Geç bunları. Loran stattan kovulurken haksızdı dimi o yüzden suspus oldunuz. Bir galatasaraylı yapınca bir şey yok bir Fenerbahçeli yapınca aoouuv.
Printable View
2-3 sayfayı yöneticiler topluca silerse iyi olur.Muhabbet saçma sapan yerlere gidiyor.
yarınkı maç hangi kanalda bilen var mı beyler kimle oynuyoruz maç yarın mı ?
Bulgaristan ile 21.45 de Lig Tv veriyor büyük ihtimalle TRT'de verir.
portekizle yapmayacak mıyız bir öyle bir şeyler okudum hep tırt takımlarla oynuyoruz :D gerçi yeniyor muyuz hayır :D
Portekiz'de var. Bu arada bu maç 21.00 de
MİLLİ TAKIM KAMPINDA TATSIZLIK !
A Milli Takımın kampında Volkan Demirel'in bir medya mensubu ile yaşadığı tartışmanın ardından ikinci tatsız olay da gerçekleşti.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Portekiz maçı sonrası bu ülkeden Almanya'ya gelen ay yıldızlı kafilenin, kamp için oteline yerleşmesi sırasında hoş olmayan sahneler yaşandı.
Engin Baytar, kendilerini karşılamaya gelen bir gurbetçi Türk genci ile küfürleşmeye kadar giden atışmada bulundu. Milli futbolcunun, gurbetçiye sert yanıt vermesi taraftarları şaşırtırken, olay şu diyaloglarla gelişti:
· GURBETÇİ: Naber lan Engin?
· ENGİN BAYTAR: Ben senin asker arkadaşın mıyım?
Bu diyalogların ardından takım arkadaşları Engin'e sahip çıkarak, hayli sinirli olan futbolcuyu otobüse aldı. G.Saraylı futbolcu ise, “Herkese laf yetiştirecek olsak, başımız kavgadan eksik olmaz” diye konuşmaya devam etti.
Devlet başkanı böyle korunmuyor!
Avrupa'da tüm takımlar ile iç içe olduklarını belirten gurbetçiler ise, “Türk Milli takımı oyuncuları, burada vatan hasreti çeken insanlardan neden kaçırılır anlamış değiliz. Avrupa'da dünyanın en büyük takımları geliyor bu kadar kendilerini kasmıyorlar. Bir fotoğraf çekimi için bu tantana niye. Devlet başkanı bile bu kadar korunmuyor. Milyon dolarlar alıyorsunuz bir de burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz” diyerek tepkilerini gösterdi.
--------
Gurbetçiler haklı , Engin bu işler karı kıza Porsche verip kaza yaptırmaya benzemez gurbetçiler hiçbir maçta Milli Takımı yalnız bırakmadı . Her maç aynı desteği verdiler . Türk Milli Takım oyuncusuysan duygularını yansıtarak bu ülkenin saygısını kazanacaksın Volkan ne kadar haksızsa Engin daha da haksız , Türkiye'nin gurbetçi evlatları saygıyı hakediyor .
Gelip sana tanımadığın biri;
''Naber lan fbdevil190737'' dese ne yapardın ?
Ben şahsen cevap vereyim aynen Engin gibi davranırdım.Ayrıca bu konunun Volkan ile alakası yok.Sen tanımadığın birine ''lan'' gibi saygısızca bir laf söylersen hiç saygı falan bekleme karşındakinden.
Aklıma Batuhan'ın, naber lan Guti, lafı aklıma geldi :D
İşte öyle olmuyor , adamın niyetinin ne olduğunu bilemeyiz bana kalırsa bu Milli Takım oyuncusunun kendisini üstün görmesidir , bu gidişle gurbetçi desteğini de azaltıyoruz. Adamlar işi gücü varken Milli Takımı görmeye maça destek olmaya geliyorlarsa o adamlar saygıyı her zaman hakediyor . Bu savunduğun adam da Engin .
Yalnız Engin çokta haksız değil.
Naber lan Engin nasıl bir hitaptır ya ? Engin verdigi tepki de hiçte haksız değil. Volkan'ın olayıyla da tamamen alakasız konular.
bu ülkede yaşayan insanların %90'ı Engin ve Volkan'ın verdiği tepkiyi verirdi , ben dahil.Buradaki arkadaşların %100'ü hatta.Tabi bunu kabul etmeyip ezeli rakibe laf sokma adına , bunları abartıp da abartacak hem Fenerbahçeli hem Galatasaraylı arkadaşlarımız var , Volkan konusunda gördük , birazdan burda da görürüz , yapacak bir şey yok.
Volkan konusunda car car bağırıp burada Engin haklı diyenleri gördükten sonra forumda bazılarının işine geldiğince konuştuğunu görüyoruz.
biz volkana tepki verdik ya simdi bazi dusunceler engine yukleniyor burda tamamen engin haklidir sahsen tanimadigim bir adam bana naber lan dese bende ters cevap veririm.
