Evt Yazamazlar - Saolasın Sende Sabitlemişsin Genel Konulara - Mantığa Bak ;)Quote:
Originally Posted by ABOOO
Printable View
Evt Yazamazlar - Saolasın Sende Sabitlemişsin Genel Konulara - Mantığa Bak ;)Quote:
Originally Posted by ABOOO
ama gercetn ben almadim suan fenerbahceyi liverpoola hazirlik maci oyandim bana 2 gol ati ve ayrica ben adami takibe adlim
defansın sağına ve soLuna iyi oyuncuLar aranmaktadır.. fenerbahçe için iLk sezondayım ve 40MN bütçem war aciLdir :) teşekkürler
saga borre,magno,rafinhaQuote:
Originally Posted by LoVeRBoY
sola fathi(ben getiremedim ama dene), m.polat
not :m.hanefi cok gelisiyo iyi bir ant programı hazırla
sağ:Iran'lı oyuncu Kaebi 19 yasında ben de çok iyi oynuyor tavsiye ederim
sol:dede veya felipe:ilk sezonda boşta
Quote:
Originally Posted by kkanke
ozy antreman programı var onla gelişir demi :)
gelisir gelisirQuote:
Originally Posted by LoVeRBoY
lobo süper trabzona aldım harikalar yaratıyorum:D
Konuyu taşıyorum diye sabitlemişim muahuehau :D
Arsenale kaleci aranıyor lehman geleni geçeni alıyo bıktım kovalığından 34 m euro bütce war
o kadar övdün fenerbahçe aldı sonunda :DQuote:
Originally Posted by demirhan1984
Stekelenburg yada polat keseri dene hem gelecek yıllar içinde kaleci değiştirmen gerekmez çünkü ikisida genç;;)Quote:
Originally Posted by jay-jay
ozy antreman programı var onla gelişir demi :)[/B][/QUOTE]
bişey sorcam bu antreman programları nereye save ediyon bide oyunda nerden buluon
arkadaslar silva diyorum baska bisey demiyorum.
kardeş kaleye stekelenburg'u al mükemmel adam hemde genç
almanya milli takım kalecisi ve profili iyi diye almıştım adamı eski takımımda ama adam bi potansiyele erişemedi sizce nedeni ne olabilir hatta profilinde yükselmeler bile var
ant. tesislerinden olabilir.
tesisler en yüksek seviyede
arkadaşlar galatasarayla 2.sezon maxi lopez satılık listesinde ve 7 M$ bütçem var maxi lopezde o para banada bi tane forvet şart oldu alsammı?_performansı nasıldır?oynatan arkadaşlar varsa bi yardımcı olursanız sevinirim
50 karakter az olmuş bişey yazılmıyor... KARDEŞ BEN MAXİ LOPEZ İ PORSTMOUTH E ALDIM GERÇEK TEN SÜPER HIZI VE HIZLANMASI ÇOK DÜŞÜK AMA ODA SANIRIM BARCELONADA YEDEK KALDI İÇİN BEN ANTREMANDAN BİRAZ ONA AEROBİK YANİ HIZ VE HIZLANMASI İÇİN YOĞUN Bİ PROGRAM BİRDE TOP KONTROLÜNÜ YOĞUN YAPINCA BENDE ŞU AN 28 MAÇTA 26 GOL 9 ASSİT YAPTI YİNE KARAR SENİN
arkadaşlar fabio santosu ben sol bek oynatıyorum ama so açık da oynuyo sanırım hangi mevkide daha yararlı olur sizce. kullanan varsa anlaabilir mi..
sol bek daha iyi ama en iyi yeri left wing bide mevkiler bölümünden bakabilirsinn
Sol açıkta daha iyi oynuyor.
ofansif özellikleri çok iyi sol açıkta oynatabilirsin iyi olur
ya herkes bu adamı konuşuyor...bnde hiç bi ligte çıkmadı...
ya ben orduspora şöyle iyi bi amc almak istiyorum yabancı ama ucuz olcak bide genç olcak bir isim önerebilirmisiniz
waLLa bende her oyunda cok cıkıo
ofansıf yonu daha ii ama sen mewkıLer boLumundende bı bak yınede
hmm o zaman defansından olabilir bazen defansın kotu olunca kaleci otomatikman kotu oynuyor.
bi de de sanctis alman deilki italyan :D
türk olarak bi furkan bastanı biliyom yabancı orduspora gelecek tanımıyom
istersen araya gir oyuncu aramayı şeç gerçeğe uygun olanları baş antranöre ayıklattır de ekle de pozisyona gir ofansif orta saha ortayı şeç
Marcinho Takımda İyi İşler Yapcak Oyun Kurcak Ayağa Pas Atcak Kalecilerin En Ulaşamıyacağı Yerlere Top Atabilecek Birini Arıyorsanız Alın Serbest Rol Verin Biraz Açık Verirsiniz Ama 1 Yer 4 Atarsınız.
Beyler Bence ugur yildirimi alın adam piskopat iyi oynuo heenvereen de 5 milyon dolar alın super genc de
Paul wotton 27 yasında fakat harika bi defansis orta saha ve 300 k harika oynuo
beyler carrusca nın daha yeni ciktigi ve arda nin cok iyi oldugu yamanın ısmını soylermısınız ve nerden yuklıcem
Leo Franco harika bi kaleci yada ochoa cok iyi ikide ama leo franco daha ii sn bilirsinQuote:
Originally Posted by hurmet
yestedir abi müthiş bir oyuncu 10milyon£ civarı. Yada mokoena dan şaşmayın.Ve psv den İsmael Müthiş bir oyuncu 1.1 milyona£ alın ve kesmeden iki sezon sonra 30 milyona takımını bulunca satın. Süper bir yetenek sol kanatta ve forvet arkası süper. SAğ kanatta Owowmela werdeer de sağ kanadın heryerine koy takımın arısı.Her yerde süper performansı var. Ve defansta tabiki naldo ve gioda.
uğur yıldırımı nerde oynatıyorsun.orta sahada basarılı değil pek.
Uğur Yıldırım Ofansif Sağ Kanatta iyi ben bir ara oynattım ama forvetten verim alamadım.
bu adam coğu ozelligi ronaldinho ya benziyor daha 22 yasında yani gelisecek
buyrun bakın
http://img179.imageshack.us/img179/236/adsziv8.th.png
karar sizin yeni ronaldinho mu degilmi:)
güzel oyuncu olabilir
zaten güzel hatta super manyak bi oyuncuQuote:
Originally Posted by Pazzini_06
denerim en kısa zamanda
pisman olmazsınQuote:
Originally Posted by Pazzini_06
ihtiyacınız varsa o mevkiye paranız da varsa alın hiç kaçırmayın zaten oyuncu süper oynuyor
beyler kerlon en iyi nerde oynuyo?