resmi sitemizde yaziyor arkadaslar higuain arjanlin liginden bi takima kiralik verilcekmis ve gardner de bize kiralik gelmekmis...
Printable View
resmi sitemizde yaziyor arkadaslar higuain arjanlin liginden bi takima kiralik verilcekmis ve gardner de bize kiralik gelmekmis...
Higuain ülkesine dönüyor!
Beşiktaş'a bu sezon başında Arjantin'in River Plate takımdan transfer olan, ancak istenilen performansı gösteremeyen Federico Higuain ülkesine geri dönüyor.
Beşiktaş yönetimi ve genç futbolcunun menajerleri arasında bir süredir yapılan görüşmeler sonrası Arjantınlı oyuncuya bugüne kadarki alacakları ödenerek takımdan gönderilmesine karar verildi. Higuain bu karar sonrası bir süredir temasta olduğu Arjantin'in Rosario Central kulübüne transfer olması bekleniyor.
Hatırlanacağı gibi Federico Higuain sezon başında Beşiktaş'a 1 milyon 650 bin Dolar transfer olmuş ve yıllık 1 milyon dolar karşılığında 4 yıllık mukavele imzalamıştı.
Beşiktaş yönetimi Higuain gönderme kararının ardından boşalan yabancı oyuncu kontejanı sebebiyle almayı düşündüğü yabancı savunma oyuncusu için daha ciddi adımlar atabilecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Higuain'in babası ve menajerleriyle yaptığı son görüşme sonrası böyle bir karar aldıklarını doğrularken, "Bu futbolcudan istediğimiz verimi alamamıştık. Biz ona şimdiye kadar hakkettiği ücreti verip kulübümüzle ilişkisini kesme kararı aldık. Kendisi bundan sonra hangi kulübe gidiceğine menajerleriyle birlikte karar verecek" dedi.
25.01.2008
Kaynak : DHA
Higuain G.Antep maçı kadrosunada alınmadı.Büyük ihtimalle ayrılıyor.Bu da demek oluyorki stoper alınacak...
Bende meksikadan bir takım diye duydum..Hatta Alınacak stoperin bile kiralık olarak alınacagını duydum..Neyse surda 3,4 gün bekleyelim...
Luciano Zauri gelseydi...:D
Luciano Zauri stoper değil.
Gelecek stoper sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'da olmak üzere kiralancak.Yöneticilerden biri açıkladı.Gardner diye tahmin ediyorum...
Aynen barusso gibi sanırım:)her iki takımda memnun kalırsa bonservisini alacak..Dün gece zaten duymuşdum zaten besıktasın kiraık alacagını..Zapoctocny olabilir.
Yeni bir aday daha çıktı ortaya:)Hem de ciddi bir aday=> Dino Drpic...
Hürriyet'in haberine göre de kesin olarak anlaşılmış.
Kendisi Dinamo Zagreb alt yapısından yetişmiş bir oyuncu ,aynı zamanda takımın 2. kaptanı;)Milli Takımda 1 kez oynayabilmiş ama Euro 2008 kadrosunda büyük ihtimalle olcakmış.(Hırvat Milli Takımının çıkışı ve kalitesi ortada)Ayrıca Zagreb devre arasında 2 defans oyuncusu katmış takıma.Bunlardan birisi İgor Biscan.Bu sebepten de gönderebilir Zagreb kendisini.İsmi pek duyulmamış bir oyuncu olabilir ama Kranjcar,Corluka,Modric,Eduardo gibi aynı takımda parlayan oyuncuları hatırlayınca insan umutlanıyor birazcık;)Neyse kim gelirse gelsin de hayırlı olsun Beşiktaş'ıma...Unutmadan bu adam 26 yaşında 1.93 boyunda:)
Taraftar formunda bir abimiz de şöyle demiş kendisi için;
''Bu adam kontratini daha bir kac ay önce 2010'a kadar uzatti.... Hrvat ligi'nin en iyi stoperleri arasinda... sezon basinda da gündemimize gelmisti ve Bremen-Zagreb SL eleme maclarinda o yüzden dikkatli izlemistim... Ikili mücadelelerde sert ve basarili, haba hakimiyeti üst düzey.... Ama top teknigi,topu oyuna sokma gibi kabiliyetini pek göremedim acikcasi...''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haberin aslını da ekliyim dedim:)
Beşiktaş’a Hırvat stoper
Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine 3,5 milyon dolar karşılığında transfer edilen Higuain’le yollar ayrılırken Hırvat stoper Dino Drpic’le anlaşmaya varıldı.
Arjantinli futbolcu Higuain ile dün 2,5 saat süren bir toplantı yapan menajer Sinan Engin, bu oyuncuyu sözleşmesinin feshedilmesi konusunda ikna etmeyi başardı. Higuain, futbol yaşantısına Arjantin’de devam edeceğini söyledi. Sinan Engin, Higuain’in yerine Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen stoper Dino Drpic’le anlaştıklarını açıkladı. Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Huelva’da forma giyen Beto ile Bolton’lı Meite’yi ağır bulduğu için Hırvat futbolcuda karar kıldıklarını söyledi.
Kaynak:Hürriyet
Dspor spor haberlerindede Beşiktaş muhabiri Udinese'li Zapata ile ilgilendildiğini söylemiş.Ne o hırvat ne de Zapata'nın geleceğini sanmıyorum..
Zapata; Coloccini ve Ze Castro transferlerinde kurduğumuz hayallerden öteye gidemez...
Beşiktaş da transfer bombasını patlattı
Beşiktaş'ın peşinde olduğu ve sonunda renklerine kattığı genç stoper kim?
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Dinamo Zagreb'in stoperi Dino Drpic'in hafta içinde İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor. 3.5 milyon dolara anlaşmaya varılan 26 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan Milli Takımı'nda da oynuyor. Kartal aradığı stoperi nihayet buldu. Atrenör Fikret Demirer'in izleyip beğendiği ve menajer Sinan Engin'le teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği Dino Drpic'le anlaşmaya varan Beşiktaş bu oyuncuyu hafta içinde İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Drpic, 26 Mayıs 1981 doğumlu. 1.93 boyundaki oyuncu özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle tanınıyor. Beşiktaş yönetiminin 3.5 milyon dolara mal ettiği öğrenilen Hırvat milli futbolcu, bugüne kadar 154 kez giydiği Dinamo Zagrep forması altında 10 gol atmayı da başardı.
BARBAROS DA BİTTİ
Beşiktaş, iç transferde de Kasımpaşaspor’un 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barbaros Barut’la da anlaşmaya vardı. Ümit Milli Takımı’nda da oynayan Barbaros bu sezon başında, Alman ekibi Furth’ten K.Paşa’ya geldi.
DİNO DRPİÇ KİMDİR?
26 Mayıs 1981 doğumlu olan Dino Drpic, 1.93 boyunda, 79 kilo. Dinamo Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol attı. Hava toplarında adeta bir kule gibi geçit vermiyor. Dinamo Zagreb'le 4 lig şampiyonluğu, 4 kupa, 1 de Süper Kupa kazandı. Drpic son 2 yılda gösterdiği çıkışla milli takıma da seçildi.
HİGUAİN SERBEST KALDI
Beşiktaş, Arjantinli oyuncusu Higuain'le yollarını kesin olarak ayırdı. Beklenen verim alınamayan Arjantinli futbolcuyla bir görüşme yapan yönetimin, bugüne kadarki hak edişlerini ödeyip serbest bıraktıkları bildirildi. Yönetimle masaya oturan Higuain'in talep ettiği 650 bin doların kendisine ödendiği ve anlaşmaya varıldığı da belirtildi. Higuain'in yurt içinden ve yurt dışından gelecek tekliflere göre kendine kulüp aradığı da öğrenildi.
Kaynak:Bugün gazetesi..
Şu Baki'den kurtulalım da..
Oh be sonunda defans bulduk haber doğruysa.Bu adamda Diatti gibi çıkmaz umarım.
Defansın sağına Recep Çetin'i isteriz. ;)
Drpic çıktı şimdide.O kadar çok isim çıktıki hangisine inanalım? En geç haftaya çarşamba öğrenecez artık kimin alınacağını..
Bu kadar çok isim hayra alemet değil ya neyse. Diatta gibi birini getirmesinlerde...
Emre abi doğru diyorsun.Sezon başındada böyle olmuştu gidip Diatta'yı almıştık.Bu seferde çok isim geçti.Tabii basında çıkanların kaçıyla ilgilendik orasıda muamma.Ama bu sefer işe yarayacak bir stoper bulunmazsa transfer yapılmayacak gibi bir his var içimde.Zaten bunu yöneticilerde söylüyor,Ertuğrul Sağlam'da,Sinan Engin'de..
Ama kesin bir tane transfer yapmalıyız.Çünkü S.O.S veriyor savunma.Keşke savunmayı toparlayabilecek bir tane tecrübeli birisini alabilseydik ama olmadı.Şimdi en azından iş görecek bir isim aranıyor.
Drnic ilede ciddi ilgileniyor olabiliriz.Baktım şimdi ÇArşı'nın foruma olabilir diyorlar.Yokki bizimde Fazıl abimiz haberleri ondan alalım.:D
Onu bunu bilmem haftaya kesin puan kaybedeceğiz Kayseri maçında zaten Baki ve İbrahim Toraman kart cezalısıymış. Yeni bir stoper alınırsa onu oynatırlar yanınada sakatlıktan çıkmış Gökhan Zan. Kaliteli bir oyuncu olması şart yani. ;;)
Dinamov stoper prema Carigradu
Turski Bešiktaš želi Dinu Drpića
Autor Tomislav DASOVIĆ
Dino Drpić
U posljednjem tjednu zimskoga prijelaznog roka Dinamo bi ipak mogao nešto zaraditi. Prema dobro obaviještenim turskim izvorima, Bešiktaš je vrlo zainteresiran za stopera modrih Dinu Drpića (26), a konkretizacija posla trebala bi se obaviti u Antalyi sljedeći tjedan.
Iako Bešiktaš zna sve o Dinamovu reprezentativcu, predstavnici toga kluba doći će ga uživo vidjeti na prijateljskoj utakmici Dinama i rumunjske Glorije u ponedjeljak. Nagađa se da je Drpićeva cijena dva milijuna eura, što bogatom turskom klubu nije preskupo, a zna se da i Dino i Dinamo jedva čekaju rastanak.
Drpić je, uz Mikića i Šokotu, igrač s najduljim stažem u Maksimiru, prošao je s Dinamom blato Lige za ostanak, osjetio glamour Milana i Amsterdama, a u ovoj sezoni postao je i hrvatski reprezentativac. Dino je u posljednje dvije šampionske godine bio najstandardniji Dinamov igrač i to u Europi nije moglo proći nezapaženo. Bešiktaš je u ovoj sezoni igrao u Ligi prvaka, a trenutačno je četvrti u turskom prvenstvu. (td)
Bu haberde Beşiktaş'ın Drpic ile ilgilendiği ve bu hafta Antalya'da Dinamo ile masaya oturacağı,bonservisinin 2 milyon € civarında olduğu ve Pazartesi Antalya'da oynanacak olan Dinamo-Gloria hazirlik maçını izleyeceğimiz söyleniyor...
Ve Dinamo ile Drpic'in yollarının kesin olarak ayrılacağını çünkü iki tarafında bunu istediğini yazıyor...
http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.c...empics/3900723
dün Baki resmen felaketti..nerdeyse her hareketinde zamanla hatası yaptı ve bu yüzden her zmanki gibi çok faul yaptı...
Beşiktaş ın bu yıl kesinlikle stoper alması gerekiyor..Holoskoyu alarak büyük fedakarlık yapan yönetim bir fedakarlık daha yapmalı..Drpic Beşiktaş ın işini görür bence...
Beşiktas Barbarosu 6 ay kiralamış...
Barbaros fox tvde konusdu telefonla:Beşiktas anlastıgını acıkladı..
Beşiktasdan ilk teklif aldıgım zaman oturup agladım diyor..cocuklugumdan beri fanatik Beşiktaslıyım diyor..Beşiktas taraftarı 1-2-3 diye saymaya baslayınca tuylerim diken diken oluyordu diyor
.Quote:
Kartal'ın yeni ön liberosu
Beşiktaş, ön libero arayışını Kasımpaşaspor forması giyen Barbaros Barut'la sonlandırdı. Beşiktaş yönetimi Kasımpaşaspor'la anlaştı ve Barbaros Barut'u sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
FOX TV'de VERKAÇ programında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Barbaros Barut, 1985 Almanya doğumlu. Bayern Münih alt yapısında 12 yıl formasını giydiğini belirten Barbaros, futbol hayatı boyunca 2 hayali olduğunu bunlardan birisinin Bayern Münih forması giymek diğerininse Türkiye'nin büyük takımlarından birisinde oynamak olduğunu söyledi. Barut, "Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım" dedi.
