Evet pre-load oyunun cikmasindan 48 saat once baslayacak yaziyordu Football Manager sitesinde.Fakat benim anladigim kadariyla bu gece saat 00.01 itibari ile oynayabilecek Steam uzerinden oyunu satin alanlar.
Printable View
Evet pre-load oyunun cikmasindan 48 saat once baslayacak yaziyordu Football Manager sitesinde.Fakat benim anladigim kadariyla bu gece saat 00.01 itibari ile oynayabilecek Steam uzerinden oyunu satin alanlar.
hayır yöneticii arkadaşlar hepimize hırs yaptırıp türkiyeden alın muhakkak diyorlardı da şimdi niye oyun 17sinde çıkıyormuş türkiyede kusura bakmayın neden demiyorlar ona kızıyorum açıkçası...kusura bakmasınlar bir ses seda yok...kızıyorum valla.......
ekran görüntüsü. ( 10 harf,kelime vs. :smismileyiw2: )
http://img520.imageshack.us/img520/2...amfmio4.th.jpghttp://img520.imageshack.us/images/thpix.gif
Yani yarın Tekno SA'ya gidip alabilecekmiyim? CEvabı Hayırsa nerden alabilirim?
aral gecikince oyunu steamdan aldım..geciken cezasını ceker..türk firmaları kendileri kaybediyor..yok mevzuatmış vsvsvs....oyunu direkt şifresiz satın aldım..şifre gelince değil şimdi hemen ödemiş oldum...steam hakkında bilgilendiren tüm arkadaşlara tesekkürler...
steamdan almak en mantıklısı ,
Ben hem para vereceğim hem bekleyeceğim milletin keyfini..
Fenerbahçe beni bekliyor , aragones takımı batırdı , Fenerbahçeliler daha fazla bekleyemez beni :D
Aziz yıldırım ile telefon görüşmemde , "Emre ihtiyacım var sana , kadroyu toparla ve ligde bizi iyi bi yere getir" dedi..
not : Sen teknosa'ya , oraya buraya ürünleri anında yollayacaksın ki , millet hemen alsın ,
oyun eskiyor bi bakıyosun satmaya başlamışlar, sonra da kimse almıyor diyolar , almazlar tabi !
ya ben anlamadım şimdi korsan alanlar oynayamıcak mı?
anlamışsın işte :D
Oynasalar da , hatalarla ve sakatlıklarla dolu bi oyun olcak..
Peki bu oyun teknosaya ve ya orjinal oyun saten yerlere ne zaman gelicek???
Orasını bilemem , önce Aral alıcak 17'sinde , sonra dağıtacak bazı yerlere.. Netten de alabileceksin , ama
Şahsen gidip almak istiyorsan bekleme süren artacak tabi ;)
Saol yardımın için ;)
heavy86 dostum oyun nerede 50 dolar? Steam de 30 dolara satiliyor,ve ben su anda ispanyadayim burda da 19,95 euro pre-purchase fiyati.Turkiye fiyati 80 ytl olacak ama ona o kadar para verecegimize Steam den satin almak en mantiklisi gibi duruyor.
forumda bunun için varız , birbirimizle bilgi paylaşımı :)
şu steamin adresi nedir bi link atın da görelim.fiyat nedir su anda beyler?
abi burda http://store.steampowered.com/app/10540/
50 dolar diyor ??
dostlar biri 30 biri 50 diyor arada cok fark var.30 diyen nerden bakıyor 50 diyen nerden bakıyor
30 dolar güzel fiyatmıs demmekki bi fiyat üstünden satabiliolar
ben böyle saçma bişi görmedim ??
ya offfff ? neden bize kazıklı fiyat ?
ip'yi programla değiştirip öyle satın alabilir miyim acaba :(
gerçekten şok oldum şimdi
Türklere geçirelim mantığı mı vardır nedir :)
steamde 50$ gözüken
birde teknik olarak yardımcı olursanız evinirim.Ben demoyu indirmeme rağmen oynayamamıştım
Benim laptop özelliklerim
Pentium 1,60 GHz 1.12 GB RAM
ATİ MOBİLİTY RADEON 9100 128 MB ekran kartım var.
Şu anda steamden alıp almamakta kararsızım.Daha doğrusu oynayıp oynayamayacağımdan emin değilim.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.En azından oyun açılıp 2D oynayabilirmiyim acaba.
Beyler ben yukardaki link'i tıkladığım zaman 30 dolar yazıyo ama nedenini bilmiyorum ... Neyse benim sormak istediğim oyunu hangi link'den indiricez ???
Evet istanbul'dayım ... Bir arkadaş ben oyunu indirdim yazmıştı da onun içiin link istedim
Aslında böyle yapmaları iyi oldu bu şekilde herkez orjinala yönelicek ve korsan diye bişey kalmıyacak.
arkadaşlar fiyat farkı konusunda ispanya daki arkadaşın 30 euro, bizim ise 50 dolar dan bahsettiğimizi gözardı etmemek gerek...
Bu arada benim karşıma çıkan sayafada worldwide soccer manager yazıyor football manager ile aynı mı bilemem ama 30 dolar
bende worldwide soccer manager diye bişey yok ,
arattırdım hatta , o isimde hiçbişi yok ,
çok şaşırdım ya , bana özel bi kazık mı bu o zaman :D :O
pardon ben yanlış okumuşum :icon_wink: o zaman böyle bir farkın olması gayet mantıksız. sonuçta dijital ortam üzerinden satılan bir ürün. ülkelere göre ürün giderleri değişik olamaz. çünkü internet üzerinden satıyorlar. buna uyuz oldum. çünkü 20 dolar önemli bir fark:(
Tabi ki yaa :( Az mı ?
1.5'dan hesaplarsak , 30 Ytl yapar..
Bununla bi çok şey yapılır..
Boyle olma sebebi o ulkelerdeki satis fiyati bence.Yani oyun Tr de 50 dolara satilacak,kutulu hali.
Burda ise 20 euro dan satilacagi icin,sistem otomatik olarak ip cozumlemesi yapiyor. Yani benim Ispanya da sizin de Turkiye de oldugunuzu anlayabiliyor. Tek mantikli aciklama bu olabilir.