Başarılar[B]Galatasaray
Printable View
Başarılar[B]Galatasaray
Başarılar ASLANLARIMIZA.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah Nonda ah nasıl kaçar bu?
Lig Radyo Açılmıyo Yaffff Kötü Tek Radyo...:(
Evet bende açıldı ama.
Linderoth, gerçekten süper maçta. Şu an da en çok öne çıkan isim bence. :) İnşallah kazanacağız bu maçı. ;;)
Golllllllllllllll
GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
GALATASARAY 1-0 BEŞİKTAŞ
Gol: Hakan Balta
:)
kocum balta be helal olsun!! :D
Balta'm benimmmmmm.
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooool Balta.
GOLLLLLLLLLLL NE OLDU??...hahaaha aslanlarım benim..
gOLLLLLLLLLLL işte buuuuuu :
oppa :D:D:D
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL HAKANNNNNNNNNN BALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Gooooooooool Hakan Balta be. nonda iyi vurdu olmadı ama Hakan tamamladı...
Bırak Bu İşleri Ertuğrul Hoca Seninde ipin Gidiyo...
İlk derbisinde golü buluyor Hakan Balta...
Lig Radyo spikeri berbat :(
İşte be işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
1 - 0... ;;)
gol be aslanlarım benim devamı gelecek insallah
Ertugrul Saglam'dan td olmaz.Bir an önce yollanması lazım:mad::mad:
Ümit çok kötü oynuyor ama
Yollansın zaten buraya Kayseri sandı galiba.
T.D degil sorun fb ve bjk de yonetim cok mudahale ediyor.Sinan Enginin gelmesi yanlis oldu
evet ya şu ana kadar Ümit hiç varlık gösteremedi,İnsallah böyle devam etmez.
Ertugrul Sağlam'ın Delgado'yu oynatmamasının mantıgı ne acaba nasıl bir şey düşünüyorda Delgado oynatmıyor bu adam.:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gs'nin kadrosuna laf atmadım yanlıs anlamayın.Bu takımın yarısı Lincoln su anda oyun kurucunuz orta sahada en cok mücadele eden Ayhan yok forvette durmadan koşan pres yapan Hakan yok Hasan şaş yok bunlardan bahsettim.
Bu sistemide td getiricek işte.
Neyse ya tmm öle olsun ..
Da ligradyonun linki çalışmıo:S Sopcast i de kapadım yavaş die :S
1-1 oldu yav Tello yav
1-1 :mad:......
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll tellloooooooooooooooooooooooooo
OoOoO Tello Tello OoO
Kartal gol gol gol 2 için hadi ..
Moral bozmak yok devam
fenerbahceli arkadaslar komik :D bu kadar sevinmeyin yav bjk atti siz degil maclari karistirmayin :D
Orkun ne yapıosun ya. Çıksana kalenden çıkmazsan yeriz böle
Son dklerde yedık ya