Şu an ayrıntılar önemsizdir bence, asıl olan işin kendidir..
Teşekkürler Turksportal Ekibi...
Printable View
v1.5 için düzeltme yaması mı çıktı mı acaba yaw?
Yok bu versiyon değil sadece bir mini düzeltme
v1.6 çıkacak bu gece %94 oranında Türkçe
Hayırlı olsun V1.5 de çıkmış .. Emeği geçen herkese sonsuz Teşekkürler..
Hayırlı olsun hepimize.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Acaba Vista için uygun mu bu?
ooo v1.6 süpersiniz ya bekliyoruz buna daha alışamadan :)
Tüh yahu v1.6 çıkacakmış bu gece.Bende 1.5 i daha yeni indirmiştim.
Versiyon bir nokta altıyı merakla bekliyoruz :)
herşey için teşekkürler. süpersiniz ya v 1.6 bekliyoruz
Vista uyumlusu da çıksa keşke.
Bende önümüzdeki sene össye çalışacağım için oyunları toptan ambargo koymak mecburiyetindeyim.Bilgisayarın B'sini açamayacağım.Heralde Türkçe oynamak nasip olmayacak.Sağlık olsun :) 2010'da görüşürüz (:
1.5 i yeni indirmiştik VE 1.6 çıkıyormuş son zamanlarda FM HİÇ BU KADAR TÜRKÇE olmamıştı sanırım en son CM0304 %95 Türkçe yapılmıştı ama sonraki versiyonlar %70 %80 de kalmıştı galba bu versiyon %99 kadar gidicek Turksportal tek kelime ile ''SÜPERSİNİZ ! ''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oley v1.5'te Kulup Güveni Bölümü Türkçe olmuş en çok Türkçe olmasını istediğim verdi :)
1.6 mı heyecanla bekliyoruz
Versiyon 1.6 çıktııııııııııı. Hayırlı olsun herkese. Çok güzel olmuş gerçekten.
Çeviri ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum, gösterdikleri fedakarlıklarla CM ve FM tarihinin rekorlarını üst üste kırıyoruz.
Şimdi hedef %99 final...
bende güncellememi yaptım, teşekkürler Turksportal.. ;;)
Hayırlı Olsun Beyler ..:)
Vista sorunu hallolsa bizde indirebilsek :uzgun:
valla bekliyoruz vistayı bi an önce çıkar inşşşş...
valla ya vista için biran önce çıksa çok güzel olur çok mutlu olurum.bende türkçe oynamak istiyorum yav :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne zaman çıkıcak bu vista için yav bi tarih varmı ne zaman yalvarıyorum yav çıkarın artık şu v2 yi :D
sabırsızlıkla vistayı bekliyorum , inşallah en kısa sürede yayınlanır kolay gelsin
Tahminimce 4 versiyon sonra vista için çıkacak.Buda yaklaşık 2 ve ya 3 ay içerisinde demektir.
Türkçe Yazılım Ekibi dışında süreler bakımından yapılan yorumlara dikkat etmeyin lütfen, vista için uğraşıyoruz imkanlarımızın el verdiği sürece, umuyorum en kısa sürede biter... bitmese bile gelecek sezonki oyunlar içinde geçerli olacak yamaya yetişir.
1.6'yı yüklediğim zaman runtime 75 hatası alıyorum , ne yapmalıyım ?
Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.
Aynı şey bende de oluyordu Bunu dene sorun kalmaz :)
Olmuyormuş...:=) Bilgisayarda Yönetici Değilmiş Fakat daha önce yönetici olmadan açmış..Yönetici olarak girecek ..;)
Sen zaten 1.6yı yüklediğin için liveuptade için uğraşma direk Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz. bunu uygula olur :)
Yazılımı Vista'da kullanmak için geçici bir çözüm var mıdır ?