Chelsea haketti, Barcelona finale çıktı. Ballack'ın hakemi nerdeyse dövmesi ve Guardiola ile Hiddink'in birbirlerine maç esnasında sarılması ilginç görüntülerdi. Manchester United - Barcelona finalinde Barcelona'yı daha şanslı görüyorum.
Printable View
Chelsea haketti, Barcelona finale çıktı. Ballack'ın hakemi nerdeyse dövmesi ve Guardiola ile Hiddink'in birbirlerine maç esnasında sarılması ilginç görüntülerdi. Manchester United - Barcelona finalinde Barcelona'yı daha şanslı görüyorum.
Açıkçası Chelsea'ye yazık oldu.Barcelona'nın kaleyi bulan ilk şutu gol oldu.Hakem de gider ayak maçın önüne geçti.
Eğer maçtaki penaltı pozisyon(lar)ı olmasaydı ilahi adaletti.Ama sen adamın penaltısını vermezsen olacağı bu.Chelsea oynaması gerektiği gibi oynadı Barca karşısında niye yenilmek için ofansif oynasın ki.
Finalde Ronaldo-Messi karşılaşacaklar.Manu'yu destekliyorum
Messi'nin markaj ile etkisinin azaltılabildiğini bizimle beraber Ferguson da görmüştür muhakkak. Avrupa'nın en iyi kadrolarına sahip her iki takımda, ben final maçında Barca'nın sol tarafından çok zorlanacağını düşünüyorum. Her iki takımında hemen hemen her bölgesi denk birbirine. Kaleci ve sol bek pozisyonlarında ManU'nun daha üstün olduğunu düşünüyorum.
Drogba nın pozisyonu cok komik
İzleyen herhangi birisine ''aa bana ne bagırıyorsun be'' diyecegi türden bi olay :n:
Ortasahanın göbegi; Barca acık ara önde. Yaya-Xavi-İniesta.
ve Sag bek; Bugün her ne kadar kötü olsada Alves O'Shea'dan 3-4 gömlek üstün.
İyi de Alves finalde olamayacak sınırdaydı galiba
Maçı mahallede arkadaslarla kahvede izliyorduk İlker abi kopardı bizi:D:D
Iniesta'nın golüyle bütün kahve ayağa kalktı alkıslar tuttuk...:)
Finalde de kazanan olmak istiyoruz...
ManU defans sisteminde çok zorLanacaktır. ArsenaL gibi genç takımdan biLe iyi bir pas sistemi var Barça'nın. FinaLde gaLip Barça geLebiLir fakat gönLüm ManU'dan yana. İngiLiz futboLu bir kumaş kaLın.
Skoru 1-1 tahmin etmiştim dediğin oldu.Kırmızı krt yanlıştı,anelkanın pozisyonunda el vardı es geçtiHakem çok kötüydü.
Hak yerini buldu. İniesta anti-futbolun güzel futbolu yenmesine izin vermedi. Geçen sene de bu çakallığı ManU denemişti 0-0 ve yine uzaktan 1-0'la. Bu sene Chelsea'de denedi ama Chelsea ManU kadar şanslı değildi. Finalde ManU geçen sene gibi ya da Chelsea gibi 10 kişi savunma yapmayacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden favorim Barça ...
Önemli olan koşarak pas yapmak değil, yorulmadan paslaşarak rakibi yormaktır, rakibi topun peşinden koşturtmaktır. Bunu şuan dünyada 2 takım yapabiliyor zaten.
Ayrıca hakem açık şekilde eyyam yaptı. Anelka'nın artık sahtekarlığı mı diyeyim ne diyeyim bilemiyorum arkasındaki Abidal ile 1 metre var direk yere atıyor, kırmızı kart. Hakem de hata yaptığını sonra farkediyor ve Pique'nin eliyle kestiği pozisyonu vermeyerek aklı sıra hatalarını eşitlediğini düşünüyor.
Olan'a ve Ölen'e care yok arkadaslar. Bizleri muthis bir final bekliyorum.
Favorim Man U
Böle önemli bir maça 40 küsür yaşdaki bunağı verirsen maçı katleder.Ben maçın ikinci yarısını izlemedim ama 90'da gol mü yenir yahu.Adamlar 10 kişi.Sen son dakikada gol yiyorsun.Barça böle bi takım işte.Anti-BARÇA:D
Chelsea 1-0 önde ve rakibinin 10 kişi olmasına rağmen kapanmayı seçti Barcelona cezayı kesti . ManUtd Barcelona finali mükemmel olacak ...
Barca nın tek pozisyonu vardı. O da goL oLdu.