Barbaros Barut, röportajında şunları söyledi:
"Duyduğumda inanamadım. Oturup ağladım. Beşiktaş'a karşı oynadığımda taraftarın 1-2-3 diyerek başladığı tezahuratla, maça çok iyi konsantre olmama rağmen tüylerim diken diken olmuştu. O tezahurattan çok etkilenmiştim. Beşiktaş forması giyecek olmak benim için çok büyük bir hayal. 2 hayalim vardı. Biri Bayern Münih forması giymek diğeride Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynamaktı. Küçükken çok koyu hatta fanatik derecede Beşiktaşlıydım. Hatta Beşiktaş'ta oturuyorum. Beşiktaş forması giyerek hayalimi gerçekleştirmiş olacağım. Sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacağım. Sonra kulüpler oturup yeniden görüşecekler".
Barbaros Barut 26.01.1983 Almanya doğumlu. Futbola Almanya'da Bayern Münih'in altyapısında başlayan ardından Unterhaching, Greuther Fürth ve Rot Weiss Essen'de forma giyen Barbaros Barut, 1.83 cm. boyunda ve 76 kilo. Barbaros Barut Kasımpaşaspor'da 23 numaralı formayı giyiyordu
LİGTV
En azından Cisse'ye bir alternatif oldu Barbaros.Aynı zamanda solda da oynayabiliyor.Zaten kiralık,beğenirsek alırız.Bizim maçta çok beğenmişitim...
Ertuğrul hoca söylemişti zaten bir tane yerli orta saha alınacağını..Barbaros hakkında fazla bilgim yok.Orta sahada oynadığını ve Bayern alt yapısında yetiştiğini biliyorum.Kiralık almışız zaten.Beğenmezsek yollarız..Kadroda derinlik oluşturur.
Transfer kulübümüze hayırlı olsun.
Ayrıca stoper transferinde basında 3 oyuncuya ağırlık verilmiş.Beto,Zapotocny,Drpic.Gardner'de süpriz isim.
Bakalım yönetim kimi alacak.Merakla bekliyoruz.Keşke hiç basında adı çıkmayan süpriz çok iyi bir isim getirseler.(Nerde..)
Barbarob Barut,iyi bir alternatif olacaktır Cisse'ye.Gerektiğinde solda da oynayabiliyor ayrıca
Beşiktaş'a hayırı olsun bu transfer.
Savunmanın solunda daha iyi verim alabilirler.Çok hızlı değil ancak attığı toplar hedefini buluyor.
Beşiktaş'ta Barbaros olmadı
Beşiktaş devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrosuna dahil etmek istediği savunma oyuncusu için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar hem teknik kadronun hem de yönetim kurulunun yabancı bir futbolcuyla anlaşmak istediklerini söylemelerine rağmen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin'in Kasımpaşaspor'da forma giyen Barbaros Barut'u kadroda görmek istedikleri öğrenildi. Kasımpaşa ile yapılan görüşmelerde sezon sonuna kadar bu futbolcuyu kiralamak istediklerini belirten siyah beyazlı ekip istediği sonucu elde edemedi. Yapılan son görüşmede Kasımpaşa'nın Barbaros'u bonservisi ile vermek istediği ve Beşiktaş'tan iki futbolcu talep ettiği öğrenildi.
Ayrıca bu transferin gerçekleşmemesi ihtimaline karşılık transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı takım Dinamo Zagreb forması giyen Dino Drpic'i son kez izlemeye karar verdi. Bugün Antalya'ya giden Beşiktaş antrenörü Mutlu Topçu, Hırvat futbolcuyu Dinamo Zagreb'in bugün yapacağı hazırlık maçında son kez izleyecek.
28.01.2008
Kaynak : DHA
Barbaros'u stoper olarak alacaktıysak iyi ki alamamışız..Bende Cisse'nin alternatifi olarak alıyoruz sanmıştım.
