Olmadı bu sefer:(Yapamadık.Yetmedi gücümüz ; ya da yetti de busacca adlı şahsiyet ve yardımcıları istemedi belki de.Helal olsun oradakı çocukların hepsine, ellerine ayaklarına sağlık.Allah hepsinden razı olsun , 70 Milyonu sokaklara döktüler , kaybettikleri maçta bile iyi oynadarak kaybettiler...Allah belasını versin bu hakemlerin, son golü atan Lahm atılmalıydı , geçen maçta Arda ve Tuncay'A verilen kartlara bir de bu maçtaki pozisyonlara bakıyorum , rakip lehine verilen pozisyonlara , bize verilmeyenlere bakıyorum, çifte standarta bakıyorum , yok yok yok! ; Türk'ün Türk'ten başka dostu yok...!
Teknik analiz olarak; biz daha iyi oynadık , Gökhan Zan- Topal ikilisi iyi oynadılar ortada.Topal bir tek ilk golde kaçırmaya bilirdi o adamı, Sabri iyi bindirmeler yaptı ama arkasını hep boş bıraktı , tüm tehlikeler onun kanadından geldi.Kral Semih yine umudumuz oldu, ama bu sefer yetmedi...Aurelio ve Ayhan ikilisi çok çalıştılar , çabaladılar.Hamit pas hataları olmasına rağmen kötü oynamadı.Semih defansı tek başına yıprattı,soldan Uğur, sağdan Kazım çok iyi geldiler...Son yediğimiz golde Kazım'ın ayağının burkulması tamamen şanssızlıktı:(Sonuçta kazanmak için herşeyi yaptık bu sefer şans yanımız değildi.Hakemler de karşımızdaydı...Son söz de Rüştü'ye yakışmadı be Rüştü , harbiden yakışmadı.Bence artık as o eldivenleri bırak Milli Formayı...