anlaşılan toplantı bitti ama acıklanmadı veya basına yansımadı
Printable View
anlaşılan toplantı bitti ama acıklanmadı veya basına yansımadı
heralde ole oldu
Adnan sezgin yarın belki basın toplantısı düzenleyebiliriz demiş.......zaten kesin olsa resmi sitedede haber verilirdi...
Ayrıca mista klübü ile 2010 yılına kadar sözlesme uzatmış.galiba...varmı bununla ilgili bir haber....
böyle bir haber bulamadim ben
Omerdinho bende duydum....Evet haber varmı gösterirmisin....Zaten istemiyordum onu:)formsuz...
iyi mista gelmiyor o zaman
Belkide uzatmamıstır.....çünkü uzatsa burdaki basında cıkardı...İşte galatasaryın istedigi futbolcu klübünde kaldı falan gibi...
Hala bi haber yok mu???
yönetimden ses soluk yok birbuçuk saat var
Son Dakika:Beyler Haldun Üstünel bugün apar topar Almanya’ya gitmiş
Takıma 2 forvet gelebilir.....
Haber saglam almanyadan forvet kim aday vardı..............
Lig Tv de aynı şeyleri söylüyor, 2 forvet dediler..
Kevin KuranYi :D
Fazıl abi iki forvet gelebilir (kesin demedi)........O der demez lig tv dede Gökmen özdmir iki forvet gelecek dedi........Ayrıca haldun almanyaya gitmiş apar topar:)
Ya bu sampiyonlar ligi listesi falan bugece sonmu kimisi yarın 5 de son diyorlar.....
oo 2 forvet mi almanya kım var forvet olarak:S ya bn en basta Podolskı demıstım gülmüştünüz ama olabilir podolskide kaynak sağlam;;)
medyaya yansıyan (almanya'da) kuranyi, santa cruz du başka kim var ki??
santa cruz blacknurn e gıtmıstı;;) onun dışındada bnce Podolski var;;)
podolski olursa mükemmel olur ama bence çok zor... anca kiralayabiliriz
ya bılmıorum onu ama kaynak sağlam;;) podolskiyle resmen ilgileniomuşuz
bn podolskiyi anladım ama 2.forvet kim ya:s
kuranyi ve halil olabilir podolski çok zor ama keşke gelse
Podolski'nin ilk kaynağı Fotospor'du ve külliyen yalan olduğu belli...Gerçekçi olmak gerekir,genç ve yetenekli,Alman futbolunun yeni jenerasyonundaki belki de en parlak Podolski,Bayern Munich'i bırakıp Türkiye'ye gelir mi???
ya halılle kuranyı asıl zor ıkısıde Schalke de oynuo bırakmazlar hem halıl gelmez;;)
Arkadaslar durun isim üretmeyin baska cok iyi forvette gelebilir netleşmeler basladı........Herkez costu....İdddalar var...Baska mevkide oynayan bir sırp alıyormusuz kıralık..oda alacagımız forvetle aynı takımda imiş.........Valla millet iddalı ne kadar dogru görecez..Cuma günü trnasferler gelince herkez sok olcakmış bende insalah diyorum.........
Sırp mı:S acaba sagbek mı sag acık mı? onla alakalı haber varmı acaba Emrah ABİ?
Başka mevkiye sırp mı?.. artık iyice merak ediyorum
uAburak da haberleri biliyor.........Adam öyle iddialı ki........Yani dedikleri cıkmasa atılır kesin.........Sırp ve forvet alacagımız aynı takımdan imiş....Bu takım cok genc oyuncu alıyormus falan fılan ipucular veriyor...Gelecek forvet kimsenin hayır diyemeyecegi bir forvetmiş...
ıns 'bunlar ne ya' gb bı sok olmaz:zuhaha
Almanyadan diye demedi ülke vermedi:......
sırp oyuncu 28 yasında imiş........
pekı forvet kimsenin hayır diyemeyecegi bir forvetmi emin misin abi?
Dediklerinize uyan oyuncu,Marko Pantelić olabilir.
o hangı takımda?
Hertha Berlin'de oynuyordu.
ozellılke Emurafu abı senden haber beklıorum
Sevilla:Ivica Dragutinovic (Sol bek)(Sırp)(31)
Sevilla:Kanoute(Forvet)
Dedikleri ile tutmuyor.......