@ABOOO nba'i günlük olarak takip ettiğime emin olabilirsiniz. Herkesi bilmediği konularda ahkam kesen kişiler olarak görmeniz komik oluyor artık. Her konuda aynı şeyi yaptığınız için. Herneyse Lakers berbat oldu tabirini kullanmadım ama iyi yapmışsınız çünkü berbattan beter oldular. 2 yıl önce ligi domine etmesi beklenen takımın şuan diğer hiçbir takımda tutmayan yetenekli oyuncuların kariyerlerini diriltme peşinde. Ayrıca Lakers'ın bu kadar kısa sürede tekrar fa'de büyük oyuncu kovalamasına düşmesi sizde çok başarılı bir hamle mi?
Cap space sınırları içerisinde kalmak Lakers, Knicks gibi büyük marketlerin ve Nets, Dallas gibi güçlü sahipleri olan takımlar için önemli olmayabilir. Ama lüks vergisi ödeme imkanına sahip olmayan takımlar bu gibi harcamalardan uzak duruyor. Cap space çok komplike sistem evet ama bunun hakkında sizin kaynak sayılabileceğinizi düşünmüyorum zira bizimle paylaşılan bilgiler kısıtlı. Ha Lakers Kupchak'ı kovup sizi atadıysa bilemem tabi.
Sonuç olarak ben Lakers cap space içinde kalmalı çok para harcadıkları için kötü durumdalar!!11 demedim. Demek istediğim süperstarları bir araya getirseniz bile bunun size başarı getirmeyeceği. Çünkü takım kimyası denen olay oyuncunun ne kadar katkı verdiğini doğrudan etkiliyor. Yoksa Howard neden Los Angeles gibi bir şehir ve Lakers gibi bir takımı bırakıp yeni yeni playofflarda başarılı olma hedefi belirleyen Rockets'a gitsin.