Neyse ben man city kariyerime gideyim evertonla uefa final maçım vardı bakalım burdaki gibi yenecez mi:D
Printable View
Neyse ben man city kariyerime gideyim evertonla uefa final maçım vardı bakalım burdaki gibi yenecez mi:D
Bu arada 3 günde 11 sayfaya ulaştık :zuhaha
Birinci hafta şanssız bir şekilde kendi evimizde Villarreal'e boyun eğmiştik , İkinci maça saatler kala ilçede kesilen elektrikler sebebiyle maçın olduğu sahaya vaktinde yetişemedim ve Sevilla maçını teknik ekip yönetti.Demekki benden daha başarılı ve yetenekliler ki maçı 1-0 kazanmayı bildiler! :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben olsam belki fark yerdin dermişim :p tebrikler teknik ekibe :n: sana da geçmiş olsun ümit...
Sagol abi. Bayagı etkiliydi Tottenham :D
Ümit yarın deplasmanda sana geliyorum.Sert oynamak yok:D
Valla bilmiyorum artık :D
Hocam Takım Otobüsünü Kaçırınca Belediye Otobüsüyle Gelmek Zorunda Kaldım Malum Bizim Kasabanın Belediye Otobüsü 4 Saatte Bir Kalkıyor(cc):p
Evet Sezona İyi Bir Açılış Yaptık Hocamı Yenmek Güzel Duygu Takım Kampında Takımın Motivesini ve Mantaliteyi Zaten Ayarlamıştım:D Sonuç Normaldi:p
Ortasahada Kısır Bir Döngü İçinde Oynanan Maçta Oyuna Hakim Olamadık Daha Doğrusu Rakipte Oyuna Hakim Olamayınca Maç Ortasahada Başladı Ortasahada Bitti Yinede Yenilmemek Güzel Geçen Maçta Rossi'nin Sakatlığı Takımın Gol Yollarındaki Organizasyonunu Çok Etkiledi Umarım Çabuk Kavuşuruz Oyuncumuza:0:
Suphi Dönek bir döndü pir döndü: Tüm Maçların Sonucu Oynanmadan Belli!?!
Suphi Dönek Tsubasa tarafından suikast girişiminden çelik yelek sayesinde kurtulmuş, ama ölü taklidi yapmıştı. Ucuz yırtan Suphi, gazeteye döner dönmez şok suçlamalarda bulundu. Oğuzcan Özel'e özellikle yüklenen, ve hatta ismi geçen Fiorentina Menajeri için "Futbolun Kısa Pantolonu" yakıştırmasında bulunan Suphi Dönek, diğer menajerleri ise korkaklıkla suçladı :zuhaha
İlk maçımız da Everton karşısında fazla zorlanmadık kanatlarımız çok iyi çalıştı.
İkinci maçta City'e karşı oyuna istediğimiz gibi başlayamadık.Taktiksel değişiklikler yaptık ancak yine de istenilen düzeye çıkamadık.Golcümüz Benzema'nın aklını karıştıran teklifler var avrupadan ancak satmaya niyetimiz yok.Gelecek haftalarda kendisinden daha iyi bir performans bekliyoruz.
Vay vay vay Çekişmeli bir lig oluyor..
Yalnız aldığım duyumlara göre bazı menajerler bazılarını çok yumuşak futbol oynatmakla ve karı gibi oynamakla suçluyor. Bence top kapma anlayışını sert olarak ayarlayın ki tadı çıksın kariyerin hade başarılar herkese :)
ROBBİE KEANE "HOCAM BİR DAHA GEÇ KALMA! "
Tottenham -Sevilla maçında galibiyeti golü atan Keane , hocası nannar'a sitem etti ! Hocalarının maç saatine yetişemeyim onları yalnız bıraktığından yakınan takımın ikinci kaptanı Keane " Bu maçta hocamızın hatrına iyi oynayıp maçı kazandık fakat eğer bir daha böyle bir sorumsuzluk yaparsa takım olarak maçtan çekilebiliriz" şeklinde sert bir açıklama yaptı...Nannar ise bu gelişme karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Gelen duyumlara göre Keane'nin bu açıklamdan ötürü ceza alacağı ve sorunun kulüp bünyesinde çözüleceği öğrenildi...
