Steam mağazada bakıyorum şuan 69,90 diyor touch modu için bahsettiğiniz fiyata nasıl alabilirim.
İlginiz için teşekkürler şimdiden.
Printable View
Steam mağazada bakıyorum şuan 69,90 diyor touch modu için bahsettiğiniz fiyata nasıl alabilirim.
İlginiz için teşekkürler şimdiden.
Edgar olayı doğrudur.Daha önce ne izledim ne de fikrim vardı.Sadece Adanaspor'da oynayan bir oyuncu olarak yorum yapıyorum :) Belki başka bir takımda çok iyi oyunlar sergileyecektir.O konuda birşey diyemiyorum. :)
Ahmet konusunda cidden çok farklı düşünüyoruz.Ahmet konusunda teknik direktör Jurcic'de benim gibi düşünüyor olsa gerek ki git gide Ahmet'in süreleri azalıyor.Hatta geçen hafta ilk 18 e bile alınmadı.Geçen hafta Rize ile 2-2 berabere kaldığımız maçta Edgar'da yedekler arasında olmasına rağmen o da oyuna alınmadı.Jurcic sezon başında geldiğinde takımı hiç tanımıyordu.O yüzden,zaten son dakika geldi transfer yapamadı.Ben son sırada olsak bile hocanın taktik anlayışını çok sevdim.Nadiren önde olduğumuz maçlarda bile takımı hiçbir zaman geriye yaslandırıp,savunma yaptırmaya çalışmadı.Şayet ki Bayram Akgül engeline takılmadan transferleri istediği gibi yaptırırsa artık Ahmet Dereli için ilk 18 in dışı daha da sağlamlaşacaktır. İnan bana Ahmet koşuyor pres yapıyor ama boş koşuyor. Umarım Ahmet Dereli en kısa sürede Şanlıurfa'ya sizin takımınıza gelir :) :)
İnş. gelir.. :) önde basan oyuncu sıkıntımız mevcut zaten bu sene :) en azından efor sarf eden oyuncumuz olur :)
Sözleşme saçmalığı artarak devam ediyor.Çok uçuk rakamlar var yine
Celta Vigo ile oynuyorum. Üst üste 3 maçta saçma sapan skorlardan maç döndürüyor rakipler. Önce osasuna karşısında 3-0 öne geçtiğim bir maçta osasuna 3-3 çevirdi. Sonrasında Genk ile Avrupa Ligi maçında 4-1 önde kapattığım devreden sonra maç 4-4 bitti. Trajikomik uzaktan ve çapraz goller. Son olarak lig sonuncusu Leganes deplasmanında ilk yarıyı 2-0 önde kapamama rağmen maçı 3-2 ye döndürdü rakip.
Bu maç motoru bana hayal kırıklığı yaşattı.
Sıfıra inip ön direğe yapılan ortaların hepsi gol oluyor. Rakip istediği zaman bu şekilde kolayca atıyor, motor o senaryoyu yazıyor heralde.
http://image.prntscr.com/image/fe152...1b39e19bde.png
Böyle bir şey ile rastlaşan oldu mu ? 48 ay'da 1,5 M € ile önerdim Zenit böyle teklif ile geldi. :D
Her sene olduğu gibi gittik yine aldık oyunu. Büyük beklentilerim yoktu açıkcası ama bu kadar kötü olacağını da beklemiyordum.
1- Rakibin ceza sahanıza paralel, yerden yaptığı ortaların %80'i gol oluyor.
2- Ceza sahasına çapraz bölgelerden kullanılan serbest vuruşların çoğu gol veya penaltı oluyor.
3- Çoğu üst düzey kalecinin kariyeri boyunca 1-2 kere yiyebileceği şanssız golleri senede 1-2 kez yiyor kaleciniz.
4- Hızlı başlayıp 2-0 hatta 3-0 öne geçtiğim maçların çoğu ızdırap oluyor, rakip kim olursa olsun illa gol veya goller buluyor.
5- Sakatlıklar konusunda hala bişey yapılmamış özellikle önemli maç trafikleri öncesi veya bir yarı final&final maçı öncesi illa çok önemli bir oyuncunuz gidiyor. Hatta biri sakat veya cezalıysa o pozisyonun rotasyon oyuncusunun başına geliyor nedense bu sakatlıklar. İlk senemde 5-6 hafta 23A'da oynayan, top toplayıcı yapmayacağım adamı koymak zorunda kaldım kaleye.
