1-0 öne geçip 4-1 yenildiğimiz maçtada favori gelmiştik lincoln atmıştı golümüzü,fenerin bir golüde deivid atmıştı okadar hatırladım :D
Printable View
1-0 öne geçip 4-1 yenildiğimiz maçtada favori gelmiştik lincoln atmıştı golümüzü,fenerin bir golüde deivid atmıştı okadar hatırladım :D
1-0 öndeyken frikikten 2-0 da yaptık ama hakem endirek verdim diye golü saymadı :) Objektif yönetim gösteren bir hakemle kadıköy'de bu sezon fenerbahçe'yi yeneceğiz gibime geliyor. yeterki hakemler haksız yere ne lehte ne de aleyhte bir karar vermesinler.
Adnan Öztürk istifa etmiş.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=188430
niye acaba? :)
Galatasaray'ın psikolojik olarak Saraçoğlu'na zaten 1-0 yenik çıktığı kanısındayım ben. Eğer öyle olmasa Kayseri'nin gelip güle oynaya 4 attığı Aragones zamanında en azından birşeyler yapılabilirdi. Derbilerin havası illaki farklıdır futbolcular daha bir konsantre olur , daha çok isterler maçı ama Fenerbahçe o sene bildiğin kötüydü.
Adnan Öztürk yönetim kurulundan degil sirketten istifa etmis.
Biz zaten derbide genel olarak daha iyi oynayan tarafız. Ama Fener bir şekilde karambole veya duran toptan gol atıp kazanıyor. Yine öyle olabilir :)
istifa etmesi cok normal taraftar istemiyordu linc derecesine geldi bi ara oda istifa etti :) haldun ustunel gelse keske...
1-0 öndeydik yahu...Turuncu formaydık o sezon değil mi ? hakem hatta Galatasaray'lı dediğiniz Hüseyin Göçek'ti...
Verilmeyen golde durum 1-1 di.
Bende 1-0 diye hatırlıyorum niye acaba :D
Abdurrahim Albayrak ; Eboue de Turkiyede cok mutlu ve jubilesini Galatasarayda yapmak istiyor
1-1 miş izledim ben :D
Yaww ceza alanına sokulup lincoln atmadı mı ilk golü? sonrasında hakem frikik verdi. gol oldu sayılmadı falan ama biz öndeydik diye hatırlıyorum. sonrası malum 4-1 :n:
son 10 yılda Fenerbahçe'ni tüm kazandığı maçlara bakmak lazım. Galatasaray çogunda daha iyi oynayan taraftı ama şansı tutmuyor bir türlü. Hele johnson'un vurup emre'nin sırtından ağlara giden golle yenildiğimizde Fenerbahçe'yi sahadan sildik ama yenildik :D Bu sezon takım yine iyi ve ben yine Galatasaray'ın çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum rakipten.Ama sonuca ulaşırmıyız yoksa yine yenilirmiyiz kadıköy'de bilemem :)İlk devredeki maçtan çok daha farklı bir oyun olacağını zannetmiyorum.Aykut Kocaman cesaret edip hücuma dönük takım çıkarırsa maç ortada oynanır ama savunmaya yönelik çıkarırsa yine Fenerbahçe'liler kendi takımlarından çok bizim gol pozisyonlarını izleyebilirler. Geçen yıllardan farklı olarak bu maçta en önemli şeyleren biride kaleci Muslera. Kadıköy'de ona da atarız diyenler falan olacaktır mutlaka ama ilk kez ben Galatasaray kalesine güveniyorum. Umarım gününde olur. Sivas maçında ve deplasmandaki BJK maçında kalitesini ortaya koydu. Yenmeyecek golleri yemiyor ve çok zor pozisyonları çıkarıyor. Allah'ın izniyle yakaladıklarımızı değerlendirirsek ben yenileceğimizi düşünmüyorum
durum 1 1 di firikik golünde selçuk reyiz atmıştı ön direkten :D :D ama linconlun golde güzeldi :D sonrası malum dejavu :D
Açık olan iki şey var aslında.Bu derbiyi kazanma ihtimalimiz yüksek.Bu sene kazanamazsak bir 10 sene daha kazanamayız.
Hayır önde değildiniz.
Bu arada 4-0'lık,2-0'lık,3-1'lik maçlar bariz üstün oynadığımız maçlar diye hemen aklıma gelen maçlar.Ne şehir efsanesiymiş,hep Galatasaray iyi oynuyor,Fenerbahçe bala gol atarak kazanıyor bir bitmedi.Biri de kalkıp desin şu kadar senede oynanan şu kadar maçta biz daha iyi oynadık dişimi kırıcam.Acaba dengede giden maçlara da mı dahil bu düşünce anlamadım.
:) genelinde Galatasaray iyi oynadı ama Fenerbahçe kazandı dedim. Bala gol attı diyenlere katılmıyorum. GS-FB forumlarına bakarsanız her iki takımın attıgı geller de hep bal golü :n: Ama benim anımsadığım en bal goller Johnson'un frikik golü ve Hakan Şükür'ün ceza sahası dışında kafasına çarpıp doksana giden top :D Maç sonu Hakan Şükür "Bilerek kafamı çevirdim ve yön verdim" demişti :n:
Galatasaray Spor Kulübü Türkiye'de Bir İlke Daha İmza Atıyor
Galatasaray Spor Kulübü’ne ait olan Riva arazisi üzerinde "ALİ SAMİ YEN" Spor Meslek Lisesi’nin temelleri atılıyor.
Bugün İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Dr. Muammer Yıldız'ı ziyaret eden Kulübümüz Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve Yönetim Kurulu üyesi Sedat Doğan proje ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürümüzle karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.
Tam faal hale geçtiğinde yaklaşık 500 öğrencinin eğitim göreceği okulda, branşların Galatasaray Spor Kulübü’nün A takım hocaları tarafından YÖNLENDİRİLMESİ PLANLANMAKTADIR.
Camia içerisinde Riva’da "özel Galatasaray Lisesi mi kuruluyor?" şeklinde tereddütlere yol açan konu da böylelikle son bulmuş oldu.
Kulübümüzün kurucusu Ali Sami Yen'in ismi de, gösterdiği hedefe koşacak gençlerin yetişeceği okula verilecek. BÖYLECE kurucumuzun adı bir kez daha ölümsüzleşmiş olacak.
Yahu kaç kaç ise kaç kaçtı ne önemi var. Tartıstıgınız şeye bakın ;)
muslera turkcede ogreniyor :D
[YOUTUBE="GnVMX4UgaJQ"]Musleraaa[/YOUTUBE]
Muslera türkçe öğreniyoda onla konuşan abi heyecandan türkçeyi unutmus:D