Bir devrin sonu, vay be ... Yerine Roy Keane veya Moyes geçecektir. Moyes ihtimali daha kuvvetli.
Printable View
Bir devrin sonu, vay be ... Yerine Roy Keane veya Moyes geçecektir. Moyes ihtimali daha kuvvetli.
Chelsea ve City ligi domine edecek takım değiller. Bu iki takım sezonluk yakaladığı büyük başarılarla hemen doyuyor. İki takımda son senelerde kupa bazında beklentileri karşılasa da istikrarsız.
Manu'nun yerini alacak tek takım var oda Arsenal. Liverpool baya baya geriledi çünkü. Yeterince sabır gösterilmezse belli bir düzene girmeleri zor bence. Arsenal yeni stadı yaptırdıktan sonra genç oyunculara yöneldi. Bir çok genci transfer edip sonrasında başka takımlara sattı. Sattığı oyunculardan büyük paralar kazandılar. Ama son iki sezonda artık Arsenal'da hazır oyuncuları transfer ediyor. Arteta, Mertasacker, Giroud, Podolksi, Cazorla, Monreal transfer edildi. Kadroda bulunan sivrilmiş oyuncuların sözleşmeleri uzatıldı. Şahsen ligde ilk dördün dışında kalacaklarını düşünüyordum. Ama şampiyonlar liginden elenmelerine rağmen şahlanıp ligde farkı kapadılar. Yapılacak doğru hamlelerle Arsenal Manu'nun tahtına oturabilir. Sonuçta Arsenal'da bir sistem takımı. Manu'da yerinde sayacak değil elbette. Ama Fergie'nın bırakmasından sonra sekteye uğrayacakları kesin. Fergie'nın yerine kim gelirse gelsin o alışılmışın dışına çıkmak kolay olmayacak.
Amkspor @Amkspor 4 dk
Manchester United'in yeni teknik direktörü David Moyes oldu.
footbaLLove @footbaLLove 32 dk
Everton, David Moyes'in ayrıldığını ve Manchester United'ın başına geçeceğini resmen açıkladı! http://www.evertonfc.com/news/archiv...oyes-to-depart
6 yıllık sözleşme imzalandı David Moyes ile
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...vid-moyes.aspx
Scholes bırakmış :D
Şampiyonluğu beklemiş bunlarda bırakmak için. :D Sıra Giggs'de beyler. :D
Mancini'yi kovup yerine Pellegrini getirilecekmiş diye haberler dolaşıyor.
Malaga ile harikalar yarattı, gelirse faydalı olur.
mancini fm fantazisi yapti man city istedigin adami aliyorlar kadron iyi gel gör adam sampiyonlar liginde olsun uefa cup da olsun ligde olsun bekleneni veremedi ama pellegrini gelse iyi olur malagayla yaptiklarini gördük.
mourinho daha iyi gider city ye ama gelmez heralde...
Mancini gönderilmiş.Gerçekten City adına en olumlu hamle şu ana kadar ki.
hic getirirlmemesi gerekirdi mancini ilk geldiginde yazmistim ben foruma yetersiz bir hoca diye :)
Çok doğru bir karar. City için yetersiz kalıyordu, aldığı sonuçlar ortada.
Wigan deplasmanda Arsenal'e 4-1 yenilerek ligden düştü.Adamlar UEFA A.Ligi gruplarına katılacak gelecek sezon.Ayrıca geçtiğimiz sezonlarda da aynı durumu yaşamış olan Birmingham gibi oldular onlarda. :D
Yıllardır inatla lige tutunan wigan düştü demek. Kupa finali oynamasalardı bu sene de düşmezlerdi bence. Bu arada portsmouth takımı da kupayı aldığı sezon düşmüştü abramoviç ile.
Championship'de oynayacaklar ancak UEFA'da gruplarda yer alacaklar, çok ilginç.
Ben birşeyler sezdim ama ''Üstad'ın bir bildiği şey vardır'' dedim ayıp olmasın dedim yani. :D
http://amkspor.com/2013/05/17/eski-f...kaliyorum.html
Çok fazla şanssızlık yaşadı,kendi hataları da oldu ancak son 2 yılda kendini biraz düzeltti,kariyerinin son 5-6 yılına girerken onu en iyi şekilde görmek isterim futbolu bırakana kadar.2006'dan beridir hayranıyım,Torres'im benim,her maç iyi oyna lüften,seni eleştirmek istemiyorum :n:
Bir gün Parçalı'yı giyerken görmek isterim.Ünal Aysal'ın aradığı yakışıklı,uzun boylu ve sarışın forvete de çok benziyor :D
Chelsea Mourinho ile anlaştığını resmi sitesinden duyurmuş. Daha şimdi öğrendim. Olanlardan sonra futbol konuşacağı gelmiyor insanın içinden.
Barcelona ile anca bu adam baş edebiliyordu, onu da gönderdiler işte. Madrid bir hocadan daha fazlasını kaybetti, seneye göreceğiz bakalım nasıl bir performans sergileyecekler. Seneye Premier Lig harika ve bir o kadar da heyecanlı olacak.
Luis Suarez - Carlos Tevez takası gündemde. Suarez'i satıp gelen parayla abuk subuk adamlara milyonlar saçmak yerine, adam gibi bir oyuncu almış olurlar bu şekilde bir takas olursa.
Suarez 2-3 Tevez eder yalnız onu nasıl kapatacaklarmış? Kafa kafaya takas da enayilik olur.
Tevez futbola doymuş bir oyuncu bana kalırsa. Laf olsun diye sahaya çıkar gibi bir havası var. Suarez ise tam tersi müthiş aç bir oyuncu. Yeteneklerini kıyaslasak bariz farklılıklar koyamayız ortaya ama sırf bu mental farklılık bile Suarez'i öne atmaya yeter.
Schürrle Chelsea ile anlaşmış
Mourinho'nun ilk transferini merak ediyordum. Guzel secim olmus.