Hayırlı Tezkereler Hemşo :) Tez Vakitte Dönmen Dileğiyle 15 Ay mı Gidiyorsun ?
Printable View
Hepinize teşekkür ediyorum. 20 küsür gün acemilik yapacağım orada. Herkes rahat diyor. Zaten eğitim temel düzeyde veriliyormuş. Sineması felan bile varmış. Hayırlısı diyelim :)
Hayırlı olsun :)
Hayırlı tezkereler kardeşim.Umarım sorunsuz bir askerlik olur.
Ulen Hani Beraber Gidecektik, Kısmetse Bende Yaz Döneminde Gideceğim :)
Artık Senden Sonra Giderim Senden Önce Gelirim :n:
4.5 Ay Sağolsun :p Hadi En Kötü 5 :p
Öyle olsun. :D Neyse benden kurtuluyonuz, yokum 1 yıl :n:
Hayırlı tezkereler Sait abi.
Eyvallah kardeşim. Sağolasın :)
Topçularda mı bu birlik
Allah bir dert vermezse. Yoklamaya girmeyi düşünüyorum bende önümüzdeki hafta. Tecilim bitmişti zaten. En azından sağlık muayenesine gireyim. Ne olacağı belli olsun önümüze daha net bakalım.
1 yıl rahatız :D Hayırlı tezkereler abi.Darısı 30'una gelip de gitmeyenlerin başına :D
Migros Reyüz gitmeyeydin iyidi :( Açay idik gollarımızı,getme deyeydik :uzgun:
Aynen Topçulardaymış. Acemi eğitimi 28 gün deniyor. Bakalım kalırsak daha iyi olur Antalya'da dağıtım zamanında ama nerde o şans :D
Bunun Ctesi Pazarı var internet kafesi var yani öyle kolay değil... Tepenizdeyim :p
Darısı amcalarımın başına :n:
Antalya'da alışveriş arabalarının tekerlekleri monte edilecekti onuda aradan çıkarırız hazır gelmişken, Yani hem askerlik hem iş :n: :p
Hayırlı olsun Sait.:)
Hayırlı Tezkereler , Allah'a emanet Sait .
Teşekkürler arkadaşlar. Kendinize iyi bakın..
24 günlük acemilik dönemi bitti, bügün 11.00'de yemin ettik. Usta birliğim, 7. ana jet üs komutanlığı erhaç / malatya oldu.
Kütahya maceram fena geçmedi, TSK benden 24 gün çaldı olarak düşünüyorum şu anda. Yine de şanslıydım, en ballı bolüğe düştüm, ellerim yere değmeden yani şınav sürünme falan gibi şeyler olmadan acemilik tamamladık.
Çavuş olamadım, bakalım usta birliğinde ne gibi şeyler olacak 2 gün yol iznim var, perşembe günü teslim olacağım, şimdilik bu kadar. Malatya'da olan varsa forumdan ziyarete beklerim. :D
Hayırlı olsun Burak.:)
Yarın muayene için İzmir'e gidiyorum. nerde İzmir'de muayene olacak yer bilgisi olan varmı ? Büyük ihtimalle gidemiyorum askere.
Hatay'da Asker Hastanesi'nde muayene olursun eğer direk muayeneye geleceksen.
Direk muayene olacak Serkan. Askerlik şubesi bugün Garnizon'a gönderdi oraya gittim onlarda İzmir'e sevk etti. Farklı bir yerde yapma ihtimalleri varmı peki. Yoksa ben bu Hatay'daki şubeye nasıl gidicem.
Hilal'de Askerlik Şubesi var ama orasıyla işin olduğunu sanmıyorum. Metro'ua binip Üçyol'da indiğinde, yokuş aşağı yürüyeceksin. Aynı yol üzerinde, sağ tarafta hastane zaten görürsün, metroya yakın ve kolay yerde.
Metroya İzotaş'tan binemiyorum demi ? Orda hiç görmedim metro olduğunu :D
neyseki Garajdan 3yol Hatay serviside gidiyomuş oraya :)
Servis güzargahını bilmiyorum da, eğer servise binmeyeceksen, Menemen dolmuşuna binip, Bölge durağında metroya geçerek gidebilirsin. Benim için en pratik yol bu olur.:)
ben önümüzdeki ay gidecektim ama özel durumumdan ötürü askere gidemiyorum heyetten çürük raporu aldım nedenini soranlar bana özel mesaj atsınlar
Aynı Sorundan Muzdarip'im Okulu Haziranda Bitireyim Hemen Sonrasındaki Celpte Gideceğim Kabul Ederlerse :)
İşin Ucunda Ne Kadar Geç Gidersem Ödeyeceğim Ceza Miktarı Artırıyor, Çok Ödemeseydik Bari :D
Benim Sorumda Bu Bakaya Kalanların Ödediği Ceza Ne Kadar ? Şubedeki 400-500 Ödersin Diyordu Temmuz-Ağustosa Kadar Gitmezsen, Normal Celp Dönemim Benim Geçen Şubatmış Yani 5-6 Aylık Bir Bakaya Durumu Oluyor
3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ Ulaştırma Şöförü olarak gidiyorum :)
21'inde nasipse bakalım :D
Şafak 106 az kaldı... :)
NEresi orası Serhat il olarak?
Burdur....
Hayırlısı olsun kardeşim.
http://www.selcukhoca.com/burdur-58-...unlerim-4-son/
Şuraya bir bak.
ALLAH razı olsun, inşALLAH fazlasıyla kullanmak için çaba sarf etcem. :)Quote:
Mescid
Burdur’da bana en ilginç gelen şeylerden birisi de kışlada güzel bir mescit olmasıydı. Daha doğrusu namaz kılma yeri. Alay içtima alanının hemen arkasında olan bu mekânda vakit namazları “bireysel” olarak kılınabiliyor. Eğer izin alınırsa cuma namazını kılmakta mümkün. Ne diyelim düşünenden, yapandan, yaptırandan Allah razı olsun…
Ben 24.04.2011 tarihinde muayene oldum ilk celbe attılar beni, belli olmuyor eğer kasım ayında gidersen 92-ye 4 tertip olarak gidersin ki hiç tavsiye etmem, çünkü 92/4 tertipler askerde 2 kış görüyor baya zorlu geçer senin için benim tertip 91/2 20 ağustosta askerliğim bitiyor hayırlısıyla, sanada şimdiden hayırlı tezkereler :)