Yapılan haksızlığa başka türlü tepki gösterebilirdi, ancak Hasan Şaş'tan bahsediyoruz.. (:
Printable View
Yapılan haksızlığa başka türlü tepki gösterebilirdi, ancak Hasan Şaş'tan bahsediyoruz.. (:
Evet 3500'dü. Yöneticilerden birisi maç öncesi taraftarın stada gelmeme nedenlerinin bilmediklerini söyledi. Spiker fiyatlardan olabilri mi diye sordu, yanıt olarak fiyatlarımız normal fiyatların pahalı geldiğini sanmıyorum dedi.
Hiç hesapta yokken Galatasaray'ın 2 uan kaybetmesi çok iyi oldu
Tebrikler Belediye
Galatasaraya laf atan Spor yazarları vardı..Yok iyi idman yapmıyor kosmuyor falan..Gördük..Hala ne konusacaklar bakalım..
Bu seferde Hasana yüklenirler...
Ben size inanmayın demişdim..Gs tVde izliyorum ben idmanı:)
Galatasaray'ı tekrar tebrik edelim. ;;)
Sakin ol Emrah mahalledeki arkadaşlarınla muahhbet etmiyosun.
1 puanda iyidir.Yenilmek varken.İnş.Lincoln'ün durumunda birşey yoktur.FB maçında oynar.
Haftaya eğlenceli maç olacak :)
Tüm gündem değişecek, herkesin kalbi orada olacak, arada zam gelir maazallah..
İş yeri sahipleri erken izin verin, toplu iş akti fesihleri gerçekleştirip işlerin aksamasını istemiyorsanız :D
Öncelikle süper bir maçtı. Futbol adına bayağı keyif aldığımı söylemem lazım. Maçı izlemeden maça dair yorum yapanlar hakkaten ayıp ediyor. İBB 2 dakka dayanamadın filan diye. Adamlar 90 dakka dayandı ya, ne 2 dakkasından bahsediyorsunuz. Hasagiç duvar ördü. Hazır yeri gekmişken söyleyeyim. Bu Türk vatandaşı olan Hasagiçi kimse neden görmez ve almaz? Çok ilginç. Serkan'ın pozisyonu da Ümit'in pozisyonu da kesin penaltı. Tartışılmaz bile. Hakem hatası olur, buna bir itirazımız yok. Benim itirazım şuna. LigTV Ümit'in pozisyonunun tekrarını orta sahadaki pilot kamerasından gösterdi. Direkt kaleyi gören kameradan. Hakem olacak adamın önünde pozisyonu engelleyen hiçbir şey yok, görüyor pozisyonu ve devam devam şeklinde elini sallıyor. Ayıp bir şey. Pozisyonu göremezsin filan hata olur böyle. Ama pozisyonu iddia ediyorum gördü. Görememesi Fizik kurallarına aykırı yani. Görüş açısının içinde ve bunu engelleyen bir şey de yok. Kimse bahsetmemiş ama bu Lincoln canıma yetti. Adam sakatlanmıyor, arada bir iyileşiyor. Haftaya oynayamazsa bu takımda yeri yok bence. Zaten birşey oynadığı da yok. Hasan haklı olabilir ama demeç onunsa eğer yalan söylemiş. Küfür etmedim diyor, yalan. Dümdüz gitti.
Takımın kaptanı KRAL Hakan’ında dediği gibi "Hasan bir yere gidemez.Takım arkadaşları olarak sembol olduğu Galatasaray camiasından ayrılmasına müsaade etmeyiz.Bir anlık sinirle söylemiştir" bu işin noktası budur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Antremanlarda artik Ugur’la Sabri’ye orta acmalarini ogretsinler bu yastan sonra nasil olucaksa
Sabri 39 senedir altın tepsiyle önümüzde ama bi türlü orta açmayı ögrenemedi.Uğur yeni ama Sabri’nin yolunda ilerliyor.Hareketli toplarda bi nebze ama top önünde etrafında yakın rakip yok hala ceza sahasına kavisli orta açamıyorsan niye o kanatta oynuyorsun ki anlamış değilim.Kaliteli futbolcular evet ama kanattan onlarca atak yapıyoruz ama değerlendiremiyoruz.
