Gerçekten galatasaray hekederk kazandı 3 puanı sahay inanrak çıktılar ve sonucnuda aldılar tebrik ederim
Printable View
Gerçekten galatasaray hekederk kazandı 3 puanı sahay inanrak çıktılar ve sonucnuda aldılar tebrik ederim
Alex'ede laf edilmis? dogrumu bu? Adam daha ne yapsin? Fenerbahce'yi SL'de Ceyrek finale tasiyor dahada begenmiyorlar...
Provakatör bunLar. Ben inanmıyorum Fenerbahçe nin kendi taraftarı bu tarz oLayLar da buLunsun. Tamamen başka oLayLar.
Çeyrek Finale çıkalım lig 2.liği bile yeter diyorduk aylar önce. Belki şampiyon olamayacağız ama bu sezon Fenerbahçe'nin en başarılı olduğu sezonlardan biri olarak tarihe geçecek. Bu ligde nasılsa şampiyon 3 takımdan biri olacak, bu sene Galatasaray olur seneye belki biz. Avrupada devamlılığı sağlarsak bu bizleri daha çok keyiflendirir.
Ben en azından öyle düşünüyorum, Denizli'de kaçırılan şampiyonlukta hepimiz şok olmuştuk, çok üzülmüştük ama bu sefer öyle olmadı. Evet üzüntü var ama bu sezon bu takım bize çok mutluluklar yaşattı, bu nedenle şampiyonluk gitse de onlara çok kızamıyorum. Tek kızdığım nokta, daha iyi oyun oynayabileceklerini geçmişte göstermelerine rağmen bu maçta oynayamamaları.
Ve gerçek taraftar, basın sadece oraya gelip olay çıkaranları gösteriyor, peki bu olay duyulduktan sonra gelenleri neden göstermiyor. 1-2 yerde gördüm sadece, "Siz bizden değilsiniz!" diye pankart hazırlayıp gelmişler gerçek taraftarlar ve olay çıkaranları oradan uzaklaştırmışlar.
Kötü oynadıkları için elbette kızacağız, tepkimizi göstereceğiz ama böyle değil, Gençlerbirliği maçında tüm takım tek tek tribüne çağrılır ve gönülleri alınır. Şampiyonluk gitse de biz bu takımı seviyoruz. Chelse maçında, Sevilla maçlarında bize mutluluk yaşatanlar da onlardı.
Yensen de yenilsen de kalbimizdesin hep Fenerbahçe. Bu sezon gelmeyecek bir şampiyonluk takımda aksıyan birçok yanın düzelmesi için avantaj olabilir. Ama bu saatten sonra bir şampiyonluk gelirse bu takımdan Maldonado bile gönderilmez.
Yendiğimiz için mutluyum iyi futboldan önce çok iyi bir mücadele ettiğimiz bir gerçek..Avantaşı ele geçirdik umarım şampiyon oluruz..Sivas zor maç deniliyor fakat sivas büyük maçlarda inanılmaz kötü oynuyor bir fener maçı bir beşiktaş maçı olsun..Zaten bu gazla yenemeyeceğimiz takım yok :)
Ne tür oLayLar derken her takımın kendi içerisinde takımını destekLeyen ama taraftar iLkesine sığmayan insanLarı vardır. Bu adamLarda onLardan meseLa. Yani adamLar tamam Fenerbahçe taraftarı ama sırf oLay adamLar. OrtaLık buLandırıcı, oLay yaratıcı tipLer. İşLeri bu. Bu adamLar böyLe zamanLarda ortaya çıkarLar. Bütün takımLarda mevcut zaten.
Süperadam Servet :D
http://img209.imageshack.us/img209/9...7b2b739sg0.jpg
Dövüs Sanatlari ilede ilgileniyor galiba :D
O nasıl bir vuruştur anlayabilmiş değilim.. :n: Herhalde Aurelio'da anlayamamış.. :D
FB çıtayı çok yükseltti kadro olarak GS nin 5katı deniyordu ama son 3senede 2kez kaptırdılar şampiyonluğu bu seneyide sayıyorum...
Bu kadar üstünlük ile FB Lyon gibi bir şey olması lazım ama nedense domine edemedi ligi...
Kağıt üzerinde hiç bir şey ifade etmiyor çıkıp sahada oynayacaksın kazanacaksın...
