City'ye bu sezon ne diyebilirim bilemiyorum.Aştılar kendilerini iyice...
Printable View
City'ye bu sezon ne diyebilirim bilemiyorum.Aştılar kendilerini iyice...
Ortalama bir oyuncu.
Bende diğer Boateng sandım bir an için..
Transfer büyük ihtimal gerçekleşir.Alan Smith iyi oyuncu bence.
Premier League ekibi Manchester City Real Sociedadlı Javier Garrido ve Dinamo Zagrebli Vedran Corluka transferlerinden sonra Shakhtarlı Brezilyalı Elano'yu da renklerine bağlayarak son 24 saate 3 önemli transfer sığdırmış oldu.
2 Ağustos 2007, 16:13
http://http://www.ajansspor.com/futb...e_3_bomba.html
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
City bu Perşembe'yi sevdi..
Premier League ekibi Manchester City Real Sociedadlı Javier Garrido ve Dinamo Zagrebli Vedran Corluka transferlerinden sonra Shakhtarlı Brezilyalı Elano'yu da renklerine bağlayarak son 24 saate 3 önemli transfer sığdırmış oldu.
26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geçen sene Emirates'te oynanan Brezilya-Arjantin maçında attığı 2 golle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
Manchester City II. Başkanı Alistair Mackintosh yaptığı açıklamada "Bu Perşembe günü takım adına hayli olumlu geçiyor. Çok önemli 3 oyuncuyu renklerimize bağladık. Bu transferlerde birçok kişinin emeği var, hepsine çok teşekkür ederiz" dedi.
Takımın yeni menajeri Sven-Goran Eriksson transferlerle ilgili olarak "Üçü de genç ve çeşitli pozisyonlarda oynayabilecek oyuncular. Önemli oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum" dedi.
cevap:helal olsun valla bu senenin bomba takımlarından biri olacak.
Corluka, Javier Garrido, Elano.
Helal olsun Manchester City'e.Öncelikle Eriksson'a..:D
Vay be hiç videolarını izlemedim ama çocuk büyük yetenektir heralde.Bu yaştan ManU'da harekete geçtiğine göre...
Ağzım açık kaldı City'ye helal olsun'dan başka bişey diyemiyorum...
ManU ve Ferguson işini bilir.Kontenjan sınırsız olsa türk takımlarıda alır böyle çocukları
City bu seneye Erikssonn'la bomba gibi girecek anlaşılan.
Takımda eksik mevki kalmadı:p.
Elano çok iyi adam, hayırlı olsun. Ayrıca Corluka'da hayırlı olsun o da çok faydalı olacaktır.
Bojinov Petrov ile beraber coşar;;)
City'den 2-3 sene içinde lig için büyük şeyler beklemek doğru olur bence.
Fm de ilk Man City seçeceğim:p
Bu yaşta çocuk aldıysalar bi bildikleri vardır:)
Evet bu Dmc olan Boateng değil sanırım:)
Hayırlı olsun Tothenham'a:)
Bence de gerçekleşcek bu trasnfer nüyük ihtimal:)Şimdiden hayırlı olsun
Bu adam Forvet ya da kanattı galiba.
Bu ne ya bi baktım haberlere City coşmuş harbiden:)
Bit Atletico bir de M.City coştu zaten:p
İyi güçlenmişler para babaları sayesinde , ticareti futbola da alet ettiler . Futbol takımları bir fabrika görevi görüyo artık .:mad:
Bu adam bir ara Mc oynuyordu ManU'da. Bence o mevkide daha iyi:)
helal olsun citye zor tutarlar artik
Çok kaliteli 3 transfer Eriksonn işini biliyor.
Bir sol bek, bir sağ bek, bir de sağ kanat. Helal olsun.
güzel transferler ama inşallah ellerinde patlamazlar ;;)
İyi transferler yetmiyor her zaman onları değerlendirebilecek TD en az transfer kadar önemli Eriksson klüp kariyerinde bakalım neler yapacak ama ben umutluyum
Bu ingilizler transferden çakıyor arkadaş:)
Yok yaw arkadaşlar bu çocuga çaycılık yaptırcaklarmıs onun için almışlar:D:D:D:D
ohanesss:eek: ne yapacaklar şimdiden bu çocuğu? bence almaları çok saçma:roll: