ya beyler saviola real madridle kaç ay önce anlaştı siz hal saviola forması için para arıyonuz komiksiniz yawwww
Printable View
ya beyler saviola real madridle kaç ay önce anlaştı siz hal saviola forması için para arıyonuz komiksiniz yawwww
Adriano Fb'ye gelebilir ama R.Madrid veya Arsenal gibi kulüpler teklif yaparsa gelmez.
emrah abi süpersin valla :D:D:D
Süper montaj..:D
Bu arada abdullaharıcı92 her konuda Galatasaray'a sataşmaktan vezgeç.
Saviola imzayi atti!!!!!!!!
http://img524.imageshack.us/img524/5...43cr4jyrc4.jpg
montaj alinti emege saygi olsun
Formada baya yakisdi!!!!
Lyon isim olarak 1adım önde ama para da önemli Bakalım inş... GS ye gelir Saviola...
Lyon bence önde falan değil.Parayım kim verirse ona sıcak bakar..
Sonuçta GS de bir avrupa devi..(Bunu sadece ben söylemiyorum, Avrupalılarda söylüyor.)
Yeni Transferler
http://img517.imageshack.us/img517/6...ilerfq1ar0.jpg
ALINTI
Volkan, resmi sitede yok..
Resmi alinti yaptim koyan kisi falan kesin gozuyle bakiyor:icon_wink::icon_wink:
Cok haklisin onunda bize gelesi var nazli sadece hep bizi ve taraftarlari iyi taniyor malum barcelona ile samiyen cehennemine cikti istanbula geldi falan filan
Ertugrul kardes suan bekliyoruz bir haber olursa koyarim tavsan dusunmek icin zaman istemis sanirim
Akşam akşam gerginlik olsun diye demedim ben ama senin lafın bireşyi değiştirmez Lyon GS den daha popüler daha önde Avrupa da senin kabul edip etmemeN bişeyi değiştirmez... Ayrıca Para bazen ün den sonra gelebilir... Yani brz daha fazla verdin diye size gelecek diye bişey yok...
GS de Avrupa Devi tamamda eskidendi... Ama İnş... yeni başarılar gelir bu seNe...
Tuttuğun takım gerçekleri görmeni engellemesin arkadaşım....
ben tartışma çıkarmak veya gsye sataşmak derdinde değilimi lincoln gs ye gelmesine bir gsli kadar sevindim çünkü bu ülkemizin reklamı keşke beşiktaşta böle bişe yapsa ama saviola işi gerçekten çok zor ve eğer allah gösterir gs saviolayı alır ve ona yılda 3.7 verirse takım alt üst olur çünkü zaten şimdi gsde en fazla parayı song alıyo galiba oda 1.5 milyon civarlarında bide lincoln geldi 2.2 milyon yanılmıyosam peki bu uçurum ne olacak sonuçta zaten ödeme konusunda sıkıntı çekiyo savi ye 3.7 verip sonra diğerlerine gecikme yaparsa takımda büyük sıkıntılar yaşanabilri
Ancak Lyon'DA çok fazla hücum futbolcusu var.
Keita ve Bodmer gelince iyice güçlendi bu hat.Adam artık banko oynayacağıı bir kulübe gitmek istediğini söylemişti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sataşmak için yazmadım arkadaşım yanlış anlama. :)
Ayrıca ne dediğimi gayet iyi biliyorum.
Lyon tabiki bizden populer o konuda bende size hak veririm
Lyona kendiside fazla gitmek istemiyor Eric abidal varya barca takasla falan saviolayi onermeye calisiyormus Saviolanin zaten gidesi yok oraya hem bir suru forvet var hemde fransada fazla g.amerikali futbolcu yok
Para Lyon'dada var.Hem ihtiyacı olmasa Lyon istemez bu adamı.
Lyonda fazla şans bulamaz..
Artık fener hakkında fotomaç felan sallamıyor.
BBC , THE TIMES , CNN sallıyor..
Arkadaşlar parayı dert etmeyip oyuncuları tartışsak..
Abi iyi de adam OYNAMAK istiyorum demiş. Allah için Lyon'da nasıl oynayacak?
abi ertuğrul sağlam koşan mücadele eden bir takım yaracağız diyo yönetimde rico yu göndermeye çalışıyo sergeni bence ertuğrul hoca istemez ve ben sergenin antrenör olabileceğini sanmıyorum çünkü bu iş disiplin ister eeee buda sergende yok!!
ben sezon içinde saviolanın madrid ile anlaştığını duydum ama şimdi işler ne durumdadır bilemem..!
İyi frikik çektiğini biliyorum... Çok ta aktif orta alanda... Ne diyelim hayırlısı olsuN...
GS ye gelirse 5.Forvet olcak... Galiba 1 oyuncu kesin gider...
Real Madrid Saviola'dan vazgeçip vatandaşı olan Carlos Tevez'i almak istiyor.Yani Saviola'dan vazgeçmiş durumda..
Bu arada Volkan Yaman trasnferi kesinmi?
Resmi sitede hiçbir haber yokta.