Mehmet Topuz bir takıma transfer olursa gazetelerimizden 3-4 sayfa eksilecek.. :D Artık kim alırsa alsın bi yere gitsin şu adam.. :D
Printable View
Mehmet Topuz bir takıma transfer olursa gazetelerimizden 3-4 sayfa eksilecek.. :D Artık kim alırsa alsın bi yere gitsin şu adam.. :D
Bobo için Olympiakoslu taraftarların söylediği rakam (çok eminler) 3 milyon euro (bonservisinin %50si için), 1 senelik de sözleşme. kalan 3 milyon euroyu da (transfermarkt'a göre toplam değeğeri 6 m euro olduğundan olsa gerek) menejer kendi cebinden ödeyecekmiş. ŞAhsen bana çok saçma bir olay gibi geldi, ancak 6 milyon euroya Bobodan daha iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum (oyunda bulunur bak:)), üzerine konup bir oyuncu alınsa da Güiza ve Baros transferleri gibi gelecek adam çok iyi de çıkabilir, Bobonun yaptıklarının yarısını bile yapamayabilir de.
Neyse Beşiktaşın bu sezon yerli transferde Mehmet Topuz (herzamanki gibi), Sezer Öztürk, Çağlar Birinci, Güven Varol, Deniz Naki ile ciddi olarak ilgilendiği biliniyor. Murat Ceylan, İsmail Köybaşı da diğer girişimlerin olması muhtemel isimler.
Yabancı transferde ise Michael Fink, Eidur Guddjohnsen haberleri üzerine son olarak Sejad Salihovic ismi ortaya atılmış. Elbette son iki ismin transfer olasılığı gayet düşük.
Sergen Dün FutboL aktüeL programında Beşiktaş ın çok düşük kaLitede topçuLar iLe iLgiLendiğini söyLedi. Ben Yönetime geçen Başkan iLe bir yemekte iki isim önerdim dedi, eğer onLara yöneLseLer Türkiye de yer yerinden oynar (Gudjohnsen ve HLeb) dedi. Ama şimdi iLgiLendikLeri oyuncuLarı duyunca ağzım açık kaLdı, çok düşük seviye de ki takımLarın düşük seviyede ki oyuncuLarı iLe İLgiLeniyorLar böyLe iş oLmaz feLan diye söyLedi.
Deniz Naki yi DenizLi ısrarLa istiyormuş.. Leverkusen aLtyapısından yetmiş bir isim, geLecek vaad edebiLecek bir isim..
DeLgado,Bobo, Cisse ve Zapo gidecek ise bunLarın yerine 4 tane isim yapmış, kaLiteLi oyuncu şart. Yoksa göndermeyin daha iyi.
Sergen'e fazla güvenmem futbolcu konusunda.Tanımaz Sergen çok büyük takımlarda oynamadıkça...
Kendi söylemişti futbol oynarken; "ben saha dışında futbolla ilgilenemen,maç falan izlemem" diye...
Sergen Ernst'i de tanımaz,Sivok'uda tanımaz...
Mustafa Denizli'ye güveniyorum...
Mustafa Denizli'ye transfer konusunda güvenmek lazım.Ernst ve Yusuf'u takıma o getirdi ve sonuç ortada bu ikili sayesinde şampiyon olduk diyebiliriz.Mutlaka doğru tercihi yapacaktır.
Sergen paso sıkıyor zaten. Ona kaLırsa Bobo da sıradan bir topçu, heLe DeLgado yu kıskanması beni bitiriyor, onu formasını giyiyor, ondan daha çok para aLdı diye deLiriyor :D
Bizim başkan Mehmet Topuz transferini kendisine bıraktı.Geçenlerde Mehmet Topuz başkan git demeden biryere gitmem demişti başkan ise bu sene Topuz kendi gitmek istiyosa tutmayız kendi bilir dedi bakalım ne olacak
Allah aşkına Gudjohnsen kim? Adam milli takımında oynarken bile golden uzak. Nobre gibi savaşan bir oyuncu ama asla bir golcü değil.
Pardon?
Gudjohnsen ve Nobre mi?
Gudjhonsen tekniği ve bitiriciliği çok yüksek bir oyuncu...
