Haberler falan gelecek tabi maç gününü beklemen gerekecek yapacağın bu. :)
1203005 böyle değil de 1502005 böyle... :p
pardon gardas kursa bakma
mac gunu oldugu zaman birsey mi gelcek ekrana
gardas yenildim ilk mactan hersey icin saol
zor ismis ben birde yalnis almisim
Fm 2007 almisim ben Fifa Maanger istiyordum ama oynayalim
tekrar saolasin
saol sanada
not=gine yenildim
Normal olarak Fm Full Ekran olarak açılıyor fakat ben full ekran değilde normal başlat vs görebileceğim mode'da çalıştırmak istiyorum ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. iyi oyunlar...
not: bazı yöntemler buldum fakat bu da turksportal türkçe yama'da olmuyor .exe olayı yüzünden :(
Oyun içinde seçenekler---ayarlar---görünüm ve ses ten tam ekran yazan yerdeki işareti kaldırıp bir dene bakalım...:)
tam ekranı kaldırdıım zaman sistem ayarlarınız uygun değildir vs bir bilgi veriyor
Türkçe yamanın seçenekleri arasında pencere modu var, onu seçersen tam ekrandan çıkar ama dediğin gibi aynı hatayı verirse yapabilecek birşey yok, tam ekranda oynamaya devam edeceksin.
Bir de ekran görüntüsünü değiştirip dene, 1024x768 se 800x600 yaparak dene...
tamam halletim büyük bir saflık yaparak yama'nın ayarlar kısmına bakmamışım :( tşkler
Arkadaşlar ben bir konuda yardım istiyorum sizden,gerçi önceden bir yerlere yazmıştım ama forumu arattırdım fakat bulamadım.Şimdi ben 7.02 yamasını kullanıyorum.Malum mateus fenerde görünüyor.Ben bu adamı turksportalın çıkarmış olduğu yamadaki gibi bursadan fenere transfer olcakmış gibi yapmak istiyiyorum.Acaba bunu editörden nasıl yapabilirim.
İşte sorun bu.Ben editörden mateus'u bursaspordan fenere transfer olcakmış gibi yapmak istiyorum.Alex'e sözleşme imzalatmak için.Ama eitörden yapmak istiyorum.
Çok teşekkürler.
mactan sonra hakemi nasil elestirebilirim
Senin elinde olan birşey değil eğer sana tartışmalı bir pozisyon sorulursa eleştirebilirsin..
eet macta diyelim ki ofsayddan gol yedin sana sorarlar mac sonrasi sende ordan ing olarak elestiren secenege tiklarsin ole olur
Peluk abi..:p
Benim oyunumda sorun yok ama benim anlamadığım bir yer var :(
Deplasman takımlarının formaları gözükmüyor? bunun sebebi ne olabilir, yardımcı olursan sevinirim..
o bir sorun değil arkadaşlar
Sadece scoutlar oyuncu aramada seçtiğiniz bölümden daha çok oyuncu görebilmenizi sağlıyor
hem dikkat ettiyseniz hızlı aramada bulabildiğiniz oyuncular oyuncu arama da bulunamayabiliyo örn: 17 yaşından kucuk yabancı oyuncular
personele tıkla ordan gözlemcinin adına tıkla gözlemcinin profiline gelince sol üst tarafta izlenen oyunculara tıkla varsa burda vardır
eğer oyuncuların listelenmesi gereken yerde filtre açarsan gözükmeyebilirler.bunu dene
ya arkadaslar ben fm2007 yi kurdum c program files Sports Interactive diye turkce turksportalin icine de gosteriyorum ama genede fm2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor neden acaba nerde yannis yapiyorum bi zahmet
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=40648
Burayla bir ilgilenin eğer sorun devam ederse yine yardımcı olmaya çalışırız..
gene ayni diyor yaf kafayi yiyecem
Resimli bir şekilde gösterirmisin o hatayı..:)
eğer mümkün ise ?
tamam hallettim torres sagol tesekkr ederim
Önemli değil hayırlı geceler..
Bol FM li günler..
Acemiler için açtığım bir sabit başlık vardı. Bu tarz konuları oraya yazarsanız sevinirim.
Ya benim sorun şu modifer sorunu değilmiş.Sorun,futbolcu serbest kalma maddesine sahipmiş,bunu nasıl düzeltebilirim?
eger bu nedenle gitmesini istemiosan serbestlik parasini astronomik fiyatlarara cek
bazen insanın işine geliyor ama serbestlik parası eğer ispanya dışındaysan. Ben Kasper Schmeicel'ı 5 MN YTL'ye aldım ;;)
arkadaslar ben ilk oyunu gercekten baslatamadIm.Turkiye diyorum milli takimi seciyor bu adimlari yazabilirmisiniz tesekkurler
sen ilk basta turkiye liginimi sectin yoksa profil olustururken ulkelerden mi turkiye yi sectin
ulkelerden turkiye diye sectim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana en bastan asama asama neler yapacagimi yazarsan sevinirim