6- Oyuncuların kulüpten ayrılma istekleriyle uğraşmaktan resmen takımı toparlayamıyorsunuz.
7- Taktiklerden verim almak daha zor bir hale gelmiş. Özellikle DMC'siz taktikler uzun vadede pek başarılı olamıyor (üst düzey bir takım değilseniz veya o duruma gelmemişseniz)
8- FIFA17'yi full ayarlarda online oynamama rağmen FM17'de maç esnasında az da olsa takılmalar hissediyorum, daha düşük sistemlerde sıkıcı olabilir.
diye uzar gider, geçen seneyi de yorumlasam bunları yazardım muhtemelen seneye de bunları yazıcaz ama tabi ki yine alıcaz oyunu çünkü FM benim gibi bir çok insan için bir oyundan fazlasını ifade ediyor.
Artıları yok mu? Tabi ki var;
1- Sosyal medya olayını sevdim, her maçtan ve transferden sonra yorumları okumak keyifli oluyor, ileriki serilerde bu özelliğin daha çok gelişeceğini düşünüyorum.
2- Transfer ücretleri eski seriler gibi çok uçuk değil. Kulüplerle anlaşmak daha kolay, özellikle kiralık oyunculara opsiyon koymak daha kolay hale gelmiş.
3- Çoğu oyuncu menejerinin maaş görüşmesinden önce kariyer görüşmesi yapması hoş olmuş.
Dediğim gibi çok büyük beklentilerim yoktu zaten oyunla ilgili lakin 10 üzerinden puanlamak gerekirse şimdilik puanım 6/10 o da güzel günlerin hatırına :)
DMC'siz dörtlü ile savunma taktiği yapabilen varsa tebrik ederim. Daha denemedim ama bu serinin taktiği bana göre 3-5-2 gibi duruyor.
Aslında buna benzer bilgiyi, takım raporu/goller bölümünden bulmak mümkün. Mesela aşağıdaki görselde Akhisar'ın en fazla asist yaptığı tip ara pası olarak belirtilmiş. Görselin sağ tarafında gol ve asist bölgelerini de inceleyebiliyoruz.
http://i.hizliresim.com/r6BRaM.png
Hocam teşekkürler sağol. Eve gidip kendi pc de steam yüklü olduğu için ordan girdim ve kütüphane buldum.
Yükleyince hızlı modda oynayabiliyorum şuan.
Foruma girmeyeli baya süre geçti, özlemişim, zamanında çaylak olanlar büyümüş :P
2017 izlenimim şöyle; 2. sene yani 17/18 sezonunda Beşiktaş haricinde Galatasaray ve Fenerbahçe büyük düşüş yaşıyor, Galatasaray şampiyon olmasına rağmen transfer yapamadı, kiraladığı oyuncular benim Denizlispr'dakinden de vasat, şuan 9. sırada mesela, Fenerbahçe de 6. sırada (nedir bu Fenerin 6 sevdası :D ) Başakşehir ligi domine ediyor, Beşiktaş da kadroyu koruduğu için iyi, Adanaspor kök söktürüyor.
Kiralama konusuna da değineceğim, Denizlispor'da 1. Lig'de devre arası ilk sezonda maaş ödemeden İngiltere, Almanya ve İspanya'dan çok iyi oyuncuları kiraladım ve 1. Lig'in kalitesi düşük olduğu için çok iyi maçlar çıkarp hemen üst lige yükseldim. Aynı oyuncuların kiralama sürelerini belki uzatabilirim diye teklif yaptım, anlaşma süresine dikkat etmemişim, hepsi 2 veya 3 yıllık kiralık ve maaş ödemeksizin kiralandı :D Leverkusen'den Pohjanpalo var örneğin, harika bir forvet, 1. lig ve süper ligde kiralandı bana ve bunun gibi yıldız sayabileceğim veya olabilecek oyuncular, hem de ücretsiz ve maaşsız, ayrıca uzun vaadede. Bence bu tamamiyle olmasa da biraz düzeltilmesi gereken bir olay.
Ek olarak, antrenör alımı çok kısıtlanmış, bir bakıma doğru buluyorum, oyunda önceden antrenörleri dolduruyorduk, ki bizim ligimizde 3-4 antrenörü geçmez takımlardaki sayı.
Bir de aşırı derecede her maçta ortalar doğrudan kaleye gidiyor, hem kendimin hem de rakip takımın. Bu artık düzeltilmeli diye düşünüyorum.