Gudjohnsen ve Nobre tamamen birbirine zıt yapıda iki forvet. Gudjohsen çok iyi bir besLeyici forvet oLur. Atar, attırır, adam eksiLtir, SoğukkanLıdır. Nobre ise pivot forvettir. BirbirLeri iLe aLakası dahi yok. KarşıLatırmak hata zaten.
Aynı still oyuncu dememiş ki zaten
Sadece Nobre'nin Gud'dan daha yüksek oldugu hırsını ve savaşan tarzını söylemiş :)
GoLcü değiL zaten. CheLsea da oLsun, BarceLona da oLsun defaLarca orta sahanın ortasında oynadı, Tam bir joker. Adama goL at desin goL atsın, asist yap desin asist yapsın.. Ha ama ben istemiyorum o ayrı, Bize o tarz değiLde daha çok vurduğunu atacak, mücadeLe edicek, aynı zamanda da bitirecek adam Lazım. Yani kısacası Nobre x2 bir adam Lazım :)
Gudjhonsen Daniel Pancu ile hemen hemen aynı tip oyuncu. Ancak ondan seviye ve tecrübe olarak çok daha üstündür. Ernst'in yanında, önünde, gerekirse en ileri uçta görev yapabilir, çok da tecrübelidir. Nobreyle tek ortak yanları da ikisinin de futbolcu olmaları :)
Tahminimce ilgileniyorsak zaten Bobo ya da Nobre değil Delgado ya da Cisse yerine düşünülüyor.
Gudjhonsen ağır bir oyuncu.
O yüzden Shearer gibi biraz geriye dönük, hava hakimiyetini kullanıp top indirip pas dağıtan, bunu da olumlu yapan bir oyuncu.Çoğu zaman forvet arkası oynuyor ama bu onun santrafor olmadığını göstermez.
Pancu da forvet geldi, orta saha çıktı :) :)
Pancu kaleci yahu ne forveti. :D
Kuranyi'nin adı geçiyor birde.
Bizim şu an forvetimiz yok mu ki hep golcü oyuncu haberleri çıkıyor takımla ilgili :)
Bobo, Nobre, Holosko, Batuhan :)
Kuranyi çok iyi oyuncu da onu Beşiktaş'a getirmek zor...bi de Gudhjonhsen'i Chelsea'de oynadığı zamanlarda çok daha fazla beğenirdim. kariyerinde Chelsea-Barcelona gibi kulüplerde oynamış bir oyuncuya gelmesin istemem diyemem ben :D
Kuranyi haberi doLaşıyor. Bobo gitmeyecekse gerek yok ama gidecekse oLabiLir. GeLecek sezon Batuhan HoLosko ve Kuranyi Li bir hücüm hattı fena oLmaz yani :D
Bobo bizim işimizi görebilecek bir forvet değil, takımda kalmasını isteyenlerin de onun performansından çok kişiliğini ve kendisini sevdiklerini düşünüyorum. Bobo ve Delgado, bu ikisini ben de çok seviyorum, Beşiktaş formasına çok da yakıştırıyorum fakat performanslarından memnun değilim, geleceğe dair ümitli de değilim.
Değişiklik şart, takımın adam akıllı bir golcüsü yok, Nobre de Bobo da Holosko da değil o adam, Kuranyi olabilir belki. Gudjohnsen'i de Delgado'nun yerine isterim aslında, pasör bir oyuncu zaten. Joker gibi kullanılabilir, ayrıca Kuranyi ve Gudjohnsen fizikli oyuncular, fizikli adamdan zarar gelmez :D
Gudjohnsen 31 yaşında, Kuranyi 29. Gelecek yalnızca 1-2 yıldan mı ibaret?
Alınıyorsa tamam deriz o ayrı. Ama Kleberson da tecrübeliydi Manchester United'dan geldi. Zamanında Carew de geldi. Formsuz iki oyuncuyu getirmenin ceremesini çok çektik. Bence gelecek vaadeden ve formda oyuncular gerekli.