Zico kurulu takımda kendi kendine seçim yapmaya zorlandı... Wederson-U.ßoral'ı Deivid ile bozdu Deivid'i Kazım ile Selçuk'u Maldonado ile... Kezman problemleri zaten FB de sorunlar vardı ama Avrupadaki başarı ile bunların üstü hafif örtülü kaldı ve dün gece su yüzüne çıktı doğru dürüst atağı yok FB'nin...
Volkan'da sakatken yemiş galiba golü o da başka bir ilginçlik...
Ne yalan sölim GS yi sevmem ama FB li bazı yorumcuların susması için GS nin kazanmasını istiyordum çok da güzel oldu dün gece ağlıcakti bazıları nerdeyse...
Tebrikler Galatasaray tüm zorluklara rağmen ( arada bir hakem kıyaklarıda oldu :D ) buraya kadar geldi...
Kezman'a yapılanları izledim. Gerçekten üzüldüm. Yorumlama gereği bile duymuyorum.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GCEE08uBDeo[/YOUTUBE]
Çin'de bile strese soktu!
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği dev derbi Çin'de de yankılandı...
Başkent Pekin'deki bir grup Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftar yerel saatle 00.00'da başlayan maçı izlemek için bir araya geldi.
İnternetten izleyebildikleri maçı, projektörle aydınlatılan dev ekranda takip eden gurbetçi taraftarlar, maçın başından beri heyecan yaşadı. Maçta 37. dakikada kaleci Volkan ve Edu'nun büyük hatasında Nonda'nın golü atmasıyla, Galatasaraylı taraftarlar büyük sevinç duydular.
Maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe'nin pasif futbolu ve istenilen oyunu ortaya koyamaması Fenerbahçeli taraftarları sinirlendirdi. Maçın son dakikalarında bekledikleri golü göremeyen Fenerli taraftar büyük üzüntü duydu.
Galatasaraylı taraftarlar ise hakemin son düdüğü çalmasıyla birlikte galibiyeti, Çin'den binlerce kilometre uzaklıktaki Türk yakınlarına kısa mesaj atarak kutladı.
Sabah
UEFA'nın derbi yorumu!
G.Saray'ın F.Bahçe'yi 1-0 yenerek ligin zirvesine yerleştiği maç UEFA'da geniş yer buldu.
"Sinirlerin savaşında, Shabani Nonda'nın 37. dakikada kaydettiği gol sayesinde Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek Turkcell Süper Lig'in zirvesine yerleşti" girişiyle verilen derbi haberi, İstanbul'dan Türker Tozar imzasıyla UEFA'da geniş yer buldu ve "Nonda Galatasary'ı öne geçirdi" başlığı atıldı.
DRAM YÜKLÜ MAÇ
"Maça eşit puanlarla çıkan İstanbul komşuları her zaman olduğu gibi Ali Sami Yen'de dram yüklü bir derbi oynadı. Ev sahibi maçtan önce Lincoln'den gelen sakatlık haberi ile yıkışmış ama Ümit Karan'ın maça çıkacak durumda olduğunun haber verilnesi moralleri yerine getirmişti. Maça kadar favori olarak görülen taraf F.Bahçe oldu ama G.Saray'ın erken kurduğu baskı ve Karan'ın bir şutunun direkten dönmesi tahminleri değiştirdi."
ZICO'DAN DEĞİŞİKLİK
"Sağ bek Sabri Sarıoğlu ev sahibi oldukları maçta çok yüksek bir performans ortaya koyarken, Galatasaray'ın çabaları ilk yarının tamamlanmasına 8 dakika kala meyvesini verdi. Kaleci Volkan ile Brezilyalı defans oyuncusu Edu arasındaki anlaşmazlıktan doğan fırsatı yakalayan Nonda bir anda önünde bulunduğu topu boş kaleye kafayla yolladı. Nonda sadece golü bulan isim olmadı. Aynı zamanda konuk ekip Zico'nun da değişiklik yapmasını sağladı. Zico maça denge geritmek için golcü Semih Şentürk ve sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson'u maça dahil etti ama bu destek golü bulmaları için yeterli olmadı."
FAVORİ DEĞİŞTİ
"Galatasaray bu galibiyetle, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 3 puan önünde zirvede yer alıyor. Bu da Galatasaray'ı en son 2005-06'da kazandıkları şampiyonluktan beri ilk kez bu denli favori yapıyor."
Habertürk
Yanlış anlamadıysam FB li taraftar Kezman a "Are you big Player?" diyor.