Her maç aşırı derecede sarı ve kırmızı kartlar havada uçuşuyor, gene iki yönlü, sakatlıklar azaltılmış, bu güzel.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şirket haricinde evde olursam belki kariyeri paylaşabilirim.
İyi oyunlar cümlenize.
özel yetenekle alakalı olarak şöyle bir gözlemim var. özel yeteneği yüksek oyuncuların pas yüzdesi aynı özelliklere sahip diğer oyunculara göre çok düşük oluyor. (muhtemelen topuk pası vs şekiller deniyorlar:)) buda pas yüzdesini büyük oranda etkiliyor. özellikle orta saha ve gerisinde ki pozisyonlar için kötü bir durum özel yeteneğin yüksek olması.
birde oyun handikapı olarak şu var. eğer ki bir oyuncunun zayıf ayak skili 9'un üzerindeyse ve bu oyuncuda "zayıf ayağını kullanmaktan kaçınır" tercihi varsa, yapay zeka oyuncuyu zayıf ayağını kullanmaya zorlamıyor ve oyuncu bir çok aktivitesini (pas şut) güçlü ayağıyla daha isabetli olarak gerçekleştirebiliyor.
ayrıca gizli liberoyla, defansif orta saha(defend) arasında oyuncu talimatları kısmında hiç bir fark görünmüyor. bu iki rol arasında bizim göremediğimiz hangi farklar var oyuncu talimatlarında? varsa neden göremiyoruz?
Oyunda bazi kelimeler hala ingilizce
Very determined, The On Numara ve aklima gelmeyen bi kaci. Oyun orijinal ve güncel!
Selam Arkadaşlar
İspanya liginde bulunan bazı takımların isimleri değişik yazıyor. Bir de INTER büyük harflerle yazılmış durumda. Bu bir sorun mu yoksa hepimiz de aynı mı ?
Oyunun lisans problemleri nedeniyle o şekilde görüyorsun. Problem yok :)
Link < İstersen şurdan Brezilya Ligi harici bütün isimleri orjinale çevirebilirsin.
Eyvallah SacrificeGGTC.
Belki daha önce paylaşılmıştır ama, şöyle bir şeye denk geldim ve baya bir güldüm. Çok gerçekçi bir inceleme olmuş 2017 için. :D:D:D
Dip Not: Mevcut link içerisindeki uzun yazı da, belli kısımlarda küfür ve argo kullanılmıştır. Lütfen dikkatli olalım (::)(::)(::)
http://steamcommunity.com/id/justici...mended/482730/
Başarılı olmak için illa pas oyunu mu oynamak lazım merak ediyorum,pas oyunu oynayınca çoğu takımı rahatlıkla ekarte edebilirken kısa pas kaygımız olmadan tempolu oyun oynayınca saçma sapan goller yiyip yeniliyoruz.
Genel olarak oyun alınır mı sizce? FM 2016'nin güncel kadrolarıyla devam mı edeyim yoksa FM 2017 mi alayım? Bir de öğrenci olduğum için oyunu uygun fiyata, vade farksız taksitle alabileceğim bir yer arıyorum.
Oyunda 2 senedir futbol kural hatası var
korneri paslasarak kullanmak isterseniz rakip futbolcu dibinize kadar geliyor
Nvidia GEForce Experience'a geldi FM 17 optimize edebilirsiniz ( gerçi bi işe yarıyo mu bilmem ama)
Selamlar Ozzy'm, herhangi bir yama kullanmadım, kendi update'i. 1. ligde iken belki hemen ilk transfer döneminde başaramayabilirsin ancak 2. transfer dönemi 4 süper oyuncuyu bedavaya kiraladım. Almanya ve İngiltere bu konuda başı çekti. Pohjanpalo, Bennacer, gerrit holtman ilk aklıma gelenler. Adamların normal değeri 6.5 milyon-17.5 milyon euro arasında değişiyor mesela. Özlendin len :D
İlk senemde orta sıralara oynamayı hedefledim de MC kısmı taşıyamıyor,Barış veya Sankoh sakatlanınca bitiyor takım. :D Hem Anıl'ın yüksek maaşı büyük sorun. 2. yılda büyük değişim gerekiyor zaten takımda da ilk seneyi çıkartmak çok çileli oluyor.
Abi sürekli başkan değişiyor,gelen üzerine biraz daha borç alıyor takım her an batacak gibi hissediyorum. :D Ben de oturup Denizlisporlu birisiyle konuşmayı özledim,şehrimizde bile sık yapamadığımız bir şey artık.