veron bence iyi bir isim olursa çok iyi olur ancak, ricardinho daha yararlı olur .....
Printable View
veron bence iyi bir isim olursa çok iyi olur ancak, ricardinho daha yararlı olur .....
evet haklısın. geremi ii olur.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
sizden ricam lütfen futbolla böyle olayları karşılaştırmayın bile o ülkeden birinin bir karikatür yapması o ülkenin bütün insanlarının sorumluluğu olmaz ... böyle düşünürsek yerimizde sayarız ...bence bu olayların aksine bu adamı buraya getirmeliyiz.....Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
bakalım yarın kimleri alıcaz
Her an Ronaldinho'nun veya Henry'nin adının geçmesini bekliyorum ben.
Veron gelirse bence %100 başarılı olur umarım gelir...
o ulkenın butun Insanlarını sorumlu tutmuyorum sadece bu ortamda rakıp takım taraftarları olsun kendı taraftarımız olsun maçlarda bu şekılde tezahurat yapabılır ve futbolcunun verımını düşere bılırler bu yuzden galatasarayın çıkarını dusunerek o gelmesın dıyorum.Quote:
Originally Posted by paco
ewet ya grevesen sırf şu karikatür olaylarından dolayı gelmek istemiyomuş
:( gravasen in gelmesini çok isterdim ama malesef bu şartlarda bende verimli olabileceğini düşünmüyorum...
Ricardinhoyu alabiliriz dediğimde inanmayan arkadaşlar nerde? :D biliyozda bişeyler yazıyoruz buraya... İnşallah haaırlısı olur ve gelir ya bu adamı çok istiyorumQuote:
Originally Posted by demirhan1984
inş. gelir ve gsye büyük katkıları olur şimdi ucuzdur.bi 3 sene sonra fiyatı 10 katına çıkabilir
"Gravesen’i getirin"
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, yönetimden, Gravesen için tüm imkanların seferber edilmesini istedi.
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde üst turlara çıkmanın hesaplarını yapan Galatasaray’da yabancı transferi konusunda girişimler hızlandırıldı. Teknik direktör Eric Gerets’in yöneticilerle yaptığı son görüşmede, Real Madrid’de forma giyen Danimarkalı yıldız Gravesen için tüm imkanların kullanılmasını istediği öğrenildi.
Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı hocanın, "Gravesen’i getirin" sözleri üzerine, futbolcunun menacerini masaya davet etti. Galatasaray, Gravesen’in yıllık 1 milyon 800 bin Euro tutan kazancını indirmesini bekliyor.
28.05.2006
Kaynak : Fanatik
gravasen ve ricardinho gelse süper olur gerçekten...
Gravesen 1 yıl Kiralanacak ve ilk Transferımız kesinleşti gibi. Real madritte hıc oynatmadan yılda 1 mılyon 800 000 $ vermek istemedıgı ıcın kiralamaya sıcak bakıyor. Heınzın gitmesıne bağlı Vander meydenın Transferıde. inşalla dunya kupasından sonra heınızı satarız vander mey deyide alır yabancı ttransfere son noktayı koyarız. ve Umarımkı Gravesen geldıgı taktırde böyle ortamda bizi yanıltmaz ve takıma katkı sağlar.
G.Saray'da Volkan da tamam
G.Saray Volkan Aslan’la sözleşme yeniledi. Milli Takım kampında bulunan futbolcunun menejeri Harun Aslan’la bir görüşme yapan sportif direktör Adnan Sezgin, iki artı bir yıllık anlaşma imzaladı. Böylece sarı-kırmızılı takım kadrosundaki sözleşmesi sona eren oyuncularla pürüzlerinin tamamını gidermiş oldu.
28.05.2006
Kaynak : Türkiye
ne kadar para verecekler acaba çok merak ediyorum allahın volkanınaQuote:
Originally Posted by mustafagungor
Gravesen ve van der Meyde ya da Ricardonho transfleri gerçekleşse çok müthiş bir transfer sezonu geçirmiş oluruz, kesinlike çok iyi olur, Şampiyonlar Lig'i için umudum artar baya...
