Ahmet tam istediğin ss leri koymak için oyuna girdim.Bi baktım logo yok.O an aklıma vanilyalı demoyu indirdiğim aklıma geldi.Kusura bakmazsın artık..
Printable View
Yok Yav Önemli Değil.Başkası koyar. ;;)
Bende Gold var nereyi istiyosun Ahmet ?
Herhangi bir takımın logosunu
Al sana Milan
http://www.resim-yukle.com/img01/14/...hmetosicin.JPG
Eyvah kine Eyvah :S Bundada arkadan efekt var :mad:
Ama o efekti acaba bizmi yapıoz yoksa kendimi var.
Kendi varsa iide.Biz yapıosak kötü olur ve zor olur.
Neyse Saol Gerrard...
Ahmet sandığım kadarıyla orası kalacak sen yine logo yaparsın ama arkada o logo olmucak normal sahte logolar varya onlardan olacaktır. ;;)
Annadım... ;;)
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. :)
valla şuan indiriyorum uyuya kalmassam iyidir :D
Yeni ay'a girdik :)
Ben de indirmeye başladım :)
Şimdi Everton ile deplasmanda derbimi yaptım. 1-3 öndeydim 90 da 2 gol yedim.
tema bence çok gzl insanın gözünü yormuyor. demo olan arkadaşlar Kaka' nın profilini koyma şansınız varmı?
oh be sıfırlandı sonunda şu kota denen meret :D hemen indiriyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 saat 25 dakika daha fm2007 ye dewam :D
Maç motoru süper bence.Oyuncu nasıL,neLer yapıyor hepsini farkedebiLiyorsunuz.Dikkatimi çeken ve çok güzeL oLduğunu düşündüğüm asıL iki nokta var.Siz geriye düştüğünüzde baskı yapıp yükLenmeye başLadığınızda zaman akıp geçmiyor artık.Baskıyı kurabiLiyorsunuz ve pozisyonLar sizden yana geLişiyor.Diğer bir konu ise oyuncu özeLLikLerinde beLirtiLen özeLLikLeri oyuncu maç içerisinde daha bir fazLa kuLLanıyor.Yani 2007 de göremediğim bu oLayı 2008 de daha fazLa görüyoruz.GeLişine şut var ise oyuncu uygun ve çoğu pozisyonda geLişine şut atıyor.TopLa ortadan koşar var ise oyuncu topLa kanatta buLuşsa biLe topu ortaya doğru çekip ordan hareketLenmeye başLıyor gibi.Yani çok güzeL oLmuş bence.
2008 de bir diğer oLay ise dikkat ettiğim orta sıradaki takımLarLa kafaya oynayan güçLü takımLarı yenebiLmek artık daha bir zorLaşmış.2007 de bunu başarmak daha koLay iken 2008 de biraz daha fazLa efor sarfetmek gerekiyor.
Turnuva açısından ise 2008 biraz daha farkLı oLacak bence.Everton,Tottenham,Udinese ve PaLermo gibi 2007 de turnuvaLarımızda favori oLan ve en çok başarı yakaLayabiLinen takımLar bence 2008 de işimize yaramayacak.Çok sakat oyuncuLarı var başLarken özeLLikLe Everton ve Tottenhamda ayrıca diğer iki takımda gücünden çok şey kaybetmiş.
2008 de şimdiLik gözüme çarpan oyuncuLar oLarakta BarzagLi kusursuz oLmuş bence.Geçen seri de havadan harika ama yerden etkisiz oLan barzagLi busefer yerden ve havadan geçiLmesi imkansız gibi.
GeLecek vaad eden oyuncuLar arasında ise bir numara da Dos santos ikide CorLuka ve üçüncü sırada da Mika AaritaLo var.
sağol kazmavs fm07 de Kaka' iyi değildi umarım fm08de iyi oynuyodur.. İstatistiği iyi ama...
Bende maç motorunu çok beğendim. Ayrıca sevinişler çok güzel olmuş. Gol yiyince diğer takımın tüm oyuncuları hakemin yanına dikiliyorlar :D
Bu oyunda büyük umutla beklediğim bir oyuncuya çift yöne ok'landırma özelliği çıkmadı :(
Buna üzüldüm şimdi.
Murat, bir oyuncu aynı anda bir kaç mevkiiyi yapamaz ki :D Zaten bir kendi mevkiisi, iki mevkii de sen veriyosun ok'lar ile :)
Anlamadınız...Yada ben anlatamadım...
Mesela bir oyuncu ML 'de oynuyor. Bu oyuncuyu hem AML'ye hem de AMC'ye yönlendirebilsek.Bunu demek istiyorum...
Bu arada oyunu açtım oynadım L'pool ile ama nedense oyuna ısınamadım.Tuhaf geldi.
Reserve kadro ile maç motorunu görmek için bi maç yaptım, 6-0 bitti.Sami Hypia 3 kornerden 3 kafa golü attı :)
pffff nerdeyse daha 1 saat var inmesine keşke vanilyayı indirseydim :)
Nerzhull, keşke İnternet Download Manager'i kullansaydın. Bende Gold Demoyu indirdim, ve 523 mb i yarım saatte indirdi :)
oyuncu meblaları...
http://i115.photobucket.com/albums/n...-01_015606.jpg
Bir Sven Goran Eriksson klasigi...
http://i115.photobucket.com/albums/n311/kazmavs/sge.jpg
http://i115.photobucket.com/albums/n...vs/sge.2-1.jpg
gözüme carptıkca muabbeti yapılabilicek SS'leri yayınlarım...
ayrıca oyundayken kendimi firefoxte gibi hissediyorum
Örnek veriyorum.
Vanilya Demo'da, A Takımında favori kişiler x,y,z.
Orjinal oyunda da A takımının favori kişileri x,y,z olarak mı kalacak, yoksa diğerleri de eklenecek mi ?
bende beğendim skini öyle dediğiniz gibi çok göz falanda yormuyo gayet sade, güzel olmush :) yalnız tatile gidemiyoruz galiba demoda :D bütün hazırlık maçlarını iptal ettim yinede maç günü tatile gidemezsin diyor...
Önceki serilerde hep anarenk yeşil oluyordu.Bunda ise her şey beyaz renginin üstüne kurulu.Aslında bir süre sonra insan alışıyor.
Maç motoru hakkında Hayrettin abinin dediklerinede katılıyorum.Oyuncunun ne yaptığı daha kolay anlaşılabilir hale getirilmiş.Kısacası bu sefer hayal kırıklığı yaşamadan ağzımızın tadıyla Fm oynayabileceğiz.:)