen River Plate'li yıldız, Fransız ve İngiliz kulüpleri ile anlaşamazsa Aslan'la masaya oturacak.
ZE ROBERTO PLANI
Cimbom, sportif direktör Bülent Tulun'un 'ilgilenmiyoruz' demesine rağmen hala gündemde yer alan Ze Roberto için de İtalyan Roma ile İspanyol A.Madrid'in devreden çıkmasını bekliyor. Sambacı şimdilik alacağı ücret için yüksekten uçuyor. Yönetim, diğer kulüpler devreden çıkınca Ze Roberto'yu daha makul şartlara bitirmeyi hedefliyor
Sola yeni aday Celaleddin
Sarı-kırmızılılar, Trabzonlu oyuncu için harekete geçti.
Hakan Ünsal'ın gitmesiyle son kanatta Orhan Ak'a alternatif arayan yönetim, Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Celaleddin'i listesine aldı. Sarı-kırmızılıların, Celaleddin ile görüşüp prensipte anlaştığı belirlenirken, Trabzonspor'un bu oyuncu için 3 milyon dolar bonservis bedeli istemesi transferin önündeki tek engel. Yönetimin, bordo-mavililerin istediği bonservis bedelini aşağı çekmesi halinde Celaleddin'i transfer edeceği sızan haberler arasında. Bu arada Mehmet Topuz ve Ergün Teber için de Kayserispor'la pazarlıkları sürüyor. Transferlerin önümüzdeki hafta netleşeceği bildirildi.
Bu kadar agresif olma.Sadece sorduk :mrgreen:Quote:
Originally Posted by CARMELO_ANTONY
Bu arada sen söyleyince aklıma geldi, Ze Roberto tekrar imzalamış Bayern Münich ile.
Son dönemde oynadığı futbol ile göz doldurduğundan ellerinden kaçırmak istememişler.Zira Milli Takım'a da çağrıldı Ze Roberto..
yok yaw :roll: ne kızması ne haddime sen öle deyince ben sana biraz daha araştır demek istedim :mrgreen: :mrgreen: okadar kızmak yookkk :roll:Quote:
Originally Posted by ABOOO
CM'de çok harika yapılmış.Flamboyant midfielderQuote:
Originally Posted by ABOOO
Beklemede kalın lütfen
G.Saray'ın her şartına 'okey' verdiği Gallardo, "Ancak Avrupa'da bir takımla anlaşamazsam gelirim" dedi.
Cimbom'un geçen yıldan bu yana gözdeleri arasında yer alan Gallardo'nun Türkiye'ye ancak Avrupa'da başka bir takımla anlaşamaması durumunda gelebileceğini söylediği öğrenildi. Gallardo'nun her şartını kabul eden sarı-kırmızılılar, bu açıklama ile beklemeye çekildi. Orta sahadaki sorunu çözmesi beklenen River Plate'li yıldız, Fransız ve İngiliz kulüpleri ile anlaşamazsa Aslan'la masaya oturacak.
ZE ROBERTO PLANI
Cimbom, sportif direktör Bülent Tulun'un 'ilgilenmiyoruz' demesine rağmen hala gündemde yer alan Ze Roberto için de İtalyan Roma ile İspanyol A.Madrid'in devreden çıkmasını bekliyor. Sambacı şimdilik alacağı ücret için yüksekten uçuyor. Yönetim, diğer kulüpler devreden çıkınca Ze Roberto'yu daha makul şartlara bitirmeyi hedefliyor.
aynı haberleri eklememeye özen gösterelim lütfen(apaydin2148)
Biri gider üçü gelir
Asbaşkan Turgay Kıran, 10 gün içinde çok iyi üç oyuncuyu İstanbul'a indireceklerini söyledi "Ribery'nin pabucunu dama attıracak" yıldız için Davids, Figo ve Rui Costa'nın ismi geçiyor
Bir değil 3 süper!
Tulun: Biraz Sabır
Ribery şoku ile sarsılan Galatasaray'da yönetim sonunda yabancı transferinde düğmeye basıyor. Sportif direktör Bülent Tulun, "Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Taraftarlarımız endişelenmesin, biraz daha sabretsin. Yakın zamanda gerekli transferleri yapacağız" derken, asbaşkan Turgay Kıran, "Bombalar 10 gün içinde patlayacak" sözünü verdi.