Bobonun çok ön plana çıkan bir özelliği olmadığı konusunda kendisini destekleyenler de hemfikir fakat Bobonun en büyük avantajı ne zman ne yapabileceğini kimse kestiremediği için her maçta birşeyler yapabilmesi. Nobreyi fizikli, atılan toplarda önüne geçebilen bir savunmacı çok kolay durdurur. Keza benzer bir savunma yöntemi Semih Şentürkü de kilitliyor. Aynı şey Kuranyi gibi statik bir forvet için de geçerli. Holosko için yapılacak koşu yollarını kapatmaktır. Arapasları geçirmezseniz, veya birebirlerde hamle üstünlüğü olan bir stoperiniz varsa ileride dolaşır durur. Ancak Boboyu ne tip savunmacı tutarsa tutsun işte bir anda uzaktan vurabiliyor, veya bir kornerde çok iyi yükselip golü bulabiliyor, olmadı iki savunmacıyı ekarte edebiliyor. Bir bakmışsınız 20 metre öteye havadan/yerden arapasıo atmış arkadaşı kaleciyle karşı karşıya. Evet belki bunların hepsini her maçta yapamıyor ama en bir tanesini iyi süre aldığı hemen her maçında yapıyor.
Kuranyi iyi çalışan kanatlar, çevresinde defansı dağıtacak formda bir Holosko olduğu zmanlarda işini yapacak bir adam. Ancak sistemin çarklarından biri bile teklese (ki Beşiktaşta alışılmadık bir durum değil) Kuranyi de Holosko da Nobre de duracaktır. İnşallah o zaman çıkıp da olmayacak bir topu kaleye sokacak olan Boboyu aramayız.
Kuranyi yaramaz bize...
Pizarro,Santa Cruz,Cardozo vb gibi fizikli,hem yerden hem havadan etkili olan komple forvete ihtiyacımız var...
Santa Cruz gerçekten süper olur.Şampiyon Ligi'nin avantajını iyi kullanmalıyız yine güney amerikadan adı sanı duyulmamış adam getirmesinler de.
BJK ne diye forvet arar anlamıyorum doğrusu bence hucüm hattı baya iyi bir takım asıl eksik görülen yerler natalar gibi geliyor bana
Deniz Avrupa için daha kaliteli,üst düzey forvet gerekiyor.Tabi Bobo giderse.Bobo gitmezse zaten forvet alınmaz...
Bu arada Caner Erkin'le ciddi şekilde ilgileniyormuşuz...
bugün Zaman gazetesini okudum, Bobo ile ilgili 6.5milon € gibi bir fiyat gündemde diyordu. Olympiakos'a gidecek gibi Bobo. birde Nobre ile sözleşme yenilenmiş, 1bu yıl için 2.5milyon € alacakmış :( gelecek 2 sezon içinde 2.150 milyon € ödenecekmiş. çok büyük para bu yaa, Delgado yüzünden diğer oyuncularda yüksek maaş talep ediyor galiba...
Nobre nin o kadar yüksek para aLmasına takıLmayın. GeLecek yıL nasıL oLsa yoLLayacakLar, o yüzden probLem yok..
DeLgado, Cisse ve Zapo gitsin. Adam gibi üç yabancı geLsin. YerLi oLarak Caner, Topuz, Murat CeyLan geLsin.
Bu arada Mustafa Denizli'nin ciddi ciddi bırakmayı istediği konuşuluyor.Yıldırım Demirören ikna etmeye çalışıyormuş.Hatta Ersun Yanal ismini yedekte tutuyorlarmış...
Umarım bırakmaz Mustafa Hoca...
Mustafa DenizLi sanırım oLası bir başarısızLık sonucunda muhteşem giden kariyerinin kötü sonLa noktaLanmasını istemiyor sanırım. Tam kariyerinin zirvesinde iken bırakmak harika birşey oLsa gerek.. Ama bunLar sadece dedikodu, doğru oLduğuna zerre kadar inanmam.
Bobo'nun gitme nedeni Oli'nin her yıl şampiyon olup,Şampiyonlar Ligi'ne gitmesiymiş...
Kendisi bilir ama bence orda kariyeri büyük bir düşüşe uğrayacak,Koray Abi'ye de katılıyorum aslında Bobo'yu herkes kişiliği ve kendisini seviyor yoksa yeterli değil performansı.
Mustafa Denizli'nin istediği oyuncular:Özer,M.Topuz (ki bu 2 oyuncuyuda büyük ölçüde Fener aldı),M.Ceylan,İ.Köybaşı,Sezer Öztürk,Altay'dan forvet Burak (hiç izlemedim),Leverkusen'den Karim Haggui imiş.
