:) dakka bir gol bir heheh
Printable View
:) dakka bir gol bir heheh
Bende steam'e "install game" seçeneği henüz yansımadı. (Steam programının dilini İngilizceden Türkçeye çevirdim, yükle butonu geldi.)
Oyun yüklendi ve açıldı beyler iyi haber :)
Oyun açıldıysa yardırın :)
Resim paylaşımı serbest mi bilmiyorum ama ilk görüntü benden gelsin :)
http://d1210.hizliresim.com/12/l/f215x.png
Açıldı oyun :) Hadi hayırlı olsun.
fm 13 pre-order has not been officially released, and cannot be unlocked at this time. Please check the steam news to find out the release time.
Steam will notify you when the game becomes unlocked.
Ben de bu hatayı veriyor...Girddiğimiz anahtar kodu 15 haneli oluyor dimi ? Anlamadım sorunun nerden kaynaklandığını...
12 dakika kaldı benim de. Bu sene daha ayrı bir heyecanla bekliyordum. Sonunda oynayabiliyoruz. Hayırlı olsun hepimize.
Ben şimdi gold bilgisayardan filan alsam keyi hemen verirler mi acaba?
gold bilgisayardan oyunu aldım:)
şifreyi bekliyorum bakalım . inşallah hemen yollarlar..
oyun çıkmış haberimiz yok yahu :D hemen steam dan indiriyorum. :)
İlk izlenimlerin beklediğimden de iyi olduğu yönünde. Ayrıca full sürümden de pek farkını göremedim.
Arkadaşlar bana şu saate kadar Key ulaşmadı. Mailleri kontrol ettim gelen giden birşey yok. D&R'dan sipariş vermiştim. Ne yapmalıyım?
Teşekkürler arkadaşlar...
KOdu telefonda verdiler..sanırım yanlışlıkla sildim ben geçenlerde :D
Akşama indirir bende bir göz atarım. Hatta c.tesi pazar daha detaylı incelerim. Akşamı nasıl edicem orasıda ayrı tabi :)
Arkadaşlar bende bundan sonra FM Türkçe çıksın diye ön siparişle satın alacam oyunu fakat D&R ve Vatan arasında kaldım. Vatan'a kargo ücreti hakkında ticket attım cevap veren olmadı. Kargo ücretleri hakkında kesin bir bilgisi olan varmı? Nerden alırsam daha ucuza gelir?
ben golddan aldım dün gece 60.99 tl ye..
bugun de şifreyi göndermişler..
Ayrıca kargoda ücretsizdi.
Bir sorum olacak arkadaşlar ;
Şimdi ben oyunu D&R'dan aldım. Kutulu oyunum er yada geç gelecek. Burda sorun yok. Ama ben oyunun betasını indirdim steamden key ile ve şuan oynuyorum. Oyun 2 kasımda çıktığında ben full sürümü nereden kuracam? steam mi? CD mi?
3 senedir steam dan alıyorum ama bu sene inş. işe girersem ilk maaşımla gidip kutulu alacağım
@Nordanvedr bilgi için teşekkürler.
Dün saat 22:30 gibi D&R'dan ön sipariş verdim hala beta key gelmedi, mailde attım cevap yok bu kadar uzun sürüyormu key'i vermeleri?
Geç gelmesi iyi bi şey aslında demek ki alan çok olmuş
Bence geç gelmesi ne kadar çok satıldığını göstermiyor. Bazılarının işini ne kadar ciddiye alıp almadığını, işini ne kadar iyi yapıp yapmadığını gösteriyor. Bir key yollamak bu kadar zor olmamalı. Aldığıma alacağıma pişman ettiler. 2 gündür key bekliyorum işin garibi muhattap alıp maillere cevap veren yok. Adamı saf yerine koyuyorlar. Birazdan Aral İthalat'ada mail atacam sonuç olarak Türkiye'den sorumlu bir firma. Pazartesi gününe kadar bekliyecem cevap vermezlerse iptal ettirip Sports Interactive'e bu adamlar yüzünden orjinal almaktan vazgeçtiğimide mail atacam. Resmen paramızla rezil oluyoruz.
Bana ön sipariş verdiğim Vatan Bilgisayar'dan SMS olarak FM 2013 şifresi geldi. Fakat şifreyi steam'e girdiğimde hatalı şifre yazıyor. Şifrem eksik gibi geldi bana çünkü formatı şöyle: AAAAA-BBBBB-CCCC. Yani son kısmı 4 haneli. Bu işte bir hata mı var yoksa bu şifre ile Beta indiremez miyim?
Bugün saat 11:15 itibariyle ön sipariş şifremi maille yolladı D&R. Tahminim maillere bakan kişiler hafta içi 08:00 - 18:00 arası çalışıyor. Ben Cuma 22:30'da sipariş verince ondan bu kadar gecikti. Sipariş verecek olanlar varsa bilgisi olsun. Geç gelmesini istemiyorsanız hafta içi verin.
Gold.Com.Tr'den verdim siparişimi umarım Beta Key'imi bir an önce gönderirler.
Cuma gecesi sipariş vermişsin haftasonu keyinin gelmesini beklemek fazla iyimserlik olmuyor mu? Cumartesi-Pazar tatil günü malum. Madem bu kadar acelecisin oyunu oynamak konusunda, beta çıkmadan alsaydın hiçbir sorun yaşamadan oyununu indirir oynardın. İş aksatma falan yok yani ortada bence. Ha bugün gelmezse haklı olabilirsin.
Arkadaşlar ben oyunu aldım Play Store'den şu an iniyor. İndirme işlemi bittikten sonra ben oyunu direk oynayabilecek miyim yoksa beta çıkışından sonra aldığım için 2 Kasım tarihini mi bekleyeceğim ? İnşallah ilkidir.
Edit: Tamam açtım oyunu.
arkadaşlar bu arada oyun satışa çıktığında kutulu versiyonu 80 tl olacakmış. ön sipariş vermeyen arkadaşlara duyurulur. D&Rdan kargo dahil 63 tl ye alabilirsiniz.
oyunu ttnetten edindim faturama yansıyacak şekilde.
aktivasyon kodumu da hemen maille attılar. lakin lanet olası steamı hiçbir siteden indiremiyorum. gezginlerden bile :D
edit: hallettim, yarım saat sonra oynamaya başlayacağım :)
hepsiburadadan bugün sipariş verdim bende ama keşke önce buradan okuyup hangi firmaların keyi zamanında attığını öğrenipte verseymişim siparişi :P araya bayram falan girecek şimdi umarım atarlar bugün veya yarın keyi..
Arkadaşlar en uygun fiyata en hızlı hangisi iyi acaba?