Bende Newcastle taraftarı olarak Liverpool'un şampiyon olmasını isterim. Chelsea, City ve PSG gibi takımlardan pek hazetmiyorum.
Printable View
Bende Newcastle taraftarı olarak Liverpool'un şampiyon olmasını isterim. Chelsea, City ve PSG gibi takımlardan pek hazetmiyorum.
İnşallah bu sezon Championship'e çıkacağız. Oradan da Premier Lig'e yükseleceğiz... Yaşasın amatör futbolun gururlu temsilcileri. Bizde Liverpoolluyuz... :n:
http://www.swindon-town-fc.co.uk/ima...ugh_United.png
city %99 şampiyonda orası epl türkiye değil son maç belli olmaz qpr maçının 90+larını hatırlatırım yani :D
Biz Araplardan önce de vardık. Araplar giderse de arkasında olacağız :icon_cool::icon_cool:
Ne güzel forumumuz var yaa herkes farklı takım tutuyor İngilterede , 7 büyük takımın hepsi var :D
Yüzümüzü güldürmese de Tottenhamlıyık :0:
Tottenham ile Arsenal ne çekti be. Adamlarda bi cenabetlik var kim gelirse gelsin takımı kurtaramıyo :n::n:
Abi o zaman İstanbul'u Galatasaray'ı da bilmiyorum,o da mı muhalefet olsun diye ?
Şurada konuştuğun ayıptır 9 yaşımdan beridir Liverpool taraftarıyım ben,ileri de imkanım olursa gideceğim yerlerden birisidir Liverpool. :( Deşme yaramı,deşme.
Sincan değil yahu Eryaman :n: Sincan'ı sevmiyorum,lanet gelsin Sincan'a,metro gelince iyice Sincanlı doldu etraf.Biriyle yaşadığım sohbette içki içmediğimi söyledim tepkisi şu oldu;
''La gardaş la heğlalğ olsun saa,yemin ediyom bana içki verseler hiç ederdim onu,algoliyiz yani.''
Ben böyle birimiyim şimdi :( :uzgun: ?
Edit:
Bu arada dileğim tabi ki City'nin yenilmesi ve bizim kazanmamız.
Sonra olacakları ben tahmin edebiliyorum,Liverpool'u yıkarlar.
redknapp iyiydi işte 3 senede 2 4.lük 1 5. almıştık chelsea şl yi kazanınca şl ye gidemedik gaza gelip gönderdiler :uzgun: hatta iddia ediyorum redknapp ın son senesinde ingiltere milli takımı dedikoduları çıkıp takımın ritmi bozulmasa o sene biz şampiyon olurduk city değil müthiş bi futbol oynuyoduk geleni geçeni yeniyoduk ne olduysa o dedikodular çıktığında oldu 3. yken 4. lüğe geriledik (eksik maçlarımız olmasına rağmen 3.ydük manu ve cityle çok az puan farkı vardı) sonrada gidemedik şl ye :uzgun:
Nedense içimden bir his City o son dakika şampiyonluğundan sonra bu hafta yenilecekmiş gibime gelyor.
Başarılar şehrin mavi yakasına! Ne Liverpool ne Londra bir daha şampiyonluk göremesin inşallah.
Skrtel kendi kalesine attı :(
Liverpool 0-1 Newcastle
Yalnız Dzeko muhteşem bir forvet. Galatasaray'a bir forvet alınacak olsa ve seçimimi sorsalar kesinlikle onu isterdim. Olağanüstü bir oyuncu. Açık ara şuan EPL'nin Suarez ile birlikte en iyisi.
Manchester City 1 - 0 West Ham (Samir Nasri 39')
:icon_cool::icon_cool:
Ben City'yi tebrik ediyorum şampiyonlukları için.
L'Pool şu dakikadan sonra şampiyon olursa,inanılmaz,muhteşem,unutulmaz bir şampiyonluk olur.
