Vermedigi penaltı var...3tane kritik faul verilmedii.Hakeme yakınmıyorum..
Valla ben üzgün degilim kalli vetakım hatalarından ders cıkarır:)
bence puan kaybetmemiz cok iyi oldu...
Printable View
Serveti GS niye aldığını bilen varmı ?
hakem arda'nın topu içe çevirdiği pozisyondaki elle müdahaleyi görmedi kırmızı kart+penaltıydı ama sağlık olsun hep yenecek değiliz ya
manisanın kalecisi yüzünden maçın yarısı gitti. hakem en ufak uyarı bile vermedi kaleciye
@ welet, her konuda bire bir tartışmanın içine girdiğini farkediyorum, biraz daha dikkat lütfen, biri tahtik ederse uyarı butonu ile bildirin sadece.
Bu arada Kaleci Ufuk'u çok beğendim, yaşı kaç bu adamın bilen var mı?
Maç tam istedğim gibi bitti.. Bu hafta birşey farkettirmedi.. Gs'nin 2 puan kaybetmesi bize moral oldu..
Ufuk Ceylan
Doğum Tarihi : 23.06.1986
Uyruğu : Türkiye
Pozisyon : Kaleci
Boy : 186 cm
Kilo : 79 kg
Oynadığı Takımlar : Altay
Maçı izlemedim ama ara ara dinledim sanırım Galatasaray daha atak bir futbol oynadı bu hafta 3 büyüklere bir şeyler oldu galiba :)
Hakan rekor kırdı diyorlar helal olsun ama işin içinde bir gariplik var. Şimdi Hakan 400 maçta bu rekoru kırdı ama Tanju 200 maçta 240 gol attı. Şimdi Tanju mu golcü mü oluyor? Yoksa Hakan mı?
hakem hataları hep maçın kaderinimi etkiler?Verilmeyen fualler ve kartlar vardı.Boşuna topluca hakeme bağarmadık yani.Ayrıca maçın kaderini etkileyen pozisyon olmasada BANA göre kötü maç yönetti.Zaten bizim açımızdan hep böyledi.
Hakem konusu burda kapansın.Herkezin yorumu kendinedir...
MAÇA gelince Servet şov vardı.Bi oyuncu bu kadar güzel oynuya bilirdi.Takım olarak iyiydik.Orkun neden oynamadı onu anlamadım.İlerleyen haftalarda inşallah iyi olucaz.
Tanju hakanı bopsverin.....
Hakan sahanın yıldızlarındandı heryere basıyor sürekli kosuyor pasları güzel..
Hakan Balta stoper mevkiinde oynayabiliyor mu??? Eger oyleyse gercekten cok iyi bir transfer sayilabilir...Cihan in halefi Servet e bir alternatif olur en azindan...
Demek ki neymis. Oyle gaza gelmeyecekmisiz.
Hakan Şükür rahat bir gol attı. Manisa tamamen boş bıraktı. Hakan'a alda at dediler. Hakan Şükür eski günlerine dönüyor. Yıllanmış şarap gibi.
Maçın hakkı bana göre beraberlikti iki tarafta pozisyonlar buldu.Ümit Karan'ın golü tam olarak belli olmasada ofsayt değildi sanırım.Selçuk İnan çok iyi şutlar vuruyor bunu devam ettirdi
yaa arkadaşlar siz ne diyosunuz bilmiyorum çok güzel bi maç olmasının yanısıra.. ben hayatımda bundan daha ucuz bi penaltının verildiğini yine gs de hakana verilirken görmüşümdür ayıptır yazıktır yaa olmaz böyle bişi.. onun dışında galatasarayda manisada çok güzel çok zevkli bi maç çıkardıla maç gene berabere biterdi ama penaltı rezil yani olmaz böyle bişi.. vestelin kaleciside gerçekten çok başarılıydı aynen devam eder inşallah.. her 2 takımada tebrikler harika maçtı..
42 tane mesaj sildim. Kıraathaneye çevirmişsiniz burayı. Sakin olalım arkadaşlar.
Manisa ya da veriLmeyen bir penaLtı vardı bence.Hakanın pozisyonu da daha önce dediğim gibi hakeme kaLmıs.Sonucta oyuncu havada bir hareket deniyor o anda ona yapıLacak bir ufak hareket biLe denge kaybına sebep oLabiLir ama tartışıLır.
rakip kaleciyi görücez bakalım bidahaki maç nasıl oynuyor. Duruyolar duruyolar bize panter kesiliyolar ya :)
Galatasaray haftaya kimle yapıcak ?
Eğer takım haftayada böyle oynarsa fark atarız.
