sen iyice kafayi carusca ile bozmussun:D :D
Printable View
Cimbom'un Wederson rüyası bittiAnkaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, Wederson Luiz Da Silva'nın Galatasaray'a transferini gündemlerinden çıkardıklarını bildirdi.
Hilmi Gökçınar, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmeli futbolcuları Wederson'u, Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer etmek istediğini hatırlatarak, "Bunun neticesinde Ankaraspor A.Ş taleplerini Galatasaray Spor Kulübü'ne iletmiştir. Ancak Galatasaray Spor Kulübü'nun bu talepleri karşılamayacağını bildirmesi ve tarafımızca kabul etmeyeceğimiz bir karşı teklifi tarafımıza bildirmesi üzerine Ankaraspor AŞ; Wederson Luiz Da Silva'nın Galatasaray Spor Kulübü'ne transferini gündeminden çıkartmıştır" dedi.
SUPERONLİNE
wedersonu istemem zaten ya gereksiz
wedersonu roberto carlos karıstırmıs lar bu kadar para yaparmı wederson?
Özgürcan'dan, Ferhat'tan kıymetli değil.. Gelmemesi isabetli olmuş..
yusuf'da nerden çıktı şimdi, yanılmıyorsam bi arada ceyhun'la başgöz etmeye çalışıyordu basın bizi :)
wedersonun gelmesini cok istiyordum ama ankaraspor yönetimi wedersonu roberto carlos sanip bizden 3 tane genc yildizimizi ve üstüne para isteyince galatasaray yönetimi hakli olarak kararindan vazgecti,isabet olmus.O bölgede ferhat oynamali zaten.
Zorunlu Açıklama
Bugün bazı gazetelerde, Galatasaray Spor Kulübü’nün Denizlisporlu futbolcu Yusuf Şimşek ve Academica Coimbra’dan Roberto Brum ile transfer görüşmeleri yaptığı yönünde haberler yayınlanmıştır.
Bu iki haber de asılsızdır. Yusuf Şimşek ve Roberto Brum’un ne kendileri, ne de kulüpleriyle yapılmış bir transfer görüşmesi söz konusudur. Galatasaray’ın bu iki futbolcuyla ilgilendiği de gerçek dışıdır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
yaw bırakın şöle dede oyuncuları 50 yaşındaki futbolcularla transfer dedikodularımız çıkıyo ya adam gibi transfer yapak yada genç oyuncularımızı transfer yerine kullanak ..
Zorunlu Açıklama: Fatih Akyel
Bugün Sabah Gazetesi’nde Yaşar Yalçın imzasıyla “Akyel Savaşı” başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberde Galatasaray Spor Kulübü’nün, futbolcu Fatih Akyel’le ilgilendiği iddia edilmektedir.
Bu haber, tamamen asılsızdır. Galatasaray Spor Kulübü, adı geçen oyuncuyla ilgilenmediği gibi, yönetim olarak da böyle bir konuyu gündemine dahi almamıştır.
Bu tip yalan haberlerin yalnızca ve yalnızca Galatasaray Spor Kulübü’nü karıştırma maksatlı olduğunu, bu yıl da şampiyonluğun en önemli adayı olan Galatasaray’da birlik ve bütünlüğün böyle asılsız iddialarla asla bozulmayacağını tekrar önemle hatırlatırız.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Sonunda güzel bi haber aldık ....
Polat: Transfer yok
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini açıkladı.
http://www.ntvspor.net/Images/8444.jpg
Son günlerde basında yer alan transfer haberlerini değerlendiren Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Sezonun ortasında futbolcu getireceğimizi sanmıyorum. Kimseyi satmayı da düşünmüyoruz" dedi.
Carrusca'nın kiralanması ile ilgili de görüş bildiren Adnan Polat, "Arda'nın bir anda takımda yıldızlaşması ile Carrusca takımda yer bulamadı. Tabii ki bu onun şanssızlığı. Carrusca'ya yurt dışından ciddi teklifler var. İspanya'nın önemli kulüplerinden teklifler geldi ama satmayı düşünmüyoruz. Eğer verme gibi bir durum olursa kiralık verebiliriz. Kendisi de Galatasaray forması giymek istiyor. Carrusca başka takıma kiralık gitse bile, kendini geliştirip tekrar Galatasaray’a faydalı olacaktır" diye konuştu.
