Tek kelime ile fantastik...
Printable View
Tek kelime ile fantastik...
Almunia'nın yerinde olmayı hiç istemezdim...büyük ihtimalle sinirden ağlardım :D
Ben İNtere ve Mourinho ya güveniyorum :D Barcelonayı durdurabilirler. Tabi Messiyi Durdurabilirlerse :n:
Gerçekten Söylenecek söz yok Messi için...
Mourinho 4. kez yarı finalde
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3 ayrı takımla 4. kez Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükseldi.
Portekizli teknik direktör Mourinho, çeyrek finalde CSKA Moskova'ya karşı 2 maçı da 1-0 kazanarak yarı finale yükselen Inter'den başka, 2004 yılında şampiyon olan Porto'yu, 2005 ve 2007 yıllarında, Liverpool'a yenilen Chelsea'yi yarı finale çıkarma başarısını göstermişti. Mourinho, dün CSKA Moskova'ya galibiyetle biten maçın ardından, 4. kez yarı finale çıktığını hatırlatarak, yarı finallerin birini kazanıp, diğer ikisini ise kaybettiklerini dile getirdi.
LigTv
Rooney ilk 11'de.
uefa.com
Hadi be Rooney yok diye İY0 Girmiştim
Bende İY1 girmiştim; ama bir kuponumda Rooney yok diye alt oynayacaktım. Kuponu not ettirmiştim. İyi ki yatırmadım. :)
Rooney varsa güzel bir maç olur.
Gooool, kırmızılar 1-0 önde. :)
İşte bu harika oldu... :)
Bayern ne çekiyorsa kalecisizlikten çekiyor .
2-0 oldu...
Helal ManU :)
Fergusonda Röportajında Rooney Büyük ihtimalle oynamıcak demişti, Ona güvenip iy0 girdik bilseydim iy1 girerdim
İy 1 ve Ms 1 girdim. Artık geldi bu saatten sonra ManU maçı vermez, zaten farka gidecek bir oyun yapısı var.
Rooney olmaz diye bende banko Bayern dedim. Ortasahası ve Forveti böyle olan takımın defans hattı ve kaleci hattı böyle olamaz olmamalı.
Yoksa yine aynı finalimi göreceğiz..Man.U - Barça :D
3 oldu. Bayern dağıldı. Defans pamuk helva gibi.
Nani, 3-0.Şahane bir gol.
Harika bir atak yaptı ManU, süper maç oluyor. :)
İvica Olic 3-1...
3-1, Olic.Harika bir maç oluyor.
7+ oynamak lazımmış :D
Bordeaux:1 - Lyon:0
Gol be Bordo... =)) İki kuponumda da iy1 olarak vardı. :)
ManU çok hızlı başladı fakat Olic'in son dakika golü ikinci yarı için Bayern'i umutlandıracaktır.
Lyon ilk maçtaki skorun üzerine yatıyordu ama ilk yarının sonunda yedikleri golden sonra ikinci yarısı daha hareketli maç olabilir.
futbol 90 dakika suren ve sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur :p