bacağım ağrıyor yav
Printable View
bacağım ağrıyor yav
Vay be içimden bu nekop ne kadar iyi diyodum ben de :uzgun: :D Geliriz ya nolucak :D
Tava ciğerini duymuştum :) Serhat abi 5 dakikada sattı beni ben tek gelirim Yenibosna'ya abi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hepsi koyu olucaktı yanlış oldu bi ima falan yok yanlış anlaşılmasın :D
Ben kadroları kafamda kurdum. Serhat'a ise takım bulamadım. Serhat tribünden izleyecek bizi... :D
insallah hava bizi etkilemez...
cünkü su an kötü ...
Haftasonu havanın yeniden çok kötü olma ihtimali çok yüksekmiş,sağanak yağış rüzgar vs vs...Onu düşünerek buluşmayı 1 hafta sonrayada kaydırabilirsiniz. Neyse hele bir perşembe cuma olsunda havanın ne göstereceği kesin belli olur.
Hava yağışlı gösteriyor ancak 20°C civarında olacakmış.
Çok sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede o gün yanınıza mont alın.
Valla sahayı tutmamış olsak problem olmazdı ama sahayı tutunca problem olabilir. :D:D
Hastalanırsak masrafları ödeyecek misiniz :D
bi de bizim bilet mevzusu var :D
Aygün, biz karda oynadık kimse hastalanmadı. :) Bünye meselesi, senin bünyen zayıfsa biz ne yapalım. Hava 20 derece biz daha ne yapalım? :)
Aygün sen zaten rahatsın, kenarda oturmayacak mısın? Üstü kapalı tribün, üstü kapalı yedek kulübesi mevcut sahada.
Biz sahadaki arkadaşlardan içine dert olan varsa Batuhan'ın dediği gibi bünye meselesi, 1 hafta ertelesek havanın dönüp dönmeyeceğini bilemeyebiliriz ya da sahanın boş olup olmayacağını.
Bu saatten sonra erteleme olmaz. Bunu açıklayalım sahanın kaporasıda veridli. Bu cumartesi buluşuyoruz. Hava 20 derece zaten buluştuğumuz ay ortada. Orada yağmur gözüküyor ama; bulunduğumuz böglede rakım 1 bile değildir.
Şu buluşmaya katılmayı çok isterdim ama koordinatlarımız uymuyor :)
Herkese şimdiden eğlenceler.
Ben seni kanatlarımın altına alırım abisi ama bende çok zayıfladım ne yapıcaz artık ben senin kanatların altında ısınırım ,eski heybetimiz kalmadı nede olsa :D :D :D
Hava yağışlı olsa bile serin olacağını sanmıyorum ki biz bildiğin kar tipisinde maç yaptık.
Bende gelecem oynasamda olur oynamasamda olur ama orda olacam
kazanmak için sahaya cıkacam hangi takımda olursam maca hazırım :D
Kesin Gelecekler Listemiz;
Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin - (player)
EreN (Eren) - Kesin - (player)
nekop (Serhat) - Kesin - (player)
FenerBahceLi (Mehmet) - Kesin - (player)
Photograph (Batuhan) - Kesin - (player)
GeNç KaRTaL (Şemsi) - Kesin - (player)
scar face (Burak) - Kesin - (player)
anilton (Anıl) - Kesin (player)
SerKaN (Serkan) - Kesin - (player)
ridvanv (Rıdvan) - Kesin - (player)
Alicanfmfan (Alican) - Kesin - (player)
KaF KeF (Aykut) - Kesin - (player)
ShevAnil (Anıl) Kesin - (player)
ABOOO (Cengiz Abi) - Kesin - (player)
emrah44 (Emrah Abi) - Kesin - (player)
EL-Hadji (Burak Abi) - Kesin - (player)
Jesus_FB (Tarık Abi) - Kesin
Mustafa Abi (Vieri) - Kesin
Baba Hamdi (Kaan Abi) - Kesin
Haygary (İsmail) ?
hakan sükürü (Muhammed) ?
Ayg.22 (Aygün) - Kesin değil
ben izleyici olacaksam ona göre giyinip geleceğim : )
Bende uzaktan izleyici olarak geleceğim:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kenan Evren Lisesinin sahasında mı olacak?
Yok artık... Beyler ben bu kadar kişiyi tanımakta zorluk çekebilir. Tek ben değil hepimiz. Herkes yaka kartı hazırlasın nickini ve adını yazsın. :D
Gelenlere bazı sürprizlerimiz olacak arkadaşlar :)
Tarihin en katılımlı Turksportal Organizasyonu olacağı kesin gibi birşey.
Video Kamerası olan var mı?
Benimki bozuk. Şarj olmuyor. :D
HD çeken bir kameramda var canlarım benim :)
Tarık abi sen oyuncu olursun artık. :) Her takıma lazım bir oyuncu. Abi biz şuan dört kişi birlikte gidiyoruz Anadolu Yakası olarak senide bekleriz. :)
Adamların Çıkardıgı Listeye bakya Biz ankaradan 4 Kişi çıkaramıyoruz :D
havanin soguk veya yagmurlu olmasi farketmez :) o gun Besiktas'in maci da var, selimiye semti tam olarak neresi oluyor, ben mecidiyekoyden degilde direk sahaya gelicem.
İlla yoracam diyon milleti de sizi 5 kişi olarak taksi almaz :D
Direkt olarak sahaya gelecekseniz ne ile geleceksiniz? Araba, taksi vs. ise Marmar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin orada saha.
Yok otobüs vs. ile gelecekseniz, eğer 500 numaralı kadıköy otobüsüne binebilirsiniz. Mecidiyeköyden kalkıyor. Ya da herhangi bir Kadıköy otobüsü de olabilir. (Bundan emin değilim, ancak mümkün.)
Feci gaza geldim asla adam geçmeyecek nokta !
o kadar yoldan sonra bi de kötü oyna da göreyim seni Bursa tabelası nerende olur bilemem :D
ne o ya? maçı mı çekeceksiniz? spikere de ihtiyacınız vardır şimdi sizin :p :n: :n: