Fırat Günayer doğruladı ama yumruklaşmadan emin değil, Gökhan sert girmiş vs vs. Seten abartmış yine.
Printable View
Fırat Günayer doğruladı ama yumruklaşmadan emin değil, Gökhan sert girmiş vs vs. Seten abartmış yine.
Hayır itiş,kalkış olmuş. Fernandes hatasını kabul edip özür dilemiş diye yazanlar var. Basına kapalı idmanda hangi dangalak bunları basına sızdırıyorsa o zat belirlenmeli.
Edit: Doğru yumruklaşma olmuş.
Derbi öncesi büyük şanssızlık. Biz burada haftalardır söylüyoruz bu takıma bir forvet takviyesi şart diye ama dinleyen yok.
Çözülmeyecek şey değil olabilir böyle şeyler. Büyütmemek lazım. Gökhan hırslı bir oyuncu, aynı şekilde Fernandes'de öyle. Ben daha çok forvet sıkıntısına kafayı taktım.
Ortalığı karıştırmak isteyen insan çok :) Ben ne dedim yukarıda? :) Yazıklarımın aynısını yazmış.
http://img404.imageshack.us/img404/3...ranalntsxj.png
Ortalığı karıştırmak isteyen Seten mi, basına haberi sızdıran mı ? Abarttığı için Seten suçlu ama basına kapalı idmanda bu haber nasıl yayılıyor hemen ? Madem ufak birşey, tatlıya bağlanıyor, mevzu olması bile saçma. Ya bir oyuncu bunu yapan ya da görevli birisi, onun bulunması lazım.
Beşiktaş Antrenmanında Fernandes ve Gökhan süzen'in yumruk yumruğa kavga ettikleri iddiası gündeme bomba gibi düşürken, Beşiktaş Futbol komitesi üyesi Ahmet Kavlcı konuyu Kartalbakisi.com'a değerlendirdi.
Ahmet Kavalcı Kartalbakisi.com'a yaptığı açıklamada.
"Olayı büyütmeye gerek yok. İki futbolcu arasında antrenmanda pozisyon gereği bir gerginlik yaşandı. Gökhan Fernandes'e biraz sert bir müdehalede bulununca Fernandes'de canı acıdığı için ona biraz sert karşılık verdi. Fakat iddia edildiği gibi yumruk yumruğa girdikleri asla doğru değil. Pozisyonun ardından önce Gökhan, sonra da Fernandes birbirlerinden özür dileyip öpüştüler sarıldılar. Galatasaray maçı öncesi bu iddialar biraz fazla abartılı oluyor" dedi.
Bu tarz tartışmaların her zaman her takımda yaşanabileceğini söyleyen Kavalcı, "Nedense konu Beşiktaş olunca hemen büyütülüyor. Sonuçta iki futbolcu pozisyon gereği bir gerginlik yaşadı ve daha zonra birbirlerine sarılıp özür dilediler. Yumruklaşma falan kesinlikle söz konusu değil" diyerek sözlerini tamamladı
Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda G.Saray ile karşılaşacak Beşiktaş’ın bugünkü idmanında büyük kavga yaşandı. Siyah-beyazlıların yıldızı Fernandes ile ara transfer döneminde İstanbul BŞB’den transfer edilen Gökhan Süzen arasında antrenmanda başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.
Olay şöyle gelişti:
Gökhan’ın pozisyon gereği ayağına basmasına sinirlenen Fernandes, ayağa kalkıp genç oyuncuya el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan, Portekizli yıldıza ‘What’,'Ne var’ şeklinde karşılık verince Fernandes sinirlerine hakim olamadı ve Gökhan’a kafa attı. Fernandes’in bu hareketi idmanda kısa süreli şok yaratırken Gökhan da Fernandes’in sol gözüne yumruk attı. Yumruğun ardından Portekizli oyuncunun gözü şişerken, teknik direktör Samet Aybaba iki futbolcuyu da idmandan kovdu.
Antrenman sonrası takım kaptanı İbrahim Toraman’ın çabalarıyla iki futbolcu barıştırıldı ve gerginlik sona erdi.
http://amkspor.com/2013/01/22/umrani...r-konustu.html
Olur böyle şeyler antremanda büyütmenin lüzumu yok o anki hırs ve agresiflikle ters şeyler söylenmiştir.Barışlar konu kapanır.
Kafa atma, yumruk atma varsa. O barışma olayı göstermelik kalır. Oyuncular tamamen barışmamışlardır.
"Zaten garip bir adam. Kendi dünyasında yaşıyor. Samet Aybaba ile görüşme talep eder, gelmez. Gün gelir bir ay telefonunu açmaz, Ümraniye dışında yüzünü gören olmaz, kendisi istemezse kimse ona ulaşamaz. " Fernandes Hakkında.
Fernandes adamlığını Sergen Yalçına dediği sözden anlıyabiliriz
Sergen Yalçın: Fernandes bir yuldız değil.
Fernandes :“Beşiktaş’ın uzun süre kaptanlığını yapmış bir futbolcusunun görüşüne saygı duyarım ve yanıt vermem”
Bence tamamen hırs olmuştur.Birde Gökhan Süzen Fernandesle şimdi yarışa girmesi anlamsız.Yumrukların kafaların konuştuğu bir kavgada barış zor sağlanır.Şöylede öyle empati kuralım :) Büyük dostluklar kavgalar başlar genelde :) Bakarsıınız Fernandes'le Gökhanı ilerde Dost olarak görebiliriz.
Büyük takıma gelmiş bir oyuncunun kendini göstermek istemesi kadar doğal bişey yok. Bunu yaparken sert bir hareket de yapmış olsa Fernandes onun abisidir orada, Fernandes'in çıkışını çok yanlış buldum.
Tabii aşağıdaki yazıdan hareketle umarım barışırlar.
Fernandes abisidir filan diyorsunuz da, aralarında sadece 1 yaş var.
ntvsporda dinledim şimdi fernandes gokhan suzene kafa atmış sonra yumruk yumruğa kavga etmişler antrenmandan göndermiş aybaba sonra fernandes özür dilemiş gokhandan .
Eğer denildiği gibi kafa ve yumruk varsa Aybaba yaptırım uygular.En azından para cezası gelir.
Kavga olayıyla ilgili bir şey demeyeceğim.Ortada olayla ilgili kesin bir bilgi yok çünkü.Almeida'nın sakatlanmasına ise şaşırmadım.Mutlaka önemli oyuncularımızdan birisi sakatlanacaktı.Bu artık Allah'ın emri gibi bir şey oldu bizim için.Bari denildiği gibi 3 haftada dönebilse.Bir giden bir daha gelmiyor çünkü.En yakın örnek Fernandes.Adam 2-3 haftaya atlatacak dendi,ilk yarı geçti hala hazır değil.Eksikliğini ise çok hissedeceğiz.İşimiz çok zor olacak.Üstesinden gelebilir miyiz emin değilim.
Fernandes, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu dile getiren Fernandes; ''Evet aramızda tatsız bazı şeyler yaşandı, olmaması gerekirdi. Hata, bendeydi 10 yaşındaki çocuk gibi davrandım, sinirlerime hakim olamadım. Ama daha sonra tokalaştık birbirimizden özür diledik. Olay tatlıya bağlandı. Ben profesyonelim ve futbol dünyasında belirli bir yerdeyim, bulunduğum yerde bu tip davranışlar olmamalı.'' dedi.
Demekki neymiş bazı şeyleri abartmamak gerekiyormuş. Oyuncuların bu hırsının derbiye yansıması işimize bile gelir.
Futbolda olur böyle şeyler
Odaya kapatıp dövenleride gördük :D :D :D
Fernandes ve Gökhan Süzen arasındaki olayın yumruklaşma olmadığına inanıyorum. Maksadını aşan haberler yaratıyorlar yine! İdmandaki anlık hırsla ve Fernandes'in sakatlıktan yeni çıkmış olmasının verdiği psikoloji ile bir atışma olmuştur; ama öyle büyütülecek bir şey yoktur. O kadarı da olur zaten.
Almeida'nın sakatlığına canım çok sıkıldı; ancak Samet Aybaba'ya da 2 gün dinleneyim, oynarım diye istekte bulunmuş diyorlar. İnşallah doğrudur ve derbide oynar. O da oynamazsa Holosko'yu tek forvet yapmaktan başka çaresi kalmayacak Samet Aybaba'nın.
Fernandes, henüz tam hazır değil ve ilk 11'de oynaması taraftarı değilim. Sonradan girmesi gerektiğini düşünüyorum.
Fernandes İnönü stadında 1 saat ekstra çalışmış derbi için. Hazırlanıyor maça.
Fernandes biraz daha soğukkanlı olmalıydı. Gökhan'da abisine cevap vermemeliydi. İkisi de hatalı gözüküyor. Neyse ki tatlıya bağlanmış. Ayrıca bunlar her takımda olabilecek şeyler, fazla büyütmemek gerek. Medya olayı fazla abartmış.
Derbide Fernandes 2. yarı oyuna girer, ilk 11 başlaması zor gibi. Almeida'nın sakatlanması çok kötü oldu ya. B planını yapmayanlar düşünsün artık. Tek forvet ile yola devam etmenin bedeli budur.
Beşiktaş FM'de Hakan Gündoğar Almeida'nın iğne ile oynayabilme ihtimalinin olduğunu öyledi, bir iki gün içinde netlik kazanır sanırım durum.
İnşallah oynar çok lazım Galatasaray maçında. Belki Samet Aybaba uzun toplarla oyunu Almeida'nın üzerine kuracaktı. Sakatlanması çok büyük talihsizlik. Durumun ciddiyeti o kadar büyük değilse oynatılmalı. Tabi iş oyuncuda bitiyor. Galatasaray maçında oynayıp Fenerbahçe maçına kadar Almeida olmadan idare edilir ama hafta sonu mutlaka oynatılmasını bekliyorum. Fenerbahçe maçına kadar arada üç maç (Karabük,Elazığ,Antep) var. Birde milli maçlardan dolayı ara olacak sanırım o bir ayda tedavisine devam edilir. Yeter ki bu hafta oynatılsın.
Gün geçmesinki Beşiktaş'ta sakatlık çilesi bitmiyor.Ntvsor son dakika Uğur Boral çapraz bağları koptuğu için sezonu kapattı.Geçmiş olsun.Beşiktaş bir kurşun felan döktürsün.
Uğur Boral'ın bağları kopmuş. Sezonu kapatmış. Geçmiş olsun :) Adam gibi yedek var diyorduk oda gitti.