Ayak içiyle muz orta açmayı ögrensinler ondan sonra maçlardaki golleri izleme keyfine varırız
Sag kanatı iyi kullansaydık fark gelirdi..Orta yapamıyoz ordan:(
Emrah hakli.Ugur rahat 15-20 orta acti iceriye,hepsi olumsuzdu.Bir tane düzgün orta acamadi.Sabri zaten bu dalda 1. sirada ..
özeti izledim gerçekten gozlerime inanamadım bu kadar gol kaçar mı??kalli nin serkan ısrarı nedir??serkanın oynayacağı maç var oynamayacağı maç var..Galatasaraya beleş penaltı veriliyor diye diye penaltılarımız da verilmiyor artık..neyse biz hala namağlubuz oyle de kalacagız..bu insanın adı cıkacagına canı çıksın derler ya işte hasan sen oyle olmussun
bi de lincolnun durumu nedir???
Ooo Emre sagol hatırlattıgın için unuttum ya:):)
Mümkünse bugün takımı elestirmeyelim:):)Bırakın Serkanı falan:)
Arkadaslar 2-0 maçi 2-2 ye getiriyoruz ve en önemlisi haftalar sonra iyi futbol sergiliyoruz.2.yarida uyguladigimiz baskiyi ve presi TSL’de bizden baska hangi takim yapabilir?
Net ve açik hiç kimse! hem karsimizdaki takim IBB çok iyi bir takim olmasina ragmen.
Şimdi Besiktas macına dönelim:)
shalke lincoln bizi iyi satmiş gerçekten her maç sakat devre arası göndersinler bari
Hiç bir şey demiyorum. Sadece burada ileri geri konuşan Fenerbahçe'li arkadaşlarıma maçı izlemelerini ve 2.yarıda Galatasaray'ın ne kadar gol pozisyonuna girdiğini saymalarını istiyorum. Başka bir şey değil. Fenerbahçe'ye yeniliriz, yeneriz ve ya berabere kalırız tipinde yazılar yazmayacağım. Çünkü altında kalacağım bir şeyi yazmamayı tercih edeceğim bundan sonra. Ama ne kadar tarafsız olmaya çalışsamda bazı Fenerbahçe'li arkadaşlarımız beni çığrımdan çıkardı. Onlar kendilerini bilir. Onlara tekrar söylüyorum. Maçı izleyin pozisyonlarımızı sayın.;;) Sonra burda gelip bize Avrupa'lılık taslamayın. Emin olun biz sizden iyi biliyoruz oraları;;)
''Hasan sinirlerine hakim olmalıydı''
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, berabere kaldıkları İstanbul B.B. karşılaşmasının ikinci yarısında sergiledikleri futboldan memnun olduklarını söylerken Hasan'ın da sinirlerine hakim olması gerektiğini söyledi.
Maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Adnan Polat, takımın özellikle ikinci yarıda sergilediği futbolun olağanüstü olduğunu belirterek, ''Karşımızda çok şanslı bir rakip vardı. Neticede yenilgisiz olarak yine yolumuza devam ediyoruz. Bugün galip gelmeliydik ama 10 kişi kalınmasına rağmen sergilenen bu mücadele takdir edilmeli'' dedi.
Karşılaşmada Hasan'ın kırmızı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine, bu oyuncunun daha dikkatli davranması gerektiğini vurgulayan Polat, ''Hasan böyle yapmamalı ve sinirlerine hakim olmalıydı ama zaman zaman böyle şeyler oluyor'' demekle yetindi.
Karşılaşmanın hakeminin ''anti futbola'' prim verdiğini de ileri süren Polat, verilmediğini ileri sürdüğü penaltıdan daha çok bu konunun önemli olduğunu kaydederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, maçın uzun bir bölümünde futbol oynamaktan çok zaman geçirmeyi düşündüğünü savundu.
