Topuz'un geleceğini pek sanmıyorum aynı şekilde Gökhan'ında daha doğrusu Kayseri satmaz.
Printable View
Topuz'un geleceğini pek sanmıyorum aynı şekilde Gökhan'ında daha doğrusu Kayseri satmaz.
Fenerbahçe Necati'yi alıp ne yapacak? Fenerbahçe'nin artık yedek kulübesinde oynatacak transfere ihtiyac yok. Semih ve Kezman tek forvetlik sistemde forvetlerimiz, bazende Kazım ve Deivid'de koyabiliyoruz. Necati fuzili olur. Eğer yerli forvet arıyorlarsa Nihat veya Tekke'yi düşünmeleri gerekiyor. Başka isim olamaz.
'Fenerbahçe Topuz'u istedi'
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Mehmet Topuz'a yeniden talip olduğu bildirildi.
21.1.2008
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Topuz’u ara transfer döneminde renklerine katmak için kendilerine başvurduğunu belirterek, şunları söyledi: "Fenerbahçe yönetimi, bize (Mehmet Topuz’u satmak isterseniz biz yine talibiz) diye teklif getirdi. Biz de daha önce Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’ı sezon sonuna kadar satmayı düşünmediğimizi, bu kararımızın değişmediğini kendilerine bildirdik. Fenerbahçe yönetimi daha önce de bize Mehmet Topuz’u transfer etmek istediğini bildirmişti. Son tekliflerinde anlaşma sağlanamadığı için de bir rakam konuşulmadı."
Şahin, Kayserispor’un lig sıralamasında ilk 5 içindeki yerini koruduğunu da belirterek, "Kendi sahamızda Konyaspor’u 3-0 yenerek 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. Kupadaki iddiamızı sürdürmek için Gaziantepspor ile Çarşamba günü yapacağımız maçtan da 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.
fanatik
Mehmet Topuz alanya kupa maçında eldivenleri kale içine fırlatarak soyunma odasına gitti Tolunay Kafkas'la arası iyi değil..Gökhan ÜNAL'da bu hafta oyundan çıktıktan sonra tepki gösterdi...Satmycz diolar ama transferin son gününde bişeler olabilir :p Alıştık nede olsa son saatlerde birşeyler olmasına :n:
Valla ben olsam giderim abi Fenerbahçeye :p hem takımdada ant.. tartışmışım daha ne istiyosun bırakın gidin Kayseriyi :) Tabi gün doğmadan neler doğar :) Son dakikalarda iki bomba birden süper olur valla
yok abi bu kayseri gökhan ile mehmetin turşusunu kurup anca turşucuda satarlar
Her an gelebilir
Sezona olduğu gibi ikinci yarıya da kötü başlayan, ancak Gaziantep karşısında elde ettiği sezonun en farklı galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe’de taraftarların heyecanı transfere döndü. Yöneticilerin, Brezilya’nın Santos takımında oynayan Maldonado ile anlaşmaya varmasından sonra taraftarlar meraklı gözlerle, Şilili oyuncunun yolunu gözlemeye başladı. Bugün Türkiye’ye gelmesi beklenen Maldonado’yla, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
21.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Fanatik
Maldonado neden gelmiyor?
Fenerbahçeliler, merakla yeni transferleri Maldonado'yu bekliyor. Ancak haftasonu gelmesi beklenen Şilili'den henüz haber yok. Bu gecikmenin sebebinin ise sözleşmesi dondurulan Appiah'ın muvafakatnameyi imzalamaması olduğu iddia ediliyor.
Fenerbahçe taraftarı heyecanla onu bekliyor. Kulübe yakın kaynaklar, “Bugün, yarın İstanbul’da olacak” diyor. Ancak Claudio Maldonado bir türlü gelmiyor. İşte Maldonado olayındaki gerçekler: Sarı-Lacivertli yönetim, hem Santos hem de Maldonado ile her konuda anlaşma sağladı. Yani ne Brezilya Kulübü ne de Şilili yıldızla ilgili en küçük bir sorun yok. Problem içeride, daha net bir ifadeyle, rahatsızlığı nedeniyle sezonu kapatan Stephen Appiah’ta...