Sol kanata çok takılmıyorum da şu Gravasen'i bir şekilde getirsek çok iyi olacak ya...
Gravesenin geLeceğini hiiiçç zannetmiyoRumm..
Bence galatasaray'ın kanatlarda aşırı bir zaafı yok.Yabancı alınacaksa ön libero mevkine güçlü bir oyuncu alınmalı.Gravesen falan hayal olduğu için bence yapılabilecek en iyi şey afrikalı yetenekli bir genç almakZaten en iyi önliberolar genelde afrikalı oluyor -Vieria dahil vatandaşlığa değil doğduğu yere bakın-
Bu mevki için en önemli özellikler pas yeteneği güç hız ve top çalma.Zaten fizik olarak afrikalıların pek eksiği yok.İyi bir gözlemci ile iyi bir önlibero almak münkün
Hem ucuza gelir bu şekilde hem de daha gerçekçi bir hedef seçmiş oluruz.
neden öyle diyosun volkan da cok basarili oyuncu hem kötu olsa bile böyle dememen lazim...Quote:
Originally Posted by cureshot
Volkan yetenekli ama kendine bakmıyor, GS'ye de öyle oyuncu lazım değil bence. Önce Volkan'ın kendine ve futbolculuğuna saygısı olması lazım..
ne olursa olsun volkan çok iyi bir oyuncu bence ve galatasaraya yararı dokunacaktır en azından alternatif oluşturur alternatifsiz kadro olmaz...
volkanın pas ları mükemmel ama çok yavaş
Volkan'ın takımda kalması iyi oldu.Kendine biraz daha özen gösterirse harika bir orta saha oyuncusu olur.
+ teknik ve uzun sutlari cook iyiQuote:
Originally Posted by emre1905
ben bu adami cook seviyorumm.. :D
http://www.fotomac.com.tr/2006/05/28...DBFD1274Ab.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifVeron G.Saray yolunda
Arjantin basını, Galatasaray'ın, İnter'de mutsuz günler geçiren orta saha oyuncusu J. Sebastian Veron ile ilgilendiğini yazdı..
Juan Veron Cimbom'a!
Arjantin'in Ole gazetesi, G.Saray'ın İnter'de mutsuz günler geçiren Juan Veron'la ilgilendiğini yazdı. Veron'un İtalya'dan ayrılmak istediğini belirten Ole, "Tarafların ilk teması olumlu geçti" dedi. 31 yaşındaki Veron ise, "Her şey önümüzdeki günlerde belli olacak" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
http://www.fotomac.com.tr/2006/05/28...E819246F6b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifAslan bitirdi
Galatasaray, Van der Meyde'yi İstanbul'a çağırdı.
Sola Portakal
Eric Gerets, "O olursa ön libero bekleyebilir" deyince Hollandalı yıldız, İstanbul'a davet edildi.
Teklifi kabul etti
G.Saray'ın dış transferde ilk bombası belli oldu: Van der Meyde. Yöneticilerin, prensipte anlaştıkları Hollandalı yıldızı önümüzde hafta İstanbul'a getirecekleri öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Everton'da fazla şans bulamayan Van der Meyde, Aslan'ın teklifine 'Evet' dedi.
ADA'DA SIKI PAZARLIK
Sarı-kırmızılı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbir yönetici, Everton'dan bonservisi almak için İngiltere'de... 3 milyon euro isteyen İngilizler, 2 milyon euroya ikna edilirse iş bitecek. Gerets de "O olursa ön libero bekleyebilir" diyerek Van der Meyde'ye onay verdi.
Kimdir
Ajax, Twente, İnter ve Everton'da oynadı. 27 yaşında, boyu 1.81. Geçen sezon 10 maçta forma giydi.
Veron'un geleceğini sanmıyorum ama gelse bile bence bize lazım olan oyuncu değil.
