Arif dediyse 15 gün içinde Olcan ve Mevlüt gelir tamamdır çok rahatladım. :zuhaha
Printable View
Arif dediyse 15 gün içinde Olcan ve Mevlüt gelir tamamdır çok rahatladım. :zuhaha
Burhan Eşer'i alıyormuşuz Arif abi :zuhaha
Ortasaha alınacak mı acaba ben onu merak ediyorum
Yekta Kurtuluş,Felipe Melo,Wesley Sneijder,Emre Çolak,Oğuzhan Kayar,Umut Gündoğan,Furkan Özçal,Selçuk İnan,Hamit Altıntop,Ceyhun Gülselam varken bence orta saha transferi beklemeyin.Orta saha yeterli demiyorum ama Mancini'ye yeter de artar bile bu orta sahalar.Zaten bunların içinden en fazla 4 oyuncu(Ceyhun,Umut,Oğuzhan,Furkan) seneye takımda olmaz,sadece 4 oyuncu gittiğine göre de o kadar orta sahanın arasına transfer yapılmaz.Hatta bu oyuncuların arasına yazın büyük ihtimal kampta olacak İbrahim Coşkun'u da katabiliriz.
Aykut, Ufuk, Ceyhun, Sabri ve Drogba'nın sözleşmesi bitti. Aykut kulübün sahiplerinden, Sabri'nin reislik kontenjanı var, Ceyhun Mancini'nin prensi bu 3 isimle sözleşme yenilenir herhalde.
Caner bana göre olmaz,kendisi Fenerbahçeli bize gelmez ama olursa var ya savaş çıkar :zuhaha
Hem bek değil rahatlıkla kanat olarak da kullanabiliriz.Olur veya olmaz bir girişimimiz varsa eğer son derece akıllı bir hamle.Hem Caner'in kontratı sona erdi,artık Fenerbahçe'nin futbolcusu değil,şimdilik.
Geleceğinden değil tabi ama o şüphe bile yeter :n:
Galatasaray 4 milyon euro versin, Aziz Yıldırım 4.1 milyon euro verir Caner'i takımda tutar. Bu ortaya atılan şeyler goygoydan fazlası değil bence.
goygoy degil tamamiyle ciddi haber caner olayi , bence alinmali piskolojik ustunluk saglar bana gore nasil alperde fenerbahce elimizden aldiysa caneride biz alirsak tam tersi olacak..
Caner'in bize gelme ihtimali %5 bile değil,sadece alacağı ücreti yükseltiriz veya Avrupa'ya gitmesine sebep oluruz.O bile pek olası değil,Aziz Yıldırım şu an en formda Türk oyuncudan vazgeçmez.
Alınmalı, alınmamalı kısmına girmeden sadece mantık yürütünce bile bu transfer imkansız.
5+3 kuralı var, hiç hesapta yokken sezonun oyuncusu oldu Caner, Ersun Yanal ile iyi anlaşıyor. Çok komik bir paraya (aslında yabancı sınırı olmasa pek çok Türk oyuncunun alması gereken (!) paraya) oynamış tüm sezon, en azından Kadlec seviyesinde para hak eden bir adama 2-2.5 milyon euroyu zaten teklif eder herhalde Fenerbahçe. Biz ne vereceğiz, en fazla aynısını. E bu adam Fenerbahçe'li bunca zamandır yalan konuşmuyorsa.
Oluru yok bu işin, şahsi fikrim iyi ki de yok. O yüzden ben pek inanmıyorum bizim teklif vereceğimize falan, Ünal Aysal rasyonel adamdır, fiyat arttırsak bile Fenerbahçe'nin edeceği maksimum zarar 1 milyon euro olur, yani devede kulak.
Beyler, Caner'in avrupaya gitmesi pek mümkün değil bence. Oradaki vergiler buraya göre çok yüksek. Yanlış bilmiyorsam vergiyi de kulüpler ödemiyor. Caner'in Fenerbahçe'den 2 milyon euro civarı alacağını düşünürsek Caner'in avrupadan en az 3-3.5 Milyon Euro değerinde bir teklif alması lazım ki gitsin. Bu da imkansız.