Boynumuzun Borcu
Alacakları oyuncuların Ribery'nin pabucunu dama attıracağını belirten Kıran, "Yönetim olarak kesin karar aldık. Bir tane değil 3 tane çok iyi oyuncu alacağız. On gün içinde İstanbul'a indirmeyi hedefliyoruz. Bu artık bizim boynumuzun borcu" diye konuştu. Tulun ve Kıran, Ribery için FIFA'ya açılan davayı kazanmayı umut ettiklerini de belirtti.
Figo'dan Yeşil Işık
"Ribery'nin pabucunu dama attıracak" yıldız için, F.Bahçe'yi reddeden Edgar Davids, Real Madrid'den bonservisini alan Figo ve Milan'da mutsuz olan Rui Costa'nın isimleri geçiyor. Figo'nun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını açıklaması bu transfer için umutları artırdı. Inter'den ayrılacak Davids ve Rui Costa için de nabız yoklandığı bildirildi.
"Hamiti satabiliriz"
FC Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, Galatasaray'ın Altıntop için kendilerine yazılı olarak başvurduğunu bonservis bedeli ödenirse milli futbolcu Hamit Altıntop'un da satılabileceğini söyledi.
Rehberg yaptığı açıklamada, Altıntop'un 2007 yılına kadar kulüple anlaşması bulunduğunu ifade ederek " Hamit Altıntop Türkiye'de oynamak isterse transfer bedeli görüşülebilir. Bonservis bedeli olan miktar önemli, Türkiye'de bazı gazetelerin 1,7 milyon Avro gibi bonservis bedelinden bahsettiklerini duydum. Hamit Altıntop gidecekse buna önce bizim karar vermemiz gerekir, ancak bonservis bedeli ödenen her futbolcu satılabilir" dedi.
Galatasaray'ın Altıntop için kendilerine yazılı olarak başvurduğunu ancak, 2 kulüp arasında bir görüşme yapılmadığını ifade eden Rehberg, "Transfer ücreti ödenen her futbolcu satılıktır. Şu anda ciddi bir durum yok. Altıntop 4-5 milyon Avro değerinde bir futbolcumuzdur ve satışı pek kolay değil" diye konuştu.
Luis Figo Bombası
İspanyol gazetesi Marca, Galatasaray'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid ile yollarını ayıran Portekizli futbolcu Luis Figo ile ilgilendiğini iddia etti.
''Figo'yu dünyanın yarısı istiyor'' başlığı altında verilen haberde, 10 ülkeden 18 kulübün Figo'ya talip olduğu, son teklifin ise Galatasaray tarafından yapıldığı ileri sürüldü.
Gazete, 100. yılını tamamlayan Galatasaray'ın, teknik direktör Eric Gerets ile yeni hedefler ortaya koyduğunu, Figo'nun transferinin de bunlardan biri olduğunu ifade etti.
Figo'nun, Real Madrid ile yolarını ayırmasından sonra, ''Bana teklif getirecek olanlar, benimle sanki bir kulüpmüş gibi masaya oturmalılar'' sözünü hatırlatan Marca, Figo'nun, bonservisinin elinde olması nedeniyle transfer görüşmelerini tek başına yürüttüğünü yazdı.
Galatasaray'ın ve teklif getiren birçok kulübün, Portekizli ünlü futbocunun, Real Madrid'den aldığı yıllık brüt 12 milyon Avro'yu karşılayamayacağına dikkati çeken gazete, Figo'nun, Türkiye ve İspanya Ligi'nden birini tercih edeceği yorumunda bulundu.
Gazetede yer alan iddiyaya göre, Figo'ya, Galatasaray dışında İspanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, İtalya, Avusturya, Katar, Suudi Arabistan ve Japon kulüplerinden de teklif geldi.
Marca, Galatarasay'ın, Figo'nun transferi için çok fazla para ödemeyecek durumda olsa da, kulübün uzun süreli kontrat önerebileceğini savundu.