Ayrıca Kasımpaşa 2 tane oyuncumuzu istemiş.Ne bu bulunmaz hint kumaşımı? Hey Allah'ım ya..
bence beşiktaş bu dönem kimseyi almaz. Holosko zaten pahalıya mal oldu..
Bence transfer şart degil,
Defansta bu kadar sorun yaşamamızın nedeni Gökhan Zan'ın yokluguydu,Toraman tek başına kaldı defansta yanında oynayanlar iyi olmayınca Toraman'da başa cıkamadı ve hata yaptı.
Sorarım size Gökhan,Toraman ikilisini hangi teknik adam bozmak ister ?
Eger transfer yapılcaksa sol tarafa yapılmalı aksi takdirde şart degil.
Ntv'de Drpic ile anlaştığımız söylendi..
Hayırlısı olsun..
O kim kardeşim yaw.
DRPİÇ MRPİÇ valla yalan olmasın yine :)
Mutlu Topçunun izleyip olumlu refarans verdiği Drpic ile Beşiktaş anlaştı dediler daha iyi bir alternatif bulunaması durumunda cuma gününe kadar imza atıcak dediler ama bonservis konusunda bi şey söylemediler
Aynı haberde ayrıca Gardner dan sezon basında gecirdiği agır sakatlıktan dolayı vazgecildiği Beto'ya Ertuğrul Sağlamın yaşı nedeniyle sıcak bakmadığı söylendi..
Bu Gardner, Tottenham'daki mi ?
Drpic adını ilk kez duydum ben, Gardner'dan vazgeçilmesi ilginç geldi.. Sakatlıktan çıkmış sonuçta, İngiltere Liginde oynamış bir oyuncuyu almak daha mantıklı olurdu.. Tottenham Woodgate'i de aldı galiba, uygun bir fiyata alınabilirdi Gardner..
http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/Up...raci/drpic.jpg
Bencede Gardner daha iyi olur.Zaten haberde Cuma gününe kadar daha iyi bir alternatif bulunamazsa Drpic alınacak dedi.Daha kesin değil yani.Bugün Mutlu Topçu Antalya'daki hazırlık maçında seyretti Drpic'i.Ayrıca Tigana' dönemindede ilgilenmişiz.Fikret hoca(tello'yu bize kazandıran antrenörümüz) seyretmiş.
Drpic Zagreb alt yapısında yetişmiş.Oradan iyi oyuncular yetişir.(Modric,Corluka..) Boyu 1.93 yaşı 26.
Bence kiralanacaksa olabilir.Hayırlısı olsun..
Fm'de Drpic:
http://img181.imageshack.us/img181/4229/drpictm0.jpg
BEŞİKTAŞ ARADIĞI İSMİ BULDU!..
Türkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında zirvedeki mücadeleyi bırakmayan ve son 6 maçını da kazanarak başarılı bir seri yakalayan Beşiktaş, ara transferde ikinci yabancıyı renklerine bağladı..
Siyah Beyazlılar Portekiz'in Academica takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper ve aynı zamanda sol kanatta görev yapabilen Brezilyalı Kaka ile anlaştı..
Asıl adı Claudio Bezerra da Silva olan 27 yaşındaki savunmacı, bu sezen Academica formasıyla ligde 17 maçın tamamında 90 dakika forma giydi.. Beşiktaş'ın Kaka'nın bonservisi olarak kulübü Academica'ya 800 bin euroya anyaştığı belirtildi..
Kaka, 27 yaşında ve 1,85 boyunda..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Haberin hemen ardından gelen açıklama...
Kulübümüz’den Açıklama
29.01.2008 13:58
Bugün görsel medyada yer alan, Kulübümüz'ün Portekiz'in Acedemica takımında forma giyen defans oyuncusu Kaka ile anlaştığı yönündeki haberler asılsızdır.
Kulübümüz bu futbolcu ile kesinlikle ilgilenmemektedir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
Yazılı ve görsel basında bir sürü haber çıktı,niye sadece bu isim için böyle bir açıklama yapma gereğini hissettiler...
Evet ilginç gerçekten.O kadar isim çıktı sadece bunu yalanladılar..Quote:
Yazılı ve görsel basında bir sürü haber çıktı,niye sadece bu isim için böyle bir açıklama yapma gereğini hissettiler...
Acaba başka bir isimle kesin olarak anlaştılarda onun için mi yalanladılar..