Caner Fenerbahçeli ama Fenerbahçe için yanıp tutuştuğunu düşünmüyorum. Caner'in Türkiye'den başka bir kulübe gitmesi olası ama Aziz Yıldırım'ın bırakacağını sanmıyorum. Gereken parayı verir.
Caner'i ücret yükselterek alacak biri varsa o da Aziz Yıldırım'dır, Galatasaray Fenerbahçe'den aldığı paradan daha fazla veririz diyor ama eğer işi inada bindirirlerse Aziz Yıldırım 5-6 bile verir o adama :D Eğer yok benim gönlümde Galatasaray var der giderse orası ayrı...
Mario Balotelli'nin twitter hesabına girin ve arka plan fotoğrafına bakın arkadaşlar. Bir mesaj var sanki :D
Valla bu Caner olayını ciddi ciddi hiç düşünmüyorum bile. Fenerli adamın bizde işi olmaz. Tribünde o kadar küfür edildi bu adama. Taraftar istemez.
Caner bizde oynarken ben onun oynayış şeklinden "Bu adam ne biçim oynuyor ya ? Sanki Fenerli de bilerek böyle saçma sapan hatalar yapıyor" diyordum. Sonra Fener'e gidince taşlar yerine oturmuştu.
Caner'in At. Madrid maçında bizi nasıl yaktığı dün gibi aklımda, takımında kalsın. Diğer maçlardaki performansı da pek iç açıcı değildi yanlış hatırlamıyorsam. İsterse dünyanın en iyi sol beki olsun yine takımımda görmek istemem.
Telles varken Caner yedek kalır, buda iyi olmaz.İleri kanatta çok iyi olabilir.
Ama şayet klüp, Fenerbahçe daha yüksek ücret ödesin, ya da oyuncu yurtdışına gitsin diye teklif yapıyorsa yanlış yapıyor.Tamam aralarında rekabet var, hatta kadın basketbol maçından sonra Fenerbahçeli yöneticeler karar almıştı denildi, ''Galatasaray'ın talip olduğu her oyuncuya talip olunacak ve fiyat arttırılacaktı'' diyorlardı ama her iki klüpte böyle işlerle uğraşıyorsa gerçekten üzülürüm.Çok saçma bence.
O zaman ki Caner'le şimdi ki Caner bir değil yalnız. Şimdi çok tecrübeli bir Caner var ancak bende zannetmiyorum böyle bir hamle yapacağımızı. Telles varken gerekte yok zaten.
arkali onlu oynarlar telles ile 4-2-3-1 de :D
Caner At.Madrid maçını katletti diye hatırlıyor herkes ama o maçı Caner'den önce hakem katletmişti beyler hatırlatırım. Caner o verilmeyen penaltıdan sonra delirmişti.
Beyler Balotelli geliyor Ünalla gonuştuk , yazın bi genara.
Balotelli haberleri yalan sanırım.
https://twitter.com/anasponsortr/sta...71439072600064
Emirates sponsorluğuyla Balotelli transferi yalan. Ya Gazprom'la ya da kendimiz alıcaz. Haberin alt metnine dikkat etmek lazım :D
Kiralık olabilir de bonservisi ile birlikte almak için 61 milyon euro çıkması gerekiyormuş başkanın açıklamalarına göre... Bu durumda ancak kiralık gelebilir...
Caner - Galatasaray
Diye duyumlar gelmeye başlamış Fenerbahçe'li arkadaşlarıma bir çok arkadaşımdan haber aldım hayırlı olsun falan diye. :D Bense daha hiç bi yerde göremedim Caner haberlerini Allah Allah. :D
balottelliyi tek bir yolla aliriz oda meloyu aldigimiz gibi ilk yilda