“BİR PROBLEMİMİZ YOK”
Polat, teknik direktör Erik Gerets ile aralarında bir problem olmadığını da kaydederek, "Gerets görevini yapıyor. Bir problemimiz yok. Takımın son değerlendirmesini yaptık ve her konuda görüşüyoruz. Karşılıklı olarak birbirimizin işine saygı gösteriyoruz. Artık bu konuları konuşmaktan sıkıldım. Herkes görevinin başında " dedi.
Yönetim içinde de hiçbir problemin olmadığını belirten Polat, "Galatasaray yönetiminin hiçbir problemi yok. Medya, Galatasaray Kulübü'nü yıpratma politikası içinde. Artık bu haberler yüzünden gazete okumamaya başladım. Sadece işime bakıyorum" diye konuştu.
“STADIN TEMELİ 6 AY İÇİNDE ATILACAK”
Sarı-kırmızılı kulübün ‘Aslantepe Projesi’ ile ilgili olarak ise Polat, "Önümüzdeki dönemin ilk yarısında Aslantepe Projesi'nin temelini atacağımızı düşünüyorum. Kesin bir tarih vermek istemiyorum ama yeni yılın ilk 6 ayı içerisinde temel atacağız" dedi.
NTVSpor
Tabi canım ne gereği var, transfer fln, siz sadece Olimpiyat'tan gelen parayı yiyin..
hâlâ konuşabiliyorlar helal olsun gerçekten, stad 6 ay :) ocak ? :roll:
bu arada fakyel haberide çok iyi oldu ;)
Yıldıray'a G.Saray formasını giydireceğim
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın, Hertha Berlin'de forma giyen milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk ile bir telefon görüşmesi yaparak, "Sana ya Ocak ayında ya da sezon sonunda G.Saray formasını giydireceğim" dediği öğrenildi. Yıldıray'ın da "G.Saray formasını giymek beni gururlandırır" diyerek transfere yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Yıldıray aşkı
Hertha Berlin'li yıldızın transferi ile bizzat ilgilenen başkan "En kötü ihtimalle sezon sonu G.Saraylı olacaksın!" dedi.
Berlin'de mutsuz
Başkanlığa seçildiği günden beri Yıldıray Baştürk'e G.Saray formasını giydirmeye çalışan Özhan Canaydın, bu kez muradına erecek gibi... Uzun süren sakatlığı nedeniyle H. Berlin'de gözden düşen milli futbolcuyu yakın takibe alan ve transferi ile bizzat ilgilenen başkanın, son telefon
görüşmesinde, "Ara transferde ya da sezon sonunda G.Saraylı olacaksın" dediği belirtildi.
Yeşil ışık yaktı
Canaydın'ın yakın ilgisine aynı sıcaklıkla karşılık veren Yıldıray'ın da, "G.Saray formasını giymekten onur duyarım. Şartlar uygun olduğu takdirde seve seve gelirim. Futbol hayatımı Türkiye'de sürdürmek isterim" yanıtı ile bu transfere yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Milli futbolcuyu ara transferde Aslan yapmak için düğmeye basıldığı da sızan bilgiler arasında.
Yaşar YALÇIN
yeşil ışık yanmış hadi bakalım :)
Yıldıray istediği kadar ışık yaksın,sözleşmesi bitmeden alamayız
yönetim bu ara transferde en fazla 1 tane yerli ucuz futbolcu alir,baskada transfer kimse beklemesin alamayiz zaten,bu haberler tamamen yalan.sezon sonunda ise yönetim bence yildirayi,hamiti sözlesmeleri bittigi icin alabilir.acikcasi ben sezon sonu iyi transferler bekliyorum.
bence gs devre arasında ali bilgin i alır,başka da transfer yapmaz
Galatasaray, Schalke ile el sıkıştı
G.Saray, Hamit transferinde mutlu sona 1 adım daha yaklaştı. Schalke ile anlaştığı öğrenilen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, yıldız ismi ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
Galatasaray, Hamit Altıntop transferinde mutlu sona 1 adım daha yaklaştı. Schalke ile anlaştığı öğrenilen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, gurbetçi futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
Zirvede konuştu...