http://i32.tinypic.com/3535yeu.jpg
ROBBİE KEANE KOVULUYOR
Tottenham'ın yıldız oyuncusu hocasının geç kalmasına sinirlenerek "Sen ne biçim bir teknik direktörsün. Maç başlıyor sen ortalarda yoksun. Dahada olsa Davosa gelmem" dediği ve bu çıkışının ona kulübün kapısının ardını bir daha girememek üzere açtığı söyleniyor.
Jose Nannar gibi bir isme böyle sitem eden bir oyuncunun takımda kalmasını taraftarlar doğru bulmuyorlar.
Necip Enteresan-Fotokaç
Sakinliğimizi koruyacağız... ;) Keane gibi değerli bir oyuncumuzu ve kaptanımızı bir anda silmek bize yakışmaz... Yaptıgı davranışın hatalı olduğunu kendisi de bildiği için özel görüşmemizde özür diledi ancak yine de bir süre bu davranışıdan dolayı ilk 11 olarak kadroya giremeyecek. Kulüp yönetimi de oyuncumuzu para cezasıyla cezalandırdı. Bu konuyu dallandırmanın alemi yok... Lig uzun , polemiklere girmeyelim :n:
Yaw hocam tek forvet oynayacaksın zaten :D Pavluchenko ve Defoe yetiyor sana tabi :D Harca canım Robbie Keane i :D
Bana verebilirsin hocam ama ben sana bişi vermem:D
pöfffff.... her girdiğimde oy sayımın arttıgını görüyorum ! bu durum üzerimizdeki baskıyı biraz daha arttırıyor :n: içimden bir his "bu turnuvada karizmayı çizdireceksin" diyor :D Allah'tan FM 2009'un son zamanlarına denk geldi de unutturma şansımız olacak :p
bu arada herkese günaydın :D
ilk haftada deplasmandaki takımlar 1 gol atmış 2 . hafta karışık
Villarreal kendi sahasındada kazansa süper olacaktı ama olmamış.
Şöyle bir puan durumunu görsek :)
tek supriz sonuc portonun sifir cekmesi turgay ne oluyo :D
http://i27.tinypic.com/14uz9et.gif
Canlı Yayın !
Adrian Mutu : Tottenham'ı Yenip Yükselişe Geçeceğiz !
http://i26.tinypic.com/10d5rn6.jpg
Artemio Franchi'de ilk maçını 3. haftada Tottenham ile yapacak olan Fiorentina hazırlıklarını Türkiye'de sürdürdü :zuhaha.Maç günü Floransa'ya dönecek takımda Adrian Mutu : "Evimizdeki ilk maçımızı kazanarak taraftarlarımıza 3 puan armağan etmek istiyoruz,bu güç takımda var derken saat 12-00'da Floransaya dönüş yapacağız,sonrada maç saatini bekleyeceğiz,dedi."
Valla ahmet cok iyi oynadıgımız macları kaybettik. :D rakipler attıktan sonra yatıyolar :D biz ise kilidi acamıyoruz :D
F.C Porto
http://www.turksportal.net/tsi/v2/im...leme/porto.gif
Turğay Yetkin Takım Kaptanı Lucho Gonzales İle birlikte Bir Basın Toplantısı Düzenledi .. :
http://www.nosolodeportes.com/wp-con...onzalez-01.jpg
Turğay Yetkin..