Karşı uA da iç karışıklıklar var bu sezon böyle sönük devam edicek ama önümüzdeki sezon bomba gibi geliyoruz ! (biz"li konuşmamın sebebi Abim Karşı uA da o yüzden :) )
Maça gelicende süper oynadık fenere top oynatmadık Alex e top gelmesini engelledik gelincede topu temiz bir şekilde almasını bildik. Savunma ve kale herzamanki gibi süperdi. Keşke bir gol daha atıp avaraj avantajı bizde olsaydı ama olmadı :)
Maldonada oynamasa fener için daha iyi olurdu bence.
Ümitin yerde acılar içinde kıvrandığında içim bi garip oldu.
Galibiyetimizi unutturup konuyu başka yönlere çekmeyenler olucaktır mutlaka ama bu davranışlar çok gereksiz.
Kısaca fazlasıyla hakkettik ve kazandık
http://img410.imageshack.us/img410/7...bizdendjx3.jpg
Hep Destek tem Destek felsefesini ortaya atan Fenerbahçe taraftarı Türk futbol tarihine damgasını vurmuş bir taraftar topluluğudur. Fenerbahçe Futbol takımı, son yıllarda çok büyük başarılara imza atmış, Avrupa`da Türkiye`nin övünç kaynağı olmuş ve hepimizi gururlandırmıştır. Taraftarlarımız bu haklı gururu, takımımızı başta Şükrü Saraçoğlu stadı olmak üzere, Samandıra tesislerinde bağırlarına basarak futbolcularımız ile paylaşmıştır.
Ancak dün kendine Fenerbahçe taraftarı diyen bir kaç kendini bilmez, Samandıra tesislerine giderek Alex ve Kezman başta olmak üzere futbolcularımıza saldırmış ve fiili hakaret etme cüretini kendilerinde bulabilmişlerdir. Bu kişiler asla bizden değildirler ve hiç bir zaman da içimizde barınamayacaklardır.
Bu aşağılık harekette bulunanlar biran önce bulunmalı ve cezalandırılmalıdırlar. Kombineleri var ise kombineleri iptal edilmeli ve stada girmeleri yasaklanmalıdır. Bu konuda Yönetim Kurulumuzu çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen gerekeni biran önce yapınız. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.
Tüm kamuoyu bilmelidirki;
Bu kişiler gerçek Fenerbahçe taraftarı değildir. 3-5 kendini bilmezin yaptıkları tüm Fenerbahçe taraftarına mal edilemez.
Lugano Sezonu Kapattı!
Süper Lig´de Galatasaray ile yapılan maçta sakatlanan Fenerbahçe´nin savunma oyuncusu Lugano´nun sezonu kapattığı açıklandı.
28.4.2008
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Uruguaylı futbolcunun bugün Kadıköy’deki Acıbadem Hastanesi’nde MR’ının çekildiği belirtilerek, Lugano’nun sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edildiği bildirildi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Lugano’nun bu sezon kalan 2 maçta forma giyemeyeceğini açıkladı.
KAYNAK:FANATİK
Şimdi bir daha baktım. Ümit Karan'ın direkten dönen topunda Emre ne güzel atıyor pası. Hep şunu tartışırlardı. Bizim oyuncularımız geriden oyun kuramıyor, defanstan top çıkaramıyor diye. Emre Güngör bu işi çok iyi yapıyor.
Üç-Beş serserinin yaptığı kulübe mal edilemez. Bunların Fenerbahçe'liğinden şüphe ederim. Avrupa'da altın çağını yaşayan bir kulübün taraftarı değildir.
Fenerbahçe gibi bir takım artık Türkiye'de Şampiyonluklarla büyüyecek bir takım değildir; çünkü zaten olacağı kadar şampiyon olmuş bir kulüptür. Avrupa'da ki başarılar artık Fenerbahçe'yi büyütecektir. Aynı durum G.Saray, Beşiktaş vs kulüpler içinde geçerlidir. Şampiyonluk sevinçleri üç-beş gün sürer ve sonra biter.
Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hala var ise o zaman ben Fenerbahçe'ye hem destek tam destek veriyorum.
Hocasiz da sampiyon oluruz !
Sendeki bu asalet,bu ruh yeter Galatasarayim !
Süper oynadik,gerci son 3 Fb macinda da sahanin hakimi bizdik,artik Fenerbahce bizim karsimizda caresiz duruma düsüyor,sistemleri cözüldü.Mehmet Topal Türkiye liginin en iyi ön liberosu oldugunu,Servet Cetin Türkiyenin en iyi stoperi oldugunu yine gösterdi.Arda Turan,Emre Güngör,Nonda,Ümit,Aykut,cok elestirdigim Sabri,Hakan Balta hepsi süperdi,süpeeeer !