EL GALATASARAY TURCO, ÚLTIMO EN PLANTEARSE EL FICHAJE DEL LUSO
Figo interesa a clubes de medio mundo
EMILIO CONTRERAS · Madrid
Luis Figo se ha convertido en uno de los reyes del mercado de verano. El portugués es uno de los futbolistas al que le han colocado en más equipos después de que su divorcio con Vanderlei Luxemburgo se hiciera patente en los últimos meses de la pasada temporada. Figo, al que le resta un año de contrato con el Madrid, siempre ha dejado claro que su interés es cumplir su compromiso hasta junio de 2006 o en su defecto jugar en la Premier inglesa.
El problema está en las condiciones del traspaso porque la mayoría de los clubes que se han interesado por Figo no están en condiciones de pagar los 12 millones de euros brutos que actualmente cobra en el Madrid. Uno de los clubes que sí está dispuesto a hacerse cargo del total de la ficha es el Galatasaray turco, que incluso podría ofrecerle otro año más de contrato con parecidas cifras con el fin de convencerle. La cuestión es si a Figo le atrae la posibilidad de ir a la Liga turca o si prefiere esperar a que fructifique algunas de las ofertas que se están manejando, como las del Valencia y Villarreal en la Liga española o las del Newcastle, Liverpool o Manchester United en la Premier, en principio las que más posibilidades tienen de salir adelante.
Lo que parece descartado a día de hoy es que Figo vaya a recalar en algunas de las Ligas exóticas que le reclaman. El presidente del club qatarí Al Rayan, Ali Al Noaimi, desveló en su día que estaba dispuesto a pagar lo que fuera por fichar a Figo para que surtiese de balones a su goleador Sonny Anderson. Además de Qatar, también se habló de la posibilidad de ir a Emiratos Árabes o al equipo japonés Urawa Reds, único que mostró su disposición a pagar hasta dos millones de euros al Madrid por un hipotético traspaso.
El Real Madrid ha abierto las puertas a Figo para ahorrarse su ficha, pero como dice el portugués, “si hay una oferta por mí tendremos que opinar las dos partes”.
Goor'un yaşı Buffel'in fiyatı
Gerets'in önerdiği iki isim de yönetimi düşündürüyor.
Yabancı transferinde teknik direktör Eric Gerets'in önerdiği isimlere yönetim farklı nedenlerle olumsuz bakıyor. Belçikalı hocanın orta sahaya istediği Feyenoord forması giyen vatandaşı Goor'un yaşının 32 olması sarı-kırmızılılara geri adım attırdı. Bu yaştaki bir oyuncunun takıma ne kadar faydalı olacağı, ayrıca istenileni (d) veremezse nasıl elden çıkarılacağı soruları yönetimin kafasını kurcalıyor. Yine Gerets'in önerdiği Glasgow Rangers'li Thomas Buffel'in ise 4 milyon dolarlık bonservis bedeli yüksek bulundu. Önceliği bonservisi elinde olan oyunculara veren G.Saray, Buffel'e de bu yüzden sıcak bakmıyor.
arkadaşım senin yazdığın haberleri zaten ben verdim..niye bir daha yazıyorsun :?: anlamıyorummm...Quote:
Originally Posted by besiktas 67
Kral Sabri dedi!
Kral, Ribery'nin alternatifini belirledi; Sabri... Fransız oyuncunun arkasından dövünmenin artık yersiz olduğunu belirten sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Hakan Şükür, "Gidenin arkasından dertlenmenin anlamı yok.]Ribery'den önce o mevkide Sabri kardeşimiz oynuyordu ve görevini eksiksiz yerine getiriyordu. Yeni hocamızın da Sabri'ye şans vereceğine inanıyorum" dedi. Bu sezon 31 lig maçında forma giyip, 1 gol atan Sabri de arkadaşlarının desteğine teşekkür ederek, "Ribery çok yönlü bir oyuncuydu. Gitmesine üzüldüm. Ama kendime güveniyorum. Sağ kanada adam aramaya gerek yok. Ribery'yi aratmam" dedi.
Veli de şimdi Bursasporlu
Denizli Belediyespor’un golcü oyuncusu Veli Acar’la 2 yıllık anlaşmaya varıldı.Dış transfer atağını sürdüren Bursaspor, 3.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'un golcü futbolcusu Veli Acar'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon 14 gol, 15 asist yapan 23 yaşındaki oyuncunun menajerleri ile dün masaya oturan transfer komitesinin, genç golcüye yarın resmi sözleşmeyi imzalatması bekleniyor.