O ümitin golünü ofsayt vermeseydi hakem ayın golü felan seçile bilirdi. Lincoln süper hareketler yapmıştı.
Bize verilen penaltının, penaltı ile alakası yok..
Ama daha önce iki penaltı pozisyonu var, Hakan'ın düşürülmesi yoruma açık.. Ancak elle kesilen pozisyon net penaltı.. Bence hakem bunu veremeyince, kafasında birşeyler kurdu ve hayali penaltıyı yarattı..
Bence verilen penaltının penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.Bu hafta Trabzon'a verilen penaltı bile bu kadar basit değildi...Elle kesilen pozisyon penaltı olabilir.Hakan'ın düşürlemesi de penaltı değil.
Manisalı stoper Hakan'ı kolundan çekti, yani penaltıydı ;)
evet bende aynı şekilde düşündüm onu veremiyince döndü buna zınk diye çaldı alakasız ayıp ama yaa bu kadar ucuz olmamalı.. manisanın penaltısını vermediği gerçeğide var bu arada.. yaa öyle berabere bitti falan demiyorum asla değil çok güzel maçtı takır takır top oynandı allah için ama olmasa bu daha iyi kendimize haksızlık edioruz..
İlk penaltı pozisyonunu tam olarak çözemedim.Ancak iki futbolcu arasında kaldı Hakan.Tartışılır..
Hakan Şükür'ün rövaşata pozisyonu kesinlikle penaltıydı.O karambolde anlaşılmadı sanırım, Dvornik Hakan Şükür'ü formasından çekerek yere düşürdü.
Ayrıca Manisa'nın pozisyonu kesinlikle penaltı değildi.Song bir hata yaptı ve sonra koştu topa kayarak hatasını telafi etti.Selçuk'un da itirazını görmedim.
Lincoln'ün şov yaparak Ümit Karana'a pas verdiği pozisyon kesinlikle ofsayt değildi.Siyahlı oyuncu önde görünüyor, buz gibi gol.
Maç kesinlikle bizim hakkımızdı.Ancak olmadı.Manisa'yı, özellikle Ufuk Ceylan ve Selçuk İnan'ı tebrik ederim.
Bizde ise Lincoln,Hakan Şükür,Linderoth ve Aykut gayet iyidi.Servet tartışmasız maçın adamı..
yani penaltı diyosan dediğim gibi hem futbola hem kendinize haksızlık edersiniz avrupa maçlarını izliyosan böyle bi pozisyonda penaltımı oluyo yoksa hakanmı sarı kart görüyo.. hepimiz biliyoruz sanırım sonucu..
manisanın kesinlikle penaltı değil açıklamanda işte selçuk itiraz etmedi diyosun itiraz etmesimi lazım türkiyede böyle olduğu için hep itiraz itiraz ancak penaltı onun ititraz edip etmemesiyle olmaz..
futbolcununn her hangi bi yerinin ileride olması ister kolu ister burnu öndeyse o pozisyon ofsayttır bu da ofsayt kuralıdır o pozisyonda ofsayttır..
maç 2takım yönünde gidebilirdi çok güzel top oynandı fanatikliğe gerek yok.. her 2 takımada helal olsun..
Öncelikle Servet'i alan,satan,oynatan herkese teşekkür ediyorum.İyiki varsın Servet.:D
Maça gelmeden önce söyliyeceğim bir şeyler var;Demekki neymiş arkadaşlar Gs puanda kaybedebilirmiş.Her maç oynanmadan kazanılmıyormuş.Rakipler hiç bir zaman küçümsenmemeliymiş.Umarım mesaj yerlerine ulaşmıştır.:icon_wink:
Ayrıca Fb'de puan kaybedince anladımki bu hafta 3 büyüklerin puan kaybetme haftası.Umudum arttı açıkcası.
Maça gelirsek.Üstün taraf Gs idi.Ama Manisa'nında pozisyonları vardı.Karşılıklı goller ile maç berabere bitti.Gs kazanabileceği bir maçta Ufuk'a takıldı.Kumaşı gerçekten çok iyi.Çok iyi korudu kalesini.Penaltıyıda az kala kurtarıyordu.2.goldede yapacağı bir şey yoktu.Yani umarım bu çocuk harcanmaz.Kumaşı gerçekten çok iyi.
Tartışmalı pozisyonlar hakkında konuşmayacağım.Tartışsak neye yarayacak ki?
Rakibimiz bizim gibi bu hafta puan kaybetti.Puan farkı açılmadı.Bu sevindirici gerçekten.
Maçın hakkı bana göre beraberlikti.
G.Saray da iyi oynadı V.Manisa da iyi oynadı.