Çok iyi bir sezon geçirmişiz bütçe de ona oranla iyi olacaktır bomba transferler bekliyorum ve bomba regenler bekliyorum gelecek sezon en az uefa diyorum çünkü klüp böyle olunca taraftar daha fazlasını ister her zaman :) Herşey çok güzel ..
Çok iyi bir sezon geçirmişiz bütçe de ona oranla iyi olacaktır bomba transferler bekliyorum ve bomba regenler bekliyorum gelecek sezon en az uefa diyorum çünkü klüp böyle olunca taraftar daha fazlasını ister her zaman :) Herşey çok güzel ..
Teşekkürler, şuan Ekonomik durumumuz bu
http://b1212.hizliresim.com/14/7/gnkb1.jpg
Bütçe gayet iyi ancak 1 milyon €'luk oyuncuya 17 milyon, 4 milyon €'luk oyuncuya 42 milyon € para istediler. Yani bazen oyunun bazı durumlarını görmezden geleyim, eğlenmesine bakayım diyorum ama gerçekten sınırları zorluyor : )
Aga maas'i arttirip bedava oyunculara yonelsen daha mantikli olur sanki?
Her sezon onu yapıyorum ama nereye kadar : ) O şekil aldığımız adamlar çok orta düzey oyuncular oluyor. Elde para varken bize gelebilecek kaliteli oyuncuları rahatça almak bu kadar zor olmasın. 1 milyon € nere 17 milyon € nere : )
Polianna takılıyorum diyosun : ) Bakalım ya paraya kıyacaz ya da her zamanki yaptığımız transfer politikasına yönelecez (Transfer & Kira Liste, Boştaki oyuncular)
Pinto'nun takımına baktım az önce sende tavsiye etmiştin zaten Boca'yı gözlemle diye 2 tane iş yapar oyuncu buldum , sağolasın. :)
evet ya çok fazla para istiyorlar vasat oyuncuya, hatta yedek oyuncuya bile...
Bence transfer listesindeki yıldız oyunculara bak kesin yıldızlar vardır sana göre.Ayrıca üzgün klübünde mutsuz yıldız oyunculara bak kesin gelirler bir dene en az 1 tane bomba transfer bekliyoruz .. yada müthiş bir regen pinto gibi .. :)
Gayet iyi bir noktada bitirmişsin ligi gerçekten..
Seneye ilk 4ü zorlarsın bu gidişat ile...
Performansın gayet iyi bu sezon iyi transferler yaparsan ilk 4 ü zorlarsın gibi geliyor
Sağlam transferler bekliyoruz hocam :)
Baldemir kardeşim wimbledon la adeta esmişsin premier ligde güzel kapatmışsın sezonu tebrik ederim.. Oyundaki saçmalıklar beni de çok sıktı senin kadar dayanamayacımı düşünüyorum hafiften sıkılmalar başladı :)
Transferleri Bitirdik
Bu sezon geçen seneki başarılı kadroyu biraz yamalayarak devam etme kararı aldık çünkü piyasa çok pahalı, 1 lira eden adama 15 katı bedeli vermek ilerisi için altından kalkamayacağımız ekonomik yükümlülükler almamıza neden olur, bu yüzden transfer listesinde olan oyunculara yönelmek zorunda kaldık. İlerleyen günlerde gerekli gördüğümüz takdirde iyi bir oyuncu denk gelirse takviye ederiz aksi halde devam : )
Transferler genel olarak iyi ama defansa aldığın oyuncunun dayanıklılık ve çevikliği kötü onun yerine daha iyisi olsaydı süper olurmuş
Transfer olarak 22 yaşındaki ortasahayı çok beğendim .. Güzel olmuş :)
Transferlerde Dennis ve Drazan çok iyii , bu arada sana söylediğim 2 Boca oyuncusunu alamadım kulübü satmaya yanaşmadı 18-19 yaşında oyuncuya 80-85 MN TL verilir mi ya :)
İyi oyuncudur ama pek geliştirememişler benim elimde olacaktı : )
Zaten bu transfer döneminde en çok takıldığım iki konu.
1- Değeri X olan oyuncuya 100X istemeleri.
2- Zar zor ikna ettirdiğin kulübü, oyuncuyla anlaşmana rağmen transferin çalışma izni yüzünden iptal olması.
Milli Takıma giden oyuncular
Çalışma İzni Yüzünden Gerçekleşmeyen Bir Transfer Daha
Premier Lig Başlıyor: İlk Hafta
Yeni sezonda başarılar hocam :)
Bu calisma izni olayi beni deli ediyor.Scunthorpe ile oynuyorum bende 2012'de sirf bu nedenle ne oyuncular elden gidiyor.Zaten finansal sorunlar var bide bununla ugrasiyoruz.
vay milli takımlara oyuncu bile vermeye başlamışız , bu arada tapia'nın özellikleride fenaymış :(
Valla gerçektede çok farklı bir Vize uygulaması ve Çalışma İzni yöntemleri var. Aslında hem doğru hem de tutarsız. Doğru çünkü bizim ülkedeki gibi adı sanı duyulmamış, Uluslararası Arena'ya çıkmamış oyunculara ve onların menajerlerine para kaptırmıyolar, böylece gelen adam hem kaliteli geliyor hem de iş yapıyor, Tutarsızlık olanı ise aynı kriterdeki bir elemana vize verilirken diğerine verilmiyor. Çözmek dediğim gibi biraz zor.
Gitti güzelim bek. Transfere başladığım ilk günlerde onun gibi 2-3 oyuncuya daha vize çıkmadı vize, kalbim er vermedi diye paylaşamadım : )
Newcastle kariyerimde benimde başma çok geliyodu en çokda canımı sıkan benim alamadığım genç oyuncuyu aynı ligden başka takım çalışma izni alabiliyordu.
güneş batmayan imparatorluk ingiltere'miş benim aklımda osmanlı İmp. diye kalmış öğrendiğim iyi oldu başlık yararlı olmuş :)
Yeni sezonda başarılar bu çalışma izni yüzünden premier ligden soğudum hiç gidesim yok heleki regenlerin çıkış dönemleri boca dan oyuncu alacağım çalışma izni yüzünden alamıyorum kıl oluyorum :D O yüzden ingiltere ligi bana göre değill .. :)