Konu açılmışken şu haberi de okuyun derim .
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ282486SXQ
Engin haklı tamam iyi hoş o zaman Volkan'da haklı. Biri gelip benim resmimi çekse ben çekme dememe rağmen devam ederse dalarım gayet haklı.
bide milli takim kampinda olan adam nasil istanbulda oluyor anlamadim :D
Sadece Engin mi ? Bir sürü futbolcu oyuncak alır gibi araba alıyor.
Volkan'la Engin'in tepkisi bir tutulmuş, güldüm geçtim. Engin'in evinden aldırma vaadinde bulunduğunu duyamadık ama? Üstelik de kendisine hakaret eder gibi lan denmesine rağmen.
Engin'in arkadaşı Engin'in arabasıyla kaza yapmış, Engin suçlu öyle mi? O zaman sakın annenizden babanızdan arabasını filan istemeyin, maazallah kaza yaparsınız anneniz babanız hapse filan düşer.
Hey yarabbim ya, insanlar nelerle uğraşıyor böyle..
IcedEarth , yaptığın yorum o kadar saçma ki Engin'in manitalarına verdiği Porsche'la bir kişiyi yaralamalarına bizim annemizden babamızdan araba almamıza bağdaştırabiliyorsun . Sen bu kafada git kardeşim .
Yahu o manita dediğin kişilerin kafası yokmu ? Çocuk mu bunlar ? Nasıl giriyorlar bir markete ? Engin'in tek hatası bu kişilere güvenmesidir.Manitaların markete girmesi Engin'in suçumu şimdi ?
adam engine naber lan engin derse o da gerekli cevabı veriri tıpkı fotoğrafımı çekme denildiği gibi çekmeye devam ediliyorsa veriken tepki gibi doğal tepkiler bunlar
Porsche olayına girilmesi mantıksız .
Engin'in tavrı da gayet normal bence , Volkan'ın tavrı da normaldi bence , 'oğlum bak git' videosunda çöpçü dayının tavrı da.
Adam şakasına ''Engin naber la'' gibi birşey dediyse tepki abartı olmus.
Tartışmayı büyütmeye gerek yok , ne kadar uzatsak da aynı tepki siz haklısınız .
Lafını tartmayan cevabından incinir.
Yaşanan olayı ne kadar iyi özetliyor.
adamın gurbetçi olduğunu düşünürsek naber lan ı aşağılama maksadında söylememişte olabilir
Engin'de gurbetçi ama ?
olay yanlış anlaşılma olayı engin kaç senedir bu ülkede almandaya yaşayan türklerin konuşma biçimleri farklı engin kaç senedir bu ülkede engin dilini daha fazla özümsemiştir lakin o vatandaş almanyada daha çok sokak kültürü almıştır bilemezsinki adam durup duruken niye naber lan diyip tepki alınca şaşırsın yoksa orda nabıosun dostum der gibi naber lan diyolar bildiğim kadarıyla
bu arada banada tanımadığım birisi naber lan dese sen kimsin lan diye cevap veririm :D
Aklıma;
Faruk bana fındığım der,
Sercan da bana gofretim der,
Cemil bebeğim der bana,
aha benimkisi de geldi
....
karikatürü geldi. :)
Valla benim kafanın pek normal olmadığını zaten biliyorum da, sizin kafayı da sizin biraz düşünmeniz gerek sanırım.. Kendisinden arabasını isteyen ve ehliyeti olan birisine arabasını vermiş Engin, belki sevgililer belki çok yakın arkadaş. Bunda yanlış olan ne var? Annenizden babanızdan arabasını ödünç almanızdan ne farkı var bu durumun?
Volkan olayını ısrarla gündeme getiren arkadaşlar, şahsen ben Volkan'ın tepki göstermesini yanlış bulmuyorum. Ama bir milli takım oyuncusunun adeta bir mafya edasıyla "seni yazdım oğlum, evinden aldıracağım" demesi, hem de bunu onlarca şahidin arasında yapması ne kadar normal?
sanane ? para adamın değil mi ? ister manitalarına verir ister arkadaşlarına , nerden biliyosun normal arkadaşları olmadıklarını , ben de giderken arabamı veriyorum arkadaşlarıma manitam mı oluyo onlar ? insanın normal kız arkadaşı olamaz mı ?
hem para adamın , araba adamın , isterse arabadaki bütün kızları manitası yapar , isterse hepsine bir araba verir , seni niye ilgilendiriyor ki ?
laf atmak için laf atmayın Allah aşkına.
Senin niye cevap verme gereksinimi duyduğunu anlamadım ben titates .
IcedEarth ; Zaten Volkan'ın yaptığını savunmam mümkün değil dediğin gibi evden aldıracağım falan demesi zaten Volkan'ın önceden de yaptığı vukuatlarda da aynı laflar mevcut. Ancak Engin konusunda aynı şeyi düşündüğümü söyleyemem yanlış anladıysan kusura bakma .