Aslanlarim benim,Sivasspor macinda sampiyon oluruz,Ali samiyende kupayi aliriz !
"Peki insan mısınız?"Galatasaray'a 1-0 mağlup olan ve şampiyonluk yarışında büyük darbe alan sarı lacivertlilerder maçın ardından Samandıra Tesisleri'nde bir grup taraftarın futbolculara gösterdiği tepki üzerin Fenerbahçeliler Derneği FEDER bir bildiri yayınladı.
Sarı lacivertli futbolculara sahip çıkan FEDER, dün gece Samandıra Tesisleri'nde futbolculara tepki gösteren bir grup taraftarıda ağır bir dille eleştirdi. FeDer`in Bildirisi şöyle:
TARAFTAR DEĞİLSİNİZ, ONU BİLİYORUZ !..
PEKİ İNSAN MISINIZ?
Bu çocukların sadece bu sene bize yaşattıkları mutluluklar bile onları baştacı etmemiz için yeterli iken sizin gidip onlara saldırmanız içinizdeki hayvanı dışarı çıkartmak istemenizden olabilir mi?
Dün aldığınız alkolün etkisi geçip de bugün ayıldığınızda insan olduğunuz aklınıza gelirse‚ elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün "biz ne yaptık?" diye...
Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının utanç kaynağı olmak gibi bir gerçekle geçireceksiniz ömrünüz geri kalanını ve o milyonlara dahil olmadığınız her seferinde yüzünüze vurulacak.
Kimsenin bugune kadar Fenerbahçeliliğini sorgulamadık‚ böyle bir haddi kimseye vermedik‚ kendimizde de bulmadık.
Ancak; siz bırakın Fenerbahçeli olmayı‚ insan olmayı bile başaramazsınız‚ başaramadığınızı gösterdiniz.
Bu tiplerin yaptıklarını onaylayanlar varsa bir çift sözümüz de onlara olsun;
Defolun gidin layık olduğunuz çöplüğe. Bu takıma‚ bu camiaya inanmayan kimse bizimle olmasın‚ bizden olmasın.
1899´dan beri onurlu mücadelesiyle halkın takımı olmayı başarmış Fenerbahçemiz´in sizin gibi ifrazatları da temizleyecek gücü vardır.
Dünyada bir örneği daha olmayan şekilde bir çok branşta başarıdan başarıya koşan kulübümüzün ve sporcularımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtir‚ 3-5 kendini bilmezin yaptığı bu insanlık dışı hareketi nefretle kınıyor‚ hepimize mal edilmemesini umarak bu tiplerin de her zaman takipçisi olacağımızı tüm spor kamuoyuna saygıyla duyururuz. 28.04.2008
Kaynak : DHA
Derbi çok kötüydü bunuda kabul etmek lazım futbol olarak sahada hiçbir şey yoktu ...
Bir maçta bunlar kanıtlanıyorsa, Leverkusen'den fark yedikleri zamanda en kötü oldukları kanıtlanmıştır. Onun yanı sıra Fenerbahçe takımı Chelsea'yi evinde devirirkende Lugano en iyi defans, Gökhan en iyi sağ bek, Volkan en iyi kaleci, Deivied en iyi ortasaha Mehmet Aurelio'da en iyi on libero olduğunu kanıtlamıştır. Tek maça bakarak bunları değerlendirmek yanlış olur, bu gün iyi oynayan takım yarın kötü oynadığı zamanda en kötü takım mı olmuş olacak? Tabii ki de hayır. Bana göre G.Saray bu maçta tek yaptığı Alex'i durdurmaktı oda yetti. Alex durunca takım çözüldü ve rakipte ki isteksizlikde birleşince G.Saray galibiyeti hak eden taraf oldu. G.Saray bana göre sezon başından beri çok iyi bir oyun oynamıyor.Quote:
Originally Posted by EmperoR
Bunlar 1 macta olmadı. GS nin diger macları izlenmedi sanırım. Topal formayı aldığından beri mükemmel oynuyor. Emre, Servet ve Aykut gibi ;;)
Yahu ne 1 macindan bahsediyorsun sen,halen maglubiyette aklin galiba,ne diyecegini bilmiyorsun.
