uefa mufettisleri kapida diyorlar hala dzeko, osvaldo falan diyorsunuz. kilit vurdurcaksiniz galiba klubun kapisina :n:
Printable View
uefa mufettisleri kapida diyorlar hala dzeko, osvaldo falan diyorsunuz. kilit vurdurcaksiniz galiba klubun kapisina :n:
Drogba'yı yollarsak bu sorun çözülür hocam. :D Ünal Aysal bu kadar başarısızlıktan sonra bir de transfer yapmamayı göze alamaz getirir bi zenci forvet bize. :D
Bir şey olmaz ondan,raad olun.
Drogba ,Eboue ,Elmander, Chedjou ,Dany mutlaka gitmeli. Amrabat ve Bruma ikilisinin üzerinde ısrar edilebilir. Forvete ise artık pivot tarzı istemiyorum ben yahu :)
Bizim Burak-Drogba değilde, Elmander-Yanına da top sürebilen,mental gücü yüksek bir forvet lazım.Ama şu yabancı sınırında ne yazık ki mümkün değil :)
Tek forvet için hem merkezden hemde kanatlardan forveti beslemek lazım.O zaman Sneijder forvet arkası, sağ ve sol kanatlarda da sağlam adamlar olması gerekli.Bruma-Hajrovic-Ontivero-Aydın-Umut var aklıma gelen şu an.Daha formda bir Amrabat gelecek.Onla da yollar ayrılacak gibi malesef.Eğer gelecek sezon kanat kullanacaksak, Bruma garanti gibi.Yanındaki kişide Hajro olur diyeceğim ama yabancı sınırı 5'e düşerse o da zor olur.
Galatasaray tek forvet yapamiyor tarihdeki basarilara bakin veya lig sampiyonluguna bakin hepsi çift forvetten gelmistir... ben 1 tane pivot 1 tanede ayaginda hem top tutabilien hemde çevik bir forvet istiyorum yerli olsun tabi mesela kasimpasadaki ademi begeniyorum.
Cift forvetten tek forvetten ote skor yukuyle alakali. Skor yukunu sneijder e verirsen 4231 de fayda etmez. Adam su an 13 golle kariyerinde en cok gol attigi ikinci sezonu yasiyor. Bu adam aslinda ortasaha ozellikli bir oyun kurucu. Skor yuku burada onemli olan. 4231de sneijder ve forvet harici bir oyuncunun daha skor yapabilmesi lazim. Drogba az atiyor. Yasindan dolayi daha cok servis yapiyor artik. Burak sagda da olsa iyi katki verdi ama bu 3lu skor olarak yeterli olmadı. Aslinda ideali sneijder + 3 skorer. Ozil + muller podolski gomez gibi. 4231 oynayan takimlari iyi analiz etmek lazım. Ben sneijder + bruma hajro forvet seklinde de çok etkili olabilecegimizi sanmiyorum açıkçası.
Tek forvet çift forvetten ziyade forvetin çevresinde oynayan oyuncularında etkisi büyük. Ne Sneijder, ne de Burak forvetin kenarlarında oynayabilen oyuncular değil bence. Eğer çevresinde kanat ve forvet özelliği olan oyuncuları yerleştirirsek (Reus gibi) o zaman tek forvetli sistemle başarılı olabiliriz.
Ek olarak devre arası transfer ettiğimiz Hajrovic, bu sisteme çok uygun olduğunu düşünüyorum. Kenarlarda Burak ve Sneijder'i görmek yerine sağ tarafta Hajrovic'i görmeyi tercih ederim.
Drogba'nın yanına bi genç zenci koyun o zaman görün siz bu takımı. :D Adrian Ramos'u yazmıştım geçen buraya onu almışlar artık o listeden 1 tane adam alsak iyi olur Dortmund yoksa kapacak hepsini. :D
tek forvet derken avrupadaki takimlarin basarisi demiyorum galatasarayinkini diyorum galatasarayin kimyasi her zaman cift forvet uzerinedir... valla balotelli diyorlar ama umarim yalandir sahsen istemiyorum... bize soyle dzeko tarzi pivot lazim yaninadada pir pir hareketli bir forvet 10 numara tarzinda rooney gibi mesela gizli forvet bence yerli olarak alcaksak adem buyuk cok iyi olur oraya...
ayrica katiliyorum bruma-sneijder-hayro da guzel olur bence..
Valencia'nın Selçuk için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı da haber içinde yer alan bir başka detay oldu.
http://tr.eurosport.com/futbol/ispan...79/story.shtml
Amrabat 1 Yıl Daha LaLiga'da.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...en_156381.html
Lavezzi'nin menajeri, oyuncunun Galatasaray'a transfer olabileceğini açıkladı.
Drogba out,Lavezzi in ?
Hadi lan oradan :n: Alırız Necati Ateş'i :D
Burak yilmaz bu sabah 5 yillik sozlesme imzaladi yakinda yonetimde aciklar kamaoyuna
Geçen sezonun sonunda Selçuk ve Burak'ın sözleşme yenilense eyvallah da, hali hazırda devam eden sözleşmeleri varken zam vererek uzatmak büyük saçmalık. Rezil gibi top oynadınız, bu da ödülü demek resmen. Umut'un da uzatsınlar da tam olsun.
26 klubun scoutu cenker oyuncuyu izleme komitesi yani. :D
Yabancı sınırını düşünmeden gitmesi gereken oyuncuları şöyle bir sıralayayım diyorum.
Aykut Erçetin : Boş yere para veriyoruz,zaten geldi 32 yaşına gitsin bir yerlerde oynasın.
Ufuk Ceylan : O da Aykut gibi,boş yere duruyor takımda o da gitmeli.
Emmanuel Eboue : Maç seçmelerinden,yerde şekerleme yapmalarından gına geldi,zevkine göre oynayacak adama ihtiyacımız yok,istikrar lazım o da artık Eboue'de yok.
Salih Dursun : Tam bir balon hem de en büyüğünden,stoper ve orta sahaya alternatif olarak takımda kalırsa sesimi çıkarmam ama rezalet bir sağ bek kendisi.Durmasın,gitsin.
Gökhan Zan : Artık miladını doldurdu,stoper de ne kadar tecrübeli isme ihtiyaç duysak da kendisi olamaz o kişi.
Dany Nounkeu : Saatli bomba,gerek yok gitsin başka yere.
Guillermo Burdisso : Boş yere kiralandı,kulübüne geri döner.
Hamit Altıntop : Sakatlık bu yaşta ki oyuncuları bitirir ancak Hamit'i son bir kez yaz kampında görmek lazım,ondan sonra fikir sahibi oluruz ama zeki bir oyuncu oluşu fiziksel eksikliğinden bir tık önde.
Oğuzhan Kayar-Adili Endoğan(aldıysak :D)-Lucas Ontivero-İbrahim Coşkun-Emre Can Coşkun-Berk Yıldız : Şans bulacakları kulüplere kiralanmalılar.
Umut Bulut : Boş adam,yararı yok,zararı fazla,gitsin bir Anadolu kulübüne.
Nordin Amrabat : O da Salih gibi Kayseri'nin bize attığı kazıklardan birisi.
Yiğit Gökoğlan : Yazın Mancini şans tanır,beğenmez,yollar.
Sercan Yıldırım : Bonservisiyle Bursa'ya veririz.
Engin Baytar : Ne hali varsa görsün,istemiyorum takımda.
Bunların yanında Burak Yılmaz,Hakan Balta,Ceyhun Gülselam,Eray İşcan,Selçuk İnan,Aydın Yılmaz,Emre Çolak,Sabri Sarıoğlu ve Aurelien Chedjou satılırsa,kiralanırsa falan sesimi çıkarmam.
Şimdi gelelim gelecek sezon kadro da mutlaka olması gereken isimlere;
Fernando Muslera ; Kedi
Wesley Sneijder ; Sniper
Felipe Melo ; Pitbull
Semih Kaya ; Cesur yürek
Alex Telles ; Sambacı :n:
Koray Günter ; Dortmund ürünü
Izet Hajrovic ; Çalım atar,pas atar,şut çeker.Türkiye'de yeter de artar böyle adamlar.
Veysel Sarı ; Gökhan Gönül'den sonra gelen sayılı beklerden.
Yekta Kurtuluş ; Göze hoş gelen bir futbol oynuyor ki Mancini'de bunu fark etti,takımda hakkını vererek oynayan bir kaç adamdan birisi.
Umut Gündoğan ; O da Yekta gibi ama biraz daha tecrübesizi,iyi bir yedek.
Bruma ; Canımız,kanımız pır pır kanadımız :n: Aslan Bruma !
Berk Ünsal ; Forvet'te yetenekli,kuvvetli ve top tutabilecek bir oyuncu,o da iyi bir yedek olur,kupa da şans bulur fazlaca.
Furkan Özçal ; Ona da şans verilmesi taraftarıyım,Karabük'te iyi top oynadı diyorlar ama bir de yaz kampında görmek lazım.
Şimdi gelelim bizim için sezonun en önemli kararına ; Didier Drogba.
Kalsın mı gitsin mi ? Gitsin diyen çok ama kalsın diyeni de çok.
Ben 2 durum seçtim kendimce,gitmesine karşı değilim ama giderse Elmander ile sözleşme uzatmalıyız,gitmezse de Elmander gider.
Gelecek sezon ya Elmander ya da Drogba ikisinden birisi kesin takımda kalmalı bence.
Bitti mi ? Tabi ki bitmedi !! :n: Şimdi takıma gelecek,gelmesi gereken,gelmesini istediğim oyunculardan bahsedeyim.
Sinan Bolat : Porto sanıyorum kendisini elden çıkarma derdinde,Kayseri'de zaten küme düşüyor,ucuz bir fiyata takıma katabileceğimizi düşünüyorum
Kaan Ayhan-Sezer Özmen-Kemal Tokak-Uğur Demirok : Bu dört oyuncudan bir tanesinin alınması taraftarıyım.Tabi ki Ömer Toprak-Serdar Taşçı falan gelsin isteriz ama maliyetleri oldukça fazla olur o oyuncuların.
Erdin Demir : Devre arasında ismi geçiyordu,FM profilinden fikir sahibi olduğum kadarıyla Telles'e iyi bir alternatif olur.
Jem Karacan : Bu adamı kaçırmayalım derim,orta saha da tam ihtiyacımız olan türden bir arkadaş :n:
Gökhan Töre : Alacağımızdan değil,bir ara ismi geçiyordu,Beşiktaş alamazsa eğer bence bir şansımızı denemeliyiz.
Mustafa Saymak : Alın bunu,bunu bunu alın bunu.Kanat ve yerli çok ihtiyacımız var,yerli kanatlara.
Hakan Çalhanoğlu : Söylememe gerek yok zaten,fırsat olsa çökeceğiz hemen :D
Mevlüt Erdinç : Burak kadar skora dayalı bir top oynamasa da gayet iyi bir oyuncu hemde yerli :D
Muhammet Demir : Antep elinde kalan tek iyi forveti vermez ama alırsak da iyi olur :D
Serdar Gürler : Hep beğendiğim bir kanat oyuncusuydu,çoğumuz FM 12'de almışızdır takımımıza :zuhaha Olursa iyi olur,Elazığ düşerse de büyük ihtimal baya kolay olur alması.
Ezequiel Lavezzi : Valla basının yalancısıyım,gelir falan diyorlar ama pek ihtimal vermesem de Allah Allah diyorum :0: :n:
Tabi bu isimler benim isteklerim,temennilerim,bunların yanı sıra eğer takımda kalırsa Mancini'nin havuzundan bir kaç sürpriz isim de olabilir.
Amma da uzun yazmışım ha ! :n:
Lavezzi adı durmadan geçiyor da bu adam PSG de mis gibi formayı giyiyor.
Benim aklıma direk neden gelsin sorusu oluşuyor haliyle. Para desen PSG, başarı desen PSG her alanda PSG de daha kârlı durumda. Forma sorunu da mevcut değil haliyle gelmesi için bir sebep göremiyorum.
Eğer varsa benim okumadığım bir sorunu kulübü ile tamam derim ama durup dururken gidip alınabilecek bir adam değil Lavezzi. Gelirse de mali açıdan büyük sıkıntı yaşatır bunu söylememe gerek dahi yok.
Hakan Çalhanoğlu Türkiye Ligine gelirse yazık eder kendine. Büyük ihtimalle Premier Ligden bir takım kapar onu. Bir ihtimal Atletico Madrid'e gitse sallar Arda'yla beraber İspanya'yı.
Valla hiç bir oyuncunun kariyeri umrumda değil,benim önceliğim Galatasaray ve Galatasaray'a yarar sağlayabileceğini düşündüğüm oyuncuları yazdım.
Hakan Çalhanoglu küme düsse bile Hamburg'dan gitmeyecegim demis.
Oğuzhan dediklerinin hepsi olur hatta fazlası bile olur da Hakan Çalhanoğlu Türkiye'ye gelmez. Dortmund, Man.Utd, At.Madrid 3'lüsünden birine gider muhtemelen.