-''KADIKÖY'E FENERBAHÇE'Yİ YENMEYE GİDECEĞİZ''-
Polat, gelecek hafta ezeli rakipleri Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları derbi maçı kazanmak istediklerini söyledi.
Uzun bir aradan sonra ilk kez bir haftayı dinlenerek geçireceklerini dile getiren Polat, ''Hafta içi maçları nedeniyle hiç tam dinlenme fırsatımız olmamıştı. Biz, galip gelmek için gideceğiz ve elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz'' dedi.
Polat, ''Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maçı var. Derbinin ertelenmesi talebi olursa bunu nasıl karşılarsınız?'' biçimindeki soru üzerine, ''Böyle bir talep olursa kabul edilmesini istemeyiz. Bizim de benzer maçlarımız oldu. Eğer Avrupalı olacağız diyorsak, 3 günde bir maç yapmaya alışacağız'' diye konuştu.
Hakemleri elestirmemesi iyi oldu..Örnek olsun yaygaraya gerek yok...İstersen iyi oynarsan hakmide yenersin..Biz buna Çok yaklastık..
Bu hafta kaybettiğimiz puanları haftaya telafi ederiz ;)
Sene başında Lincoln'ün üstün performansını görünce çok beğenmiştim onu ama görüyoruz ki sağlam marke edilince her zamanki gibi oynayamıyor ve dolayısıyla verimli olamıyor. Lincoln'ü ilk haftalarda fazla abartmışız gibi geldi bana ama yine de yetenekli ve kaliteli bir futbolcu. İnşallah sakatlığı ciddidir de haftaya oynayamaz.
Tamam iyi oynamış olabilir Galatasaray, gayet güzel ama 'Fenerbahçe boş takım, oyun mu oynuyorlar ki' diye cevap yazanlar olduğu sürece bu dediğin Avrupa'lılık muhabbeti uzar gider, her iki takım da lig ortalamasından daha iyi oynuyor, varsın halk karar versin kim daha iyi oynuyor.
Sen de farkındasındır, mantıklı bir yorum muydu orada yazılanlar?
Hararetle yeneriz demenin başka türlüsüydü bence, o mantıkla yazılmamış olabilir de aslında ama o şekilde anlaşıldığı sürece herkes birşeyler yazıyor, daha da karışıyor.
Şans kavramı ile iyi oyun farklı şeylerdir, şans olmadan zaten kazanılmaz, herkes talihe kızmış durumda zaten, Galatasaray'ı yerin dibine sokan mı var?
Bana kalırsa hala çok eksiği var ama hala güçlüdür de Galatasaray, yadsınamaz bir gerçektir bu, Galatasaray,Beşiktaş ve Fenerbahçe her zaman şampiyonluk favorisidir.Bunu hep kabul ederiz zaten.
Zaten bu çekirge muhabbetini de Hıncal Uluç çıkardı, bence çoğunuzu alınması da bu sözlerin çok olmasından dolayı.Yalnız kadrodaki uyumda da, taktikte de iyi gitmeyen birşey var, bunları da görmezden gelemezsiniz..
Galatasaray %100 hazır değil, bu yüzden küçümsemeyin.
Ayrıca kazanacağız demek fanatiklik değildir, tuttuğunuz takımın kazanacağına her zaman inanırsınız, bu hep böyledir üç büyükler için.
Derbileri kaybedeceğiz diye yorumlayan hiç bir izleyici görmedim ben :icon_confused:
Zaten uzamasın diye yazıyorum, konunun uzamaması için hepimiz burada keselim ne dersin, rica ediyorum.
Hiç gereği yok cidden, fındık kabuğunu doldurmayan şeylerden kavga etmeye bayılır olmuşuz.İyi oynamışız, kötü oynamışız biz tartışıyoruz, futbolcular para kazanıyor :icon_confused:
Ek: Ben de tutamıyorum bazen çenemi, sonradan yazmasaydım keşke dediğim zamanlar da oluyor.Acele ile gönderiyorsun, sonra yanlış anlaşılıyor, tartışıyorsun tartışıyorsun devam ediyor öylece..