Önceki gün yapılan transfer zirvesinde ön plana çıkan isim yine Hamit Altıntop oldu... Wederson için Ankaraspor, Mehmet Topuz için Kayserispor fahiş fiyatlar isteyince, bu transferlerden vazgeçmek zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar, tüm planlarını Hamit Altıntop üzerine kurmaya karar verdi. Galatasaraylı idarecilerin Schalke Başkanı Gerhard Rehberg ile mutabakat sağladığı, Hamit’i ikna edebilmek için girişimlerin hızlandırıldığı dile getirildi.
Bonservisi hazır...
Galatasaray’ın bu transfer girişiminde 2 kozu var: Biri, Rehberg’in Cim Bom’a karşı sempati beslemesi ve kulüpte onur üyesi olması, diğeri de Hamit Altıntop’un mukavelesinin sezon sonunda bitmesi. Nokta atışı yapmayı planlayan yönetim, gurbetçi futbolcunun bonservis bedelini bile hazırladı. Gerets’in, Hamit’in gelmesi halinde yıldız futbolcuyu hem sağ bekte, hem sağ açıkta hem de ön liberoda kullanabileceğini ilettiği ifade edildi.
Kaynak: Fanatik
Kaynak:Fanatik ibaresini gördüğüm an içimdeki mutluluk yok oldu.
gelip imza atmadan inanmam hiçbirine
Valla hamit transferi icin ben sezon sonu gelebilecek kanisindayim,imzayi atmadan bende inanmam.
Carrusca, Kayseri yolunda
Arjantinli genç oyuncu için Kayserispor ile Galatasaray anlaşmaya varırken, son sözü Eric Gerets söyleyecek.
http://www.ntvspor.net/Images/8488.jpg
Kayserispor'un Galatasaray'dan Marcello Carrusca'yı kiralamak için yaptığı girişimlerin olumlu yönde sürdüğü bildirildi.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Marcello Carrusca'nın kiralanması için Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını belirterek, ''Galatasaray'da oynayan Marcello Carrusca'nın kiralanması için Özhan Canaydın ile yaptığımız görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Sayın Özhan Canaydın, teknik direktör Eric Gerets ile Carrusca'nın bize kiralanması isteğimizi görüşecek. İş Eric Gerets'in vereceği karara kaldı. Eric Gerets, Carusca'nın kiralanmasına onay verirse Galatasaray ilk tercihini bizden yana kullanacak. Çok iyi ilişkiler içinde olduğumuz Galatasaray'dan daha önce de Uğur Uçar'ı almıştık. Carrusca konusunda da Galatasaray bize gereken kolaylığı gösterecek'' dedi.
Mamur, kaliteli bir forvet oyuncusu transfer etmek için yaptıkları girişimlerin devam ettiğini de belirterek ''Avrupa liglerinde oynayan bazı futbolcular üzerinde duruyoruz. Araştırmalarımız ve girişimlerimiz sürüyor. Bütçemize uygun bir santrfor mutlaka transfer edeceğiz'' diye konuştu.
NTVSpor
bence oynamayacaksa gitsin ama oynaması gereken bir adam
gerets carrusca nın kalmasını istiyor ama oynatmıyor bi bildiği vardır bence ikinci yarıda carrusca şans bulacak
carrusca yı yıldız diye getirdiler adam oynayamıyor bu nasıl iş yaws
Carrsuca kesin kiralanmasi lazim kayseriye giderse daha iyi olur performansini yakindan taip ederiz
eğer ileride kullanmak istiyorsa galatasaray kiralasın oynayamıyor cimbomda şimdi
Ersun Yanal Özgürcan,Aydın ve ferhatı kiralık istemiş
Ama Carrusca'yı neden veriyoruz anlamıyorum.Adam 1 maç oynadı gösterdi neler yapabileceğini.Çok yanlış politika...