Kaynak:Kent (y-ö)
cok gereksızx transfer abı ya!!!!!!!!!!! (c) (c) (g) (g) (f) (e)
19.06.2005
Yakup evde kaldı
Teknik direktör Raşit Çetiner'in takımda kalması yönünde rapor bildirdiği Yakup Sertkaya, yeni sezonda da Bursaspor forması giyecek.
Dün, başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde genç futbolcunun menajerleri Mehmet Öztürk ve Cengiz Bayram ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan menajer Öztürk, "Yakup 2 yıl daha Bursaspor forması giyecek. Kendisi de zaten kalmayı çok istiyordu. Pazartesi (yarın) günü resmi mukaveleyi imzalayacak" diye konuştu.
Kaynak:Hakimiyet (y-ö)
19.06.2005
Son kanca Mehmet Şen’e
Süper Lig hedefi için iyi bir forvet oyuncusu arayışlarını sürdüren Bursaspor'un gündemine, son olarak Çanakkale Dardanelspor'un golcüsü Mehmet Şen de girdi.
Özellikle son iki sezondur dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, geçtiğimiz sezon 16 gol kaydetmişti. Bu transferin gerçekleşmesi için girişimleri başlatan Yeşil Beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerde Çanakkale Dardanelspor'un kapısını çalması bekleniyor. Kulübüyle sözleşmesi süren Mehmet'in de Bursaspor formasını giymeye sıcak baktığı öğrenildi.
19.06.2005
buda cok gereksız!!! bursanın bole futbolculara ıhtıyacı yok kı!!!
Emre Belezoğlu yine manşetlerde
19 Haziran 2005 17:06
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından FC Inter'de top koşturan
milli oyuncu Emre, yine manşetlerde idi. Haberin konusuu ise gidip gitmeyeceği.
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından FC Inter'de top koşturan
milli oyuncu Emre Belözoğlu, başka bir kulübe gidip gitmeyeceği
konusunun ay sonunda kulüple yapacağı görüşme neticesinde
netleşeceğini söyledi.
Emre, İtalyan spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'ta bugün
yayımlanan demecinde, ''Benim amacım FC Inter'de kalmak. Ama artık
beni istemiyorlarsa fazla bir seçeneğim de yok'' dedi.
La Gazzetta dello Sport, transfer piyasasına ilişkin haberinde, Andy van der Meyde ve Emre Belözoğlu'nu alabilmek için İngiltere'deki kulüplerden FC Inter'e teklif gelmeye devam ettiğini yazdı. Haberde, Emre'ye talip olan İngiliz kulüpleri ise Liverpool, Everton, Newcastle ve Middesbrough olarak sıralandı.
Emre'nin ise bu teklifler konusunda şöyle dediği yazıldı: ''İngiltere söylentileri benim de kulağıma geliyor ama benim başkabir kulüple herhangi bir temasım olmadı. Haziran sonunda İtalya'ya dönüp, kulübümle konuşacağım. Tekrar söylüyorum benim amacım kalmak. Ama artık beni istemiyorlarsa fazla bir seçeneğim de yok''. Haberde, 24 yaşındaki Emre'nin halen tatil için New York'ta
bulunduğu da kaydedildi.
Fener'in Robinho yarışı
Kanarya, Brezilya'nın dünya futbol sahnesine sürdüğü son yıldız için devlerle kapışıyor...Alex'in menajeri Figger, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, "F.Bahçe, Real Madrid, Sevilla ve Deportivo, Robinho'yu almak için yarışıyor" dedi.
Samba rüzgarı
Kadrosunda Brezilyalı Luciano, Aurelio, Nobre ve Alex'i bulunduran F.Bahçe, bir başka Brezilyalı Robinho'ya göz koydu.
Figger Devrede
F.Bahçe, Alex'in menajeri aracılığıyla dünyaca ünlü yıldız Robinho ile temasa geçti. Menajer Juan Figger, İspanya'nın Marca gazetesine yaptığı açıklamada da bu görüşmeyi doğruladı. 21 yaşındaki futbolcunun menajeri, Deportivo, Sevilla ve Real Madrid gibi F.Bahçe'nin de Robinho'ya talip olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Robinho'ya F.Bahçe'yi Avrupa'da hedefine ulaştıracak isim gözüyle bakıyorlar.
