Emre'nin üstüne yeni sezon forması Tarık abi :p
Printable View
Emre'nin üstüne yeni sezon forması Tarık abi :p
Okan Buruk, Arif falan da gelir GS'nin Uefa kadrosunu toplar Fatih Hoca oraya:D
Şu noktadan sonra ben herkesin Fener'le anlaşmasını beklerim.. :D
F.Terim gelir mi yav saçmalamasın basın.
Fifa yı damı satın alsak yaw :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Off eğer gerçekleşirse harika biriş çıkarmış olacağız.Bu transfer Carlos'un transferinden bile daha yararlı olacaktır takıma. Tabii bu haberler doğruysa( İnşallah İnşallah :D)
yok yok beni alsinlar :)
Newcastle United takımı oyuncusu Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığı haberi, Milli Takım kampına bomba gibi düştü.
Emre Belözoğlu'nun Menajeri Ahmet Bulut, Milli Takım kampında bulunan Emre Belezoğlu'nun bilgisi dahilinde, Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü; maddi konuda bazı küçük pürüzlerin bulunduğunu açıklamıştı.
Bu açıklama üzerine Milli Takım kampında Emre'nin basın mensupları ile görüşmesine izin verilmiyor.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Yardımcı Antrenör Müfit Erkasap, basın mensuplarının Emre ile görüşmesine karşı çıkarken, Avrupa Şampiyonası öncesi bu tür transfer haberlerinin Milli Takıma yansıtılmaması gerektiği ifade edildi.
Haber7
Açıkçası ben bu transferi hiç ama hiç istemiyorum ama nedeninin futbol anlayışı veya Galatasaraylı olmasıyla alakası yok.Belkide doğrudur haber Emre'yi almış olabiliriz sırf Emre geldi diye takımıma olan sevgide de azalma olmaz ama o gol attığında kalkıpta sevinmem.İsterse Şampiyonlar Ligi Finalinde atsın.
Şimdi biz Emre'yi almazsak,Emre'nin Euro 08'de performansı düşük olursa..Basın yer bizi valla..:D
Fatih Terim&Nihat haberleri banada inandırıcı gelmedi pek. :)
Emre transferi doğrumu acaba yav, merak ettim şimdi :)
kendime yapılmasını istemediim şeyi başkasına yapmak güseldir. . .tuncayı gs formasıyla görmek istemem ama emreyi fener formasıyla görmek isterim. . . hayırlı uğurlu olsun şimdiden. . . faydalı olacağına da inanıyorum
Fenerbahçe'nin transferi açıklamamasının sebebi 2 Haziran'da yeni forvet ile açıklayacak olmaları olabilir.
Bugün ntvsporda emre fenerle anlaştı diye son dakika haberi çıktı hadi bakalım:D
emre fenere hayrlı olsun lıg cok cekısmelı olcak buda biza y olcak seyir zevk artcak
Birde MaratonÖzel yazmışlar.Hey Allah'ım yaaa...:D
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0530212240.jpg
Eriklerde güzele benziyo(sol alt kşedeki):D:D
Abi şimdi bu emre harbi harbi fenerlimi oldu? yalanlama yok yani:D
yok yok yalan degıl emre fenelı olmus bende sasırdım ama gs lıyım gsden baska takımda oynamam dıodu galıba daha once
Helal olsun emreye bizim futbolcuların sadece bu şekilde profesyonellik akıllarına geliyor../resim montaj mı acaba?
tam belli deilmis sadece emreyle anlasmislar kulupler arasinda biraz ucurum varmis onu asagi cekmeye calisiyorlarmis onun icinde her iki tarafin resmi sitelerinde yayinlanmadi
TERİM SÜPER LİGE'Mİ DÖNÜYOR!..
Kanal 1 televizyonunun Genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu akşam sunduğu haberlerde Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe kulübü ile anlaştığını söyledi ve habere bir ekleme yaptı.
Aziz Yıldırım’ın 2 Haziranda yapacağı açıklamada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile anlaşıldığını açıklayacağını iddia etti.
MARATON.COM.TR
Resmi ağızdan duymassam inanmam ona bakarsanın Uğur Dündar haberlerde öyle bişey yok dedi.
Terimin bir sözü var.
"Hocası olan bir takıma asla gitmem"
Aman başkan Terim'e filan gerek yok.Terim Kadıköy'e FB teknik direktörü olarak çıkarsa valla stad karışır.:)
Basınımız zaten uçmak için fırsat kolluyor. Fenerbahçe çeyrek finale çıktıktan sonra Mourinho'yla beraber Terry geliyordu.:D Emre'yi alınca Fenerbahçe yine uçacaklar bayağı.:D
Açıkçası son birşey söylemek istiyorum, Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gitmeyeceğinden hiç şüphem yok.
Yav resim fotoshopmu.Bilen biri vilgilendirsin yav :)
Photoshop değil resim ..
Dendi fotoshop diye, olması imkânsız gibi birşey yani. Anında resim çektirmez kimse.
Ama photoshopluk hiç bir belirti göremedim ben ?
Forma 2004 yılındaki fenerbahçe forması. Hemen çekilmiş bir resimde değil zaten. Eski bir fotoğraf. Ayrıca Photoshopta değil bu resim ;)