Quote:
Originally Posted by
eGowiCh
Galatasaray'da Çağrı Zorkol sesleri
http://www.resim-yukle.com/img01/13/969301SP_A0794.jpg
Galatasaray'ın ligdeki kötü gidişine "dur" demesini sağlayacak olan teknik direktör bulundu: Çağrı Zorkol!
Adnan Polat'ın dün gece geç saatlerde Çağrı Zorkol ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı ortaya çıktı. Gökay Kanmazalp'in yerine düşünülen Çağrı Zorkol'un Galatasaray'ı şampiyon yapabileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Gökay Kanmazalp'in sözleşmesini tek taraflı fesh etmek isteyen Galatasaray yönetimini, Kanmazalp'in 1 milyon Pound'luk tazminat ücreti düşündürüyor.
Bir grup Galatasaray taraftarı da internette Çağrı Zorkol'un başa geçmesini destekliyor ve bunun için yakın bir zamanda site açmayı bile düşünüyor.
FOTOSPOR
KAYIP KENTİN YAKIŞIKLISINDAN SERT CEVAP
Gazetelerdeki transfer haberleri hakkında bir açıklama yapan Çağrı Zorkol; kendisinin çok rahat olduğunu ve asla bir Türk takımı çalıştırmayacağını çünkü herhagi bir Türk takımının isteklerini karşılayamayacağını belirtti. İşte Çağrı Zorkol'un açıklamaları :
"Bu açıklamalarda doğru olan tek şey benim koyu Galatasaraylı bir taraftar oluşum. Diğer herşey yalan. Haa bir de Özhan Bey'le konuştuk bu doğru! Fakat anlaşamadık. anlaşabileceğimizi de düşünmüyorum. Zaten Galatasaray haricinde Türkiye'de başka takımla çalışmam. Özhan Bey cimribir başkan olduğu için ve başarıyı bu kısıtlamalarla halletmem gerektiğini bana söylediği için kısaca futbol konusunda kafamız onun hiç bir zaman uyuşmayacağı için bu teklifini reddettim. Şuanda Kayıp Kent'teki evimde ailemle birlikte huzurlu bir hayat yaşıyorum. Bu böyle de devam edecek. Lütfen dedikodulara inanmayın..
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol"