Grup L'ye Hannover yerine gitsek lokum gibi kura olurdu yada Grup H'ye Rubin yerine.
Printable View
Grup L'ye Hannover yerine gitsek lokum gibi kura olurdu yada Grup H'ye Rubin yerine.
3.torbada istemediğim 2 takım vardı mönchengladbach ve newcastle biri geldi 4.torbada da herkes gibi Anzhiyi bir de Ael Limasol'u istemiyordum ŞL de çok zorladılar tehliklei takım diye o da geldi. bi tek 1.torba yüzümüzü güldürdü iyinin kötüsü bi takım çektik.
Falcao'da kendi takımına kıyak kura çekti :)
lokum gibi gruba dusmusuz. cok rahat 1. cikariz biz bu gruptan.
A gurubunu izlemek güzel olacak.
onceden sanki A.Ligi gruplari bu seviyede degildi. kalite mi artmis ne, cok iyi takimlar var artik.
Volkan'da benim gibi düsünüyor.Bence de Fenerbahçe kadro kalitesi olarak bu kupaya talip.İnşallah iyi yönetilir ve isimler %100 performansını verir.Çok büyük beklentim var bu sezon.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçını, 20 Eylül'de kendi sahasında Borussia Mönchengladbach ile yapacak.
Fenerbahçe gruptan çıkar çıkmasına da ya sonra ? Kupadaki takımlar malum
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi fikstürü: Mönchenladbach, Marsilya(D), AEL Limassol, AEL Limassol(D), Mönchengladbach(D), Marsilya.
Son maçın mars. ile olması kötü olmuş. (Gerçi iyi de olabilir. Eğer Marsilya çıkmayı garantilerse fazla asılmaz maça. Hem maç da kadıköyde.)
Ne çok zor,ne de çok kolay bir kura.Gruptan en kötü 2. çıkar Fenerbahçe.Ama ondan sonrası gelecek rakiplere bağlı.Başarılar.
Marsilya ve Gladbach'ın olduğu gruptan çıkarsak en azından gücümüzü az çok görüp ona göre önümüze bakabiliriz.
Fikstüre bakılırsa ilk 4 maçta 7 veya 9 puan gibi bir şey alırsak çıkarız bu gruptan.
Edit : Twitter'da AEL'in artık resmi sayfası falan heralde öyle görünüyor , sayfada Fenerbahçe ile eşleştiklerinden sonra Spartak Moskva için tebrik mesajı yayınlamaları hoş oldu. Kaşınıyor Rumlar.
A Grubu ölüm grubu denilebilir. Falcao'da kendi takımı adına kolay rakipler çekti. :D Fenerbahçe adına ne çok zayıf, ne de çok zorlu bir kura oldu. M.Gladbach'dan korkmak lazım, tehlikeli bir takım. Ayrıca Limasol deplasmanı epey zor olacak. Umarım güvenlik önlemleri alınır.
Fenerbahçe'nin işi gerçekten zor.Umarım gruptan çıkarlar :)
Futureless'in de dediği gibi ilk 4 maçta 7 veya 9 puan alırsak önümüz açılır
birisi furkanin sari lacivert gozluklerini cikartsin , bu arada guzel kura 2.ci cikabilir fenerbahce.
bence grup lokum gibi, cok rahat 1. oluruz. gerisi hikaye.
Görende 6/6 yapcaz dedim sanıcak. Dün ki kuradan sonra çok rahat çıkarız 1. bile çıkarız. Manu'yu içerde yeneriz diğerlerini her yerde yeneriz diyenleri ben sanıcak şimdi tartışma çıkıcak uzatmak istemiyorum ama kendinizi görmeden yorum yapmayın. Tahmin diyorum tahmin. Sarı Lacivert gözlükleri çıkartsınmış. Adamı deli ederler yahu deli!
6 da 6 yapicaz, sanane yapilan yorumlardan. ne dusunuyorsan onu soyle. bak ben mesela 18 puan alicaz diyorum. sifir cekse mahcup mu olacam. bunu takim dusunsun. GS taraftari da 1.olacaz der, inaniyordur. ona da karisamazsin. birak oyle dusunsun, ne zarari var. gocunacak bir durum yok ortada. rahat ol :)
o kadarda degil selcuklu cristianli canerli bekirli kadroyla mi avrupa ligine talip? görende turnuvanin en güclü kadrosu fenerde sanir.. inter,liverpool,atletico madrid bunlari unutma bence.. ayrica ortasahaya transfer gelmezse gruptan cikmayi hayal olarak görüyorum.. ben yorumumu kesin transfer olur gözüyle yaptim kigili öyle deyince..
AEL'nin Anderlecht maçlarını izleseydiniz böyle konuşmazdınız :)
şu 3 takımın kendi aralarında ne yapacağı belli olmaz. ama AEL bizi diğer ikisine göre daha çok zorlar ama kazanırız yine de. tahminim şöyle ;
AEL den 6 puan
Marsilya dan 2 puan
Mochengladbach tan 3 puan alır ve çıkarız.
kupaya talibiz de, ne kaybedersin. en azindan inanarak baslarsin kupaya. kazanamazsan da bu ilk olmaz, zaten favorisi de degiliz. GS UEFA yi alirken kimin aklina gelirdi 5-0lik chelsea hezimetinden sonra. ama inandilar, en basindan hep ayni seyi tekrarladilar. bu onemli.
Bence daha bu aşamada kupaya talibiz demek biraz fazla kaçar.Hedef en az çeyrek final olmalı.Öncelikli hedef tabii ki gruptan çıkmak
kimsenin gazina gelerek soylemiyorum ki ben. kendimi kandirilmis olarak da hissetmiyorum. bireysel olarak takimim adina kupaya talibiz diyorum, talibiz diyerek de birsey kaybedildigini gormedim. hicbir sakinca yok bu istekte, taraftar isterse takim da kendini zorlar. ceyrek final falan degil, final istiyorum.