Alternatif Rota Figo
Robınho'yu ikna etmeye çalışan sarı-lacivertliler başarısız olursa, bu kez rota Figo'ya çevrilecek. Daha önce de gündeme gelen yıldız futbolcu için, yönetim tetikte bekliyor. Katar, teklif ettiği transfer ücretiyle futbolcunun aklını çelse de Figo için F.Bahçe de cazip geliyor. Portekizli oyuncunun menajerleri, sarı-lacivertli yöneticilerden görüşme talebi gelmesini bekliyor.
19.06.2005
Başkanın tek sözü yeter"
Yıldıray Baştürk ve Hamit Altıntop, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Adı sık sık sarı-lacivertlilerle anılan iki futbolcu, iyi bir teklif gelmesi halinde seve seve Fenerbahçe'de forma giyebileceklerini söylediler ve "Başkan Aziz Yıldırım'ın bir sözü yeter" dediler.
Sarı-lacivertlilerden bugüne kadar resmi bir teklif almadıklarını belirten gurbetçi futbolcular, "Kariyerimizi Avrupa'da sürdüreceğiz diye bir inadımız yok. Bizi tatmin edecek iyi bir rakam ve kulüplerimizle gerçekçi görüşmenin ardından F.Bahçe'de olabiliriz" diye konuştu.
19.06.2005
Halil'e ikinci sorti!
Kanarya kadro güçlendirme harekatını sürdürürken, Emre Belözoğlu konusunda bir adım öne geçti. Newcastle’ın, Kanarya’nın teklif ettiği 3 milyon euroyu vermediği için, Emre’nin de İngiliz kulübüne ‘Hayır’ dediği öğrenildi.
Öte yandan gündemdeki bir diğer isim Halil Altıntop için Fener ikinci tur görüşmelerini başlattı. Bu transfer için Daum devrede.
19.06.2005
insanların nasıl onlarca mesaj yazdıgını bu tuopige bakınca anladım, bence burası amacından sapmıs; mesajlar daha cok gazetelerin copy-paste hali olmus, referans da belirtinde intihal olmasın :mrgreen:
başka haber nasıl bulunabilir ki?Quote:
Originally Posted by genali
ama bazı arkadaşlar abartıp yazılan haberleri tekrar yazıyor
Timsah’a bir Horoz daha
Önceki gün Denizli Belediyespor'dan Veli Acar'ı renklerine bağlayan Bursaspor şimdi de aynı takımdan golcü Kadir Söylemez'e kancayı taktı.
Önceki gün Denizli Belediyespor'dan Veli Acar'ı renklerine bağlayan Bursaspor şimdi de aynı takımdan golcü Kadir Söylemez'e kancayı taktı. Geçen sezon 15 gol atan genç yeteneğe Sivas, Kocaeli, Mardin ve Mersin İdmunyurdu gibi kulüplerin de talip olması üzerine transfer komitesinin girişimlerinin yoğunlaştırdığı öğrenildi.
20.06.2005
hıc gerek yok yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!111 (c) (c) (c) (c) (f) (g)
Yavuz’a çağrı
.Bahçeli kaleci Recep’ten ağır maliyeti nedeniyle vazgeçen Yeşil Beyazlı yönetim, Sivasspor’un genç kalecisini Bursa'ya davet etti.
Serdar Kulbilge'nin ayrılmasının ardından birçok isimle temasa geçen Bursaspor yönetiminin, Sivassporlu Yavuz Eraydın'ı ilk sıraya aldığı öğrenildi. Tecrübeli file bekçisinin menajerleriyle temasa geçen transfer komitesi, Yavuz'u yarın Bursa'ya davet etti. Fenerbahçeli Recep'i ağır mali şartları nedeniyle askıya alan yönetim, Yavuz Eraydın'la büyük olasılıkla sözleşme imzalayacak.