APPIAH İMZAYI ATMIYOR
Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin başvurusunu ‘acilen’ değerlendirmiş ve sakatlığı nedeniyle uzun süre futbol oynayamayacak olan Appiah’ın lisansının askıya alınmasına karar vermişti. Böylece Sarı-Lacivertliler’in önü açılmıştı. Ancak bu işin resmiyet kazanması için, son bir prosedür kalmıştı: Appiah muvafakatname göndermeli ve Fenerbahçe bu belgeyi Ankara bürosundaki ‘Profesyonel İşler’ birimine iletmeliydi. Afrika Kupası nedeniyle Gana’da bulunan Appiah, tüm beklentilere karşın henüz resmi evrakı imzalamadı.
İŞTE RESMİ AÇIKLAMALAR
Yönetim, bu krizi çözmeden Maldonado’yu İstanbul’a çağırmıyor. Fakat tekrar ediyoruz: Fenerbahçe, Santos ve Maldonado arasında sorun yok. Santos adına görüşmeleri yürüten Başkan Marcelo Teixeira: “Transfer bizim açımızdan bitmiştir...” Santos’un basın bürosu yetkilisi Juan: “Görüşmeler olumlu tamamlandı, ancak imza atılmadı. Bildiğim tek şey, Maldonado’nun Fenerbahçe’ye gideceği...” Maldonado’nun yakın dostu Herminio Menendez: “Sevilla ile hiç görüşmedi. O, Fenerbahçe’ye çok yakın...”
Kaynak: Fanatik
Tümer, Larissa ile prensipte anlaştı
Askerlik problemi sebebiyle futbol hayatını yurtdışında sürdürecek olan milli futbolcu Tümer Metin, Yunanistan'nın Larissa takımı ile prensip anlaşmasına vardı.
34 yaşındaki milli futbolcuyla Larissa dışında Belçika'dan Gent kulübü de son güne kadar ilgileniyordu. Tecrübeli futbolcu tercihini Yunanistan'nın Larissa ekibinden yana kullandı.
Yarın veya Perşembe günü resmi imza atmaya hazırlanan tecrübeli futbolcu Yunan ekibi ile sezon sonuna kadar anlaştı.
Larissa, 16 takımlı Yunanistan Liginde 13. sırada yer alıyor. Kırmız-Beyazlı ekip ligde 17 hafta sonunda 16 puan toplayabildi. Larissa geçen sezon ise ligi 10. sırada bitirmişti.
Tümer Metin'in transferinin resmiyet kazanması durumunda tecrübeli futbolcu Larissa'nın kadrosundaki 6. yabancı futbolcu olacak.
Öte yandan Yunan ekibi ile anlaşan ve resmi imza atmaya hazırlanan Tümer Metin'e İngiltere'den bazı 1. lig kulüplerinin de son dakikada teklif yaptığı ve tecrübeli futbolcudan, Yunan kulübüne imza atmamasını isteyip 1-2 gün daha bekledikten sonra yapacakları teklifi değerlendirmesini talep ettiler.
Kaynak: DHA
hayırlısı Olsun...
Tümer de kurtardı bizde kurtardık :) Yoksa adamı maçın ortasında gelip alacaklardı sonra uraş dur rezillik :p Aslında bu tür şeylerin olmaması lazım gidip Adam gibi yapacaksın askerliğini bknz İbrahim Kutluay,Tümer Metin neden kaçıyorsunuzki? Ama hayırlısı olsun başarılar..