Ligin Uzun Bir Maraton oldugunu Ve İlk 2 hafta kaybettik fakat eze eze yenmemiz gereken maclardı
rakiplerin attıkları gollere yatmasının ligin zevk oranını düsürdügü
yedigimiz gollerde kalecimiz helton'un bariz hataları oldugunu en son atletico madrid' macında degajını forlana carptırarak. 1 puanın alınmasına mal oldugunu söylerken ligde cıkıs yakalamak istiyoruz dedi..
lucho gonzales ise :
bundan sonraki maclarda kaybetme lüxümüz yok. önümüzdeki hafta 3 puan alarak. ligde cıkısa gecmek istiyoruz dedi..
kaynak:
Fanatik
http://i27.tinypic.com/34s2x53.jpg
İLK 11 ŞEKİLLENMEK ÜZERE
Hazırlık döneminin ardından başlayan ligde 2 hafta geride kalırken Tottenham'da sisteme uygun oyuncular yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı... İlk 11'i oturtmaya çalışan Hasan Hüseyin Coşkun'un kalede en güvendiği isim Gomes olurken, geri 4'lüde Bale-King-Woodgate-Corluka görev alacak gibi duruyor... Savunma hattını yedekten zorlayacak isimlern başında ise Alan Hutton ve Dawson geliyor... Ön liberoda oynamaya aday olan Zokora , Jenas ve Huddlestone üçlüsenden formaya en yakın olanı adam markajında sıkıntı yaşamasına rağmen güçlü fiziği ve topu oyuna sokarken gösterdiği soğukkanlılığıyla dikkat çeken Huddlestone gibi görünüyor... Orta alanda 2 oyuncu kullanan Nannar'ın bu bölgede vazgeçmediği isim Palacios olurken, ön liberoda forma bulamayan Jenas, Zokora ve bunlarla birlikte Modric bu bölgenin oyuncuları.Tekniği ve oyun zekasıyla orta alanın her bölgesinde ve kanatlarda oynayabilen Modric'in forması garanti gibi... Kanatlara ise Bentley sağ kanatı tapulamış durumda! Müthiş hıza sahip olan Lennon ise sağ kanatta Bentley'in yedeği. Sol kanatta Modric ile Dos Santos değişmeli oynayacaklar. Forvet hattında ise Keane, Pavlyuchenko ve Defoe üçlüsünden Pavluchenko hava topları hakimiyetiyle ön plana çıkıyor ancak zaman zaman Keane de ilk 11'de sahaya çıkabilir...
Hasan hocanın Fiorentina maçı için kafasındaki 11 şu şekilde
http://i31.tinypic.com/2zqrdz5.jpg
http://i27.tinypic.com/2zdvbd3.jpg
Fio Floransa'da !
Bursada kampta olan Fiorentina Tottenham asistan menajeri Hayrettin Karaca'yı da Floransaya getirdi :D.Bursa'da teknik adam Oğuzcan Özel,Asistanı Kutluhan Morgül ve Adrian Mutu'nun Arap Şükrü adında bir yere gittiği ve 1 gece sabahladı öğrenildi :zuhaha.Viola Channel Mr.Özel muhabirimiz Garip Güzelhaber Arap Şükrü'den bildirdi :zuhaha.
Hasan abi kadro cok saglam yaw senin. Bi de bu ligde sana 9.luk veriyorlar. Ne biçim iş bu anlamadım :D
ligdeki tüm takımlarda en az bunun kadar kalite isimler var ilk 11 için ;) yeterki seçmesini bil :D hele sevilla'da fazlası bile var :D
Transfer olursa bir sağ bek bir forvetim alabilsem ligi dağıtıcamda o yok :zuhaha.
walla arkadas güzel gidiyo ve heyecanlı 2. maclarda normal donuclar var ama valencia da biraz beni şaşırttı iyi gidiyo
Alican bana bu akşam burdayım dedi dün.. Gelmene gerek yok dedi bende gelmedim.. Sonra böyle bana kızıyor.. Alicanı kınıyorum..