Sürç-i lisan ettiysek affola, kimseyi kırmak istemem..
Benimde temennim o beni yakından tanıyan arkadaşlar bilir. Ben kardeş kardeş yaşamaktan yanayım. Ortamı gerecek mesaj yazmaktanda genellikle kaçınırım. Ama sabrımın tükendiği anlar olmuyor değil. O kadar da olsun. Konu burda kapanmıştır benim açımdan. Sonuçta dediğin gibi. Biz tartışıyoruz,futbolcular kazanıyor.
Tek kelimeyle mükemmel bir maç oldu bir dakika bile durmadı maç yüzde yüzlük bir penaltımız verilmedi Hasagic'in Ümit'i düşürme pozisyonu bu pozisyondan sonra Hasan tabi ki delirdi haklıydı bana göre Hasan bu takımı bırakmaz bana göre o büyük bir Galatasaray'lı birde bazı arkadaşlar önceki mesajlarında şans falan demiş izlemeden yorum yapmayın...
lincoln insallah haftaya oynar ya bizim alex , lincolnle kıyaslandıgında cok daha hırslı oynar zaten alexteki tek eksikte hırs oda oldugu zaman bu ligde alexi kimse durduramaz gsye tebrikler güzel oynadılar ikinci yarı kazanabilirlerdide bu yenilmeme serisini haftaya bitiririz umarım ümit karanın golu güzeldi bu arada
Acele ile yazılan bir mesaj daha :icon_confused:
Kim ister ki sakatlansın, canı yansın ama oynamasın da ister, zira güç katar Lincoln.
Egemen şöyle diyebilirdin, 'İnşallah kötü birşeyi yoktur ama diğer yandan bizim maçta oynayamaması da bizim açısından çok iyi olur.Geçmiş olsun'
Sağlıkla ilgili bir şey yazarken dikkatli düşünün..
Zannetmiyorum ki Egemen kin bağlasın, beddua etsin.Doğru mudur Egemen?..
Ümit Karan'ın gol bomba yav, topu alışı falan mükemmel de bilerek mi yapmış, yoksa yanlışlıkla mı belli değil.. :D Son vuruş çok klas, Karan tarzı.. Ayrıca ofsayt olabilir, anlamak zor çizgi çekilmesi lazım.. :D
macı yeni izledim daha... Ümitin gol sahane tam ona yakışır bi gol :) Ümit bu imkansız bi pozisyonu gol yapar %100 lük pozisyonu atamaz:) Ama klası tartışılmaz... Arda da bu sralar iyi oynuyor masaallah ;;) Ümit in pozisyonu penaltı nasıl verilmemiş enteresaan :)
Yine son dakika goLü Gs iyi beceriyor bu işi pozisyonLarı görmedim ama Gs çok kaçırmış 2.yarı yazıLanlara göre.. Ama Geçen Hafta Serkan ÇaLık diyenler bu hafta dert yanmış iLginç
Lincoln gibi oyuncudan verim alamamak çok kötü
Bu arada ümitin golü temiz ofsayt yok yani ... şimdi tekrar tekrar oynat ugurcum dedım :D:D Ofsayt yok temiz clear ;;)
Ümit'in attığı golde topu alışı gerçekten çok güzel.Ayrıca penaltı pozisyonuda %100 penaltı.Neyse pek etkilemez bu puan kaybı Galatasaray'ı.
Maçı izlerken yaptığım yorumların çoğu doğru çıktı galiba.
Ayrıca Ümit'in golü ofsayt mı değil mi ben hala çözemedim :)
Abi dikkatlice baktım ofsayt degil... ;;)
E peki Emre senin dediğin olsun o zaman...
Ben maç içinde ofsayt gibi geldi bana demiştim demek ki yanılmışım :)