Doğru diyorsun ama adam gelmiş 33-34 yaşına son transferi son kez para kazanacak bu işten zaten futbolcu bıraktıktan sonra bu kazandığı paralar sayesinde rahat bir yaşam sürdürecek. O kadar çürük raporu verilen ülkemde neden adam gibi yasa çıkartmazlar futbolcular için .Sonra millet de o futbolcuları askerden kaçıyor diye düşünebiliyorlar.
Maldonado'dan hala bi ses seda yok.Acaba Fanatik'in dediği gibi Appiah sözleşmesinin askıya alınmasını kabul etmiyor mu? Yoksa Fenerbahçe yönetimi başka isimler peşinde mi?
Ne oluyor yahu.Gs'de Basinas bitti deniliyordu ondada bi ses seda yok.Bu 2 takım bi yıldız oyuncu için çekişiyorlar mı?:D
Ulan kolpa basın ne hale getirdin bizi.Binbir soru geliyor aklımıza.Neden acaba?
Transferde hassas davranılıyor çünkü sezon sonunda kimin gidip kimin kalacağı belli değil, belki de sezonluk anlaşılacak Maldonadoyla..Bu zamana kadar yanlış sözleşmelerden dolayı çok ağzımız yandı o yüzden sağlam adım atıyoruz, sakat veya ileride sorun teşkil edicek futbolculardan kaçınılmalı..
Fenerbahçe'den gidecek ilk yabancı Appiah olur . Çünkü adam sözleşmeyi askıya aldırmıyor bu da yönetime karşı olan güveninin az olduğunu gösteriyor . Zico yada başkan bu durumu sezon sonunda düşünür . Zaten Appiah geriye dönük orta saha adamı . Aurelio da onunla aynı görevde . Ayrıca orta sahada Alex, solda Wederson yada Uğur Boral ikilisinden biri, Aurelio ve Deivid var . Sağ kanatta Kazım ile Ali Bilgin . Yeni bir forvet alınınca 4-4-2 ye döneceğimiz için Appiah'ın oynama ihtimali azalır .
Ayrıca Deivid gitmeli . 4-5-1 de orta saha da görev alıyor ama dediğim gibi yeni bir forvet gelirse Deivid yine sağ kanatta oynar . Bu da hem Deivid'e hem de Avrupa'da başarı isteyen Fener'e zararlı olur .
Maldonado sezon sonunda gelecektir bence . Zico, takıma yeni bir kişinin, oyuncular arası iletişim ve yardımlaşmayı bozacağını düşünebilir .
Kezman gitmeli ...
İşler Çok Kötü Karıştı !..
Moldanado'ya kayınpeder engeli !...
Maldonado işi zor gibi görünüyor... Gelmeyecek gibi eğer gelmezse transferde kapanır diye düşünüyorum ben.Quote:
Fenerbahçe'nin resmi sitesi www.fenerbahçe.com Moldanado transferinin çıkmaza girdiğine ilişkin bir haber yayınladı.
Habere göre Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırayı alan Brezilya'nın Santos takımında oynayan Şilili orta saha oyuncusu Maldonado, eski hocası ve aynı zamanda kayınpederi olan Luxemburgo'nun engeline takıldı.
KAYINPEDER ENGELİ
Maldonado'yu Cruzeiro ve Santos takımlarını çalıştırırken transfer eden Teknik Direktör Luxemburgo'nun Şilili oyuncuyu şimdi de görev yaptığı Palmeiras Kulübü'ne almaya çabaladığı ortaya çıktı. Maldonado'nun Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen menajer Juan Figger ile de sorunlar yaşadığı öğrenildi.
Brezilya'da yayınlanan Lance gazetesi, Claudio Maldonado'nun 31 Ocak tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasının zor olduğunu ileri sürdü.
Gazete, Wanderley Luxemburgo'nun başında olduğu Palmeiras Kulübü ile Maldonado'yu Fenerbahçe'ye götürmek için Santos takımından bonservisini alan menajer Juan Figger arasında kıyasıya bir savaş yaşandığını belirterek, bu ikili arasında kalan Şilili yıldızın tercihini eski hocasından yana kullanacağını iddia etti.