Ceza sahasına girmeden gol attılar :k:
ManU yu hiç sevmedim yıllardan beri ama finalde onları tutuyorum İnşallah kupayıda alırlar , gerçi yine alırlarsa yine şans diyeceksiniz ya :D
Chelsea'nin oyun anlayışı göze hoş gelmiyor diye çakallık demek çok yanlış. Bu kadar basit olmamalı bence.
Eğer CheaLse dün o şekiLde oynamasaydı Barça farka giderdi. Barça yı durdurmanın tek yoLu o tarz oyun oynamak. ArtisLiğe Lüzum yok, az kaLsın başaracakLardı ama oLmadı. Bu yıL herşey Barça nın yanında zaten.
2 takımıda günahım kadar sevmem ama Barcelona'nın böyle kazanması onlara olan nefretimi 2 kat daha arttırdı...Bu yüzden finalde Ronaldo'nun takımını destekleyeceğim...
Pozitif futbol oynayan takım kazandı harika da oldu.%30 a %70 topla oynama oranı olan bir maçta Chelsea'nin tur atlaması büyük talihsizlik olurdu. İniesta'nın golünden sonra F.Bahçe gol atmış kadar sevindim valla :n:
Bu akşam kim kazanırsa kazansın sevinicem.Müthiş bir maç olucaktır.ManU kazanıcak gibi geliyo bana ama Barcelona alıcaktır maçı.Geceyi iple çekiyorum.
İlk yarı 0 ikinci yarı 2 oynadım iddaa da. Güldür yüzümüzü ManU.. :) C. Ronaldo'nun gecesi olacak. ManU tarihe geçecek.
Hadi Barca tek bir kupa daha (: D.Alves , Abidal , İniesta ve Henry eksiklikleri can sıkıcı İniesta ve Henry oynayabilirde diyorlar ama ne kadar verimli olurlar tartışılır.Ama Barca yinede Barcadır . Barca nın kazanması dileğiyle .
Barça Alır Bence.
Yarı final chelsea-Barça maçı hala akıllarda İniestanın golü 90+ larda son saniyelerde yerimden fırlamıştım :D harikaydı..nefes kesmişti hele golden sonra Guardiolanın gol sevinci mükkemmeldi ya :D
Bu akşamda çok kaliteli bir maç izleyeceğimizden şüphem yok Barcelonanın kazanmasını istiyorum kalbimle bu sene kupaları hak ettiler çok iyi oynuyorlar pozitif futbol Daniel alvesin olmaması barca yı biraz zora sokabilir ama onun yerine Carlos Puyol oyniyacak sanırım..
Bu maçı belkide barcelona cephesinde en iyi şekilde yaşayabilecek takımın abiliğini yapabilecek örnek bir kaptan..
Barcelona-ManU Forever !
Ferguson Barca'nın eksiklerini iyi değerlendirir, tecrübesini konuşturur.
Başından beri Bu kupayı en çok hakkeden takım Barcelona. Bu maçta Belki dünyanın en iyi orta sahasına sayip Barcelonada İniesta'nın olmaması Üstüne Geride Dani Alves ve Abidal eksikligi Barcelona icin Büyük bir kayıp. Gönlüm Barçadan Yana Ama Manchester Alır diyorum.
Manchester United korkulacak bir takım. O yüzden sonucu kestirmek imkansız. Ama berabere bitse penaltılara uzasa fena olmaz :)
İŞTE İLK 11'LER...
BARCELONA
Victor Valdes
Busquets
Puyol
Pique
Sylvinho
Yaya Toure
Xavi
Iniesta
Messi
Henry
Eto'o
MANCHESTER UNITED
Van der Sar
O'Shea
Ferdinand
Vidic
Evra
Anderson
Carrick
Park
Giggs
Ronaldo
Rooney
Gönlüm Barça, aklım Manu diyor. Ronaldo'nun ise pek birşey yapcağını sanmıyorum.
Saldır Barca, Yürüyedur Messi. Barçalayın.
Maçı star şifresiz veriyor değil mi ?
Gooool Eto'o..CR kaçırdı 2 kere.Eto'o bir geldi attı.
Barça 1-0 :D Oyunu Man.U Oynadı Barça Attı :D
Barça'm benim ya... :D Barça maçı 3-0 veya 3-1 alır. =)
Barça cok rahat oynuyor ama hala çok iyi değiller manu ise rezalet. orta saha da baglayıcı amc-mc tarzı bir adam oyuna girmeli ki bu adam scholes
Biz oynarken adamlar attı, herşey alt üst oldu. Kontrol tamamen Barcada. Beklediğim kadar zevkli geçmiyor maç. İkinci yarı daha iyi olur umarım.