Bize teknik adamdan çok koşan,top kesen,orta sahayı toplayan bir adam lazım.Saudio'dan da iyi bir adam olmalı bence.Van der meyde ise tamamen gereksiz o kadar yetenekli genç varken
Ergün: "Robert yararlı olabilir"
Galatasaraylı futbolcu Ergün Penbe, hafta sonunu geçirmek üzere memleketi Zonguldak'a geldi. Ergün, yönetimin sol tarafta sorun olduğunu düşünerek hareket ettiğini ifade ederek, kaliteli futbolcu transferine karşı olmadığını söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29...B_Ergun007.jpg
Sezon içerisinde çok sancılı bir süreçten geçtiklerini ama hiçbir şeye rağmen şampiyonluk ümitlerini kaybetmediklerini ifade eden Ergün Penbe, Fenerbahçe'nin yakaladığı form nedeniyle şampiyonluk havasına erken girdiğini söyleyerek, "9 aylık bir süreçti. İlk başladığında takım olarak çok sıkıntılar çektik. Futbolcu olarak kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlar oldu. Fakat herşeye rağmen sonuna kadar şampiyonluğu kovaladık. Lige baktığınız zaman herkes Fenerbahçe şampiyon olur havasındaydı. Biz durumu tersine çevirdik. Son maça kadar ümitlerimizi yitirmedik. Mücadelemizle ligin son haftasında şampiyon olduk. Bu emeğin, profesyonelliğin ve konsantrasyonun bir eseridir. Galatasaray camiasının bir eseridir" dedi.
Galatasaray'ın hakkı ile şampiyon olmadığı, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu armağan ettiği gibi söylemleri de doğal karşıladığını kaydeden Ergün, "Bu tür konuşmalar doğaldır. Şampiyon Beşiktaş olsaydı, Beşiktaş hakkında da benzer dedikodu ve söylentiler olacaktı. Tabi ki Fenerbahçe kaybettiği maçları alsaydı, belki biz şampiyon değildik. Siz mücadele etmezseniz, yüreğinizi ortaya koymazsanız, kendi maçlarınızı alamazsanız, şampiyonluğu kimse kimseye hediye etmez. Biz mücadele ettik, son ana kadar bekledik, şampiyon olduk" diye konuştu.
"RAKİBİMİZ SON MAÇTA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTI, BİZ ŞAMPİYON OLDUK"
Galatasaray'ın federasyon ve hakemler tarafından korunduğu iddialarına da tepki gösteren Ergün, "Biz her zaman büyük takımların korunmasına karşıyız. Lig'de ağır cezalar gerektiren kurallar getirildi. En ufak kural hatasında sarı ya da kırmızı kart görüyorsunuz. Lige getirilen kurallardan dolayı zaten lig ağır. Zaten büyük takımların böyle bir şeye ihtiyacı yok. Ne federasyondan ne hakemlerden bu tür yardımlar istiyoruz. Sadece adaletli bir yönetim istiyoruz. Bütün kulüplerin isteği bu yöndedir. Böyle olursa lig daha iyi olacaktır. Hem ligin hem altı, hem de üstü daha çekişmeli mücadelelere sahne olacaktır. Sadece insanların emeğine işine saygı göstermek gerekiyor" dedi.
"HEM HOCAMIZ, HEM YÖNETİM KURULU SOL TARAFTA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"
Şuanki kadronun yetersiz oluduğunu vurgulayan Ergün, "Şuan ki kadro yeterli dersek doğru olmaz. Şampiyon olduk ama bir çok eksiğimiz var. Hem hocamız, hem yönetimimiz, hem de biz futbolcular olarak eksiklerimizin farkındayız. 2 yabancı kontenjanımız var. Eksik olan yerlere transferler yapılırsa, bu senekinden daha iyi olacağımız inancındayım. Ön elemeyi geçersek Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için iyi konsantre olmamız ve iyi bir ekip kurmamız gerekir. Güçlü kadromuzun içerisine 2-3 tane gerçekten kaliteli futbolcu transferinin yapılması gerektiği inancındayız" dedi.
Ergün, Galatasaray'lı yöneticilerden Bülent Tulun'un istifasına neden olan sol kanata, olası bir sakatlığa karşı kendilerinden daha kaliteli bir futbolcu transferine sıcak baktığını söyledi.