FENER'DEN ÇOK PALMEİRAS'A YAKIN
Maldonado'nun gönlünün Brezilya'da kalmaktan yana olduğunun da altını çizen gazete, Fenerbahçe'nin Palmeiras'tan daha fazla para teklif etmesinin bu işi çıkmaza soktuğuna dikkat çekti.
Lance gazetesi, Şilili yıldızın basına "Maldonado'nun bonservisini Santos kulübüne 1 milyon 400 bin dolar ödeyerek aldım" açıklaması yapan menajer Juan Figger'i yalanladığını belirterek, "Maldonado artık Fenerbahçe'den çok kayınpederinin yeni takımı Palmeiras'a yakın" yorumunda bulundu.
Bu arada Maldonado aynı gazeteye verdiği bir demeçte "Beni kimse kendi isteğimin dışında başka bir kulübe götüremez" dedi. Menajer Juan Figger'e Avrupa'ya gitmek istediği yönünde bir talepte bulunmadığını da hatırlatan Maldonado, "İlle de Avrupa'da futbol oynayacağım diye bir düşüncem yok. Profesyonel hayatıma Brezilya'da devam edebilirim" dedi.
Appiah Gana basınına açıklamalarda bulundu İşte o açıklamalar ;
Quote:
Appiah’ın kalbi kırık.. Sakatlığı nedeniyle sözleşmesi Fenerbahçe Yönetimi tarafından dondurulmak istenen Ganalı futbolcu, Ülkesinde yayın yapan Ganaweb adlı gazeteye konuştu.
Appiah ‘Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Ama yaşadığım bir sakatlık sonrası beni bir kenara ittiler’ dedi.
Quote:
‘Bana sırt çevirdiler’
Ganalı star, yönetime sitem ederken ‘Ben Fenerbahçe forması için mücadele ederken, maç sırasında, sahada sakatlandım. Daha sonra başarısız geçen bir ameliyat yapıldı. Türkiye’de yapılan bu operasyon hatası nedeniyle bugünkü sıkıntıları yaşamaya başladım. Futbol oynayamadığım dönemlerde birçok kişi bana sırtını döndü. Bu da beni kahretti’ diye konuştu.
Quote:
‘Bomba gibi döneceğim’
Kendisine yapılan davranışları haketmediğini de kaydeden Appiah, ‘Fener taraftarını çok seviyorum ama bana yapılan bu muameleleri kabul edemem. Sakatlıktan sonra çektiklerimi bir tek ben bilirim. Ama pes etmedim. Tedavim sürüyor. İyileşerek sahalara bomba gibi döneceğim ve bana kötü muamelede bulunanlara gerekli dersi vereceğim’ dedi.
Bu arada Sevilla'nın golcülerinden Luis Fabiano Man. City ile anlaştı.
:D Birde Fenerbahçeli futbolcular aralarında kendilerine lakaplar takmışlar işte onlar ;Quote:
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla, Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'yu İngiliz Premier Ligi takımlarından Manchester City'e verme kararı aldı.
Teknik Direktör Eriksson'un çalıştırdığı Manchester City, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala 27 yaşındaki yıldızı ikna etmeyi başarırken, ücret konusunda bir açıklama yapılmadı. İngiliz ekibi bilindiği gibi İtalyan oyuncu Rolando Bianchi'yi Lazio'ya kaptırmıştı.
