Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Sanica Boru Elazığspor maçı sonrası görevi bırakacağını açıkladı.
yoksa..?
Printable View
Sene basinda anlasilmamisti sanmiyorum gelecegini gelirse S.A daha faydali olur Altinsayinda secilmesi cok zor Fikret Orman bu kadar batakliktan cikartmisken degisecegini sanmiyorum.
Gündemde olan Sırp oyuncular hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, kapalı kutu gibiler. Kiralık olarak alınırsa daha iyi olur. TD konusunda ise Rıza Çalımbay gelmez, yabancı hoca geleceğini düşünüyorum ben.
Ozziyi Real izliyormuş
http://www.ligtv.com.tr/haber/devler-peslerinde-2
Böyle giderse elbet bir gün Madrid'de oynayacaktır, inanıyorum.
---------Necip-Oğuzhan
Holosko-Muhammed-Olcay
-------------Pektemek
İleride şu 6 ismi görmek isterim. Hatta sağ açıkta da Holosko yerine Erkan Kaş'a şans verilmeli.
Niang İstanbul'dan ayrılmış. Daha önceden de söylendiği gibi bir daha kiralanmayacak.
Veda maçı Ntvspor'da
Şu maçtan sonra Ahmet dursuna teklif gidebilir :D
Zafer Hoca bu halilyle kalede olsa şimdikinde 10 tane az gol yerdik.
Metin Tekin sağ kanadı felç etti :D
İyi bir kaleci, iyi bir teknik adam ve gerisi gelir diyorum ben.
İbrahim Altınsay gelsin gerisi geliyor diyorum bende.
Samet Aybaba ile bir sezon daha çekilmez. Umarım yarın gönderilir.
Samet Aybaba ile yollar ayrıldı (BEYAZ TV)
Hadi bir de Yılmaz Hoca gelsin
Bayern'den ayrılan teknik direktör gelecek iddaaları var.
O adam emekli oluyor gelmez.
Aybaba donemi sona erdi.
Doğru işler yapıyor BJK yönetimi.
Önder Özen ve Zico gelirse ligde en azından önümüzdeki sezon olmasa da bir sonraki sezon şampiyonluk gelecektir.
Elimizde çok güzel iskelet bir kadro var. Doğru bir yapılanma ile güzel günlere doğru gidebiliriz. Artık daha aydınlık görüyorum ben.
FİKRET ORMAN:Samet aybaba başarılı bir sezon geçirdi. Kendisine minnettariz .Ama bazi kararlari alirken duygusal davranamayiz.
Tam istediğim şekilde bir açıklama, tebrikler F.Orman.
Profesyonel olacaksın, duygusallıkla bir yere varılmaz zaten. İyi demiş başkan. Bu hafta Önder Özen açıklanır herhalde, TD içinde kongreyi bekleyebilir başkan.
Saçma sapan biri gelirse bu taraftar karışır. Açıkçası daha iyi kim gelecek diye düşünüyorum. Yazık oldu. Stad yok, para yok kim gelecek?
2. ve 3. yılın parasını istiyormuş Aybaba. Ertuğrul Sağlam bu paraları istemeden gitmişti.
Hak etmediği parayı almak istiyorsa ayıp eder.
Bugun istifa haberleri çıktı Samet Aybaba hakkında fakat benim şahsi fikrim Samet Aybaba gönderilmemeli. 3.lük Beşiktaş için bir başarı değil elbette, ama sezon başında şahsen ben bu kadarınıda beklemiyordum.Samet Aybaba genç futbolcuları kullanmayı takıma katmayı çok seven bir teknik adam. Bu kıvamda teknik direktör bulmamız masraflı olabilir. Samet Aybaba için biraz sabretmemiz lazım. Hatalardan elbet ders çıkaracaktır.
Genç yetiştirme konusunda bir etkisini göremedik, genç kazanmadık, olanı da küstürdük. Beşiktaş'ta TD olmak için tamamen yetersizdi ve düşünce yapısı ile ne yazık ki Beşiktaş'a zarar veriyordu. Gitmesi çok iyi oldu.
İstifa haberi yalanmış.
http://sporaktif.dha.com.tr/aybaba-b...ti_473715.html
Hak etmediği para değil adamla 3 yıllık sözleşme imzalıyosun 1. yılının sonucunda kendisine göre başarılı olduğu halde(bana görede başarılı tabi size göre başarılı olmayabilir) sözleşmesini fesh etmek istersen o adam kalan 2 yıllık parayı istemekte sonuna kadar haklıdır . Madem sene sonu yollucaksın kesin o zaman 1 yıllık veya 1 + 2 yıllık sözleşme yap
Sene başında senelerdir hayalini kurduğu göreve gelirken "Para konuşmadık , söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" diyen kendisiydi. Kimse kusura bakmasın hakkıdır muhabbetleri falan "bana göre" hikaye. Şu an hırsından dolayı yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Şöyle diyelim 1 sene önce Olcay Şahan kim bilmezdik, bugün Milli takım için ter dökecek. Genç olarak iyi bir örnek olmayabilir fakat, bir şekilde Aybaba onun parlamasına yardımcı oldu. Aynı örnek Emre Özkan ve Oğuzhan Özyakup içinde geçerli. Gençler dışında birçok futbolcudan da tam verim aldık(Holosko,Hilbert,Necip Uysal). Aybaba bir tek Fernandes'i disiplini altında tutmayı beceremedi, bunun içinde göreve gelecek Sportif Direktör çalışacaktır.
Kendisine göre yalan olsa kaç yazar seve seve ayrılacak. Parasını bırakmak istemiyor. Sözleşmeye bağlı kaldığı için tazminat istemesi hakkı. Onu sözleşmeyi yapanlar halleder artık.
Bu arada İbrahim Seten isimli varlık Oğuzhan'ın milli takıma seçilmesiyle ilgili attığı "Allahım sana şükürler olsun" tivitini "Oğuzhan da Aybaba'yı amma seviyormuş" şeklinde yorumlardı ve binlerce takipçisine sundu bunu.
Arkadaş bir insan hakkında ( ve bu insan henüz 21 yaşında bir topçu ) bilip bilmeden atıp tutmak , zaten insanların hassas olduğu konularda bu kadar kolay yalan yanlış yorum yapmak bu kadar kolay mı ya? Nefret ettiriyorlar yemin ediyorum. Nedense hep bu tarz şeyler de Beşiktaş'a ve topçularına denk geliyor.
Beşiktaş sizin neyinize ne yaptı merak ediyorum bu kadar uğraşma bu kadar bozma isteği nedendir biri açıklasın Allah aşkına.
Yalnız güzel bir enstantane olmuş :n:
Sevindim adaşımın Milli Takım'a seçilmesine,sene başından beridir oynadığı oyunla çoktandır hak etmişti orayı.
Nasıl bir karaktere sahip bunlar anlamadım gitti.