TİMSAH’I HEP İSTEDİM
Yeni evlendiği için balayında olan deneyimli kaleci, Bursaspor'da forma giymekten onur duyacağını belirterek, "Hayalimde iki takımda oynamak vardı. Birisi Beşiktaş, diğeri de Bursaspor. İnşallah anlaşırız ve hayalimi gerçekleştiririm. Yeşil Beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak bana ayrı bir mutluluk verecektir. Benden yana kesinlikle bir problem çıkmaz" dedi.
20.06.2005
alın artık ıyı bı kalecı hadı yaaa!!!!!!!! (l)
Engin bilmecesi!
Timsah'ın söz kestiği tecrübeli oyuncunun, Körfez'le yeniden anlaştığı yolundaki haberler kafa karıştırdı.
Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde görüşüp prensipte el sıkıştığı Engin Öztonga'nın Kocaelispor'da kalmayı tercih ettiği iddia edildi. İzmit yerel basını, Engin'in 40 bin YTL'si peşin 200 bin YTL karşılığı anlaşma sağlandığını yazarken, gerekçe olarak da tecrübeli kramponun ailesinin baskısına dayanamadığını öne sürdüler.
KAMYON İSTEDİ!
Körfez ekibinin kaptanı Engin'in ayrıca geçen sezondan alacaklarına karşılık Başkan İbrahim Saral'dan kamyon istediği de gelen haberler arasında. Başkan Saral'ın da, kulübün bu oyuncuya olan 120 bin YTL'lik borcuna karşılık kamyon teklifine sıcak bakıp, garanti verdiği öğrenildi. Bursaspor yönetiminin, bu gelişme üzerine nasıl bir politika izleyeceği ise merak konusu.
20.06.2005
DUNDEN HAZIRIM
Böyle diyor F.Bahçe’nin genç starı Semih... Yeşil Beyazlı formayı giymenin kendisi için onur olacağını belirten oyuncu, “Yeter ki kulübüm izin versin” şeklinde konuştu.
Teknik direktör Raşit Çetiner'in transfer listesinde ilk sırayı alan Fenerbahçeli Semih Şentürk, Yeşil Beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili soruları yanıtlayan genç krampon, "Raşit Hocam bana, ‘Bursaspor'u düşünür müsün?’ diye sordu. Ben de seve seve gelirim dedim. Onu kırmam söz konusu olamaz" şeklinde konuştu. Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ettiği için beklemede olduğunu ifade eden Semih, sözlerini şöyle sürdürdü:
BU HAFTA NETLEŞİR
"Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadım. Onun için, bu yıl oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum. Bu hafta başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum ile görüşeceğim. Eğer transferime onay verirlerse ben zaten Bursaspor forması giymeye hazırım. Bana en zor günlerimde sahip çıkan Ümit Milli Takım'dan hocam Raşit Çetiner'in teklifini geri çevirmem mümkün değil."
KENDİMİ GÖSTERİRİM
"Benim için Bursaspor'un 2.Lig'de yer alması hiç önemli değil. Şehir ve potansiyel olarak birçok Süper Lig takımından çok daha iyi konumda. Ayrıca muhteşem bir taraftarı var. Nejat Biyediç döneminde de transferim yine gündeme gelmişti. Ancak, o zaman pürüzler aşılamadı. Başkan Yıldırım ve Daum'un bana bu konuda anlayış göstereceğini umuyorum. Yeşil Beyazlı formayla kendimi göstermek amacındayım."
20.06.2005
İmzalar atılıyor
Yönetimle prensip anlaşmasına varan futbolcuların,
bugün Vakıf'ta resmi sözleşme yapması bekleniyor.
Bursaspor yönetiminin, İstanbul'da anlaşma sağlayıp ön protokol yaptığı futbolcuların bugün Bursa'ya gelmesi bekleniyor. İç transferde Serdar Topraktepe, Serkan Reçber, Yakup Sertkaya'nın yanı sıra dış transferde de Kocaelispor'dan Ömer Aysan Barış, Mehmet Önür, Denizli Belediyesi'nden Veli Acar'ın Vakıfköy'e gelerek resmi sözleşme imzayacağı bildirildi. Ayrıca, transfer komitesinin menajeri aracılığıyla söz kestiği Beşiktaşlı Eser Yağmur'un da bugün Bursa'ya geleceği öğrenildi. Yeşil Beyazlı yönetim, anlaştığı tüm oyuncuları yarın da basının önüne çıkaracak.