Son iki yılın UEFA şampiyonu Sevilla, yakın zamanda Tottenham'a giden hocası Juande Ramos'tan sonra şimdi de önemli bir oyuncusunu kaybederken, İspanya'da en fazla gol atan isimlerden biri olan Fabiano, "Sevilla'yı çok seviyorum ancak bu benim için büyük bir fırsat. Bunu değerlendirmek istiyorum" açıklamasını yaptı.
changeTarget(document.getElementById("news_content "))Quote:
Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Fortis Türkiye Kupası’nda zirveye oynayan Fenerbahçe’de başarının en büyük sırrı arkadaşlık... Futbolcular öylesine kaynaşmış durumda ki, sevgilerini birbirlerine ilginç lakaplar takarak adeta haykırıyorlar. Bazıları sinir bozucu olsa da futbolcular kendilerine lakaplarıyla seslenen arkadaşlarına asla kızmıyor. Arkadaşları, tipi kabadayı ve sert göründüğü, biraz da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a benzetildiği için Brezilyalı stoper Edu Dracena’ya "Kasımpaşalı" lakabını uygun görürken, lakap takma konusunda ilk sırayı Can Arat alıyor.
Can, başta yabancı futbolcular olmak üzere tüm futbolcuların sevgiyle yaklaşığı bir isim. Kelimenin tam anlamıyla takımın iri kıyımlı maskotu. Gençliği, sıcakkanlılığı ve espri yeteneği Can Arat’ı takımın en haşarı oyuncusu yapmakta. Arkadaşlarının tipine, hareketlerine bakıp isimler takan Can Arat, takımda direkt oynamasa da kadronun olmazsa olmazı.
Deivid neşe kaynağı
Can Arat’tan sonra takımın şaka makinesi Deivid. Geçen yıl yeterince şans bulamadığı için içine kapanık bir görüntü sergileyen Brezilyalı golcü, bu yıl adeta kabak çiçeği gibi açıldı. Sürekli şaka yapan Deivid de arkadaşlarına lakap takmakta Can’dan geri kalmıyor. Can ve Deivid’i lakap takma konusunda Önder Turacı ve Colin Kazım izliyor.
Birbirlerine 24 saat her türlü şakayı yapan, bazıları sinir bozucu da olsa lakaplarına gülüp geçen futbolcular nerede duracaklarını da biliyorlar. Örneğin takımın büyük otoritesi teknik direktör Arthur Zico ve karizmasıyla futbolcular üstü gözüken kaptan Alex de Souza’ya lakap takmayı akıllarından bile geçirmiyorlar.
Carlos’a Ufaklık, Volkan’a Dalton diyorlar
Fenerbahçe’de teknik direktör Arthur Zico ile takım kaptanı Alex’in dışında her futbolcunun bir lakabı var. Futbolcular özellikle idmanlarda birbirlerine lakaplarıyla sesleniyorlar. Kimse de birbirine kızmıyor. İşte F.Bahçeli futbolcuların lakapları...
UFAKLIK: Roberto Carlos (Arkadaşlarının taktığı bu lakabı kendisi de çok seviyor)
KASIMPAŞALI: Edu (Tipi kabadayı ve sert göründüğü, biraz da Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a benzetildiği için)
KEDİ: Serdar Kulbilge (Hem suratı kediye benziyor, hem de çevik hareketlerinden dolayı arkadaşları ona ’kedi’ diyor)
BANDERAS: Uğur Boral (Ünlü sinema oyuncu Antonio Banderas’a benzediği için)
PAŞA: Marco Aurelio (Adı eski Osmanlı paşasını Marko Paşa’yla aynı olduğu için kısaca ’Paşa’ diye çağırılıyor)
NİNJA: Ali Bilgin (Saçlarını Ninja gibi tepesinde topuz yaptığı için)
ÖNDERSON: Önder Turacı (Esmer teni ve top cambazlığındaki ustalığı yüzünden)
BÜLBÜL VEDO: Vederson (Kuş taklidi yaptığı için adının önüne bülbül konuyor)
BABA: Yedek kaleci Volkan Babacan (Soyadı kısaltılıyor ve ’Baba’ olarak çağırılıyor)
