Şampiyonlar Ligi ve kupada hedeflerimizi gercekklstirmisiz. Transfer dönemini beklemeye başladım, özellikle Dortmund umudun savunma alternatiflerini artırmasını bekliyorum.
Printable View
Şampiyonlar Ligi ve kupada hedeflerimizi gercekklstirmisiz. Transfer dönemini beklemeye başladım, özellikle Dortmund umudun savunma alternatiflerini artırmasını bekliyorum.
Asistan hakkaten malmış :D Dortmund'u tebrik ederim.DFB POK'AL'ı kazanmış :n:
Hedeflerimden sadece lig şampiyonluğu olmadı,ama kupa ile kapattık onu :)
Reus"u Kanat oyuncusu hücum olarak oynatıyorum kardeşim,Halil kendisi de bırakmalı :)
Subotic"i gönderdim,yerine hem genç,hem de agresif birini getirdim :)
Teşekkür ederim :D
Arkadaşlar 4 Transfer yaptım,Kaleci,sol bek,stoper,Santrafor bölgelerine.Nuri Şahin"in bonservisini de aldık.Aldığım golcü Lewandowski"den daha iyi :) 4-3-2-1 sisteminde değişiklik olarak,alternatif sisteme geçtim,4-2-3-1.
Tahminler dökülsün : Gonzalo Higuain
stegen mi yoksa kaleci
Eğer devre arasında başka bir takıma gitmediyse Radamel Falcao
Forvet Edin Dzeko mu :)
Agüero mu forvet biraz abarttım ama.
Damio iyi transfer ama yine de bir Lewa değil :)
Schalke'de Beckham'ı almış :D
Daimao çok iyi transfer, Ospina da çok iyi katkı verecektir. Diğer takviyeleri bekliyorum.
DAMİAO mu hayal kırıklığına uğradım bencede lewangolski daha iyi futbolcuydu neyse inşallah cavani gibi olmaz:p
ospina'yı everton'a almıştım 1 sezonda kafayı yedim. çok saçma goller yedi ve her topu sektiriyor ya rakibin önüne düşüyor ya kornere atıyor. :)
http://i.imgur.com/SWCpGS9.png
Geçen sezon ki ilk 11 'imize 3 oyuncu monte ettik , Sağ beke S.Corchia , orta saha'ya ise Mikel ve Song , yedek kadro'ya ise Matri , Marin ve Djourou 'yu aldık ,
http://www.footballuser.com/formatio...Schalke_04.jpg
Kadroya bak bir de sağ-sol beklere yıldız oyuncu gelse süper bir takım olacak :D
höwedes mi dicektim papadoupoulası almış dortmmund iyi transferde subotic hummels ikilisinden biir ayrılcak mı yedeğe 25 fazla değil mi
evet ya bu çocuk transferden hiç anlamıyor Subotic satılır mı ya 20 'ye sattı , gitti benim yedeğe 25 verdi :) hala akıllanmadı benden kimi aldıysa takımda çürüttü adamları ,aslında adamlarda haklı attan inip eşşeğe binince , ister istemez adamlar oynayamadı :)
Papadopoulos Dortmund'da iyi iş yapar, Halil hoca niye yedek oynatıyordu şaşırdım açıkçası :0:
Dortmund'un transfere pek ihtiyacı yok aslında.Her sezon 1-2 değişikle çok iyi takım olur.
Matip daha verimli oynuyor , ilk başlarda papadopoulos ile başladım , sonraları Matip formayı aldı ondan
Oğuz'da o şekilde yapmaya çalışıyo esasında eğer Huntelaar uzun bir sakatlık dönemi geçirmeseydi , bu yıl transfer yapmamayı düşünüyordu.
http://www.footballuser.com/formatio...34_Chelsea.jpg üstadlar ben böyle bir kadro kurdum da ara transfer dönemi 59 milyon euro bütçe var sizce nereye takviye yapmam lazım ?
Damiao candır :)
Onu zamanla göreceğiz :)
Son çare beckham dı :)
Yalan mı :confused: Song ve Mikel gelmese alternatif oydu,2hafta erteledin transferi :D
Teşekkürler,daha da iyilerini alacağız ama zamanla .
Cavani"den daha iyi golcü,profillere aldanmayın :D
Öyle birşey olsa ilk önce kulübüyle görüşürüz,Bizde futbolcu ayartma olmaz! Halil ile Lewandowskli icin bir görüşmemiz olmadı.
Gelişince çok daha iyi oluyor ama :D
Subotic kanser etti beni! Riskli oynuyor,ağır bir futbolcu top kaptırınca geri koşamıyor.
Papadopoulos hummels"den iyi,benim en iyi transferim diyebiliriz :D
Seneye transfer yapmayacağım,belki 1 futbolcu olabilir.Yeni yüzler görmek ister taraftarımız :)
schürrle 23 8 gol 5 asist ile oynuyor mata 26 maç 6 gol 5 asist oscarda matanın yedeği konumunda