yarin bulu$ma mi var? :confused:
Printable View
sınavları bi atlalım, haftaya cumartesi ayarlarız bişiler.
haftaya,haftaya.
İki hafta sonra buluşma olabilir, olursa bilgilendirileceksiniz. :) Herkesin finali var o yüzden 2 hafta sonra.
Bir karara bağladınız mı ? 12 Haziran'da okul gezisi var.Ama eğer o gün buluşma olacaksa geziye gitmeyip sizinle gelme ihtimalim yüksek :) Gelme ihtimalim de bir hayli yüksek (:
Buradan karara varılacak.Başka yerde konu yok buluşmayla ilgili.Sanırım bu haftasonu da olmayacak.Hiç bir hareket olmaması bunu gösteriyor.
12 haziranda doğum günüm hani.
Ooo pasta alıp kutlayalım :D
Halısaha için yeterli sayıda eleman toparlayabilecekmiyiz bakalım.Ben gelebileceklere özel mesajla ulaşmaya başladım şimdi.
Siz ayarlayın tarihi falan bana uyarsa ben de gelmeyi çok istiyorum bu kez. Askere gitmeden bir göreyim sizleri de öyle gideyim. :)
Ben buluşmanın akşam yapılmasını öneriyorum, öğlen güneş altında zor olur. Zaten stajada başlayacam, 14 Haziran'da, haftasonu uyumam lazım. :D
Haftasonları 15:00-19:30 arası kursum var arkadaşlar, saatletin dışında ise bana uygun :)
Akşam olursa olmaz :D
pazartesi finallerim başlıyo ama halı saha maçı yaparsak katılırım bende
Akşamüstü oynarız halısaha maçını zaten havaların sıcak olması sebebiyle.Daha öncesinde buluşuruz.Maç saatinde de maçımızı yaparız.
Gop-Bayrampaşa arası oturan varmı?
Ben tam gelirim diyemem ama eğer bizim okuldaki arklardan birini veya burdan birini bulursam onla gelirim başka türlü maalesef:)
Var var oLmazmı (: Ben katılırım, tarih biraz daha yaklaşsın kesin olarak yazarım (:
Dünya Kupası başlamadan yapalım yahu...:)
Ben Haziran'ın 10'u ve ya 15'inde memlekete geçicem 2 ay orada kalmayı düşünüyorum ama net oldugundan buradayım hala :D :D o yüzden bu yaz malesef ben gelemicem artık başka bahara diyelim..
Bu haftasonu yapabiliriz. 5'i uygun olanlar yazsınlar.
Maalesef, bu 5'i müsait değilim.
5'i uygun...;)
Ben de 5'inde müsait değilim.Haftaiçi sınavlarım var.Geçemezsem kalıcam hayati önem taşıyor o sınavlar :)
hali saha aktivitesine katilamayacagim. ancak ak$am herhangi bir ortam devam ederse haber edilsin gece sizinim. :)
4 Haziranda İstanbuldayım.
Gelecek cumartesi olursa süper olur. Çünkü daha okulum bitmedi benim :D
17sinde finaller başlayacağı için bu hafta son gelişim olacak.
Bu hafta sonu ayarlanabilirse geliyorum.
5'i bana çok uygun.
5-6 haziranda saat 1'den sonra buluşma olduğu takdirde gelebilirim ben...
Benim durumum çok değişik. Siz tarihi berlileyin iki hafta sonu da hem gelebilirim hem gelmeyebilirim... Halı saha aktivitesinde yer alamam ama muhabbete katılırım. Malum omzumda yırtık var.
5'i uygun...
5'i de yalan oldu.Bakalım haftaya kısmetse artık.:icon_smile:
Haftaya cumartesi yapılsın, ben akşam bir organizasyon ayarlayacağım Çağrı. Gündüz sen bişiler bul Şemsi, akşamcılarla buluşuruz devam etmek isteyenlerle...
Ne demek kardeşim, zaten biz akşam yapacağımız plan belli. Sen belirtmiştin. :) Dur bakalım Çarşamba günü yoklama çekeceğim, malum finallar var ilgilenemiyorum.
Ben Bursa'ya gideceğim, Cuma gününden sonra buralarda yokum, o yüzden sanırım ben olamayabilirim buluşmada.
gelin Lasergame yapalım 45 dakkası 15TL zevkli bir oyun hem ama Avcılar'da :D benle Aygün'e sorun olmazda sizi bilemem :D:D:D
http://www.lazeroyun.com/giris.asp
Biz sonra seninle gideriz Özgür :D Yakınmış zaten :) İlginç bir şeye benziyo tam çözemedim ama olsun :)
LaserTag işte bu, paintball gibi ama lazerle olanı üzerindeki alıcılar lazeri görürse yanıyordunuz, vuruluyordunuz sanırım.
Buluşup muhabbet edebiliriz.Var mı gelmek isteyen?