BARIŞ BABA: Deniz Barış (Hayranlık uyandıran babalığı yüzünden bu lakabı aldı)
KONSOLOS: Can Arat (Tüm yabancı futbolcuların en sevdiği oyuncu olması yüzünden)
JOE DALTON: Volkan Demirel (Arkadaşları onun yüz yapısını Red Kit’in ünlü dalton kardeşlerin en küçüğü Joe’ya benzetiyor. Ayrıca Volkan’ın köpeğinin adı da Co)
ÇOCUK: İlhan Parlak (Çocuk yaştaki star adayı olduğu için arkadaşları bu adı koydu)
KABELİNYO: Gökhan Gönül (Bu ismi ona Brezilyalılar verdi. Anlamı kısa boylu uzun saçlı adam)
BEBEK YÜZ (BABY FACE): Lugano (Sahada acımasız gibi görünmesine rağmen yüzündeki sevimlilik yüzünden)
DAYI: Kemal Aslan (Yürüyüşü nedeniyle Kemal bu lakabı aldı)
ŞAŞI: Selçuk Şahin (Gözlerinin şehla olması yüzünden)
FIRLAMA: Deivid (Takımda şaka yapmadığı kalmayan Deivid’e en yakışan lakap bu)
BATMAN ve MATİ: Kezman (Çizgi roman kahramanı Batman’a benzemesi ve ön adı yüzünden iki lakabı var)
GOLCÜ: Semih Şentürk (Genç takımdan bu yana her tanıyan ’golcü’ diyor)
OTİSTİK ve HARLEM: Colin Kazım (Futbol topuyla inanılmaz akrobatik hareketler yaptığı için ’Harlem’, baygın bakışları ve başını sallayarak yürümesi nedeniyle de ’Otistik’ deniyor)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kezman'a ilgi arttı!
Fenerbahçemiz'in bir türlü yeterli verim alamadığı golcü oyuncusu Mateja Kezman için İngiltere'nin Birmingham Kulübü'nden sonra Tottenham ve Portsmouth'un da devreye girdiği öğrenildi. Sırp golcüyü elinden çıkarmak için acele etmeyen ve bonservis bedelinde zarara uğramak istemeyen sarı-lacivertli yönetimin teklifleri değerlendirmeye aldığı bildirildi.
Yılda üç milyon euro alan Kezman için ilk planda 10 milyon euro isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün 8 milyon euroya kadar inebileceği belirtildi.
Birmingham Kulübü salı günü yapacağı yönetim kurulu toplantısından sonra Kezman için son teklifini Fenerbahçe'ye sunmaya hazırlanırken, Tottenham ve Portsmouth'dan da bu oyuncuya talip olması sarı-lacivertli kulübün pazarlık gücünü artırdı.
Kezman beklemede
Her fırsatta Fenerbahçemiz'de kalmak istediğini açıklamasına rağmen, İngiltere'ye geri dönmeyi çok isteyen Kezman'ın bu üç kulübe de gitmeye hazır olduğu ve gözünü kulüplerin yapacağı pazarlıklara çevirdiği ifade edildi.
İngiliz The Guardian Gazetesi de Kezman'ın İngiliz kulüpleri ile yakın temasta olduğunu yazarken, bu oyuncunun yeniden Premier Lig'e dönmesinin sürpriz sayılmayacağını belirtti.
Fenerbahçe'nin Kezman'ı elinden çıkarması halinde sürpriz bir forvet transferine imza atabileceği kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
Maldonado baska takımla anlasmış...1 hafta önce medya basinas persembe günü geliyor..Maldonado cumatesi günü geliyor..Türk medyası su gün gelecek dedi ise O transfer yatar...Basinas ve Maldonado hakkında ne haberler yapıldı..adamların sülalesini tanıttılar ne oldu ikiside büyük ihtimal gelmiyor...
bende biraz önce bir programda izledim..maldonado başka bir takımla anlaşmış arkadaşlar..Emrah abiye katılıyorum Türkiye de medya insanları boş hayallere sürüklüyor..
transfer yapmamız lazım iyi bi orta sahaoyuncusu almamız gerekkkkkk
Kayınpeder ile ilgili olan haberde resmi site olarak gösterilen fenerbahce.com Fenerbahçe'nin resmi sitesi değil.
Fotomaç, Gökhan Ünal'ın Rubin Kazan'ı reddetiği ve %80 Fenerbahçe'de olduğunu yazdı. Ne kadar doğru tartışılır.
Gökhan Ünal yüzde 80 F.Bahçe'de
Rubin Kazan'a gitmek istemeyen Gökhan Ünal için Fenerbahçe devreye girdi ve Kayserispor ile küçük pürüzler dışında anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, G.Saray'ın da istediği Gökhan için Kayseri'ye para artı futbolcu verecek. Fenerbahçe'nin bu transferi şimdilik gizli tuttuğu öğrenildi.
Gökhan tamam
G.Saray'dan daha çabuk davranan F.Bahçe Kayseri ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
F.Bahçe yerli transferinde 2008'in ilk bombasını patlatmak üzere. Teknik direktör Zico'nun "Hazır durumda olan ve takıma hemen uyum sağlayacak yerli oyuncu" istemesi üzerine kolları sıvayan F.Bahçe, Kayserispor'un satmaya karar verdiği Gökhan Ünal için G.Saray'dan daha çabuk davranarak transferde önemli aşama kaydetti. F.Bahçe'nin Kayseri yönetimiyle yaptığı temaslar sonucunda büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenildi.
RUBİN KAZAN'I REDDETTİ
F.Bahçe, Gökhan'a karşılık, Kayserispor'a para+futbolcu verecek. Ancak anlaşmanın henüz kesin sonuçlanmadığı ve arada küçük pürüzler kaldığı belirtildi. F.Bahçe'nin sarı-kırmızılı ekibe ne kadar para ödeyeceği konusunda bir açıklama yapılmazken, Gökhan'ın Rubin Kazan'ın teklifini reddederek "Ben İstanbul'da oynamak istiyorum" demesinin bu transferde belirleyici rol oynadığı vurgulandı.
4,5 gün kaldı, transfer beklemeyin derim..
Gökhan Fenerbahçe'ye "Evet" dedi
Kayserispor'un başarılı golcüsü Gökhan Ünal, kendisi için Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin değerlendirildiğini söyledi.
Ünal, yaptığı açıklamada, daha önce Kayserispor yönetiminin prensipte anlaştığı Rusya'nın Rubin Kazan takımına gitmek istemediğini bildirdi. Rubin Kazan yönetiminin maddi açıdan iyi teklifler yaptığını, ancak Rusya'da futbol oynamak istemediğini ifade eden Ünal, "Rusya futbolu ile Türkiye'deki futbol kalitesini karşılaştırınca Rusya defterini kapattım. Orada tanınmayan, bilinmeyen bir futbolcu olmaktansa Türkiye'de futbol oynamayı tercih ederim" dedi.
Başka bir takıma transferi konusunda çok sayıda haber çıktığını, ancak netleşen bir anlaşma olmadığını kaydeden Ünal, Fenerbahçe yönetiminin kendisi için Kayserispor'a teklif getirdiğini bildirdi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ünal, şunları söyledi: "Fenerbahçe yönetimi, kulübüme teklifte bulunmuş. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Kayserispor yönetimi teklifi değerlendiriyor. Menajerim de Feherbahçe ile görüşüyor. Kayserispor yönetimi anlaşma sağlarsa, ben de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyorum. İlle de bir takıma gideceğim diye bir şey yok. Hangi takımla anlaşılırsa oraya gideceğim. Hayırlısı olsun."
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin de iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Gökhan'ın mutlu olacağı takıma gitmesini istiyoruz. Diğer taraftan iyi teklif veren bir kulüp ile anlaşmak istiyoruz" diye konuştu.
LİG TV
Fenerbahçe için iyi bir yedek olur Gökhan Ünal..
