Benim de çoğu kez rüyadaki acıyı uyandıkdan sonra hissettiğim oldu. Ama bence şöyle bir etkisi var. Örneğin uyurken parmağımızı burkup yatıyoruz ve rüyada da onun etkisini görüyoruz. Uyandığımızda doğal olarak yine acımış oluyor.
Printable View
Benim de çoğu kez rüyadaki acıyı uyandıkdan sonra hissettiğim oldu. Ama bence şöyle bir etkisi var. Örneğin uyurken parmağımızı burkup yatıyoruz ve rüyada da onun etkisini görüyoruz. Uyandığımızda doğal olarak yine acımış oluyor.
başıma çok sık gelen bir olay ama böyle bir açıklaması olduğunu bilmiyordum. En kısa zamanda bu yolları uygulayarak deneyeceğim
Hiç bir zaman yapamadım şu olayı. Sadece uykudan uyanmaya yakın olduğum zaman rüyada olduğumu anlayabiliyorum.
Ya bununlamı ilgili bilmiyorum ama dün gece başıma ilginç bir olay geldi.Rüyamda bir tane yılan sağ elimin baş parmağını ısırıyordu.Eklemin 1-2 cm altı.Ve şuan tam orda küçük bir yara var.Şoktayım okulda filan da kimse inanmadı böyle bir şey yaşayan var mı ?
Ben korkmaya başladım :icon_eek:
Millet Harry Potter'a bağladı arkadaşlar geçmiş olsun :)
Ulan Cihan ne saldın başımıza :D
Ben en başta ne dedim ?
Yok yılan ısırmış, yok parmağım burkulmuş felan ben anlamam. Hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum :DQuote:
Bu arada bazı sakıncalarıda var. Kendinize güvenmiyorsanız denemeyin derim.
Emin değilim ama şöyle bir şeyden kaynaklanıyor olabilir; gün içerisinde oraya bir darbe almışsındır ama darbenin farkında değilsindir. Beynin onu hissetmiştir ama dikkat etmemişsindir. Buda rüyada bilinçaltında kalmıştır belki. Çok mu salladım :icon_biggrin:
Yatın len Lucid'ciler ! Gece ben geleceğim rüyanıza!!!:f:
İyi ki elimiz yada parmağımız acıyorda hissediyoruz o önemli değil , rüyada kolumuz falan koparsa ne yapacağız :n:
Kendinizi Charizard zannedip camdan atlamadıkça sorun yok Alican :D
Biran önce uyanmaya bak , şuan hala rüyadasın bence :D
Lücid denemesi yapacagım hadi bakalım :D
Rüyada buluşmak ya da ortak bir rüya görmek mümkün müdür ?
Keşke . :) Inception'daki gibi ne güzel olurdu :D
İşim gücüm yok ya; günün 24 saatini, 4'er saatlik 6 parçaya böldüm ve bu başlığa yazılan son 100 mesajın hangi saat aralığında yazıldığını gösteren bir veri tablosu oluşturdum:
http://d1201.hizliresim.com/t/b/1pzy7.jpg
Buradaki saat aralıklarına subjektif birer isim verdim:
http://b1201.hizliresim.com/t/b/1pzwq.jpg
Saat aralıklarının yazılan mesaj oranına göre dağılımı:
http://d1201.hizliresim.com/t/9/1pzb4.jpg
çok iyi olmuş ya bu tablo :icon_biggrin:
Abi naptın ya :D Cidden işin gücün yok bunla mı uğraştın :n:
İşin ilginci Mehmet abi hala konuyu okuyor diye görünüyor. Abi saatlerdir napıyorsun konuda. Ya pc başında uyuya kaldı ya da yeni bir grafikle uğraşıyor. Tamam abi uğraşma bu kadar :n:
Quote:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Nedvedmania, footballer33, meddah
rüyada olduğumuzu anladıktan sonra o an nasıl rüyayı yöneteceğiz ki?
@Nedvedmania
Eminim o an ferrari diliyorsundur :D
konuyu yeniden hortlatalım.Beyler durumlar nasıl gidiyor? :D
Buraya yazmadım ama 4-5 gün önce bu tarz birşey yaşadım sanırım , bilerek isteyerek yaptığım bişey değildi ancak yazılanlarla uyuşan şeyler yaşadım.Yalnız rüya olduğunu anladığım durum bir karabasan durumuydu , anlayınca bir anda çok farklı şeyler hissetmeye başladım , karabasan durumu geçmiş ve yataktan kalkmaya yeltenirken buldum kendimi.Kalkıp yatağa bakmamla dehşete kapılmam bir oldu , yataktaydım :D Yalnız fikirlerimi yönetemedim , öğrenci evinde tek kalıyorum ancak o anda mutfakta annemin olduğu düşüncesiyle yanına gideyim diyorum , gidip bakıyorum evet orada ancak beni görmüyor duymuyor.Yattığım odaya dönüp bedenimi tekrar gördüğümde bu kez öldüğüm fikri doldurdu beynimi , sevdiklerim geldi aklıma , ne bileyim işlediğim günahlar falan geldi , pişmanlık duygusunu hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim.Sonra tekrar yatağa girdim ve gözlerimi açtım , yaşadığımdan emin olmak için telefona sarılıp birilerini aradım falan :D Değişikti ya , öldüğünü düşünmek hissetmek çok garipti , mümkünse bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu , beceremedim belli ki :D
Şubat tatilinde aynı hissi bende yaşadım, bizi bir meydanda topladılar sonra beni cehennem gibi bir yere gönderdiler. Cihan abi, Aygün falanda oradaydı ne hikmetse :D Sonra bir sınıf arkadaşım vardı. Ben buradan kaçacam falan dedi onu hatırlıyorum :D Ama o anki pişmanlık duygusu, 'keşke geri dönebilsem' düşüncesi çok feci. Kendimi bu bir rüya mı diye sorguladığımı hatırlıyorum o rüyamda. Fakat o kadar gerçekçiydi ki rüya olduğu ihtimali bile gelmedi aklıma o an kendimi sorgularken.
Pişmanlık kısmına kesinlikle katılıyorum , neye uğradığımı şaşırdım yahu , aynen ben de keşke dedim :)
Bu sabah az kalsın astral seyahat aşamasına geçiyordum. Gece bu konuyla ilgili bir yazı okumuştum, demek ki yer edinmiş aklımda. Sabaha karşı sırt üstü yatıyordum ve aşırı uykum vardı. Aklıkma astral seyahat geldi birden. Gerçekleştirmek için gerekli olan tekniği bir deneyeyim dedim ve birden belirtileri olmaya başladı. Önce sarsılmaya başladım sanki, sonra kulağımda çınlama oldu. Baya bir tırstım ve zorla da olsa gözümü açtım. Yoksa uçuyorduk vallahi :icon_biggrin: Acaip ürkütücü bir şey.