inşallah işine yarar
Printable View
inşallah işine yarar
eet güsel bir oyuncu gibi aldım bnde saol paylaştığın için.... :D
hem daha mantıklı ve bana demişlerdi ...
Arkadaşlar böyle tek bir oyuncu için yeni konu açmak yerine "Oyuncu Önerme" bölümünü kullanmamız daha mantıklı. Konuyu ilgili yere taşıyorum.Quote:
Originally Posted by sherryy
abicim dedim ama sakalım yok ki sözümüz dinlensin :D:D
walla can haklıymışsın kusura bakma:D
önemli deil kardeş benim de başıma gelmişti başlarda .. :D
Ya bende tommy hoiland çıkmadı arkadaşlar sizde hangi yılda çıktı tommy
Öncelikle Merhaba
Ben Beşiktaş'ı yönetiyorum ve daha birinci senem.Gözlemcilere araştırma yaptırıyorum ve Wolfsburg'daki Abuda'yı önerdi bana.İyi bir transfer olacağını söyledi ve medya geleceğin Ronaldo'su olarak görüyo. Ancak Haberde Mustafa Abimizin söylediğine göre 23 Trilyondan aşağıya satmazlarmış.Benim tahminime göre 30 trilyon falan harcanır.Peki bu adama değer mi??
Profili:
http://img355.imageshack.us/img355/4...uda19ye.th.jpg
Medyanın Tahmini ve Gözlemci Raporu:
http://img352.imageshack.us/img352/2...uda20fg.th.jpg
Haber:
http://img352.imageshack.us/img352/6...uda37yk.th.jpg
Şimdiden Yorumlarını Esirgemeyen Herkese Teşekkürler
abicim taşıyın yaaaa daha yeni tek adam açıldığı için taşındı oyuncu tartışma platformuna aç şunuuu ...
Bence deger arkadasım eger alabiliyorsan kaçırma derim.
bencede deger kardes almanda fayda var
puhahahah:D :D :DQuote:
Originally Posted by can777
TOMMY HOİLAND için gerçek hayatta olmus bir not.
1 yada 2 hafta önce Yasadıgı sehirde bi antreman sonu eve yada baska bi yere giderken karşı yola geçmeye calısmıs ve malum kötü son olmus yani hastanelik bu futbolunu etkilermi etkilemezmi bilemiyorum ayrıca yabancı kaynaklı bir sitenin norvecli kullanıcısının yalancısıyım.
can777 sen hemen sakal bırak bence çünkü aynı hatayı biraz önce bende yaptım :D :D
üzüldüm walla allah rahmet eğlesin:(Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
serkan gedik long shots 20 füze gibi vuruyo çok ucuz
Ya ölmemiski sende ilahi :D sadece futbol hayatı tehlikedeymis.Ayrıca oyunda oldugu gibi gercektede NORVEÇ'in en istikballi oyuncularındanmış.Quote:
Originally Posted by ceZa_1905
ceza_1905 adam ölmemiş (w) için rahat olsun..
Teşekkürler arkadaşlar.. 30 Trilyon'a kabul ettiler Sağolsun Abuda'da sözleşmeyi kabul etti :) İnşallah hayırlı olur.
Ayrıca yanlış yere açmışım konuyu.. Herkesten özür dilerim.. :$
kardes senin sikinne nerden bulabiliirim dosyayı söylsene aradım bulamadım
Multimedia bölümünde olması lazım
adı water2006
kardes sne o kadar paaryı nerden buldun hile yapmıssın bana msn adresini ver konusalım ordan
değer 19 yaşında
sanırım bir arkadaş sormuş water 2006 skin sanırım
sergennn bana msn adresini verde kadrona bakim kimleri aldınnnnn
burda açıkliimde başkalarıda hile yaptın demesin!
kadromda cavenaghi var(50 gol atarsa 99 trilyon vercem dedim ancak sezon sonu satıcam yani bu adam için para harcamadım)
vanden borre var (onun için az bi para harcadım)
başka biriside yok
parayı nerden buldun diceksen elimdeki yabancılardan kurtulmak için hepsini sattım zaten aldığım oyuncularada pek para harcamadım..
ya tommy hoiland ne zaman çıktı oyunda sizde ben bulamadım aramalarımda
ohh beee .:D ben de hızlı hızlı okuduum için adam öldü sandm. pardon:D
bu arada: stephen ademolu, slobodan rajkovic, pedro montenegro, johan iversen, artem fedetskyi, tore reginiussen cok yetenekli ve iyi oyuncular.tavsiye ederim:idea:
Ben şimdi denedim(daha aralık 2005) o şahıs çıktı.Quote:
Originally Posted by Bursaspor
legia varşovada edson diye bir adam var bi bakın allah aşkına. çıkmıyosa polonyodan bütün oyuncuları yükle diyerek yeni oyun açın bi bakın. adamın profili hakikaten süper ya.
o bahsettigi adamlardan ADEMOLU malesef ASY'de TROMSO formasıyla ofsayttan CİMBOMBOM'uza gol atmısdı gene o kara gün gözümde canlandı.Quote:
Originally Posted by ceZa_1905
oyuncu önerme bölümümüzü deneyin bakalım oraya atıyorum bunuda
ewt bende hatırladm:mad: ama olsun adam ii ye benzioQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
deivid...tek kelimeyle muhteşem!!!
size şu üç oyuncuyu birlikte mutlak alın derim
AMLC CSKA MOSCOW DANİEL CARVALHO
AMRC ZENİTH PETERBURG ANDREY ARSHAVİN
FC LİVORNO CRİSTİANO LUCARELLİ
BEN BUNLARI ALDIM CARVALHO ASİST KRALI 18 ASİST VE 8.06 ORTALAMAYLA OYNADI
ARSHAVİN 12 ASİSTLE VE 7.47 İLE OYNADI
LUCARELLİ DE 27 MAÇTA 30 GOL VE 8.11 İLE OYNADI BU ÜÇÜ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ
leandro gioda ve pablo vitti.2si de arjantinli ve süper oynuyo gioda (dc) , vitti (fc) oynuo.gioda'yı 50K'ya vitti'yi de 500K'ya alabilirsiniz 2si içinde değer.3. oyuncum da martin ligüera uruguaylı futbolcu (amc) oynuo.oyun açıldıında san luis takımında yaklaşık 2.3m$'a alabilirsiniz ama orta sahanın ofansif anlamda tüm yükünü çeker garanti veririm.
LEANDRO GİODA ve PABLO VİTTİ.2si de arjantinli ve süper oynuyo gioda (dc) , vitti (fc) oynuo.gioda'yı 50K'ya vitti'yi de 500K'ya alabilirsiniz 2si içinde değer.
3. oyuncum da MARTİN LİGÜERA uruguaylı futbolcu (amc) oynuo.oyun açıldıında san luis takımında yaklaşık 2.3m$'a alabilirsiniz ama orta sahanın ofansif anlamda tüm yükünü çeker garanti veririm.
gökhansenolu ve mehmet çogumu alın onlar çok dehşet adamlar
İyi bir defansın solu üstelik yerli Ç.Rizeden aldım harika bir deneyin daha önceden verildimi bilmiyorum :)
http://resimyukle.net/v1/uploads/3837ed957b.jpg
İyi bir defansın solu üstelik yerli Ç.Rizeden aldım harika bir deneyin daha önceden verildimi bilmiyorum :)
http://resimyukle.net/v1/uploads/3837ed957b.jpg
Sasha Iakovenko............ alın ve bir stara erkenden sahip olmanın keyfni yaşayın