Manchester City 2 - 0 West Ham (Samir Nasri 39' , Vincent Kompany 49')
Kutlamalar başlasııınn :n::n:
Yazık oldu L'pool'a
Agger attı.
1-1 oldu.
Hayalkırıklığı tabi ki çok ancak rezalet yıllardan sonra 2.lik çok iyidir,takımda mükemmel potansiyelli ve sezon hala devam ediyor,maçlar hala devam ediyor,hayırlısı.
Edit:
Sturridge attı.
2-1
Arka arkaya 2 gol, bir de kırmızı kart. Maçın şekli değişti bir anda.
Mourinho elimizden aldı şampiyonluğu.
You'll Never Walk Alone !
Mou daha napsın yedek kadro çıkıyor yeneceksin arkadaş. :) İyilik yaptı aslında. :) L'Pool kendi elleriyle verdi şampiyonluğu yine de uzun yıllar sonra gelen 2.'likte çok büyük başarı gönüllerin şampiyonu onlar üzülmesinler. :)
Demba Ba gittikten sonra ofans gücümüz gözle görülür bir şekilde çöktü. Cisse ve De jong'un da formsuzluğundan dolayı yaklaşık 7-8 yıldır takımda olan Ameobi oynuyor o pozisyonda. Sezon sonunda iyi bir forvet transferi yapmak lazım takıma. Fakat ondan önce şu Alan Pardew'i göndermek lazım. Sırf bu adam yüzünden maçları takip etmiyorum.
Liverpool çok iyi hücum yapıyordu ama şampiyonluğa giderken bazen taktiğinde değişiklikler yapman gerek. Chelsea maçında beraberlik yeterdi Liverpool'a, biraz daha sakin oynasalardı zaten Chelsea'nin hücum gücü yoktu yazık ettiler.
City Balıkesirspor gibi şampiyonluk kutluyor ya :D
gercekci olalim beyler , aguero olsaydi city 3-5 haftadan once sampiyonlugunu ilan ederdi... pellegrini hocam hak etmisti bunu seneye cok daha iyi bir city izlicegiz...
Bence de en önemli anlarda hem Aguero hem de Fernandinho sakatlandı, o sırada ligde geri düştüler ve Barcelona'ya elendiler. Bence Barca'yı bile elerlerdi.
Ama yine de bu şampiyonluğun Gerrard yüzünden kaybedildiğinin hatırlanacak olması gerçekten üzücü.
Gerrard'ın Liverpool'u kritik anlarda bu yarışta tutmasıyla hatırlayacağım bu sezonu.
http://i.hizliresim.com/1PgAL1.jpg
:n:
garip arsenalim, caldilar bu sene sampiyonlugu bizden :D
don't spend money :n:
haksizlik ediliyor, mesutu aldik bu sezon :D
Ohh Liverpool şampiyon da olamadı şimdi kadro dağılsın da 5.lik yarışına seneye aynen devam :zuhaha
liverpool havaya girdi artik, 5.lik falan kesmez. sampiyonluk yarisinda olmalarina alisin bence :p
arsenalle cekisirler :p
Ne olduysda Mesut Bayern maçında penaltıyı kaçırdığından sonra başladı. Yine şampiyon olamadık.
#Arsenal
Seneye avrupada yokuz o yüzden şampiyonluk adaylarından biri olduğumuzu düşünüyorum (gerekli takviyeler yapılırsa tabi). City ve Chelsea her türlü yarışın içinde olacaktır. Liverpool seneye ŞLde mücadele edecek diye bir gaz alırlar ama o gaz çabuk söner 5. falan olup bir sonraki sezon da dağılırlar :D Arsenal yine aynı devam eder , Tottenham da avrupa mücadelesi yapar Everton ile. Eğer yanılırsam da seneye de bu sezonki gibi ilk 4 dışı kalırsak Arsenal ya da Liverpool gibi yıllarca şampiyonluk göremeyebiliriz , gelecek sene önemli United için.