"LAURENT ROBERT, ÇOK İYİ FRİKİK KULLANABİLEN BİR FUTBOLCU, BİZE YARAR SAĞLAYABİLİR"
Ergün, "Hem yönetimimiz, hem hocamız sol tarafta sorun olduğunu düşünüyorlar. Geçen sene, ondan önceki sene de sol kanatta görev yapacak futbolcuya ihtiyaç olduğu söylendi. Hakan Ünsal vardı, ben vardım, Hasan Şaş vardı, Ayhan oynadı. Altan alındı. Bence Altan da çok kaliteli ve beğendiğim bir oyuncu. Son olarak Heinz alındı. Bu sene de aynı şeyler. Tabi ki bizden kaliteli, oyuna etki edebilecek, kalitesi belli oyuncu alınırsa faydalı olabileceği inancındayım. Galatasaray'a bakıldığında, frikik problemimiz var. Robert de çok iyi frikik kullanabilen bir oyuncu, bu bakımdan bize fayda sağlayabilecek bir futbolcu. Bize katkı sağlaması için alınacak futbolcuların, bize uyum sağlayabilecek, takım oyunu oynayan ve takım için her şeyini verebilen bir oyuncu olması gerekir. Çok kaliteli, oyunun skorunu değiştirecek bir oyuncuyu hepimiz kabulleniriz. Şuanda en gerekli yer orta sahanın ortası. Burada oyun kesici ve kurucu türde bir futbolcuya ihtiyaç var. Bu nedenle bu bölgeye ağırlık veriliyor. Kulübün ekonomik şartları belli. O çerçeveler doğrultusunda transfer yapılacaktır" diye konuştu.
2 sene daha Galatasaray'da ve Milli Takım'da oynamak istediğini ifade eden Ergün, futbolu bırakmak istemediğini kaydetti.
Türkiye'de ve dünyada en sevilen mesleklerden birini yaptıklarını ifade eden Ergün, takımdaki genç oyunculara ve A takıma çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen PAF takımdaki oyunculara nasihatlerde bulundu.
"GENÇLERİN ÇOK KALİTELİ FUTBOLCULAR OLACAĞI İNANCINDAYIM"
Çok yetenekli oyuncuların bulunduğunu vurgulayan Ergün, "Biz hem dünyada, hem ülkemizde çok sevilen ve çok güzel bir meslek yapıyoruz. Her şeyden önce böyle düşünüp mesleklerine sahip çıkmaları, büyüdükçe küçülmeyi bilmelerini tavsiye ederim. Neticede biz de etten kemikten insanlarız, hata yapabiliriz. Önemli olan hatalardan ders alabilmektir. İşlerini çok sevmelerini, izleyen milyonlarca insana örnek olmalarını tavsiye ediyorum. Bunu yaparlarsa başarı kendiliğinden gelir. İlk önce kendilerine saygılı olmalıdırlar. Alt yapıda çok yetenekli futbolcular var. İki senedir de şampiyon oluyorlar. Eğer çizgilerini bozmazlarsa, kendilerini yetiştirirlerse, çalışmayı severlerse, çok kaliteli futbolcular çıkacağı inancındayım. Zaten tek tek geliyor" diye konuştu.
Alt yapıdan A takıma kazandırılan Ferhat'ı veliahtı gibi gördüğünü belirten Ergün, "Ferhat'ı özellikle ben kendime çok benzetiyorum. Oyun stili olarak, soğukkanlılığı ile topa hakimiyeti ile kendimi onda görüyorum" dedi.
28.05.2006
Kaynak : İHA
ya volkan bence gereksiz... vander meyde veron gelmez ricardinho inşallah
yaw gravesen kesin olarak geldi diyorlar bu dogrumu eger dogruysa söyleyebilirmisiniz.cünkü bugün duymustum gravesen kesin geliyo diye heyecanlandim cünkü aldiksak eger en iyi dmc lerden birini aldik diyebilirim.sol kanata vander meyde degil ricardinhoyu alin.meyde frikiki degil paslari ii degil ricardinho müthis biri