20.06.2005
hele sukur ımza gunu geldı!!! show tıme!!!
İlk hedef Denilson...
Sezon hazırlıkları öncesi sol kanattaki sıkıntıyı yırtıcı ve savaşçı bir oyuncuyla takviyeye soyunan Kanarya, gözünü Real Betis'in Brezilyalı yıldızına dikti... Denilson'dan olumsuz cevap gelirse, rota Xabi Alonso, Makalele ve Guti'ye çevrilecek.
Sol kanattan yaptığı bindirmeler ve ayağa paslarla Real Betis'in hücum gücüne zenginlik katan 28 yaşındaki Denilson için yöneticilerin menajerine haber gönderdikleri ve Fenerbahçe'deki vatandaşlarını anlatmasını istedikleri öğrenildi. 56 kez milli olan Brezilyalı'nın hedefsiz bir takım olan Betis'ten ayrılmak istediği sızan bilgiler arasında.
3 alternatifi var
Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Denilson'dan ‘Hayır' cevabı gelmesi halinde bu bölge için alternatif isimler de belirlendi. Daum'un çok istediği Brezilyalı konusunda pürüz çıkarsa yönetim Chelsea'de oynayan Fransız Makalele, Liverpool'da top koşturan İspanyol Xabi Alonso ve Real Madrid'de forma giyen Guti ile temasa geçecek.
20.06.2005
Bombalar patlayacak!
Ribery'nin kaçışını unutturmak isteyen yönetim, Rui Costa, Figo ve Locatelli için düğmeye bastı
Ribery'nin olaylı bir şekilde takımdan ayrılmasından sonra taraftarın tepkisini dindirmek isteyen yönetim , Milan'ın "Kendine kulüp bul" dediği Rui Costa için harekete geçti. Fatih Terim zamanında da gündeme gelen yıldız oyuncu için Canaydın'ın bu kez hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı ifade edildi. Milan'da bu sezon 36 lig maçının 24'ünde şans bulan Rui Costa, 1 gol attı. 33 yaşındaki yıldızı, Sporting Lizbon ve Benfica da istiyor.
Figo Sıcak Bakıyor
İspanyol spor gazetesi Marca ise Galatasaray'ın Figo'ya teklif yaptığını duyurdu. Ancak gazete, Real'den yılda brüt 12 milyon euro kazanan Figo'ya sarı-kırmızılı takımın bu parayı vermesinin zor olduğunu kaydetti. Portekizli oyuncuya 10 ülkeden 18 kulüp talip. Marca, Figo'nun tercihinin İspanya ya da Türkiye olmasının G.Saray'ın şansını artırdığını belirtti.
Locatelli Hazır Kıta
Galatasaray'a dün listesindeki Locatelli'den müjde geldi. İtalyan futbolcunun kulübü Bologna, baraj maçında ilk karşılaşmada 1-0 yendiği Parma'ya 2-0 yenilince küme düştü. Ay sonunda sözleşmesi sona erecek olan Locatelli bu gelişme üzerine Bologna'dan ayrılma kararını kesinleştirdi. Galatasaray yönetimi, 29 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçti.
20.06.2005
Okan, Aslan oluyor!
Transfer girişimlerini yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray, Konyasporlu Altan ve Sakaryasporlu Ragıp'tan sonra geçtiğimiz sezon son olarak Ankaragücü'nde forma giyen Okan Koç ile anlaşma sağladı.
Fatih Terim'in görev yaptığı süreçte ısrarla transfer edilmesini istediği genç futbolcu, son dakikada Beşiktaş'a imza atmıştı. Galatasaray, Okan'ın benservisini elinde bulunduran Beşiktaş ile pazarlığa oturdu ve 200 bin dolar karşılığında anlaşma sağladı.
Galatasaray önümüzdeki günlerde Okan ile bir kez daha görüşecek ve ödeme konusunu netleştirecek. Genç futbolcunun hafta içinde Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Okan Koç, Beşiktaş'ta geçen sıkıntılı günlerin ardından önce Konyaspor ardından da Ankaragücü'ne kiralanmıştı.
20.06.2005