Gönderilecek yabancılarsa:Zapo,Bobo,Cisse...
Mustafa Denizli konusunda resmi ağızdan hala bir açıklama gelmemesi şaşırtıcı
Türkiye Süper Lig Şampiyonu olan Beşiktaş`ın, teknik direktörü Mustafa Denizli, tatilini geçirmekte olduğu memleketi İzmir`in Çeşme ilçesinde Beşiktaşlı taraftarlarca sevgiyle karşılandı.
Çeşmeli bir grup Beşiktaşlı taraftar, aksam saatlerinde, tatilini geçirmek üzere dün Çeşme`ye gelen Mustafa Denizli`yi kutlamak üzere meydanda toplandı. Üzerlerinde ``Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim`` yazılı tişörtler giyen taraftarlar, seslendirdikleri tezahüratlarla takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Denizli`nin ağabeyi İsmail Denizli`nin resminin de bulunduğu bir pankart hazırlayan Beşiktaşlılar, daha sonra Mustafa Denizli`nin sahilde arkadaşlarıyla birlikte olduğu restorana doğru tezahürat yaparak yürüyüşe geçti. Restoran önünde taraftarlar, tezahüratlarla Mustafa Denizli`ye gelecek yılda takımının başında olup olmayacağını sordu.
Burada bir süre tezahürat ve sevgi gösterilerini sürdüren taraftarlara, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, onların yanına gelerek karşılık verdi.
Çeşmeli taraftarlarla kucaklaşan Denizli, onlarla fotoğraf çektirerek kendilerine teşekkür etti. Denizli, bu sırada kendisine ``Seneye de beraberiz değil mi hocam?`` diye soran bir taraftara, ``Beraberiz, beraberiz`` diye karşılık verdi.
Taraftarların, kutlama sırasında ağabeyi İsmail Denizli anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunmaları üzerine duygulanan Denizli, yaptığı açıklamada, kendisine bu kutlamayı hazırlayanların sadece birer Beşiktaş taraftarı olmayıp, öncelikle ``Çeşme`nin Beşiktaşlı doğanları`` olarak nitelendirdi. Kutlamayı yapanların arkadaşlarının, ağabeylerinin çocukları, torunları olduğunu ifade eden Denizli, şunları kaydetti:
``Bunların hepsi benim mahallemde büyüyen gençler. Benim mahallemin gençleriyle beraber olmak belki kutlamaların en önemli en duygulu tarafı. Zaten hazırladıkları pankart da onların İsmail ağabeylerine, bana sevgilerini ortaya koyuyor. Sağ olsunlar. Onlarla hep iftihar ettik. Ben, Çeşmeli olarak hep gurur duydum, iftihar ettim. Çeşme`den ayrıldığım günden beri onlar için hep bir şeyler yapmaya çalıştım ve tahmin ediyorum bir şeyler yaptım. Bunların hepsini onlara armağan ediyorum.``
Taraftarlar, bir süre daha restoran önünde kutlamalarına devam ettikten sonra dağıldı.
Keşke bıraksaydı :D
Antalya'da tatilini yapmakta bulunun M.Topuz'un yanına giden Yıldırım Demirören anlaşma sağlamıştır...
Gün boyu duyumlar aldım ama kaynak olmadığı için yazmadım...
Kanaltürk akşam spor haberlerinde son dakika geçmiş.Ama dediğim gibi farklı duyumlardan öğrendim ben bunu...
Ayrıca Zapo,Bobo,Delgado ve Cisse ile büyük ihtimalle yollar ayrılacak...
Forvete iyi bir yabancı alınacak.Gudjhonsen'de heran bitebilir.(eli kulağında)Ve hem sağ beke hem sol beke transfer yapılacak kesin olarak...
Mehmet Topuz Beşiktaş'ta!!!
Hayırlı uğurlu olsun...
Topuz İçin Görüşmeler Başladı
04.06.2009 20:57
Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır.
Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Sanayi Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir.
Resmi açıklama sanırım bu. Şahsen Fenerbahçe'ye gelmesini istediğim bir futbolcuydu. Hayırlı olsun Beşiktaş için. :)
Hani bize geliyordu ya :) neyse kısmet Beşiktaşaymış ...
Evet resmi açıklama;
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15037
5 milyon € bonservis 4 yıllık anlaşma olduğu söyleniyor...