Bu 2 futbolcu Türkiyenin en istikrarli futbolculari,oynadigimiz maclarda hep en iyi oynayanlar bu 2siydi.Fenerbahce macinda da büyük maclarda da süper oynayabileceklerini kanitladilar,ondan dolayi öyle dedim.Yoksa ben zaten biliyordum bunlarin mevkilerinde en iyi olduklarini,görünen köy klavuz istemeez !
Sorumlular Bulunacak
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığımız derbi mücadelesini kaybetmemiz elbette ki tüm camiamızda üzüntüye neden oldu. Ancak şunu unutmamalıyız profesyonel futbol takımımız çok büyük başarılar elde etmiştir. Bu takım bize 100. yılımızda şampiyonluk yaşatmış ve Avrupa arenasında tüm ülke insanının göğsünü kabartan başarılara imza atmıştır. Tüm başarıları tribündeki 12. Adam'ın gücü ve eşsiz desteği ile yapmıştır. 12. Adam da bugüne dek takımının en önemli parçası olduğunu kanıtlamıştır. Eminiz ki büyük Fenerbahçe taraftarı 12. Adam olmanın bilinci ile sahada mücadele eden takım arkadaşlarına destek verecek ve birlik olduğunu gösterecektir. Zor günleri aşmak için takım ruhu ile hareket etmeli ve birbirimize destek olmalıyız. Büyük Fenerbahçe taraftarının bu bilinçte olduğunu da biliyoruz.
Ancak dün akşam maçtan sonra birkaç kendini bilmezin Samandıra Tesislerimize giderek burada futbolcularımıza karşı çirkin tavırlar göstermesi başta bizleri ve büyük Fenerbahçe taraftarını son derece üzmüştür. Taraftarımızı temsil etmeyen bu şahısları çirkin davranışları nedeniyle kınıyoruz. Ayrıca spor ahlakına ve taraftarlığa yakışmayan bu tavırları sergileyen kişilerin emniyet ve jandarma güçleri tarafından yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları amacıyla kulübümüz ilgili birimlerle de temasa geçmiştir. Elimizdeki tüm fotoğraf ve kayıtlar da emniyet ve jandarmaya verilerek bu kişilerin en kısa zamanda yakalanması sağlanacaktır. Bu ve buna benzer tavır sergileyen taraftarlıktan uzak bilinçsiz ve sporu çirkinleştiren kişilerin başta stadyumumuz olmak üzere kulübümüzün hiçbir müsabakası ve tesisine girmemesi için de bugüne dek verdiğimiz mücadelemiz bundan sonra da sürecektir.
Fenerbahçe Spor kulübü 100 yılını doldurmuş şanlı bir kulüptür. Kulübümüz makro hedeflerinden uzaklaşmış değildir. Büyük taraftarımızın desteği ile her zaman başarılara imza atmak için mücadele edeceğiz ve başaracağız. Gün, büyük Fenerbahçe taraftarının "Hep destek tam destek" ilkesini gösterme ve birliğimizi ve beraberliğimizi kanıtlama günüdür.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Tebrikler Galatasaray'a.Çok iyi oynadılar.Hakketi Galatasaray.
Arda'nın g.gönüle yaptığı bacak arası çalım harikaydı.. :)
Ümit Karan sakat sakat cikip oynamasina ragmen cok iyiydi gercekten,o sutu gol olsaydi jeneriklere gececek bir golü daha olacakti,ama sansizlik iste. :)
Arda Turan performansinin zirvesinde,Euro 2008 de Milli takimimizda patlama yapacagini düsünüyorum,dev kulüpler pesinde zaten,2 senedir onu izlediklerini biliyoruz.
Aynene katılıyorum..Yanlız baran sabri korner kullanmasın..Dün hep ön direk'e attı kontra oldu..Bu arada Emre herhalde milli takıma cagrılır..Dün çok iyi toplar soktu oyuna..Hele rakipden ne toplar kaptı..Servet-Emre uyumu süper..Aykutu söylemeye gerek yok..Topal Alex'i yine kitledi bence;).Ayhan'ında gitgide formu artıyor..
emre bence değil euro 2008e çağrılmak banko oynamalı hem servetle uyumlu hem i.toraman ve g.zanda çok daha iyi bence.
Çamur atmayı, bahanelere sığınmayı bırakın..
Mehmet Topal çok iyi bir orta saha bunu kabul etmek lazım. Ama aurelio hala ondan daha iyi bir futbolcu.
Dün yorgun bir fenerbahçe vardı sahada. Gerçek anlamda yorgun. Anlam veremedim.