Basın Toplantısı
26.Hafta sonunda Galatasaray ile aynı puandayız , averaj ile 2. sıradayız , 2. yarı istedigimizden uzak bir performans sergiledik.Tello,Delgado,Sezer,Holosko'nun sakatlanması takımı olumsuz yönde etkiledi.Ardı ardına gelen puan kayıpları Galatasaray'ıda potaya soktu.Haftaya Trabzon deplasmanına gidicegiz , pek ümitli değiliz , taktigimizden ödün vermeyecegiz , rakiplerimiz taktigimizi çözdü gibi birşey artık sahadaki futbola hakim olamıyoruz...
Şampiyon'luğun Yolu İnönüden Geçer !
Galatasaray ile aynı puanda oldugumuzu düşünürsek , ve onlarında inönü'ye gelecegini varsayarak , biz avantajlı konumdayız ama sakatlıklarımız , kart cezalılarımız bulunmakta morallerimiz 0.Trabzon ve Galatasaray derbilerini kazanıp 6 karlı puan çıkarmak istiyoruz...
Hakemlere Bir Şey Diyemem
Bariz hatalar yaptı o konular ayrı ben ve benim takımımın hakem hakkında konuşmasını yasakladık.Fener maçına bakıyorum her maç bize penaltıdan gol atıyorlar.Sahaya çıkıp hakemide yenmeliyiz.
Onlarda Olan Şans Bizde Yok
Rakiplerimiz gerçekten müthiş bir mücadeleye örnek oluyor.Rakiplerimizin 90 attıgı gollerin yada kötü futbola ragmen kazanılan maçlar oldukça çok.Onlar atıp kazanıyor , biz yiyip kaybediyoruz...
En Çok Üzüldügüm Maç Bursaspor Maçıydı
Sezonun en kötü futbolunu oynadık.Ve maglubiyet aldık gerçekten yara oldu bize..
Bobo- Degaldo-Tello Sustu , Rakipler Konuştu !
Bobo en son golünü Ankaragücüne attı o günden beri gol atamıyor sürekli ilk 11'de oynamasına ragmen.Delgado zaten sakatlandı.Şansızlık üzerine şansızlık asıl darbeyi tello'dan yedik takımımızın beyni olmayınca çalışmıyor, takım.Biz değilmiydim ,Barça'ya,Roma'ya kök söktüren, Kalan maçlarımızın hepsinin teker teker 3 puan alırsak(Zor) Şampiyon olacagız...