Kayseri sporun teknikdrektörü geçenlerde açıklama yapmıştı. "Gökhanı rusyaya göndericez biz klüp ile anlaştık gökhanda anlaşırsa göndeririz gökhanı " 3 büyüklere neden vermediniz sorusuna ise şu cevabı verdi " Galatasaraydan teklif aldık ama uygun fiyatta anlaşamadık"
Bence parayı veren düdüğü çalar :) Ama Gökhan fenere gitmez gibi geliyor bana
Gökhan biraz zor oynar..Kezman zaten form tuttı:)
Fenerbahçe'nin Gökhan için Rubin Kazan gibi 7.5 milyon € vereceğini hiç zannetmiyorum.
Forvet olarak Semih, İlhan, Kezman var.
Forvette oynayabilecek Deivid, Kazım, Alex'ide sayabiliriz Zaten tek forvet oynayan bir takımız bu isimlerden biri gitmeyecekse lüks olur bizim için. Gökhan'dan çok Topuz'a ihtiyacımız var bizim onu alsınlar :p
Aslında bu saatten sonra yapılacak transfer boş transfer olur..Ya dünyanın parasını vereceksiniz adam gibi bir topçu alacaksınız yada az para ile takımınıza yedek bir oyuncu alacaksınız..Ki şuanki takıma bir yedek lazı mdeğil 11 deki herkesin yedeği var kanımca :)
Volkan-Serdar
Carlos-Wederson
Lugano-Yasin
Edu-Can
Gökhan-Önder
Aurelio-Kemal
Deniz-Selçuk
Uğur-Gurhan
Deivid-Kazım
Alex-Ali Bilgin
Semih-Kezman
Bunlarda cabası ;Volkan Babacan,Fehmi Mert Günok,İlhan Parlak 25 kişilik kadro 4 kaleci 21 tane oyuncumuz var daha yapılacak transfer yedekten başka birşey olamaz..İyi para vermeden yapılacak transfer :)
Fenerbahce zaten tek forvet cıkıyor maçlara..Duruma göre maç içersinde Kezman-Semih oluyor..Gökhan biraz zor oynar..Çünkü Fenerbahce sisteminde oynaması zor..Kezman veya semih sakatlanırsa sans bulur..eger gelirse:)
Gökhan Fenerbahce´ye gelirse Kezman gidecek demektir.
Yok Kezman da kalirsa fazla abartili bir transfer olur.
Gökhan Ünal'da son durum
Sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de adından en çok söz edilen isimlerden biri Gökhan Ünal. Golcü oyuncuya şu ana kadar en yüksek teklifi Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan yaptı. Kayserispor Kulübü'yle de anlaşan Rus kulübünün teklifini (tam rakam açıklanmasa da bu teklifin yaklaşık 6.5 milyon dolar civarında olduğu konuşuluyor) Gökhan, Rusya'da futbol oynamak istemediği için geri çevirdi. Fransa'dan da ciddi teklifler alan golcü oyuncu, bu tekliflere sıcak bakmasına rağmen Kayserispor kulübü yaklaşık 3.5-4 milyon dolarlık bonservis bedelini yeterli bulmadı. Bugün ise Fenerbahçe'nin, Gökhan için sarı-kırmızılı kulübe çok ciddi bir teklifte bulunduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu haber üzerine görüştüğümüz golcü oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Fenerbahçe'nin Kayserispor'a Rusya'nın Rubin Kazan takımının yaptığı teklife yakın bir teklif yaptığını ve Kayserispor kulübünün kabul etmesi halinde bu transferin gerçekleşeceğini söyledi.
Telefonla ulaştığımız golcü oyuncu da Fenerbahçe'nin teklifinin kendisini sevindirdiğini, kulübünün vermesi halinde sarı-lacivertli takıma seve seve gideceğini söyledi.
Hilmi SEVER / Sporx.com
Baya bi ciddi teklif desenize.. İnşallah gerçekleşir bu transfer..